Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
nemegészen.
az mf1-es topic neve mindig az lesz, ami közvetlenül alatta van. Most pl. Legyél te a ...

shit happens

Tuvok
Mindig annak a topiknak a címe lesz az mf1-é is, amelyik a gumiban legfelül van, de ebben nincs semmi logika .

cSuwwi
mf3 = mf1

shit happens

cSuwwi
Az mf3-as topicra, nekem is mindig más címet ad, már régebben észrevettem.
Az alsó link, nekem jó megy.

shit happens

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
lol, mostmeg nem a téktopik, hanem a Szóld le az elõtted írót van
mitõl kavarodik mindig a topik címe ?? 😮

Tuvok
Õõõ, a köv . probléma csak nálam van ?

ez a topik nem a bucsics fan klub, hanem az mf1

ez pedig nem a téktopik, pedig a cím azt mutatja

traXion

elnézést, de az Apróhírdetéseket szokták ellenõrizni? pölö h nem az adott kategóriának megfelelõ dolgot hírdetnek....

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

RelakS
eddig mindig kikapcsolás után ment tönkre vinyó a cégnél, csak az utóbbi idõben kezd "divat" lenni köztük a menet közbeni elszállás

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cSuwwi
ha a hijackthis nem világos, akkor a logfájlt másold be pl. az Offtopicba, és segítek, ha akarod.
Asszem LittleL-nek is sikerült vele megcsinálni a gépét (olvass vissza az offtopicban) 😊

shit happens

cSuwwi
ahogy mondod

shit happens

mukika
htx MSN plus, vedd le és tedd fel újra, csak ne ikszeld be hogy ezeket a szarokat is feltegye.

Taranov
JAja. nekem WLAN van, ott se kell csatlakozni, tehát én is szívtam már a vírusokkal.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
ez kábelnél számít, dsl-nél amíg õ nem csatlakozik fel addig nincs gond, de csak akkor szabad felmenni, ha a javítások, meg a szükséges progik már fenn vannak

Taranov
Azt is csinálhatod, hogy winreinstall, de akkor ne dugd bee a netet, mert kapsz rögtön pár vírust, hanem mikor kész a reinstall, felraksz mindent és utána nyomod be a netet.

Dzsini
azért a hijackthis-re vigyázni kell, azzal NAGYON szét lehet kapni a dolgokat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ottto
ok megnézem õket, de én is a winreinstallra szavazok 😊

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Tuvok

ha semmi se jó, akkor win reinstall

Tuvok
akkor jön a tobbi ilyesmit, spybot, hijack, adaware ...

Dzsini
ad-aware, spybot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ottto
Végigfuttattam de nem történt semmi (nem talált semmit)

Ottto
thnx a linket. megnézem.

Tuvok
*gondom helyett dolgom, mer gondom volt bõven

Tuvok
annál már én is tapasztaltam 1-2 hülyeséget, de nem volt vele sûrûn gondom, pro sp1 + biztonsági frissítések + szûzfal + virnyákkergetõ + esõ után köpönyeg progik (stinger, cws, spybot) és minden ok
ja meg regcleaner és easycleaner rendszeres használata is ajánlott, de ez mind hiába, csak lassíthatod a wined elszemetelõdését ...

Tuvok
Taranov
nekem home van, mert azt adták a géphez oem-ben, de akadtak már gondok.

Tuvok
ezt asszem a cwshredder kiszedi

Tuvok
Figyu, évente úgy 7-8x rakom fel a win-t csak itthon, volt melóhelyemen 5 gépre tettem fel új rendszert idén, meg unokabátyám netkávézójában a 10 gépet is én szoktam újratelepíteni, és még 1x sem fordult elõ semmilyen probléma friss winnel (XP Pro-ról lenne szó), az egyetlen gond a feledékenység, amikor is vki elfelejti elmenteni bizonyos adatait ...

Taranov
lol 😄
Eléggé gázos.

Taranov
HAGGYÁ!!!!!!

Punkerwork
tûzfal+spybot a min az szerintem kötelezõ

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
Nem lassít az. Nekem a routeremben van tûzfal, nagyon fontos, tiszta barbárság, ha nem használsz tûzfalat.

Punkerwork

Guest
Tehát saját bevallásod szerint nagyon fontos adataid vannak, de lusta vagy biztonsági másolatot csinálni. Okos...
Taranov
Igazad van abban, hogy a registry tényleg telelesz minden szarral, de nekem október óta megy a windowsom eléggé jól, reinstallnál meg nem sikerül mindig a reinstall, mert van, hogy lesz vmi hibája a windowsnak reinstall után, pl. a kikapcsoláskor jelentkezõ meghiúsult DLL inicializáció. Ilyenkor újabb reinstall kell stb., szóval nekem is jó ahogy van.

Ottto
Nemtom. Tûzfal lasssít, meg gép se szereteni nagyon.
Be már valami kéne mert MÁR 3 SZÖRCSBÁR BEJÖN HACSAK FELLÉPEK AZ SGRE (KEZDÕLAPOM)

Taranov
Nekem egy 120-as van külsõ rackben meg egy 40-es benne, ha nem lennék lusta, csinálnék biztonsági másolatot.

Tuvok
spam !

Tuvok
Akkor szerezz be egy kisebb vinyót . Nekem is van egy 120-as meg a régi 20-as, és a legfontosabb dolgok mindkettõn rajtavannak legrosszabb esetre .

Tuvok
a win reinstall mióta radikális ? 😊))
még mindig a legtisztább megoldás, 1-2 programmal úgyse tudsz 100%-osan megszabadulni a férgektõl, reklámoktól, a registry-d is folyamatosan hízik, meg az informatikusok jobban tudják még mi-minden eszi bele a winbe magát, de annyi biztos, hogy Kill Geci nem tervezett öntisztító mechanizmust kedvenc oprendszerünkbe

Tuvok
Mechanikus eszköz akkor romlik jobban, ha max teljesítményen megy, nem amikor indul vagy megáll . Leálláskor már nincs feszültség alatt, így nincs terhelve, tehát nem romlik .
Bekapcsoláskor van egy pillanatnyi nagy áramfelvételû állapot (sz.sz. tûimpulzus), ami ronthatná a motort, de mivel az okos és ügyes mérnökök telepakolták a vinyó elektronikáját szabályzó- és korlátozókörökkel, így a motor sem kap nagyobb terhelést, mint szabadna, hanem fokozatosan kerül terhelõáram alá .
Viszont amikor használatban van nagy fordulaton, dolgozik, akkor _folyamatosan_ van kitéve áramfelvételnek (többszáz mA), akkor romlik leginkább a terhelt mechanikai és elektronikai alkatrészek melegedése, vesztesége (szórt impedanciája, stb, blabla ...) miatt .

Dzsini
nem az állóhelyzet ront rajta, hanem a leállítás-újraindítás procedúra. hirtelen nyomásváltozás a csapágyakon/görgõkön, feszülésváltozás a korongokon, stb... álljon vagy menjen a vinyó, de ne legyen ide-oda kapcsolgatva.

Taranov
Így alakult, másik vinyóra menteni meg már lusta vagyok, de nálam nem kell win reinstall, tudom használni a gépet, nem vagyok ilyen radikális eszközökra szorulva.

Taranov
Nem hülyeség, olvass róla valahol. Pl. szervereknél is alap, hogy mikor vmi hiba van rajta és újraindítgatod, akkor ki kell húzni a vinyókat, mert elbaszódnak.
Otthoni gépnél is minél többet kapcsolgatod ki-be, annál jobban csökken az élettartama, nem az állóhelyzettõl.

Punkerwork
na az a baromság......

Taranov
Ja, az úgy jó, nálam eegy partíción van minden sajna.

Tuvok
Fenét árt, ez hülyeség, mûködés közben csökken az élettartama, nem állóhelyzetben .

Tuvok
De formázom, de a rendszerpartíción kívül van még 3, minden lényeges azokon van, így bármelyik pillanatban újrarakható a rendszer ...

Taranov
😄