24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Lteebee
    Tehát még1cer.

A képet betettem.
    Szívesen.

Nem tudok hsz-t törölni, csak ha otthon leszek.

Megvan?
  • Aquir
    milyen képet akarsz törölni? ha #61-est akkor jóvan de hszeket kéne inkább =)

egyébként nemtom mit mondasz

##--

egyébként thx a firefox banner berakását
  • Tobacco
    Állatvédő létemre: Szerintem meg Angel topikját le kellene zárni, sőt kitörölni.
  • tomsolo
    nincs account törölgetés... nem teccik elmész, 3 nap múlva elfeljtődsz... ennyi.
  • Lteebee
    Akkor sem kell kiabálni.

Nyugimá!
  • G_ArchAngel #8563
    3 éve vagyok az SG-n, nagyon sok embernek segítettem, sokan segítettek nekem, senkinek semmi baja nem volt (remélem) a személyemmel, azokban a topicokban soha nem volt gond, ahol házigazda voltam, szerettem volna egy kicsit fontos dolgot elérni - lehetetlen...

töröljétek légyszíves az accountom, elegem van...

• Soaringpilot
    A regisztrációkor véletlenül elírtam a születési időpontomat 2 nappal. Lehet még rajta segíteni? 28.-ról kéne átjavítani 26.-ra.
  • smici
    szerintem a moderátorok nem vakok

(elnézést az offért)
  • G_ArchAngel #8560
    KÉREK EGY ADMINT, HOGY NEVEZZE ÁT A TOPIC-OT ÁLLATVÉDŐK TOPIC-JÁVÁ ÉS SZÜNTESSE MEG AZ ALCÍMET!!!

Sajnos a dolog elment egy olyan irányba, amit nem tudok sem én, sem mások normálisan kezelni: a szavazásnak legyen vége, de véleménynyilvánításnak ne!
    Így talán elégedett lesz mindenki...
  • phalanx
    hali
    valaki csináljon valamit uzsikával és sparky-val mert egyfolytában küldözgetik a pm-eket

tobábbá eléggé elfajult a helyzet a rakéta, füstbomba, tüzijáték topicban is #1122-25 #1129

• Lteebee
    Meg úgy is, hogy off.
  • SoDI---
    a modok szabadidejükben utcaseprők? :)
  • Tomalak
    Ezt már ugyhivják hoy tulkapás illetve hatalommal való visszaélés.
  • Lteebee
    Jah.
    Szabadidejében.
  • SoDI---
    Ez a munkájuk.
    Más meg utcát seper. :D
  • Syry
    sry
  • Takezó
    [b]jól van, elég lesz a rinyálásból már pls -.-
  • Syry
    hehe.... nemostakkor a szavazás végeredményétől függetlenül be lesz zárva a topig?
  • Tomalak
    Ezt rohadjak meg ha értem. Miért kell bezárni vmit? Mert nem teszik? ÉS akinek teszik? Ezt is meg kell beszélni. Pucolni pucolni méég ilyet nagyon ávh feelingje van a moderátoroknak.
  • Takezó
    bünti mehetne mucscsáonak
  • SoDI---
    Gondolj már bele. Azt mondja, feljelenti az sg-t, mert állatkínzókat támogat. Ilyet csak viccből is le valaki. :) Mi hülyék meg ráugrottunk, és vitatkozunk a tréfáján. :-)))
  • Takezó
    szerintem meg ne itt kezdj el flémet szítani...
  • SoDI---
    úgy veszem, hogy támogatjátok az állatok elleni erőszakot és feljelentést teszek az SG szerkesztősége ellen

HEHE! Ez jó. :-))
    Ez mókás.
    Szerintem hülyeség ezen az embert komolyan venni, nyilvánvaló hogy csak viccel.

Ilyen buta ember ebben az országban nem létezhet. :-) Vagy én vagyok naív.
  • SoDI---
    Miért kell támogatni, hogy egy kisebbség elrontsa a józan többség szórakozását?
    Ha valakit idegesítik egy topik léte, hát ne látogassa.
    Ennél jobb megoldást elképzelni se lehet.
    SZVSZ
  • St
    éjfélkor elég sztem.
  • Punker
    kipucoljam megint? vagy majd ha lezártuk éjfélkor?
  • Lteebee
    A kép ott van, törölni nem tudok a munkahelyemről.

Senki nem tudja, miért.
  • Aquir
    Kedves moderátorok, legalább válasz rá??

#8501, #8502, #8503 :)
  • St
    ha ma éjfélig nem jön össze a 100 támogató aláírás a témát bezárjuk és a dolgot levesszük a napirendről.
  • Lteebee
    Ha magadtól nem jöttél volna rá, hiába is mondták volna sajnos.
  • Gabesz amd64
    Legjobb lenne inkább bezárni,mert a végletekig elhuzodna a szavazás
  • G_ArchAngel #8537
    a vadállatok képesek elmenekülni a zaj forrásától, a háziállat kárt tesz környezetében, magában, az emberben és megszökik...

sajnos nem ugyanaz a kategória...
  • G_ArchAngel #8536
    természetfotózom, és figyelek, hogy hova lépek - soha nem mondta nekem senki, magamtól jöttem rá...
  • Takezó
    valaki benzéne, és újból rendet tenne pár bünti kiopsztása mellett az állatvédős topikban? -.-
  • Lteebee
    Akkor szerintem be kéne zárni az f1 topicot is.

Képzeld el az állatokat a pálya közelében!

Akkor még nem is beszéltem a sok természetfotósról, aki kitapossa az árvalányhajat...
  • B0B0
    ÁLLATVÉDŐK A PETÁRDÁZÓK ELLEN

291-es hozzászólás
  • akos
    ehh... már nem először kevernek össze vele...
    asszem váltok más nickre... nem hiányzik a kétes hirnév.

amugy nope.
  • Takezó
    ezuton is np
  • Láma!
    sry, aszittem Ákosnal hogy akoskara gondolsz, ezuton is sry Ákos, és Takeszo
  • Takezó
    te topikod, te kérhetsz, legegyszerűbb, ha te csinálod, és nem számít, h elfogult vagy-e, nyiéván a modiknak is soxor van véleményük, mégis (elvileg) tudnak objektíven dönteni