24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8568 Tehát még1cer.
A képet betettem.
Szívesen.
Nem tudok hsz-t törölni, csak ha otthon leszek.
Megvan? -
#8567 milyen képet akarsz törölni? ha #61-est akkor jóvan de hszeket kéne inkább =)
egyébként nemtom mit mondasz
##--
egyébként thx a firefox banner berakását -
#8566 Állatvédő létemre: Szerintem meg Angel topikját le kellene zárni, sőt kitörölni. -
#8565 nincs account törölgetés... nem teccik elmész, 3 nap múlva elfeljtődsz... ennyi. -
#8564 Akkor sem kell kiabálni.
Nyugimá! -
G_ArchAngel #8563 3 éve vagyok az SG-n, nagyon sok embernek segítettem, sokan segítettek nekem, senkinek semmi baja nem volt (remélem) a személyemmel, azokban a topicokban soha nem volt gond, ahol házigazda voltam, szerettem volna egy kicsit fontos dolgot elérni - lehetetlen...
töröljétek légyszíves az accountom, elegem van...
-
Soaringpilot #8562 A regisztrációkor véletlenül elírtam a születési időpontomat 2 nappal. Lehet még rajta segíteni? 28.-ról kéne átjavítani 26.-ra. -
#8561 szerintem a moderátorok nem vakok
(elnézést az offért) -
G_ArchAngel #8560 KÉREK EGY ADMINT, HOGY NEVEZZE ÁT A TOPIC-OT ÁLLATVÉDŐK TOPIC-JÁVÁ ÉS SZÜNTESSE MEG AZ ALCÍMET!!!
Sajnos a dolog elment egy olyan irányba, amit nem tudok sem én, sem mások normálisan kezelni: a szavazásnak legyen vége, de véleménynyilvánításnak ne!
Így talán elégedett lesz mindenki... -
#8559 hali
valaki csináljon valamit uzsikával és sparky-val mert egyfolytában küldözgetik a pm-eket
tobábbá eléggé elfajult a helyzet a rakéta, füstbomba, tüzijáték topicban is #1122-25 #1129
-
#8558 Meg úgy is, hogy off. -
#8557 a modok szabadidejükben utcaseprők? :) -
#8556 Ezt már ugyhivják hoy tulkapás illetve hatalommal való visszaélés. -
#8555 Jah.
Szabadidejében. -
#8554 Ez a munkájuk.
Más meg utcát seper. :D -
Syry #8553 sry -
Takezó #8552 [b]jól van, elég lesz a rinyálásból már pls -.- -
Syry #8551 hehe.... nemostakkor a szavazás végeredményétől függetlenül be lesz zárva a topig? -
#8550 Ezt rohadjak meg ha értem. Miért kell bezárni vmit? Mert nem teszik? ÉS akinek teszik? Ezt is meg kell beszélni. Pucolni pucolni méég ilyet nagyon ávh feelingje van a moderátoroknak. -
Takezó #8549 bünti mehetne mucscsáonak -
#8548 Gondolj már bele. Azt mondja, feljelenti az sg-t, mert állatkínzókat támogat. Ilyet csak viccből is le valaki. :) Mi hülyék meg ráugrottunk, és vitatkozunk a tréfáján. :-))) -
Takezó #8547 szerintem meg ne itt kezdj el flémet szítani... -
#8546 úgy veszem, hogy támogatjátok az állatok elleni erőszakot és feljelentést teszek az SG szerkesztősége ellen
HEHE! Ez jó. :-))
Ez mókás.
Szerintem hülyeség ezen az embert komolyan venni, nyilvánvaló hogy csak viccel.
Ilyen buta ember ebben az országban nem létezhet. :-) Vagy én vagyok naív. -
#8545 Miért kell támogatni, hogy egy kisebbség elrontsa a józan többség szórakozását?
Ha valakit idegesítik egy topik léte, hát ne látogassa.
Ennél jobb megoldást elképzelni se lehet.
SZVSZ -
#8544 éjfélkor elég sztem.
-
#8543 kipucoljam megint? vagy majd ha lezártuk éjfélkor? -
#8542 A kép ott van, törölni nem tudok a munkahelyemről.
Senki nem tudja, miért. -
#8541 Kedves moderátorok, legalább válasz rá??
#8501, #8502, #8503 :) -
#8540 ha ma éjfélig nem jön össze a 100 támogató aláírás a témát bezárjuk és a dolgot levesszük a napirendről. -
#8539 Ha magadtól nem jöttél volna rá, hiába is mondták volna sajnos. -
#8538 Legjobb lenne inkább bezárni,mert a végletekig elhuzodna a szavazás -
G_ArchAngel #8537 a vadállatok képesek elmenekülni a zaj forrásától, a háziállat kárt tesz környezetében, magában, az emberben és megszökik...
sajnos nem ugyanaz a kategória... -
G_ArchAngel #8536 természetfotózom, és figyelek, hogy hova lépek - soha nem mondta nekem senki, magamtól jöttem rá... -
Takezó #8535 valaki benzéne, és újból rendet tenne pár bünti kiopsztása mellett az állatvédős topikban? -.- -
#8534 Akkor szerintem be kéne zárni az f1 topicot is.
Képzeld el az állatokat a pálya közelében!
Akkor még nem is beszéltem a sok természetfotósról, aki kitapossa az árvalányhajat... -
#8533 ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN
291-es hozzászólás -
akos #8532 ehh... már nem először kevernek össze vele...
asszem váltok más nickre... nem hiányzik a kétes hirnév.
amugy nope. -
Takezó #8531 ezuton is np -
#8530 sry, aszittem Ákosnal hogy akoskara gondolsz, ezuton is sry Ákos, és Takeszo -
Takezó #8529 te topikod, te kérhetsz, legegyszerűbb, ha te csinálod, és nem számít, h elfogult vagy-e, nyiéván a modiknak is soxor van véleményük, mégis (elvileg) tudnak objektíven dönteni