24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Sir Quno Jedi
    Ez a pales gyerek banolható. "Hogy lehet élni hülyén?"
  • Takezó
    ezt gyorsan kéne törölni, míg a többi marha is rá nem jön, hogy így tönkre lehet tenni a fórumot :|
  • joebacsi
    ez ügyesen széttolja a forum layout-ot, ha még értelmes is, akkor is legalább nevezzétek át, thx
  • Magnumrolcsi
    Szerintem már van ilyen topoik. 3D Max
  • Aquir
    van itt modi egyáltalán? :)
  • Aquir
    elvállalom itt a házigazdaságot. Tudom hogy nem haladta meg az 500 hsz-t de most ez nem lehet olyan nagy akadály :)
  • Aquir
    Kéretik Eztet a régi kis útmutatóm belerakni FAQ-nak az Ulead Gif Animator topikba.

H tx :)
  • VinylToy #8400
    mennyi árulkodós, az esti kis mókát elrontják :C
  • Dying Soul
    O_O
  • The FlashBack
    szólt már valaki?
    ha igen sorry
  • Akos 001
    Jah,amikor nyílt egész normális volt a "nép" ott.
    De most megjelent 1-2 ember,és mindenki szid mindenkit.

[visszaolvasott]
  • smici
    egyébként meg milyen rinyásak ezek a kamionosok! mindig csaka flém
  • smici
    költözz a sajátba
  • Truck Driver001
    Már megint megy a flém a topikomba....(kamionos)...walaki intézkedjen már mert nem birják abbahagyni...
  • Takezó
    jah, akkor sryak...
  • Lteebee
    Oh
  • smici
    én a saját nevemben beszélek
  • Lteebee
    Ő most a másik oszlopos gumis nevében beszél.
  • Takezó
    több hónapja volt már az, majdnem akkor, amikor FRG regisztrtált
  • smici
    egy hónap és két-három nap azért nem ugyanaz, szeretsz túlozni
  • RaZoK
    :D
  • Lteebee
    Valamiért az irodai gépemről nem tudok törölni, ezért zártam és pontoztam.
  • Lteebee
    Hát!
  • RaZoK
    má megin
  • RaZoK
    az elöbb szarba léptem !
  • RaZoK
    aztakurvaéletbeésezértfölhábordnak ? :)
  • RaZoK
    tudom csak visszaolvastam :T
  • Lteebee
    Most az a legújabb, hogy ha nem emlékszem hónapok elteltével, hogy miért adtam pontot, vagy zártam ki valakit a chatről, akkor izé vagyok.
  • Takezó
    Szerintem meg téma lezárva, písz&lav^^
  • RaZoK
    az tény és való, hogy punker néha figyelmetlen, szoktam nézegetni, ki miért ?, kitől ?, melyik topikból, de most nem is ez a lényeg, hanem 1 hónapra vállald el az ő feladatát és meglátod, hogy nem is olyan könnyű :)
  • tomsolo
    nem tudom konkrétan hol olvastál ilyet, de sztem arra gondolsz amikor Mike feszegette, hogy mencsük le a gumis topikokat és akkor meg lett neki mondva hogy szedje le pl. Teleport pro-val ami tetszik... -.-
  • Dying Soul
    well..
  • akyyy
    az alényeg!:D
  • hmhm
    Nem a bezárás ellen szólaltam fel, hanem az idióta hozzászólások ellen.
    Jogosan kerülbezárásra az ilyen topik, ha a mod elirányítja a megfelelő topikba a topiknyitót, de az hogy mindenki beleszóljon vicces dolgokat..
  • Akos 001
    rossz vicc
  • szacsi
    szia cicero
  • akyyy
    miért zavar téged, ha be lesz zárva a topik? ( ha nem tudnád, ugyanaz, mikor belinkelnek egy hatalmas nagy láma képet, St gallériájában is van pár)
  • hmhm
    Az idióta topikleszólásokat is büntessétek már.
    Megértem hogy valakinek nem tetszik egy új topik, de akkor majd egy moderátor beír pár linket ahová elfért volna és bezárja a topikot.
    Francnak kell hogy a pöcsmajmok beugassanak mindenbe, olyanba is amihez egy fikarcnyit se értenek, és képtelenek hozzászólni a témához.
    pl.
  • Akos 001
    Ez szerintem egész jó ötlet.És az olyan "kult" topikok nem lesznek törölve.Ott értelmes társalgás megy.

De a hülye topikokat általában 2-3éve regelt fórumozók nyitták.És volt akinek 100-170 hülyébbnél hülyébb topikja volt/van.
  • akos
    Detto. Az enyéim is majd világgámennek, amikor elkezdenek durrogtatni a közelben.
    De nem tudok mit tenni... A fiút, somát olyankor inkább kiengedem (a környéket yol ismeri, autók nem nagyon járnak) és hadd meneküljön szegény, ahová hajtja az ösztöne. Volt, hogy a garázsba zártam be őket - bekapcsoltam az egyik rádiót nekik, hátha elnyomja egy részét a durrogásnak... reggelre az egyik ajtóról még a takaróléceket is leszaggatták szerencsétlenek.

Sry az offért...