Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
nálamis!!!!!!!!44444444444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Nem igazán tudom mire vélni, hogy ebben a topikban nálam megfordult az idõrend, és a számozás, azaz fordított sorrendben vannak a hozzászólások, a legkorábbi van legelöl...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mukika
tökéletesen jó a mostani is....

Garcia
Fradi topic😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
A FRADI légyszi cseréljétek ki a bannert ERRE a bannerre! thx...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Tuvok
Köszi szépen !

mukika
htx!!!

St
beraktam
Tuvok
St, nem lehetne a kedvenceknél az '(x új üzenet)' felirat betûtípusát valahogy elkülöníteni a topik címétõl mondjuk dõlttel, avagy félkövérrel, esetleg más színnel(bugyirózsaszín ?), ugyanis egy tetemesebb listában néha igen nehézkes észrevenni, ha valahová új üzenet érkezett ?!

Ottto
Hali
Megkérnék egy moderátort hogy a Logomûhely #23773. hozzászólását töröljék már.
Köszönöm.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hen-tes
hát igen. 😞
megesik
sry

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pheel
np, láttam, hogy el voltál borulva 😊
hen-tes
htx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

perempe
Moderálni kellene a DVD írás c. topicot.

* George Benson : White Rabbit *

Taranov
Akkor inkább nem akarok lenni 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cSuwwi
Amúgy a priviknél lesz valaha beidézési lehetõség pl. gombnyomásra?

Elég sokszor van az, hogy kapok egy privit valakitõl, azzal a tartalommal, hogy, tudom, vagy igen. Napok múltán persze gõzöm sincs, hogy mit írtam neki, a kimenû priviket meg nem tárolja a rendszer. :/

shit happens

cSuwwi
idejössz, és könyörögsz 😄

shit happens

Dzsini
na, tippelj 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Hogy lehet valaki a saját témájának a házigazdája az Általánosban?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kata
Köszönöm szépen!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Loál János
4400

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Nem véletlenül nincs IP-figyelés, szvsz .

mukika
"St, plz! ip figyelés jol jönne!" de télleg, eddie2,kritika,koxx,tibhar,bizar. akkora suták, hogy még a gumit is szétcseszik, de sztem egy személy az egész! 😄

mukika
köszi!

cSuwwi
ennyire talán mégsem lassú 😊

shit happens

FtranX
lassú az internet, lehet hogy csak most ért oda! 😄

hykao
Köszönet!
Taranov
Ez van. 😊
Nekem is panaszkodtak már SG-sek, hogy küldözgetek nekik vírusokat, de hát ez van 😊

hykao
Ha kérhetném a MOZAIK c. topikba bannernek rakjátok be legyetek szívesek:
St
[email protected] címet úgy 99 óta nem használom, köszi, hogy szóltál.
Dzsini
nagyon túl van terhelve a szerver, anno is emiatt történtek ilyen dolgok... sajnos fognak is.

Tuvok
Érdekes bug-gal találkoztam az imént:
Írtam egy postot, meg Guest is, valszeg egyszerre küldtük el, és amit õ írt, az én nevem alatt jelent meg ! 😮OOOOOOOOOOOOOOOOOO

nézd meg milyen szerveren jött át

Dzsini
netsky randomban kesziti a felado-cimeket is, de jobb felni...

FREAK
[email protected]ól jött egy email

Scan type: Realtime Protection Scan
Event: Virus Found!
Virus name: W32.Netsky.D@mm
File: your_picture.pif

😊

csak szólok

Riszpekk

Matthewpamer
Légyszi töröljétek itt Guba #323-as üzenetét.már megint nem bír magával

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mike
Felhívnám a T. Moderátorok figyelmét Sodi által (gumiszoba Sodis topik) vicces képeknek titulált tömény politikai propagandára

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
Ha napi politika lenne, törölném.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

RelakS
Miaz? A mozilla nem jeleníti meg, merthogy hibás...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FutureTranX
nem, már régi

nemcsakfeel
új nick?

*hihi ** *

FutureTranX
énis 😄

IceZ
Egyetértek! 😄

nemcsakfeel
egyszer én is mekhalok..

*hihi ** *

FtranX
te sosem változol. 😊

nemcsakfeel

*hihi ** *

cSuwwi
Humoros és aranyok képek topicból a #10371 törölhetõ. Az emberke, aki beszúrta, szintúgy...

shit happens