24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8042 :/ -
#8041 well csak nehogy cyrus sorsára juss :/ -
#8040 -
#8039 #7993
Azt hiszem regelek egy Punkernoworkot és egy iStennégervolt nevet. -
#8038 punkernemtalálworkot
:DAS:DAS:FS:F:D:A:D:FD:A:S::AS:DAD:DASD: -
#8037 #7993
azt hiszem regelek egy punkernemtalálworkot és egy Isten köcsög nevet -
Cat #8036 uristen :D -
#8035 egyszerűsített szabályok?:D -
#8034 Van egy két ismeretlen kifejezés: floodolni; spamolni; egyszerűsített szabályok érvényesek????
-
#8033 Igen, bárki hozzászólhat, ott egyszerűsített szabályok érvényesek, floodolni ott sem lehet, de spamolni elég sokan szoktak, tehát úgy néz ki, ez is többé-kevésbé megengedett.. -
#8032 Addig rendben van, hogy bárki bemehet és el is olvashatja, de hozzá is szólhat? Minek oda a "spam"?
-
#8031 Nem. Bárki bemehet. -
#8030 Igen! Van még pár dolog ami számomra érthetetlen(amugy aláírásom második része!). De tisztázzuk először a gumiszobát. Szal eddigi szerzett információim szerint csak az megy be oda, akinek engedélye van, mivel "spam" van ott. Igaz?
-
DJviolin #8029 PLS valaki helyezze át. Elöre is köcce. -
#8028 Így jár az aki sokat flangál a gumiban -
DJviolin #8027 Akkor ok? Mehet? -
#8026 Jaj, bocs, én néztem el a topikot! -
DJviolin #8025 Ja értem. Bocs. tehát a saját fórum moderátorainak írjam? -
DJviolin #8024 Oda írtam. Vagy nem? -
#8023 Jó, csak ezt ne a Gumis modoknak írd meg, hanem az Általános eszmecserében lévő modtopikba. (Mi nem tudunk témákat átmozgatni sehonnan.) -
DJviolin #8022 Vitorlázórepülés topik!
Megalomán multiplex képzelgéseimnek immáron vége. Kérem helyezzétek vissza a vitorlázórepülés topikot a saját fórumból az általános eszmecserébe. Ezzel teljes körű tejhatalmamat, amit a vitorlázórepülés topikban gyakoroltam, önként és dalolva visszaadom.
Üdv:
DJviolin -
#8021 Mi lenne, beleírsz :) még nem találkoztál a fórum más részeivel? :D -
Cat #8020 fura kérdéseket teszel fel annak ellenére, hogy januárban regisztráltál... -
#8019 Mindenki bemehet oda, saját felelősségre persze :D -
#8018 Télleg, van ami lehet és van ami nem! De mi az a spam? Szal csak "meghívott" emberek járhatnak oda?
-
#8017 amugy azért gumiszoba aneve, mert biztos halotál már, amikor az örülteket bezárták aféle gumiszobba, ahol gumiból volt a fal, és se ajtó se semmi rajta. azért gumiból, mert ha az őrült i akarna törni ne tegyen kárt magába.
(X akták egyik részében ilyen rész volt) -
#8016 hogy hogy nem lehet?:O -
#8015 És miért nem lehet elovasni amit odaírtak? És ha én is létrehozok egy témát, akkor mi van?
-
#8014 Egy része az SG.hu nevezetű portálnak ahova a sok "vadbaromállat" jár hülyülni(?) :DD
Egyébként pedig odakerülnek egy bizonyos értelmi szintet alulmúló topikok is. -
#8013 Elmagyarázná végre vki nekem mi az a gumiszoba?
-
#8012 :DDD
én azt akartam, hogy ha gy zenét lejátszott, jöljön a következő, erre elcsesződöt, és most a beálításaimat nemotm módosítani:( -
Csoder #8011 Háttérzene html kódjával, azt most nem tudom így fejből, viszont olyat tudok, mint amilyen az én userinfómban van. Privizz rám ha érdekel. -
#8010 Hogy csinálnak egyesek ilyen userinfot amiben zene van? -
#8009 Humoros aranyosba mehet egy ban :DDDD -
#8008 aszociácio andora szét offolta http://www.sg.hu/listazas.php3?id=995526293 -
#8007 Játszóterem.
btw, ezt dobjátok át oda pls, házigazda kérte -
#8006 Az meg mi?
-
#8005 Fityázzá! Ott lakik az éc. -
#8004 Mingyjá nyitok egyet magamnak oda!
-
#8003 Akó mi az a gumiszoba pontosabban? De komolytalanok vagytok!