<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
mármint a hirdetés van alatta, értem úgy
lehet, hogy jobb lenne a hirdetés a fórum fejléc felett?
Punker
nekem az elöbb fölötte írta ki :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

St
alatta
Punker
mi ez az új hirdetés? eddig ott írta ki a privi üzit azt most hol jelzi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
tényleg jó ötlet

Pyx
galéria szépek megoldás

sry

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
Jah, ez a humoros-aranyos képek, egy szõrös pók után...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Na, ez fura, én ezt szúrtam be: http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/tweetz/spock.gif

Valyon hogyan alakulhatott át a link???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ne, itt a kaos címe: http://www.computerpannen.com/cwm/kao/otn/bloblaugh1.gif
Szal a www.mysmilies.com-nak nem sok köze van a mysmilies.ipbfree.com-hoz szvsz

RelakSfromhome
1: RelakS
2: A kérdezek-be nem nyomtam ilyet!

Pyx
mindegy, felejcsétek el

cseri001
Nana!

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Maximum KÉP-ként betettem az üzenetbe szmájlit. Azt más is megteszi. Linkelni nem linkeltem semmilyen szmájlis oldalt.

cseri001
Én ugyan nem linkeltem be semmi ilyesmit..., úgyhogy nehogymá rám fogjad!!!!!!!!

mukika
azaz! Cseri volt, itt a link!

Ottto
nem vagyok, de nem én voltam!!! Na akkor nesztek nektek bizonyíték!

Logomûhely: #14933. hozzászólás <----- Nézzétek csak meg honnan van (lenne) a kép!!!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

és még szemtelen is vagy
irgumburgum

Ottto
Nem linkeltem be semmmilyen mysmilies szmájlit sehová!!!!!!
A kérdezekbe sem, sehova sem!!!!!!!!!!!!!!!

Punker
a kérdezek topicban nem te voltál?

Ottto
mirét miattam? Realks tette be a kaosos szmájlikat!

hen-tes
váálaszoljoon má vki az istenit neki há..
hu

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

HuAn82
Kössz!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pyx
#407, #376, olvass vissza

HuAn82
Nekem nem ugrál be semmi jelszavas izé.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker

ki rakja be ezeket a szarokat?

Tuvok
itt is beugrál ez a jelszavas izé

Punker
Thx

Lteebee
voltnincs

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punker
ezeket nem lehetne törölni?

Punker
ez miattad van bazzz...........

Pyx
logomühejben: #14921
Kérdezekben: #10878

HuAn82

Punker
a Kérdezek, válaszolsz, kérdezel topicban is bejön ez a sz@r....

Pyx
egyik kép kér jelszot, majd eltünik

Pyx
magnumot azt hiszem még én reggeltem, Manta tudtommal már nem forumozik itt..

Nem tudom mirõl beszélsz, viszont megmondhatnád, hogy ki és miért törölte legalább 1 napnyi hozzászólásom!

kácco kázolo pácsó

Dynamic
Ezt én sem értettem, de úgy látom már kérdezni sem lehet, mert a végén megint a kedves fórumozó lesz leb*szva.
Ottto
Hali. Azt szeretném megkérdezni hogy a logomûhelyben, amikor frissítjök az oldalt, az alábbi kép jön be. Miért van ez? És el lehet ezt tüntetni?

cSuwwi
A jövõben inkább elkerülöm ezt a topicot, és nem emelem ittas állapotomban ezen topic színvonalát az értelmes hozzászólásaimmal. Hukk. Ámen.

shit happens

cSuwwi
Vicces kedvemben voltam. Akkor töröld ki pls.

shit happens

St
te nem véletlen a manta/penta/bunyós pityu vagy? mert van egy olyan gyanum, hogy igen... ha jól emlékszem örök bant kaptál...
St
oda van írva, hogy kötelezõ beszúrni? kérték páran ezért kiraktuk...

miért veszed magadnak egyáltalán a fáradtságot, hogy ezt amit beírtál beírd?
Mondanám hogy egyetértek, de akkor bannolnak :D

kácco kázolo pácsó

cSuwwi
Én nem sóherkodok, csak nem világos, hogy ez mire jó.
Van ilyen jellegû kezdeményezés néhány antivírus honlapnál is, az pl. tetszik.

"ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is"
Miért növelné az a saját oldalam látogatottságát, ha kiteszek egy pár hírt az SG-rõl?

Egyébként teljesen más jellegû a jelenlegi honlapom, nagyon elütne a site tartalmától...

shit happens

Szerintem jó dolog, tettem is a weblapomra egyet.

ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is
ad2. növelheted a kedvenc informatikai magazinod, és azon belül a kedvenc fórumod látogatottságát :)

Azt hiszem amíg ez egy fillérjébe nem kerül az embernek, addig nem kellene ennyire tipikusan magyar hozzáállással sóherkodni, hanem egyszerûen támogasd az SG-t vele. Ha meg nem akarod, ne tépd a szád miatta, ennyi.
cSuwwi
Miért csinálnék ingyenreklámot az SG-nek? Sok itt a megválaszolatlan kérdés...

shit happens

Pyx
hova van irva, hogy kötelezö használni? :o)

trendi :)

cSuwwi
Bakker, mi ez a hírdobozos hülyeség?
Miért jó az nekem, hogy beszúrok egy ilyen hírdobozt az oldalamra? Talán kapok érte valami juttatást? Pl. ingyenes VIP tagságot? Akkor talán meggondolnám :D

shit happens