Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jó az nekem, hogy beszúrok egy ilyen hírdobozt az oldalamra? Talán kapok érte valami juttatást? Pl. ingyenes VIP tagságot? Akkor talán meggondolnám 😄
shit happens
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
shit happens

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
kácco kázolo pácsó
Én nem vagyok moderátor, nem én voltam. 😛
shit happens
Tán nem személyeskedés történt?
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha ezt most nem olvasod történetesen, akkor fel sem tûnik, és mindenki elvan békében.
Minek rágod a sz*rt? Finom?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
komolyan gondoltam amit irtam, nem hulyeskedtem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
uzemeltesd a site-od ahogy akarod, csak engem hagyj beken, meg ne fenyegess
ennyi
tema reszemrol lezarva
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ugyanaz, mintha a metronal nem olvasod el a hirdeteseket
nem terjeszto vagyok, hanem olvaso
egyebkent sincs semmi biztositek arra, hogy a reklamokat meg is nezem, megha nem is kapcsoltam ki
semmi bajom a sg reklamjaival egyebkent, de azzal a stilussal igen, ahogy eladtad a dolgot
lehetett volna udvariasan is
mondjuk egy e-mailben
kulturaltan
nem mindeki hulye kis pocs itt, szal nem szeretem ha velem vki igy beszel, foleg ha szolgaltatasat veszem igenybe
az ujságért viszont fizetek, ott a reklám csak egy plusz 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szerintem jobb inkább szépen, kussban megtûrni egy bannert ott fent, mint egy ronda, zavaró piros feliratot pl. ide a hozzászólásablak fölé.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok
gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot
Nem gyakorol senki sem kegyet, tisztességes üzletet kötnek: az újság híreket ad el az olvasónak az elõfizetési díjért cserébe. Metro kivétel, speciális üzleti modell. Ha letiltod az SG-n a hirdetéseket az olyan, mintha a Metró terjesztõje kitépkedné a Metroból a hirdetést tartalmazó oldalakat és úgy rakná be a McDonalds-ba... Ugyanaz, a Metro is a hirdetésekbõl tartja fenn magát. Nagyon nehéz ezt felfogni, igaz?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
vagy nem tudom, te vagy a szolgaltato, talald ki te
tolem meg havidijjat is szedhetsz
max nem fizetem ki.
de akkor is lehetne ezt finoman eloadni, hiszen az ugyfel nem ellenseg, az ugyfelekbol elsz, hiszen szolgaltatast adsz
Az advertikum számlálja az SG-n futó bannerja megjelenését, nem az SG. A hírdetõk ad advertikum bannermegjelenési statisztikáját nézik, amikor az SG-n akarnak hírdetni...
(legalábbis szerintem ez a nagy helyezet)
shit happens
ha nincs nezettseg, reklambevetel sincs
szoval en gondolom, hogy en csinalok neked forgalmat, nem pedig te adsz nekem ajandekot, hogy irhatok ide
az sg hirei nevetsegesek soxor, a torszrtagsag a forum miatt jar ide
egyebkent en nem szoktam tiltani a reklamot, szal ez megint csak elvi, meg hozzaallas kerdese
egy vallalkozast uzmeletetsz, nem a szeretetszolgalatot
elemi erdeked, hogy legyen nezettseg, szoval nem te adsz valamit, hanem en, nem nekem kell megkoszonni, hogy irhatok ide, hanem neked nekem
mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot
szal a szolgaltatas szferaban szerintem nem basztatni kene az ugyfelet, hanem megbecsulni, interneten meg plane, mert ez nem olyan fix, mint az offline media
A TV-ben nem kötelezõ nézni a reklámokat, de a kábelszolgáltatónak kötelezõ fizetni...
Az újságban nem kötelezõ nézni a reklámokat, de az újságot meg kell venni...
Itt nem kell fizetni senkinek sem, de ennek az az ára, hogy reklámok jelenhessenek meg itt-ott. Mert ugye azt elvárod, hogy a fórum például a nap 24 órájában elérhetõ legyen, de az nem érdekel, hogy mibõl fizetjük ki azt a 3 szervert havonta amin az SG ül. Nos elárulom: a reklámokból befolyó pénzbõl. Ha szépen letiltja mindenki, akkor nem lesz reklámnézettség és bezárhatjuk a kapukat. Ennyi. Akinek ez a rendszer nem tetszik, csak a szokásost mondhatom: most elhúzhat másik fórumra, ilyen csúnya a világ...
Nothing
A box with the word "
x A box I can mouse over to get the ad to appear"
Ha a ZoneAlarmban a legalsót állítom be, az gáz, vagy mind1, merthogy tûzfal? (Ez a kopogós frász miatt idegel csak, bár még a pözsós is közfelháborgást keltett anno
)VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)