24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8407 Ez a pales gyerek banolható. "Hogy lehet élni hülyén?" -
Takezó #8406 ezt gyorsan kéne törölni, míg a többi marha is rá nem jön, hogy így tönkre lehet tenni a fórumot :| -
#8405 ez ügyesen széttolja a forum layout-ot, ha még értelmes is, akkor is legalább nevezzétek át, thx -
#8404 Szerintem már van ilyen topoik. 3D Max -
#8403 van itt modi egyáltalán? :) -
#8402 elvállalom itt a házigazdaságot. Tudom hogy nem haladta meg az 500 hsz-t de most ez nem lehet olyan nagy akadály :) -
#8401 Kéretik Eztet a régi kis útmutatóm belerakni FAQ-nak az Ulead Gif Animator topikba.
H tx :) -
#8400 mennyi árulkodós, az esti kis mókát elrontják :C -
#8399 O_O -
#8398 szólt már valaki?
ha igen sorry
-
#8397 Jah,amikor nyílt egész normális volt a "nép" ott.
De most megjelent 1-2 ember,és mindenki szid mindenkit.
[visszaolvasott] -
#8396 egyébként meg milyen rinyásak ezek a kamionosok! mindig csaka flém -
#8395 költözz a sajátba -
#8394 Már megint megy a flém a topikomba....(kamionos)...walaki intézkedjen már mert nem birják abbahagyni... -
Takezó #8393 jah, akkor sryak... -
#8392 Oh -
#8391 én a saját nevemben beszélek -
#8390 Ő most a másik oszlopos gumis nevében beszél. -
Takezó #8389 több hónapja volt már az, majdnem akkor, amikor FRG regisztrtált -
#8388 egy hónap és két-három nap azért nem ugyanaz, szeretsz túlozni -
#8387 :D -
#8386 Valamiért az irodai gépemről nem tudok törölni, ezért zártam és pontoztam. -
#8385 Hát! -
#8384 má megin -
#8383 az elöbb szarba léptem ! -
#8382 aztakurvaéletbeésezértfölhábordnak ? :) -
#8381 tudom csak visszaolvastam :T -
#8380 Most az a legújabb, hogy ha nem emlékszem hónapok elteltével, hogy miért adtam pontot, vagy zártam ki valakit a chatről, akkor izé vagyok. -
Takezó #8379 Szerintem meg téma lezárva, písz&lav^^ -
#8378 az tény és való, hogy punker néha figyelmetlen, szoktam nézegetni, ki miért ?, kitől ?, melyik topikból, de most nem is ez a lényeg, hanem 1 hónapra vállald el az ő feladatát és meglátod, hogy nem is olyan könnyű :) -
#8377 nem tudom konkrétan hol olvastál ilyet, de sztem arra gondolsz amikor Mike feszegette, hogy mencsük le a gumis topikokat és akkor meg lett neki mondva hogy szedje le pl. Teleport pro-val ami tetszik... -.- -
#8376 well.. -
#8375 az alényeg!:D -
#8374 Nem a bezárás ellen szólaltam fel, hanem az idióta hozzászólások ellen.
Jogosan kerülbezárásra az ilyen topik, ha a mod elirányítja a megfelelő topikba a topiknyitót, de az hogy mindenki beleszóljon vicces dolgokat.. -
#8373 rossz vicc -
#8372 szia cicero -
#8371 miért zavar téged, ha be lesz zárva a topik? ( ha nem tudnád, ugyanaz, mikor belinkelnek egy hatalmas nagy láma képet, St gallériájában is van pár) -
#8370 Az idióta topikleszólásokat is büntessétek már.
Megértem hogy valakinek nem tetszik egy új topik, de akkor majd egy moderátor beír pár linket ahová elfért volna és bezárja a topikot.
Francnak kell hogy a pöcsmajmok beugassanak mindenbe, olyanba is amihez egy fikarcnyit se értenek, és képtelenek hozzászólni a témához.
pl. -
#8369 Ez szerintem egész jó ötlet.És az olyan "kult" topikok nem lesznek törölve.Ott értelmes társalgás megy.
De a hülye topikokat általában 2-3éve regelt fórumozók nyitták.És volt akinek 100-170 hülyébbnél hülyébb topikja volt/van. -
akos #8368 Detto. Az enyéim is majd világgámennek, amikor elkezdenek durrogtatni a közelben.
De nem tudok mit tenni... A fiút, somát olyankor inkább kiengedem (a környéket yol ismeri, autók nem nagyon járnak) és hadd meneküljön szegény, ahová hajtja az ösztöne. Volt, hogy a garázsba zártam be őket - bekapcsoltam az egyik rádiót nekik, hátha elnyomja egy részét a durrogásnak... reggelre az egyik ajtóról még a takaróléceket is leszaggatták szerencsétlenek.
Sry az offért...