Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Van, akinek egy hétig kell várni, mire észrevesszük hogy kért valamit, mert mások itt beszélik meg valamelyik flém- vagy szpembajnok cimbijük banjának okát.

Kicsit gyakrabban lesznek törölve az ide nem illõ dolgok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

köszi!!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Lteebee
Nem figyeltem, megvan.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

köcönjük széken, de a "(bocs Prezi:-))" szövegrészlet még ottmaradt. azt nem lehetne eltávolítni?

Tuvok
ja, a nickjük kéne ?
olvasd el minden fórumrész moderátortopikját, és meglesznek 😊

hmmmm........ nem lettem okosabb :-DD

de a hírmagazin kecskeméti!! hahóóóóóóóó!! én is kméti vagyok!!!!! akkó csinálják mán meg amit kértem, pls!!! (errõl eszembe jut a hajótörött kisebbségi vicc :-DD)

Tuvok
tessék 😊

kéne egy lista a VALÓDI moderátorokról.. :-D

há mit csináljak, asszonták, h itten el lehet intézni.... nem akarok káromkodni, de lehet h az célravezetõbb lenne..... :-D

RelakSfromhome
persze, mert valaki gyomlált azóta 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kérem szépen, tessék mán mekcsinálni, és húzok a búsba....

Kata
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028113116

Érzésem szerint RolSpeed nevû fórumozó kollegánkra (és többi nickjére) ráférne két hét kényszerszabi IP alapon.

[/cserf][/fülünyúl]

Jóestét Moderátor Urak!(Hölgyek?)
Ha vennék a fáradtságot és legalább válaszolnának a felebarátom #4667-es kérésére azt nagyon megköszönném a "cirkuszban" részt vevõ többi személy nevében is.
Köszönöm!
Ui:További jó pihenést.
köszi, de már régóta macerálnak minket, szal nagyon unjuk már, és változtatni akarunk....

Tuvok
köszi szépen, bár az enyém is mehetett volna, most eléggé furcsán néz ki 😊

Tuvok
valaki banért könyörög, de moderálás is elkelne

Pheel
Vagy esetleg egyesek telespammelik a topicot és így a moderátorok nem látják meg a kéréseket, mert nincs egy napjuk végigbogarászni, hogy ki mit akar...

Ugye ott a topic alcíme, csak csesznek betartani az emberek. Nekem pl nincs jogom arra a részre, amúgy segítenék.
már elnézést, de 2 napja nem jár erre egy moderátor sem, vagy lehetetlent kérek?.....

khm-khm: #4667

khm...

tomsolo
opera alatt jó...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
IGEN ANNYIRA, HOGY MOST SINCS.

St
voltál?
Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tomsolo
megoldódott..

Aquir
seholsem?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hol?

tomsolo
csak szólnék hogy nem tudok visszalapozni mer nem jelenik meg a korábbi oldalak listázása menü... sztem vmi javascript gond lehet...

mukika
pedig már olyan jó volt a téma is...

FtranX
legalább megindokolhatná...

mukika

Aquir
rosszvót a témája, v mi?

elnézést, de aki törölte a Mitõl lehet berúgni? topicot, az tegyen már eleget az alant kifejtett kérésünknek is, pls! köcönjük!

FtranX

mukika

Aquir
gyors volt 😄

mukika
Mitõl lehet berugni? hová tünt... 😞(((((

PResident Evil
szpem topic !

cSuwwi
Neminkább az a baj, hogy a Kecskemétes topicba pár nap alatt több hozzáazólás érkezett, mint az "õs" Miskolciba 2 hónap alatt? 😄

shit happens

Aquir
ne ijesztgessunk
😄

Aquir
na, nyugi😊

CoolStuff
A semmiért?😄
Az szép lenne!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PResident Evil
hát most te kapod😄

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PResident Evil
már késõ... menthetetlen

CoolStuff
Mert már találkoztam olyanokkal, akik félreértették, vagy megalázásnak vették!😛

hen-tes
lol = hangos nevetés, nem ? akkor meg mrt kell sry ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CoolStuff
Sztem is jó ötlet!
Na bye, én léptem!

CoolStuff
Én nem vagyok moderátor, csak teccik a kérés!
A már sry-t, meg azért írtam, mert nem akartalak megsérteni, hogy LOL, de a LOL-t a jópofaságra értettem!

annyira nem LOL kérés, mert Prezi követelte tõlünk, h változtassuk meg...