Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
miért

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Laalee
pont jol van igy 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

tomsolo
üzenném a a moderátoroknak, hogy a fórum motor szétvágja a kommentekte 80 hozzászólás után, tehát nem 80 mutat hanem 80 után új lapot ad...

Loál János
A JÓARC-topik elég érdekesen viselkedik. Egyszercsak eltûnt a legfrisebb hozzászólás elõtti összes hozzászólás, és a lapon csak 1 hozzászólás látszott.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

itt kérném törölni az 505-öst

mukika
neeeeem. a pontos idõ topicba akartam beírni. azelõtti hozzászólásom kb. 2 percel elõtte volt.

és nem netkaféból nyomom, hanem itthonról...

Tuvok
Megjegyzem van 8 moderátora a guminak, ha szólsz vmelyiknek, biztosan kitörli neked azokat a postokat, de mint mondtam, csak megjegyzés .

szacsi
törölni akarok pár hozzászólást...

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
DD:

Dzsini
gumiBÓL számûzni??? hova jutott a világ 😄DDDDD

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szacsi
a gumiból a "Flame: Szacsi vs. Szergej" topigot kéretik a saját fórumkba számûzni
nagyon szépen köszönöm

St
ja-ja, volt már aki ezzel játszott, azért is lett beépítve.
VinylToy
#buksisimogatás

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
az elsö négy f5 után szoktam várni 4 secet

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dzsini
és ha le akarom archiválni a matáv központi kábelrõl az egész sg.hu-t? akkor úgy belassul az ilyenek miatt 😉)))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
6 kedvenc topikjába egyszerre akar írni, gyorsan, és az is lehet netcafe-ból nyomja 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hen-tes
nekem nem sikerült 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

St
sztem az egy kissé rendellenes, ha valaki 5 másodperc alatt 6 laplekérést indít
VinylToy
Neked menni fog így is 😄

Dzsini
de akkor hogy szpemmeljem tele az összes topicot egy scripttel? 😊 idõzíthetem szét, így lassú lesz...

St
Ez azért van, mert 5 másodpercen belül 6-nál több laplekérést indítottál. Ez nem lassulás, hanem védelem a lefloodolás elllen.
Dynamic
De igen.Régen rendszeresen
Pyx
Tegnapig nekem sem volt ijen, de egy frissités után már minden lassulás nélkül ment, szalé tehermentesnek tünt.

LittleL
Úhhhh, télleg most egy kicsit belassult nálam is. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

mukika
igen, méghozzá most! ilyen még nem volt:

VinylToy
Akkor ne...

Garcia
igen visszaírtamneki a logomûhelybe, de miért én cseréljem le ha ez az énlogom.... ebben nem sok logikát látok...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

VinylToy
Neki szóltál már? Cseréld le te!

traXion
thx

Garcia
hát az a bajom hogy az az én logom alapja vagy "theme"-je

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

VinylToy
Miért baj hogy a magyar címer benne van az Õ logójába is???

Garcia
csináltam a képet magamnak

cSuwwi
te csináltad a logódat, vagy valahol találtad/átméretezted?

mert ha talált kép, akkor nyugodtan megtalálhatta õ is...
ez esetben szerintem éppúgy joga van használni, mint neked.

ha viszont te csináltad az képet, akkor max. szólhatsz neki, és vagy leszedi, vagy nem.

shit happens

traXion
Rakjátok be plz.....

tomsolo

Pyx
Szemetek!!! 😄

Garcia
igen de én nem vagyok klán embert!!
és nem is tartozom semmiféle klánhoz

nézz be a játékosoknál néhány multijátékos topikba, a klánjátékosoknak van hogy 3-4nek tökugyanaz (még külön klánbetüjelek is azonosak), csak a nikk más

Tuvok
Enyémet meg parodizálják ...
Bunkóság, nem kell róla tudomást venni .

Lteebee
És nem vettetek UPS-t.
Csalódott vagyok😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Loál János
Mintha megint valami gond lenne.

Dzsini
nekem sosevolt olyan 😊

cSuwwi
az enyémet is lopják ilyen alapon.
Mindenkinek olyan "logója" van alapból mint nekem, csak a színe más... 😄

shit happens

RelakS
Max Made by mukika!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Loál János

mukika
made is mukika!!! 😊

VinylToy
Piros pöttyös a zigazi, és csak egy van belõle 😄

tomsolo
a rohatt!!!!!!!44444444

Dzsini
ha egyértelmûen meg lehet különböztetni, akkor szerintem nincs akadálya. azzal a bizonyos logoval ott volt a gond, hogy eSté volt ráírva, így elsõ pillantásra könnyû volt összekeverni - a tied egy jó hosszú név, valószínûleg nem okozna problémát. de kérdezd meg róla St-t 😊