Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
De teccik!😉
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Kedves Moderátor Hölgyek/Urak!
Az elharapózó SG ..... Connection topicok-nyitogatása miatt nagy részben felelõs vagyok, bár én nem akartam ilyesmit. Mivel egy szegény (és mellesleg alkoholista) ember érzékeny és ártatlan lelke nem akar megnyugodni, ill. mi, kecskemétiek sem akarunk a "Tömegek"-hez tartozni, hosszas vita, szavazás (és egy vérremenõ ték-csata :-D) után arra jutottunk, h az SG: Kecskemét Connection-t szeretnénk Kecske? Mé?(Tm) -re változtatni (a szavazók többségének ez tetszett a legjobban :-D), ill. a (bocs Prezi :-)) szövegrészletet kéretik eltávolítani.
Köszönjük!
u.i.: elnézést a sok szmájliért. :-D
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy a gumiba vagy egy külön kategóriába, ahogy mondtad, St.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bezzeg a nagyvárosok topikjait nem törlitek.....😞((((
Csak azért mert kis falu?
Csalódtam 😞
Igazán visszatehetnétek.
Htx!
Privatban szivesen beszelnem emg, hogy hogyan kepzelem, pls valamelyik moderator irjon 1 privit nekem. Thx elore is
Ide mit kéne írni?
Indokolatlanul használt tárgyeset.Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Alig tudok olyan ismertebb fórumot, ahol van politikai rész. A programok beszerzése 😊 (warez egyszóval 😊), meg sehol sincs...
Emléxem, még anno amikor volt FTP, mennyi hülyeséget volt fennt. Jobban ment mint az extrás warez 😊
shit happens
The Private Detective!