Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Buzerga László" 😄

Pyx
Buzerga László miért ban? És hogy jöttetek rá?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakS
Mizenekar nevû nyúbí több helyre berakta ugyanazt a reklámot, szvsz kéretik intézkedni (14 üzije van, sazl lehet, hogy törölni nem nagy kunszt, de ha kap valami gyümölcsöt az is elég)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mukika

ellopta skristof logojat. amúgy is sérült.

Dzsini
nem kell, mert az általánosban ritkán kell moderálni. és nemkellene teledumálni a topicot.... ahogy itt állandóan sikerül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hen-tes
ezzel most mi a helyzet?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The Garrett
pl.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ottto
Mint a gumiban?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

The Garrett
nemlehetne itt is kitenni ezt a topikot a pólótervezõs izé alá?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pyx
5k.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
szvsz te oda sem figyelsz arra, amit írunk...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
De nem a BNV-n jelentkezem be, hanem a suliban meg itthon, a suliban meg úgyis jelszó védi a windows accomat, szóval senki sem férhet hozzá a useremhez a rendszergazdán kívül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RelakSfromhome
Namost Te vagy a hülye, ha pl a bnv-n bejelentkezel egy gépen, mert valami okosat látsz, és ellenállhatatlan vágyat érzel megosztani az sg-n, és bejelentkezve marad cuccokat kixeled... már bocs...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
Nekem a két bejelentkezve maradokkal mûködik, ha jól emlékszem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RelakSfromhome

Taranov
jópofa.

Taranov
Miért kéne két nicket használni?

Én a bejelentkezve maradokot és a bejelentkezve maradok régit is beikszelem és bent maradok mindkét helyen.

Punkerwork
Yamada isten király 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
WC-hez nem jár használati utasítás se, mert eléggé széles körben elterjedt a használata, de számtech cuccokhoz mindig adnak, RSS hírekhez is kell 😊 (de nem olyan, mint a Yamada házimozié 😄)

Dzsini
kb így néz ki
csak kitakartam belõle a haverok blogjait, inkább nem reklámozom :o)
az Albion lent egy cseppet fejlettebb reader, de nekem elég ez itt az operában csücsülõ 😊

RSS/XML specifikációt megtalálod a világon mindenhol, samurize-hoz is írtak biztosan millió aggregátort, csak át kell írni a forrást.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
ki van emelve, hogy észrevedd

shit happens

mikike
rakj be ebbõl egy képet, a Hogy néz ki a böngészõd? topikba

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork

mikike
ja és mér van pirossal?

mikike
hol az az RSS manual?
én kérnék egy Samurize konfigot is hozzá
köszi

RelakS
legyenö, csapjuk az ott fejtegetett listámhoz :o)

Dzsini
na költöztessük át ezt a Mikell-be, mert nagyon nem idevaló.

RelakS
plö ez is igaz

Dzsini
mert van, hogy egy ismerõstõl/netcaféból lépsz be, és akkor hazaérkezés után (vagy munkába érve, kedv szerint) újra be kell jelentkezni... pedig a "régi" bejelentkezve marad valahol erre lett volna kitalálva nem?

RelakS
Pont ez. Ha valamit felveszek a kedvencekhez, akkor vehetem a másiknál is. Ha elolvasok egy kedvenc topig, a másikban olvasatlan marad. Két külön galéria (... ez mondjuk két tárhely, sazl sry 😄 ). Két VIP (mondjuk ez meg egyéni szoc probl :o) )

cSuwwi
Mindkettõtöknek van legalább 2 regje. A home-ost használjátok otthon, a másikat meg a másik gépen. Mi itt a probléma? 😊

shit happens

Punkerwork
nekem is ezt csinálja

RelakS
Hogyan lehet megoldani, hogy mindig bejelentkezve maradjak, ha másik géprõl is belépek? Variációim:
Bejelentkezve marad: BM, Bejelentkezve marad (régi): BMr

BM (_) + BMr (_): Nem maradok bejelentkezve egyáltalán (miért is maradnék? 😄
BM (x) + BMr (_): Bejelentkezve maradok, de ha máshonnan is belépek, az gáz
BM (_) + BMr (x): Egyáltalán nem marad bejelentkezve
BM (x) + BMr (x): Ha máshonnan is belépek, csak akkor marad bejelentkezve, ha ott is ezeket a beállításokat használom

Sazl a gáz az, ha idegen géprõl benézek, akkor a másik helyeken nem marad meg a bejelentkezésem. Ez így üzemszerû, vagy valami nemsimmel?

Dzsini
ott van lent 😊 (amúgy ez meg nem rossz gyakorlat a friss júzereknek, lehet pl. a google használatát gyakorolni 😄 (meg majd jönnek a "mirejóazRSS" topicok 😊))) ))

de komolyan, a boltban a wc-hez se adnak törlõpapírt, mp3hoz se jár lejátszó progi... tessék rájönni, nem olyan bonyolult az. rakj a letöltések közé 1-2 readert (itt a választék), és onnantól akinek nem megy, az nem érdemli meg 😄

St
Igaz, Dzsini, te rendelted meg, írj hozzá szép, szakszerû user manuált! 😊
Dzsini
az RSS alapú hírszolgáltatást (RSS/XML/newsfeed néven is fut) a blogok elterjedése tette közismertté, az a lényege, hogy egy külön program leszedi a filet, felbontja a szabvány szerinti hírekre.
windowsos kliens pl az Albion

a legjobb az benne, hogy bármennyi híroldalt és blogot meg bármit be lehet pakolni, és 1 felületen rápillantva látod, hogy melyik oldal frissült és milyen hírekkel, és mindegyikhez jár a link, ami az adott frissítést megnyitja.
(én operában használom, annak van beépített newsfeed nekem kb 15 híroldal és kedves ismerõsök blogjai bannak benne, sokkal egyszerûbb rápillantani, hogy frissült-e vagy sem, minthogy nekiálljak minden oldalt letölteni, stb...)

Taranov
nincs ehhez a menüponthoz semmilyen user's manual 😊

Taranov
De mi az az rss és mit kapunk, ha letöltjük a plugint és honnan lehet letölteni és milyet és miért?

cSuwwi
én pl. nem értem, mi olyan furcsa ezen?
az rss hírek? ahhoz külön prog/plugin kell, hogy mûködjön rendesen.

shit happens

Taranov
Nemértjük, még kezdõ felhasználók vagyunk.

cSuwwi
miért, mi van vele?

shit happens

Taranov
Én hozzá se tudok szólni 😄

ez senkit se zavar ?😊
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Értem, köszi.

Akkor egy moderátort megkérnék, hogy törölje Konszuela és A Mágus hozzászólásait...

Elõre is köszi

Admiral

cSuwwi
sry. Rendon.
(Meg rosszabik esetben is, csak akkor várni kell)

shit happens

cSuwwi
Csak a témaindító volt Redon, annak pedig nincs moderálási jogköre.
A másik DC-s topicban wakeupneo házigazda néven szerepel, ezért tudja a topicot karbantartani.
Megoldás: ide írsz linkkel, és a moderátorok segítenek (jobbik esetben) 😊

shit happens

Sziasztok

A Programok beszerzése->DC++ Hubok Reklám Foruma c. topiccal lenne gondom. A topic inditója már nem aktiv ( Rendon - Utolsó üzenet idõpontja: 2003. 06. 16. 22:40 ), viszont a fórumban egy Konszuela( = A Mágus) nevü ipse hozzászólásait igencsak moderálni kéne, mert rossz hatással lehet a DC-re nézve.

A kérdésem: át lehet -e venni valahogy a topic moderátori jogát? Ha igen, én szívesen átvenném, ha pedig nem, akkor valahogy ki kéne szedni Konszuela hozzászólásait.

Köszönettel: Admiral

RelakSfromhome
78 új üzenet 😄

Tuvok
hmm, lehet, de akkor megin nem értem

kép linkje