24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Vlala #8649 Tudom, de még mindig ott van. Minimum gumiszoba, nem? -
#8648 És mindenki tudja, hogy ez már téma volt korábban is. -
Vlala #8647 Még egyszer megkérdezném.
Miért jó más halálával viccelni, és miért csak abban az egy topicban nem látom a topicnyitót? Gondolom, mindenki tudja, melyikről van szó. -
#8646 van, és gyakorlati teremben, igen -
#8645 TTK-n van WLAN? Vagy gyakorlati teremben votlak gépek? -
#8644 Tegnap nem volt gyakorlatom, nem érdekelt. :)
De ma igen :(
Francba má'... :( -
#8643 én is tapasztaltam -
#8642 Del:
Eme topicban :) -
#8641 nem mától, tegnap is le volt tiltva, és tényleg szar. -
Vlala #8640 Más halálával viccelni tényleg jó poén. -
#8639 Kérdés a moderátorokhoz: Az ELTE hálózatán belülről mától le van tiltva az sg.hu. Ezt ti kértétek valami miatt?
Tök szar, hogy csak itthon tudok fórumozni :( -
#8638 Egyfelől jogos, másfelől átolvasva a topicot egyértelműen kiderül, hogy vicc/nem komoly/értelmetlen.
-
Vlala #8637 Láttátok már a "Meghalt bon jovi" topicot?
"Felháborítónak találom, köbvetelem a bezárását, mert jogom van követelni, és az éppen hatályos törvények értelmében nem terjeszthetnek ilyen hírt." /forrás: Átlag Magyar Fórumozó/ -
#8636 ja! #68968 -
#8635 Az asszociációnál véletlenül kétszer küldtem el a szavam. Bocsi. -
#8634 #10984
bocsi -
#8632 Linkeld be a hw moderátoros topicba az új bannert és a topicot is!
Ha saját tárhelyre teszed a bannert, később modi nélkül is cserélheted. -
#8631 Valszeg' mert ilyen "játékra" ott az Asszociáció topik. -
#8630 hülye kérdés: az az 1 betűvel kezdődős topic miért lett lezárva? annyi erővel az asszociációs, és szóláncos topicot is be lehetne zárni. de nekem mind1, ugyse tetszett. -
#8629 Borg,St..... -
ent #8628 -
#8627 :)
Töröldnéd az egészet ? [#térdenállvakönyörög]
+ a #10939-et is :) -
#8626 töröljétek a humoros és aranyos képek topicból a #62427-es hsz-t! thx! -
ent #8625 Ha cserélni szeretném az xp 64bites fórum bannerjét, és az swf, kinek kell és hogyan küldeni? -
#8624 A láthatóakat meghagytam. -
#8623 Innen
Kérném a #10938 hozzászólást töröltetni :)
-
#8622 miért,kitiltottak?
megérdemelted -
bracsek #8621 chat: szabad duplán regelni? -
#8620 Itt töröljétek légyszi a #61-estől mind
köszi -
#8619 del, van már bittorrent topik, htx -
akos #8618 Személyes?
Ez aztán marha személyes egy fórum... meg úgy általában a fórumok.
Ha valóban személyes lenne, a hangnem és az indulatok, amiket generáltak a résztvevők, század ekkora szintet sem ütöttek volna meg. -
#8617 Gondolom, hogy érted, de próbáld értelmezni a szavaimat!
Nem mondtam, hogy nem vagy ember, csak céloztam rá, hogy ha felhúznak, nemépp emberként fórumozol. -
laliking #8616 Ezzel szerintem szerzett magának pár száz személyes ellenséget, de szerintem már lekéne szállni erről a témárol. Megtörtént. már nem tudunk-nak vele semmit csinálni. -
neménvoltam #8615 hali! egy olyat kérdeznék, hogy kik azok és miért kaptak permbant, ha nem érték el a büntetőpont limitet? -
#8614 pedig én úúúúgy szeretnék ember lenni!! :))))
értem mit mondasz, de nos hm ne essünk át a ló túloldalára:))))) -
#8613 Igazad van.
De attól, hogy meglehetősen szerénytelenül és nagypofájúan szólt hozzád, te fórumozhatsz emberként. -
#8612 talán változtass a stílusodon rücsök:))
mi az hogy takarodj, meg kuss??
magad jellemzed te dolgod, de ezek után ne legyen már önérzeted csak önkritikád után :DDDDD
-
Takezó #8611 OFF: Nem mondtam, h zavar, h hülyegyereknek tartasz, csak arra kértelek, h ennek ne adj hangot.
nah, de mostantól már tényleg ON...
-
#8610 a véleményemet írtam le a moderátorok felé, ha pedig nem tetszik hogy hülygyereknek tartalak az előző postod okán, akkor talán tegyél ellene :)))) -
Takezó #8609 de, és nem a moderátorok felé intézett rinyálásokat :) amúgy meg ne hülyegyerekezz:ð