Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Mert a vinyónak árt a kikapcsolás.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát ha nem formázod a vinyót, azzal szart se érsz, a formázás + reinsttal az már segít, de nagy ára van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

VinylToy
LTB nem fog örülni hogy ideszpemmeltek

Én szóltam elõre

😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tuvok
Miért ? Minek menjen fölöslegesen ?

Tuvok
win reinstall nem függ össze a fontos adatok elvesztésével ...

Taranov
Mondjuk ha naponta egyszer kapcsolod ki éjszakára, az nem gáz, de azok iszonyat buták, akik akkor is kikapcsolják, ha 1 órára elmennek, mint a TV-t.

Taranov
A vinyónak pedig jobb mennie, mert a kikapcsolás jobban árt neki, mint a meleg.

Tuvok
1 óra igazán nem sok a gép rendbetételéhez, ennyit megérdemel, gyorsabb szebb jobb lesz csak
éjjel meg minek menjen, úgyse használom, akkor tök fölös, legalább 'pihen' és lehül, úgyis folyton sípol, hogy melege van 😊

Taranov
Hát én nekem a reinstall azért sem játszik, mert nagyon fontos adatok vannak a gépen, és a Win XP kikapcsolás nélkül 1-1,5 hétig bírja, utána belassul és rebootolni kell.

Dzsini
felesleges idõtöltés, egy gépet ha rendesen használsz mégcsak kikapcsolni se kell, csak hibernálni éccakára, és már egy ideje lejárt az az idõ PC téren, hogy "ha nem mûködik reinstall és vegyél több ramot meg különbenis hibás a táp"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
mér ?

Dzsini
meg van milliószámra progi, ami leszedi õket. ad-aware, spybot, cwshredder... a "ha megjelenik reinstall" hozzáállás szerintem elég nagy butaság.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Tûzfalat kell használni :CCC

Ottto
Netrõl jött. nemtom eltûntetni 😞
Ezek szaporodnak mer már a tálcámon is sörcs bár van basszameg :CCC

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Taranov
Akkor jó

Tuvok
Nekem is fenn van egy csomó progi, meg mentenivaló, de mivel 2-3 havonta kell reinstallt csinálnom, így már rutinosan max 1 óra alatt kész vagyok 😊)

RelakS
Lehet, de én annyi progit használgatok, hogy egy winreinstall napokat vesz igénybe. Már baromira ráférne a gépemre (utóbbi idõben kaszinóhirdetés pattan fel a semmibõl, 600 megát lezabál az ie, meg ilyenek, és nem találom az okát), de nem bírom rávenni magamat. Pedig már a vinyó sem kifogás 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
én nem vergõdök vele, win reinstall 😉

RelakS
Szép, de én kb negyed órán át kínlódtam, mire ki tudtam irtani a gépbõl!!! Mindig megbütykölte a kezdõlapomat, a toolbar-omról minden mást eltakarított, meg ilyesmik. (bár a kezdõlapos ostobaság lehet, hogy más volt 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

St
jaaaaaa 😄
Dzsini
(ez NEM a mi kellene az SGnek topic 😉 )

Dzsini
lent a screenshoton láttam

St
fórumban keresni?
Dzsini
szép search bar 😄

St
így van 😊
hen-tes
láááááál 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ottto
nem gáz, engem nem zavar

Taranov
Nem vészes. Kijavítani bonyolultabb, mint elviselni.

Ottto
ehh. EZ is bug

Hentes Bill
köszi mégegyszer

Boldog Karácsonyt!

hykao
Köszönet!!!
Hentes Bill
jajj, fordítva 😊))

szóval az Uefa kupa topicba ezt a bannert:

és a Banjokok ligája topicba meg ezt:

thx

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
üdv, plz toljátok be ezt a képet az uefa kupa topicba: http://garcia.uw.hu/uefaclbannerjpg.jpg
ezt pedig a bajnokok ligája topicba:http://garcia.uw.hu/uefacupbannerjpg.jpg

örök hálám

Boldog Karácsonyt!

hykao
T. Moderátorok!

Legyetek szívesek berakni ezt a képet bannernek az SG: Budapest Connection topikba.

Elõre is köszönöm!
Taranov
Ugyanolyanban fog írni, eddig mindig megismertem. biboldeaux-t utoljára, de végülis lebukott. Csak még annak nem jártam a végére, hogy õ-e a magnum. A stílusa ugyanaz.

cSuwwi
Egyébként meg ha már 6x regelte magát (és mindet bannolták), valószínûleg fog regisztrálni 7x-re is...
Szvsz, csak idõ kérdése, és újra megjelenik. Ha ugyanolyan stílusban írna, mint eddig, igencsak hamar lebukna és újabb ban.

shit happens

cSuwwi
What dáz it mín: 😊)?

shit happens

Taranov
Egyébként nem lehet Manta, mert õ nem ír ilyen szmájlit:

Taranov
neménvoltam 😊
Csuwwi mondta 😊

Guest
#4867: 😄DDD
Wing Rockling
Ezek szerint nem vagy nagy IP cím mester

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Taranov
Ja, nekem csak az a bajom vele, hogy nem olvassa el/nem veszi figyelembe a topiknyitás elõtti felszólítást. Így viszont nem lehet fórumozni.

Taranov
Wing Rockling = Manta? nemá

Wing Rockling
Jah, igaz, 29 hozzászólás 7 hónap allatt, és még egy x-edik harry potter topikot is nyitott.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Fantasztikus, hogy csak így lehet dobálózni a bannolással

cSuwwi
szóval már megint itt vagy, inkább így mondd...
(lehet, hogy mégsem ebben a topicban kellett volna bejelenteni) 😊)

shit happens

Wing Rockling
holnap már megint itt lesz egy 7. néven 😊

Taranov
cicai nevû újreg júzert lehetne szerintem bannolni, mert nem tudja használni a fórumot, ez látszik.

Taranov
Még szerencse, mondjuk most ezzel a nickjével csak irritált másokat, de a többivel eléggé sértõ volt.

mukika
azért én sajnálom õt. és hiányozni fog a stílusa.... 😞