24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • akyyy
    nem, ott mi lakunk
  • laliking
    bocs a sok üzit de csak mot találom meg őket...
  • laliking
    emelett
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122178497#pirosvonal]#22952[/URL]
  • laliking
    hy all! kérnékszpen The FlashBack-nak pár büntit a topikombanvaló alakitásáért
    előre is köszi :)
  • Punker
    ott laknak a trollok :)
  • St
    ezt még én sem tudom, pár éve gondolkozunk rajta, de még nem jöttünk rá.
  • ffxi
    Hmm.. Nemtom mire való a gumiszoba?

Magyarázzatok el!!

• nyami
    #7907 :|
  • Dying Soul
    Hozzászoktunk már, nemde?
  • smici
    Nagyon szépen köszönöm a közreműködést! ...
  • akyyy
    az a név:DDDDDDDDDDDDDDDDDD áh:D:D:D
  • prezi
    banán
  • Garfield
    Eljárásbeli, elméleti jellegű kérdés.

Az oké, hogy ha valaki büntipontot kap, akkor nick duplikálásért repül a ban, ha kiderül, más nicket is használ.
    A kérdésem az lenne, hogy a Bünti TOP 50 28 pontos második és a PermBan Top 7 szintén második helyezettje, directorius hogy a rákba fórumozik mind a mai napig ezzel és ezzel a nickkel?
  • prezi
    akkor te is lebuknál :|
  • hmhm
    támogatom!
    esetleg egy IP check..
  • smici
    Nem lehetne törölni ezt a reget?
    Több mint valószínű, hogy Akos 001 alregje, amit azért csinált, hogy engem zaklasson.

Bízom az SG moderátoraiban, és remélem nem hagynak ilyesmit egy ekkora forumon.
  • Pheel
    Nem lustábbak, mint mondjuk te :-P
  • Aquir
    Tegyetek valamit feketeribizlivel belespammol összefüggéstelen szövegekkel a legkülönbözőbb topikokba
  • Prank
    valld be, hogy csak lusták vagytok
  • Pheel
    Konkrétan annyira csókos, hogy azt sem tudom, kiről van szó.

Tulajdonképpen az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy kár anyázni a moderátort, mert attól még nem változik semmi. A döntést el kell fogadni, le kell vonni a konzekvenciát, és ennek megfelelően fórumozni tovább.
  • Tinman #7982
    Szerintem nem egy bonyolult az ügy: Ha valaki megnéz egy db hozzászólást és abban van személyeskedés/flame egy másik fórumozó ellen, akkor pont jár neki. Nekem sem indokolta meg a moderátor, hogy miért kaptam csak ennyi: "személyeskedésért"... ez azért érdekes, mert aki elkezdte az nem kapott, továbbá a cinizmus (én nem hülyeztem és nem néztem le senkit), mint reakció nem hinném, hogy büntetendő lenne. Na mind1 gondolom csókos a srác itt nálatok.
  • Aquir
    vagy nem lehet áthozni ide a házigazdaságom a sajátokból? az jobb lenne :)
  • Aquir
    Hi, ezt a topikot kéretik visszarakni a Saját fórumokhoz. kéne a házigazdaságom .
  • Pheel
    Azt hiszem, erre való a házigazda. Ő esetleg képes lehet egy forgalmasabb fórum összes beszólását összefüggéseiben látni. Gondolom ezt nem várod el egy moderátortól! Ráadásul, ha idejön valaki, hogy pontot valakinek, és minden esetben hallgatnánk rá, akkor óriási fejetlenség és sok visszaélés lenne belőle.
  • Tinman #7978
    Nem érted. Egy ember elkezdett kikelni magából, természetesen megvédtem magam (sokkal finomabb módon, cinizmussal) erre kaptam egy büntető pontot ő pedig nem. Mathias Rex forog a sírjában...
  • Pheel
    Én is szoktam személyeskedő üzeneteket kapni, mégsem osztom ész nélkül a pontokat.
  • ffxi
    Én is kb. így jártam, amikor ők hibáztak.

• Tinman #7975
    Egyáltalán nem zavar egy moderátort sem, hogy valakit hülyéznek, szánalmasnak tartanak azért mert nem ért egyet mássál? (#534-es hozzászólás személyeskedés, sértegetés hegyek)
    Picit érdekesen osztjátok a pontokat nem gondolod?
  • Pheel
    Megnéztem. Most már én is tudom, hogy milyen publikációk állnak az evolúció mellett. Na és?
  • Tinman #7973
    Modárátornak figyelmébe:

http://www.sg.hu/cikkek/40271

#534-es hozzászólás

• Aquir
    #7965 újraolvasásra ajánlom ;)
  • littleNorbi
    kitörölték
  • littleNorbi
    Mosmár azt kitöröltém , most egy jó van a #87265 helyén.
  • littleNorbi
    Ez az, de amit ő írt nem volt az.
  • geri15
    zárható :|
  • Aquir
    ókori
    rikito
    tóga

mivan... ez nem szólánc? :D
  • littleNorbi
    Az a baj, hogy nem az Asszociáció topikba vagyunk.
  • Aquir
    mi a rossz benne? :) vagy nem írhat oda?
    vagy már törölték és ujraírtak? :)
  • littleNorbi
    Törlés Jaccunk mi is szoláncot #87265 !
  • Noodlee
    Kappe! :P