24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8729 na mindegy ennyit erről, csak értelmetlennek érzem ennyi...
jó éjt -
#8728 neked meg akkor gratulálok nagyfiú -
#8727 micsoda, a stílus? -
#8726 nagyon egyszerű a dolog, van ami az áltolánosba való és valami nem, az nem ennyi. -
#8725 Nekem meg nincs törlés jogom, csak gumiba rakós... -
#8724 szerintem felesleges túlreagálás így hozzáállni, nem értek egyet srácok
pl miért kell mindennek a te személyes ízlésedet szolgálnia?:))
egy új topicnál érdemes kivárni egy fél napot hogy mekkora az érdeklődés, ha nincs akkor nincs is értelme ennyi, én is így gondolom
de hogy neked nem tetszik a témaindító szöveg stílusa az már szerintem fura:))), ezen te is elgondolkodhatnál már megbocsáss..
szerintem ez egy jó topic téma -
#8723 ahogy kezdted a topic-ot, idióta értelmetlen erőltetett halandzsa -
#8722 milyen az a gumi nyelv_? légyszíves világosíts fel mert komolyan nem értem -
#8721 azért mert ha gumi "nyelven" írsz ott a helye (én töröltem volna rögtön) -
#8720 kérdemén a minyi molyis topicot 1 min után minek vágta valaki egyből a gumiba??
azért mert nem kezdtem véresen komolyan? kérek valami magyarázatot, de akkor most komolyan..
-
#8719 © Black Hawk ma 17:24 | Privát | Válasz | #43392
Ha legalább annyit reagáltak volna hogy most nem megy akkor azt mondom hogy jó.
Amúgy már 13 fölött vagyok.
-JA és dögölj meg.
Válasz 'Dying Soul' üzenetére (#43388)
-
#8718 logóműhely:
© Black Hawk ma 17:02 | Privát | Válasz | #43382
AKKOR KAPJÁTPK BE A FASZOMAT!!!!!!!!!!!!!!
GENNYES FASSZ BANDA!!!!!!!!!!
-t neki -
#8717 minek kell minden aut= m'rk'nak k-l0n topic< -
#8716 van Lexus topic is? :DDD -
#8715 Lexus topik második kommentjét figyelmedbe ajánlom! :-D Moderátor írta. -
#8714 Az a baj, hogy az SG-n egyre több az ilyen, mint te... Remélem azért a modok nem felejtenek el büntipontot adni a topicom 2. hozzászólásáért, amit te követtél el. -
#8713 Izgatottan várjuk mekkora érdeklődés lesz a mergára akkor,ha eddig a kutyát se érdekelt.Végülis új cég új terméke ideje neki egy új topikot nyitni. :-D
Addig is itt egy másik mai nyitású topik ami vetekszik a merga topik sikerével :-D -
#8712 ha abból 3-4 arról szól, hogy fos, szar, hugy, minek nyitottam, akkor.... :) -
#8711 8 hsz-álsnál mit parázol?
LOL -
#8710 Ha nem lehetek 500 hozzászólás alatt házigazda, akkor jöhetnek a modok egyből takarítani a topicba, mert - sajnos az SG fórumozóihoz méltóan - többen csak azért írtak be a topicba, hogy szarozzanak. Szóval lehet jönni a felesleges hozzászólásokat törölni, thx:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135255954 -
#8709 "A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe." -
Cat #8708 http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php -
#8707 Szeretnék házigazda jogot EBBEN a topicban -
#8706 Graffity és teg topicot plz írjátok át Graffity & TAG re -
#8705 Hello!
Nyitottam egy új témát TippMix néven, ami remélem nektek is tetszeni fog. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a téma címe alá állandó képet betenni.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#8704 ez nem szpemtopik. nem kaptál már épp eleget miatta? -
#8703 jaja... -
#8702 jájj,most láttam az überláma..topikban -
#8701 del -
#8700 AKOSKA14-nek is kell egy szintén a cset szétcseszéséért.... -
#8699 kiskrapekkk-nek kérnék egy bann-t a cset szétcseszéséért.....
thx -
#8698 semmit:@ csak olvass vissza a Mi kellene az Sg-nek topikba....(pár oldalt) -
ent #8697 Nemtom mit válaszoljak erre, segíts ki! -
#8696 koszi a választ -
#8695 del -
#8694 Régóta nem jársz erre? -
ent #8693 Hát nekem nincs ilyen piszkos fantáziám (még) a széjbervilágról...
Én nem arra gondoltam amire te. És szeretném ha nem közösíteniél egy olyan személlyel aki tudja mi az a spam...
De azért nem értem, hogy kit zavart a sok hozzászólásvadász. Talán akartok vmi változást a fórummal? -
#8692 Beállításoknál a főoldalon. -
#8691 "Serkentett arra hogy mégmég mégtöbbet írjak." Pont ezért barátom! -
#8690 sziasztok! egy kerdesem lenne. a nevem helyére hogyan tok tenni képet?