Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint én a Digitális fényképezõgép topikra hivatkoztam, ennek a topiknak semmi köze ahhoz, hogy egyébként milyen szpem-, vagy flémviszonyban vagyok az illetõvel. A Digit fg. topikban mindig színvonalas hozzászólásokat láttam Tõle, el akartam olvasni õket -> nem hinném, hogy nem ideillõ dolgot kérdeztem, hogy miért tûntek el ezek az értékes kommentek.
Kérem Ti is gondolkodjatok el ezen, a többször is törölt kérdésemre pedig várom a megtisztelõ választ. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Kicsit gyakrabban lesznek törölve az ide nem illõ dolgok.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
de a hírmagazin kecskeméti!! hahóóóóóóóó!! én is kméti vagyok!!!!! akkó csinálják mán meg amit kértem, pls!!! (errõl eszembe jut a hajótörött kisebbségi vicc :-DD)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kérem szépen, tessék mán mekcsinálni, és húzok a búsba....
Érzésem szerint RolSpeed nevû fórumozó kollegánkra (és többi nickjére) ráférne két hét kényszerszabi IP alapon.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha vennék a fáradtságot és legalább válaszolnának a felebarátom #4667-es kérésére azt nagyon megköszönném a "cirkuszban" részt vevõ többi személy nevében is.
Köszönöm!
Ui:További jó pihenést.
Ugye ott a topic alcíme, csak csesznek betartani az emberek. Nekem pl nincs jogom arra a részre, amúgy segítenék.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
shit happens
😄
Az szép lenne!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Na bye, én léptem!

voltál?