24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8689 A sok számvadász szpemmer miatt. -
ent #8688 Szomorkás a hangulatom máma...
D3 mé? Serkentett arra hogy mégmég mégtöbbet írjak, :( Vissza lesz rakva? -
#8687 El. -
ent #8686 Szasztok!
Lehet hü"j"e a kérdés:
Régen volt a sa"ly"át beállításoknál vagy amikor rákattintasz a nickedre vme"j"ik fórumon belül, hogy mennyi hozzászólásod van a regelésed óta.
Ez hova tünt?thx -
#8685 he, nem kell rogton letojni azert, mert ugy irta, ahogy irta. EN sztem ugy gondolta az "y"-t, mint angolul, tehat "j"-nek ejtjuk ki. TEL Y ESEN v. amit kesobb is ir: "ÉRTÉKELYÉTEK". Nem a magyar helyesirasi szabalyok szt van, de akkor majdnem mindegyik hozzaszolashoz irhatnal egy iyesmit... -
#8684 Én nem nyúlok hozzá. Szenvedjetek :-P -
#8683 amelyik modinak van elég bátorsága, térjen be ide, és törölje azt a hsz-t mert áhh!!! -
#8682 del -
#8681 ::SA?É:S -
torokvmit #8680 16:03 Gáncs: anyád használ keresõt nem
bocs de ez is az nem?
-
torokvmit #8679 15:39 Gáncs: mi nem free a kurva anyád
bocsi de ezt látni kell és légyszi értékelyétek
-
torokvmit #8678 majd ha ideje lesz még csak 6 éves vagyok -
akos #8677 járj be néha nyelvtanórára pls...
nem lenne telyesen fölösleges, azt hiszem... -
torokvmit #8676 ha lehetne törölni az általános eszmecsere egyszavas történet című topikból törölni a #14224 beszolásomat mert megelőztek és az telyesen felesleg let t és zavarja a történetet kös
-
#8675 del -
#8674 nekem a QuickTime pluginja indul be de a Zone Alarm tiltja ezert csak egy nagy kerdojel jelenik meg, alatta a QuickTime logojaval... -
#8673 hm??? -
#8672 hm -
#8671 ???
-
#8670 Velem nem :D
Amúgy a banner a flash. -
#8669 ha ide mek, mindig le akar velem tölteni valami flash fájt:C -
#8668 nézőpont, helyzet kérdése... -
#8667 ha valaki elég jólnevelt, akkor nem viccel akármivel -
#8666 Miért jó más halálával viccelni
Nem tudom, hogy konkrétan miről van szó, de általánosságban mindennel jó viccelni.
Mert mindennel lehet. Ha érzékeny vagy hozzá, ne nevess. -
#8665 Offtopic szvsz. -
Csoder #8664 Ismeretség. szvsz -
ent #8663 Én ismerek egy srácot, aki ismer egy moderátórt! Te ne legyél olyan mint ő. állítólag a vérük helyett is bit csorgadozik, robotok! -
#8662 Ez engem is érdekelne. Vagyis inkább az, hogy hogyan születtek itt a moderátorok??:D
Felkéréses alapon? Ismeretség? stb... -
KILROY #8661 Kösz :C -
#8660 Értelmetlen általában szándékosan indulatokat keltő vita. -
#8659 Nem a témához kapcsolódó hozzászólás. -
KILROY #8658 Ja, és a Flamelés? -
KILROY #8657 Valaki elkommentené nekem, hogy mi az az "offolás"? -
#8656 Valaki, aki a Tv,Mozi, stb fórumon illetékes mod, legyenszíves nézzen már be a moderátor topikba.... -
#8655 inkább St-t kérdezd,hajrá:) -
#8654 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091106238 -
#8653 Filmes modit keresek! -
#8652 Igen, oda kell írni, amúgy meg drukkolok :DDD -
#8651 Hali mindenkinek :)
Meg szeretném kérdezni, hogy elláthatnék e valamilyen moderátori munkát. Lassan 3 éve vagyok az SG-n, és elég sokat (néha túl sokat is:) vagyok itt.
Olyan moderátori dolgokra gondolnék, mint banner betétele topikba, esetleg kivetendő hozzászólás törlése, topikzárás.
Büntetőpont-osztásban egyáltalán nem vennék részt, ahhoz én túl jószívű vagyok :)
hol lehet ezzel érdeklődni? Meg kell írni [email protected] vagy valahova?
előre is köszi :) -
Cat #8650 5 éves topik, akkor még nem volt topiknyitó