Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én a bejelentkezve maradokot és a bejelentkezve maradok régit is beikszelem és bent maradok mindkét helyen.
csak kitakartam belõle a haverok blogjait, inkább nem reklámozom :o)
az Albion lent egy cseppet fejlettebb reader, de nekem elég ez itt az operában csücsülõ 😊
RSS/XML specifikációt megtalálod a világon mindenhol, samurize-hoz is írtak biztosan millió aggregátort, csak át kell írni a forrást.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
én kérnék egy Samurize konfigot is hozzá
köszi
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
shit happens
Bejelentkezve marad: BM, Bejelentkezve marad (régi): BMr
BM (_) + BMr (_): Nem maradok bejelentkezve egyáltalán (miért is maradnék? 😄
BM (x) + BMr (_): Bejelentkezve maradok, de ha máshonnan is belépek, az gáz
BM (_) + BMr (x): Egyáltalán nem marad bejelentkezve
BM (x) + BMr (x): Ha máshonnan is belépek, csak akkor marad bejelentkezve, ha ott is ezeket a beállításokat használom
Sazl a gáz az, ha idegen géprõl benézek, akkor a másik helyeken nem marad meg a bejelentkezésem. Ez így üzemszerû, vagy valami nemsimmel?
de komolyan, a boltban a wc-hez se adnak törlõpapírt, mp3hoz se jár lejátszó progi... tessék rájönni, nem olyan bonyolult az. rakj a letöltések közé 1-2 readert (itt a választék), és onnantól akinek nem megy, az nem érdemli meg 😄
windowsos kliens pl az Albion
a legjobb az benne, hogy bármennyi híroldalt és blogot meg bármit be lehet pakolni, és 1 felületen rápillantva látod, hogy melyik oldal frissült és milyen hírekkel, és mindegyikhez jár a link, ami az adott frissítést megnyitja.
(én operában használom, annak van beépített newsfeed nekem kb 15 híroldal és kedves ismerõsök blogjai bannak benne, sokkal egyszerûbb rápillantani, hogy frissült-e vagy sem, minthogy nekiálljak minden oldalt letölteni, stb...)
az rss hírek? ahhoz külön prog/plugin kell, hogy mûködjön rendesen.
shit happens
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Akkor egy moderátort megkérnék, hogy törölje Konszuela és A Mágus hozzászólásait...
Elõre is köszi
Admiral
A másik DC-s topicban wakeupneo házigazda néven szerepel, ezért tudja a topicot karbantartani.
Megoldás: ide írsz linkkel, és a moderátorok segítenek (jobbik esetben) 😊
shit happens
A Programok beszerzése->DC++ Hubok Reklám Foruma c. topiccal lenne gondom. A topic inditója már nem aktiv ( Rendon - Utolsó üzenet idõpontja: 2003. 06. 16. 22:40 ), viszont a fórumban egy Konszuela( = A Mágus) nevü ipse hozzászólásait igencsak moderálni kéne, mert rossz hatással lehet a DC-re nézve.
A kérdésem: át lehet -e venni valahogy a topic moderátori jogát? Ha igen, én szívesen átvenném, ha pedig nem, akkor valahogy ki kéne szedni Konszuela hozzászólásait.
Köszönettel: Admiral