24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Pink Tiger
    na mindegy ennyit erről, csak értelmetlennek érzem ennyi...
    jó éjt
  • Pink Tiger
    neked meg akkor gratulálok nagyfiú
  • Pink Tiger
    micsoda, a stílus?
  • Punker
    nagyon egyszerű a dolog, van ami az áltolánosba való és valami nem, az nem ennyi.
  • Pheel
    Nekem meg nincs törlés jogom, csak gumiba rakós...
  • Pink Tiger
    szerintem felesleges túlreagálás így hozzáállni, nem értek egyet srácok

pl miért kell mindennek a te személyes ízlésedet szolgálnia?:))

egy új topicnál érdemes kivárni egy fél napot hogy mekkora az érdeklődés, ha nincs akkor nincs is értelme ennyi, én is így gondolom
    de hogy neked nem tetszik a témaindító szöveg stílusa az már szerintem fura:))), ezen te is elgondolkodhatnál már megbocsáss..

szerintem ez egy jó topic téma
  • Punker
    ahogy kezdted a topic-ot, idióta értelmetlen erőltetett halandzsa
  • Pink Tiger
    milyen az a gumi nyelv_? légyszíves világosíts fel mert komolyan nem értem
  • Punker
    azért mert ha gumi "nyelven" írsz ott a helye (én töröltem volna rögtön)
  • Pink Tiger
    kérdemén a minyi molyis topicot 1 min után minek vágta valaki egyből a gumiba??

azért mert nem kezdtem véresen komolyan? kérek valami magyarázatot, de akkor most komolyan..

• Dying Soul
    © Black Hawk ma 17:24 | Privát | Válasz | #43392
    Ha legalább annyit reagáltak volna hogy most nem megy akkor azt mondom hogy jó.
    Amúgy már 13 fölött vagyok.
    -JA és dögölj meg.

Válasz 'Dying Soul' üzenetére (#43388)

• sweech
    logóműhely:

© Black Hawk ma 17:02 | Privát | Válasz | #43382
    AKKOR KAPJÁTPK BE A FASZOMAT!!!!!!!!!!!!!!
    GENNYES FASSZ BANDA!!!!!!!!!!

-t neki
  • hmhm
    minek kell minden aut= m'rk'nak k-l0n topic<
  • PyRex
    van Lexus topic is? :DDD
  • Botond #8715
    Lexus topik második kommentjét figyelmedbe ajánlom! :-D Moderátor írta.
  • PyRex
    Az a baj, hogy az SG-n egyre több az ilyen, mint te... Remélem azért a modok nem felejtenek el büntipontot adni a topicom 2. hozzászólásáért, amit te követtél el.
  • Botond #8713
    Izgatottan várjuk mekkora érdeklődés lesz a mergára akkor,ha eddig a kutyát se érdekelt.Végülis új cég új terméke ideje neki egy új topikot nyitni. :-D

Addig is itt egy másik mai nyitású topik ami vetekszik a merga topik sikerével :-D
  • PyRex
    ha abból 3-4 arról szól, hogy fos, szar, hugy, minek nyitottam, akkor.... :)
  • Gabesz amd64
    8 hsz-álsnál mit parázol?
    LOL
  • PyRex
    Ha nem lehetek 500 hozzászólás alatt házigazda, akkor jöhetnek a modok egyből takarítani a topicba, mert - sajnos az SG fórumozóihoz méltóan - többen csak azért írtak be a topicba, hogy szarozzanak. Szóval lehet jönni a felesleges hozzászólásokat törölni, thx:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135255954
  • Gabesz amd64
    "A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
  • Cat #8708
    http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
  • PyRex
    Szeretnék házigazda jogot EBBEN a topicban
  • Sland
    Graffity és teg topicot plz írjátok át Graffity & TAG re
  • Japep
    Hello!
    Nyitottam egy új témát TippMix néven, ami remélem nektek is tetszeni fog. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a téma címe alá állandó képet betenni.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Láma!
    ez nem szpemtopik. nem kaptál már épp eleget miatta?
  • Brigicsaj
    jaja...
  • Akos 001
    jájj,most láttam az überláma..topikban
  • Laky
    del
  • Brigicsaj
    AKOSKA14-nek is kell egy szintén a cset szétcseszéséért....
  • Brigicsaj
    kiskrapekkk-nek kérnék egy bann-t a cset szétcseszéséért.....
    thx
  • Akos 001
    semmit:@ csak olvass vissza a Mi kellene az Sg-nek topikba....(pár oldalt)
  • ent
    Nemtom mit válaszoljak erre, segíts ki!
  • Agy Halott #8696
    koszi a választ
  • Laky
    del
  • Lteebee
    Régóta nem jársz erre?
  • ent
    Hát nekem nincs ilyen piszkos fantáziám (még) a széjbervilágról...
    Én nem arra gondoltam amire te. És szeretném ha nem közösíteniél egy olyan személlyel aki tudja mi az a spam...

De azért nem értem, hogy kit zavart a sok hozzászólásvadász. Talán akartok vmi változást a fórummal?
  • DanielT
    Beállításoknál a főoldalon.
  • DanielT
    "Serkentett arra hogy mégmég mégtöbbet írjak." Pont ezért barátom!
  • Agy Halott #8690
    sziasztok! egy kerdesem lenne. a nevem helyére hogyan tok tenni képet?