Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
loál .

Tuvok
sõt, hozok magammal még egy embert ! 😊

cSuwwi
én már decemberig lerendeztem magam 😊

shit happens

Tuvok
segít, ha újra VIP leszek ? 😊)

Dzsini
hát, legyen 😊 vagy összedobjuk mi a pénzt az új szerverre 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
Ezt valahogy sejtettem. :/
Mintha már mondta volna valaki, hogy bizonyos támogatókat keresnek, több-kevesebb sikerrel...
Reméljük lesz belõle valami. 😊

shit happens

Dzsini
3 dolog kellene hozzá, amibõl egyik sincs... pénz, pénz és pénz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
külön kéne szedni pl. a fórumot, mert szerintem a legtöbben ezt használják, vagy a fórumot is több szerverre bontani, akkor csökkenne a terhelés, bár egy kicsit lassulna is. Biztos van valami megoldás.

shit happens

Outlander
üdv! Alázattal kérem a sacred topic, sacred logoját erre lecserélni, köszönöm!

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Dzsini
hu, majd St elmondja... valami Athlon XP ha jólrémlik...

FtranX
milyen szerver van?

Tuvok
hát igen, az üzemórák gyarapodnak, az élettartam meg szépen lassan csökken ...

Dzsini
persze, szerverteremben van meg minden gondolom...
csúnyán túl van terhelve, és azt a legjobb oprendszer meg engine se bírja sokáig... és a hardver se szereti ha mondjuk egész nap tekerni kell a vinyót, mert swappolgat...

Tuvok
Ilyen öreg szegény ?
Egyébként a helyet nem hûtik, ahol a szerver van ? a legtöbb szolg . hûtött, porfilterezett helyet tárolja a szervereit .

Dzsini
elöregedett-elhasználódott
volt (van?) baja túlmelegedéssel is

Tuvok
vagy kicsit porcicás imitt-amott ?

Tuvok
melege van talán ?

RelakSfromhome
Mitõl? Ilyet még nem hallottam...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
halódik a szerver, rebootolgat néha (leállások), meg minden baja van...

RelakSfromhome
Másnak is feltûnõen lassú az SG?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pheel
Na igen.
St
Jano
Én sem zártam volna be, hanem töröltem volna. 😄
Hirdessen az SG apróban! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tuvok

St
lóvét, hahaha, az még éhenhalni is kevés 😄
St
Más kérdés, hogy megnyitni se kellett volna, mert nem az általánosba való. Kellene egy szolgáltatók / szolgáltatások fõkategória, esetleg oda
St
Én nem zártam volna be, sztem a google-nak már nem kell a reklám, ha itt írnak róla, nemigazán számít annak.
Tuvok
Ha nem szolgáltatna, nem lenne mit reklámozni, egyébként meg a srácnak mi haszna van abból, hogy egy e-mailszolgáltatást reklámoz ?
És az SG-nek mi belõle a hátránya ?

Pheel
Egyiket azért látod, hogy használhasd a portált, a másikat meg azért, hogy valakinek jó legyen gyakorlatilag szolgáltatás nélkül.
Tuvok
Éspedig ? Egyikért fizetnek, másikért nem ?

Pheel
Azért van különbség.
Tuvok
reklám ...

Jano
Azok az SG reklámjai, amibõl kapják a lóvét...

Tuvok
És a fenti banner ? Meg az az inviteles reklám, ami a szövegmezõ és a postok közt volt ?

Jano
Ez egy ajánlat, egy felhívás, aminek itt nincs helye. Szerintem jogosan lett lezárva a topik.

Tuvok
Hogy reklám, vagy sem nem attól függ, hogy felszólít, vagy kijelent . A TV reklámokban se mondják, hogy vedd meg ezt vagy azt, hanem csak bemutatják .

Matthewpamer
Hi!Légyszi töröljétek ezt a topicot mert nincs érteleme.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

RelakS
Végig permission denied, asszem... Lehet, hogy linkvédelem, de nemtudom...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a.carkey
Moderátornak!

A "Sport" fórumban a "FORMA 1" topicban megnézné valaki miért nem jók a linkek #11678-tól?

A medve nem játék.

Loál János
"Szeretnél egy 1000 MByte-s google-s gmail.com e-mail címet ?
Már készítettél computeres grafikákat ?

Ez a pályázat Neked szól 😊"

Ez a hsz. azért inkább kimeríti a reklám fogalmát, mint bármelyik topik a Hardver-ben.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tuvok
ennyi erõvel a fél Hardware fórum zárható lenne ...

Loál János

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FtranX
nekem is van ilyen.

hen-tes
jah, utána meg van hogy egy napra rá meg a topikokba is 😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
Privát üzenet elolvasásáról érkezõ rendszerüzenet CSAK a fórum kezdõlapján jelenik meg . Gondoltam szólok .

mukika
ok, logomûhely és cset. thx.

mukika
kritika bannánt kér...

Laalee
a szpem káros hatása 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Loál János
Mi folyik ott, hogy csak úgy fogynak a szörverek