Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor el lehet intézni? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

CoolStuff
Már sry, de ez nagyon LOL kérés!😄DD
De teccik!😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hivatalos komment:

Kedves Moderátor Hölgyek/Urak!

Az elharapózó SG ..... Connection topicok-nyitogatása miatt nagy részben felelõs vagyok, bár én nem akartam ilyesmit. Mivel egy szegény (és mellesleg alkoholista) ember érzékeny és ártatlan lelke nem akar megnyugodni, ill. mi, kecskemétiek sem akarunk a "Tömegek"-hez tartozni, hosszas vita, szavazás (és egy vérremenõ ték-csata :-D) után arra jutottunk, h az SG: Kecskemét Connection-t szeretnénk Kecske? Mé?(Tm) -re változtatni (a szavazók többségének ez tetszett a legjobban :-D), ill. a (bocs Prezi :-)) szövegrészletet kéretik eltávolítani.

Köszönjük!

u.i.: elnézést a sok szmájliért. :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
csoportterápia :>

Galy
miez? dedó? 😄
PResident Evil
az eredeti... utolsó pár hozzászólás...

Tuvok
ok, biztos

PResident Evil
nem, de ezt kifejtettem a topicunkban...

Tuvok
és miért kéne leállni ? vagy az SG-n csak a miskolciaknak lehet topikjuk ??!

PResident Evil
ha ez kell hogy leálljatok...

Tuvok
na érdekes lesz levédetned az SG, meg a Connection szót ;ÖÖÖ

Guest
#4638:
PResident Evil
jah és minde más város képviselete nevezze át a saját ötlete alapján a topicjukat !

PResident Evil
én csak szeretném megelõzni a SG: ... Connection -ök elszaporodását... levédetem ezt a nevet... én szellemi tulajdonom 😊

[HUN]PAStheLoD
alap 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de azok alapból ott nyíltak . nem ? :o

cSuwwi
sg addict vagy? 😊

shit happens

Taranov
Vagy akkor kerüljenek ugyanabba a kategóriába a connection topikok.
Vagy a gumiba vagy egy külön kategóriába, ahogy mondtad, St.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Pedig már készültem képet is kirakni róla, hogy hol található Karakószörcsög és szerettem volna népszerûsíteni a falut, de ezekszerint ezt itt nem lehet 😞

Taranov
És ez a topik egészen komoly volt, csak még nem verbuválódott össze a társaság.
Bezzeg a nagyvárosok topikjait nem törlitek.....😞((((

Taranov
Már ne haragudjatok, de a Karakószörcsög Connection-t miért tettétek a gumiba?
Csak azért mert kis falu?
Csalódtam 😞
Igazán visszatehetnétek.

Htx!

Taranov
Meg, én úgyis az újra hajtok 😊

[HUN]PAStheLoD
a régit mekapom ? 😄

mukika
látom már lett pár gumis. htx.

St
figyeljük még egy darabig, ha elkezd gumisodni, akkor vagy új fõkategóriát kapnak e célra, vagy gumi mind.
mukika

Taranov
Megháláljuk!

Jano
htx

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
wow😊 kircsi
Tuvok
Háá !

St
nyugalom, jövõhéten szerver csere
CSOCSO
szeretem ezeket az ido dolgokat.. most felorat irsz nekem 5 percig volt bajom.. estenkent meg allitolag csak 5 percig halott az sg nekem meg siman szar fel oraig😊 no mindegy a lenyeg hogy most jo vegre... bar ilyenkor tenyleg sokkal jobb lenne ha az acomba kapnam a semmi baj nyugi latogass vissza kesobb szoveget minthogy beirok 10 sort aztan eltunik😞 utanna meg tobb perc mire lejon a fooldal.. no mindegy😊
Taranov
Eléggé nagy kihagyás volt vagy fél óráig. Most jó már.

CSOCSO
meghalt az sg vagy mivan mar??
mukika
pityogo2
Valamelyik moderator, ha errefele jar, akkor segitseget kernek tole. ezen az oldalon az "Ingyenes online rpg" feliratot leken cserelni egy linkre.
Privatban szivesen beszelnem emg, hogy hogyan kepzelem, pls valamelyik moderator irjon 1 privit nekem. Thx elore is

Ide mit kéne írni?

Loál János
Indokolatlanul használt tárgyeset.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

cSuwwi
Mondjuk szerintem anno bátorság volt ilyen témaköröket nyitni, mint a politika, vagy a programok beszerzése.
Alig tudok olyan ismertebb fórumot, ahol van politikai rész. A programok beszerzése 😊 (warez egyszóval 😊), meg sehol sincs...

Emléxem, még anno amikor volt FTP, mennyi hülyeséget volt fennt. Jobban ment mint az extrás warez 😊

shit happens

Guest
A Szemétdombon vannak 😊
Dikkma
Öö.. most lehet hülye vagyok, de a programok beszerzése részben rámentem hogy további témák, és volt ott vagy 5. Hová tûnt a többi párezer?
CSOCSO
hat en nem igy vettem eszre.. no mind1
CSOCSO
vonalas szamkijelzes pc-n
topikot kerem helyezze at vki a progik beszerzese forumba!! koszike😊
cirka 3-4 perc

CSOCSO
oks kosz
nem szokott egy oránál tovább tartani, ha utána vissza is kapcsol 😊

The Private Detective!

CSOCSO
hja.. ertem..es menyi idore all le? vagy mikor muxik megenn?
cSuwwi
a keleti parti idõ szerint

shit happens

cSuwwi
nálad az "este" kicsit máskor van, mint nálunk...
nálunk fél 5-kor, nálad este fél 9-kor áll le, backup miatt, ha jól tudom

shit happens