Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csinálhatok egy *DecenS logót, ami ugyanolyan "theme", mint St-é? ;-)

mukika
azokat fel is szólítottak hogy vegyék le gyorsan, pedig az is csak theme volt.

Loál János
Plágium!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

VinylToy
Nyugi...ST-jét is láttuk már több embernél 😄D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
a theme ugyanaz, de a felirat más. - akkor lenne lopás, ha pontosan ugyanaz lenne, mint a tied.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Garcia
Valaki a logomat koppintja!! ugy tudom ez törvénysértõ...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

bogyoka
Én csodálkoztam is, hogy gördülékeny a fórum, és gyors is, bár délelõtt kipottyantam a fórumból valahogy egyszer, de azóta semmi gond nincs.
Mostmár nyugodtan lehet fórumoznunk.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

traXion
http://www.softair.hu/themes/DeepBlue/images/logo-graphic.gif

Ide betennétek?

És ezt a linket alá: http://www.softair.hu/ border nélkül. thx.

Pheel
Szeretném megköszönni az unregek kitiltását a fórum maradék részébõl is! Ez egy nagyon jó ötlet volt! Ráadásul akinek tényleg fontos volt a fórum és nem csak ugatott marhaságokat, azok már regisztráltként tértek vissza a kényszerû egynapos hallgatásból.

Szerintem a többiek is elégedettek a dologgal.
Guest
Hmmm, emlékeim szerint azóta ilyen definitív leakadás nem volt.

Punker
aszem 1x napközben volt egy kis gebasz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
gyorsabb lett a fórum? észleltetek leakadást tegnap óta?
Matthewpamer
akkor ismét megkérem kededd moderátorokat hogy töröljék guba ujjabb felesleges üzeneteit és bannolják le megont 1 napra.most itt kéne a #117-es üzit és
itt a #461-eset.elõre is köszi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
Légyszi töröljétek itt a #112-es,és
itt a #395-ös hozzászólást.Gua nem bír magával.megérdemelne mégegy 1 napos bann-t.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Guest
#4429:
Garcia
az uj az szebb

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Loál János
FAKE! 😊)))))))))))))))))9

Dzsini
simán olvasok híreket, írok hozzászólást ha kell.. az, hogy a válasz gomb nem megy, meg opera alap-profizmus, St lusta kijavítani 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LOL! 😊

...sose azt nézd...

tomsolo
és nem bugzik? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
SG 64 - ez egy beépített custom style sheet, mókából 😄

tomsolo
szal... akkor nem lesz? 😊

vagy valami

Dzsini
most nem csinálok screenshotot, de meglehetõsen szabad a pálya 😊
szóval van egy olyan, hogy "my style sheet", ami egy css-t tölt, és simán ráhúzza a lapra a legvadabb szinten - fonts, colors, link style, képek feldolgozása, frame-ek...

tomsolo
azért az nem olyan egyszerû... laptól ÉS SZERKEZETTÕL függ...

Dzsini
már nem 😊

Dzsini
mellesleg operával olyan stylesheetet erõltetsz rá a felületre amit akarsz 😄

St
és nem amiatt használod, hogy gyorsabban csetelhess? 😊
Dzsini
anno amikor én kértem hogy kevesebb/több hozzászólást lehessen kirakni oldalanként, azt mondtad, hogy nem lesz ilyen, mert biztos amiatt használnám, hogy gyorsabban csetelhessek 😄 aztán most mi van? 😊))

tomsolo

😄

persze lennének fix elemek, pl header, footer meg ilyesmi..😊

St
jaaa, meg alanyi jogon banner free layout a vipeseknek 😊
St
esetleg dizájnmentesített fórumcset ablakot nem akarsz? 😊)
tomsolo
hmmm... pl lenne egy css plusz az elemképek akár a felhasználó gépén pl. C:/sg/ vagy linux alatt ami teccik - így nem kéne feltöltögetni hanem csak megadni minden elemnek a helyét - ami a generált lapot skinezi...

így mindenki olyat látna mit akar vagy ami teccik neki...

hülyeség? 😄

St
mire gondolsz?
tomsolo
KÉRDÉS:

...mekkora macera lenne, skinezhetõvé tenni a fórumot?
(Akár lokális fájlokkal is eltudom képzelni.)

tomsolo
HTX.

St
téma index cache
Loál János
VOÁV, Jóarc-témán durván érezhetõ.

tomsolo
akkor most user vagy téma cache van?

St
na nem viccet félretéve:
minden topicot cache-el amiben több hozzászólás van 80-nál. pl. megnézed a 50e-res asszociáció most sokkal gyorsabban jön mint korábban
tomsolo
miaza "srácok"?

😄

???
Loál János
Mi az a loál?

😄

St
rendszer felismeri, hol cseteltek és ott kessel. figyeli hová mennek be a loál srácok, meg ilyesmi ;>
Dzsini
csetelõ topic 😊))) a rendszer válogatja, hogy melyik az, vagy te rakosgatod bele õket?

Loál János
Nincs mit, most már jó.

tomsolo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

St
Köszi, hogy szóltál átírtam a fórumengine-t telepítettem egy "csetelõ alrendszert", ami becacheli a csetelõ topikokat és így 60-70%-ban tehermentesíti az sql-t. Az volt bugos. Ha még láttok ilyet szóljatok.
mukika
HUUUUUÁÁÁÁÁÁ mostmár nálam is #4421 !!!!!!!

Loál János
Itt egy kép róla.

mukika
nálam nem.