Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Bakker, mi ez a hírdobozos hülyeség?
Miért jó az nekem, hogy beszúrok egy ilyen hírdobozt az oldalamra? Talán kapok érte valami juttatást? Pl. ingyenes VIP tagságot? Akkor talán meggondolnám 😄

shit happens

Met
Azthiszem ezt be lehet csukni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cSuwwi
A Humoros és aranyok képek topicból a #8736-ot töröljétek pls, mert jelszót kérne az oldal...

shit happens

Adam5
Ki megy leghamarabb aludni?
topicban #20,#21,#22 es hozzá szólást please gyorsan töröljétek!

mukika
😞( szted én le tiltom a reklámokat?????

HuAn82
Talán St megint rádszállt?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mondom, beírtam a topicindító elõtt. Mást nem csináltam.

kácco kázolo pácsó

egyébként mit csináltál? (mármint szerinted miért törölték)

cSuwwi
Ha szép magyarosan beszélsz, az nem oldja meg a problémádat. Nyílván oka volt, hogy törölték a hozzászólásaidat.
Én nem vagyok moderátor, nem én voltam. 😛

shit happens

Az egyik topikba beírtam a témaindító elõtt. Ezért még senki semmit nem kapott, bár ez a része nem is érdekel. De miért kell kibaszni másokkal is azáltal, hogy az összes mai kommentemet kitörlitek, ezáltal olyan segítségek és linkek vesztek el, ami másoknak szólt és nem tudom õket reprodukálni?
Tán nem személyeskedés történt?

kácco kázolo pácsó

cSuwwi
Ha valami törlésre kerül, akkor az törölve is vagyon... 😊

shit happens

A T. moderátor bizonyára tévedésbõl törölte az összes hozzászólásomat x napra visszamenõleg, kérem a helyreállításukat.

kácco kázolo pácsó

lokista12
Ide szeretném bannernek

Cult Society topic

ezt a képet:

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

hát ha a tévéadóktól függene, már rég meg lenne valósítva

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mike
vagy az rtl klub küldi a számlát, mert elkapcsoltál a film közbeni reklámról

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mighty
.....es kinyul egy kez a kepernyorol, majd racsap a taviranyitot tarto kezedre, ha el akarod kapcsolni.....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tuvok
Milyen jó lenne, ha nem lehetne kikapcsolni a TV-t, míg reklámok mennek...

[Walaki]D`Lair
szép egy moderátor baz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

dikki*yysw
Na ez az amit én se értek. A játékiparról volt szó, nem arról hogyan szerezzem be a fairlightot.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Vihar egy pohár vízben, vagy mit szoktak mondani.

Ha ezt most nem olvasod történetesen, akkor fel sem tûnik, és mindenki elvan békében.

Minek rágod a sz*rt? Finom?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Punker
miért raktátok át a Fairlight/FBI-os topicokat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
ha te ezt flame-nek fogod fel...

komolyan gondoltam amit irtam, nem hulyeskedtem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

St
nem én hívtalak ide flame-elni velem
Mike at home
ha annyira sotet vagyok, kar ram aldozni egyetlen szot is, felejsd el az egeszet

uzemeltesd a site-od ahogy akarod, csak engem hagyj beken, meg ne fenyegess

ennyi
tema reszemrol lezarva

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

St
igen, vannak erre módszerek, elég könnyen lehet mérni.
Mike at home
nem
ugyanaz, mintha a metronal nem olvasod el a hirdeteseket
nem terjeszto vagyok, hanem olvaso

egyebkent sincs semmi biztositek arra, hogy a reklamokat meg is nezem, megha nem is kapcsoltam ki

semmi bajom a sg reklamjaival egyebkent, de azzal a stilussal igen, ahogy eladtad a dolgot
lehetett volna udvariasan is
mondjuk egy e-mailben
kulturaltan
nem mindeki hulye kis pocs itt, szal nem szeretem ha velem vki igy beszel, foleg ha szolgaltatasat veszem igenybe

St
Igen, sajnálom, elnézést kérek, de te annyira sötét és értetlen vagy, hogy muszáj ezt leírnom, különben nem érzem jól magamat
Tikal
Akkor még annyi hogy a reklámszolgáltato tudja hogy blokkolom? végulis hogyan látja hogy én nem engdem a bannereket?

az ujságért viszont fizetek, ott a reklám csak egy plusz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike at home
latom a minositgetest csak nem birod megallni

[Walaki]D`Lair
banner jöhet, nem azt mondom, csak a hangosakat szûrjük már ki valahogy...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
NE!!!! KOMOLYAN!!!! ASSSSSZTAKURVA!!!! Egy hétig nem eszek!!!

RelakSfromhome
Mint anno az N-gagyi?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
Akartok inkább szöveges linket a fórumablak fölé 2-3 sor magasságban? Én nem szeretném... Hirdetõk szeretnék...

Szerintem jobb inkább szépen, kussban megtûrni egy bannert ott fent, mint egy ronda, zavaró piros feliratot pl. ide a hozzászólásablak fölé.
St
Az olvasónak joga van felszólalni a zavaró reklám ellen. Ezért is vettük le a fórumból és szóltam a hirdetõnek, hogy cserélje, mert nem fogadjuk... Ez tiszta ügy, szóltatok, OK. De a blokkolás az elfogadhatatlan.
Tikal
nem, az olyan mintha én tépném ki a hirdetéseket és csak azután kezdeném olvasni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

St
mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a
nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok
gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot

Nem gyakorol senki sem kegyet, tisztességes üzletet kötnek: az újság híreket ad el az olvasónak az elõfizetési díjért cserébe. Metro kivétel, speciális üzleti modell. Ha letiltod az SG-n a hirdetéseket az olyan, mintha a Metró terjesztõje kitépkedné a Metroból a hirdetést tartalmazó oldalakat és úgy rakná be a McDonalds-ba... Ugyanaz, a Metro is a hirdetésekbõl tartja fenn magát. Nagyon nehéz ezt felfogni, igaz?
RelakSfromhome
Mindenesetre, St, neked igazad van abban, hogy reklám kell (bevétel), nekünk meg igazunk van abban, hogy hangos reklám nem kell. Ezt még a szolgáltató (advertikum.net?) részénél kellene viszont nyomatni, hogy ilyet el se fogadjon, mert már a smilies.hu is kopogtat.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
olvass vissza mielõtt elkezded az észt osztani, te iq bajnok...
Mike at home
minositgetni meg plane nem kell, en semmilyen becsmerlo jelzovel nem illettelek

Mike at home
pl. olyan reklamokat hasznalsz, ami miatt nem tiltod le
vagy nem tudom, te vagy a szolgaltato, talald ki te
tolem meg havidijjat is szedhetsz
max nem fizetem ki.

de akkor is lehetne ezt finoman eloadni, hiszen az ugyfel nem ellenseg, az ugyfelekbol elsz, hiszen szolgaltatast adsz

St
kb.
cSuwwi
Végülis van benne ráció. Olyan popupkillert kell használni, ami leszedi a bannert, max. nem jeleníti meg.
Az advertikum számlálja az SG-n futó bannerja megjelenését, nem az SG. A hírdetõk ad advertikum bannermegjelenési statisztikáját nézik, amikor az SG-n akarnak hírdetni...
(legalábbis szerintem ez a nagy helyezet)

shit happens

St
ha letiltod a reklámot, hogy lesz nézettség, azaz reklámnézettség, magyarázd már meg nekem te okostojás. sz@rt se érek azzal, hogy itt terheled a szervert, ha ez mérhetetlen.
Mike at home
metroujsag

ha nincs nezettseg, reklambevetel sincs

szoval en gondolom, hogy en csinalok neked forgalmat, nem pedig te adsz nekem ajandekot, hogy irhatok ide

az sg hirei nevetsegesek soxor, a torszrtagsag a forum miatt jar ide

egyebkent en nem szoktam tiltani a reklamot, szal ez megint csak elvi, meg hozzaallas kerdese

egy vallalkozast uzmeletetsz, nem a szeretetszolgalatot
elemi erdeked, hogy legyen nezettseg, szoval nem te adsz valamit, hanem en, nem nekem kell megkoszonni, hogy irhatok ide, hanem neked nekem

mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot

szal a szolgaltatas szferaban szerintem nem basztatni kene az ugyfelet, hanem megbecsulni, interneten meg plane, mert ez nem olyan fix, mint az offline media

RelakSfromhome
Õõõõ... Stimm...

St
Nem lehet senkinek sem függetleníteni magát a "reklámnézéstõl". Akár tetszik akár nem, az SG egy szolgáltatás, amely abból tartja fent magát, hogy az olvasók "reklámokat néznek". Ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni, akkor elvárjuk, hogy az itt futó reklámok lefutását engedélyezd. Ha ebben nem mûködsz együtt, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatást, ergó ne látogasd az SG-t.

A TV-ben nem kötelezõ nézni a reklámokat, de a kábelszolgáltatónak kötelezõ fizetni...

Az újságban nem kötelezõ nézni a reklámokat, de az újságot meg kell venni...

Itt nem kell fizetni senkinek sem, de ennek az az ára, hogy reklámok jelenhessenek meg itt-ott. Mert ugye azt elvárod, hogy a fórum például a nap 24 órájában elérhetõ legyen, de az nem érdekel, hogy mibõl fizetjük ki azt a 3 szervert havonta amin az SG ül. Nos elárulom: a reklámokból befolyó pénzbõl. Ha szépen letiltja mindenki, akkor nem lesz reklámnézettség és bezárhatjuk a kapukat. Ennyi. Akinek ez a rendszer nem tetszik, csak a szokásost mondhatom: most elhúzhat másik fórumra, ilyen csúnya a világ...
Mighty
Annyi baj legyen 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

RelakSfromhome
Lecsapom a blokkot, viszont csak a TE logód nem tetszik neki, meg a felsõ banner nem jelenik meg 😄

RelakSfromhome
"Ad Void Control
Nothing
A box with the word ""
x A box I can mouse over to get the ad to appear"

Ha a ZoneAlarmban a legalsót állítom be, az gáz, vagy mind1, merthogy tûzfal? (Ez a kopogós frász miatt idegel csak, bár még a pözsós is közfelháborgást keltett anno )