Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
na.. nem törlitek??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pheel
kész
modellmaker
Helló csináltunk egy banner-t ide. Tegyétek be légyszi. Elõre is köszi. Ja a banner ott van a #12730-as hozzászólásban.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kit--Kat
Töröljétek, a Fû,Joint,Marighuana,zöldike-ben a 15:33as #879 számú hozzászólásom!THX!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
Ja.Mondta, hogy felügyeljem a mûhelyet, de nehéz.Kéne 1 moderálási engedély.Akkor könnyebb lenne.De az szörnyû ami ott van.

mukika
+ egy ban. (Ottto nincs itt salz plz!)

Amse
Please innen töröljétek Tomy92 üzeneteit!

HiPPoNaX
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1095486473 az egesz topic pontosan akkora szemet mint elodei, toroljetek plz

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Serpa
"Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topicból kérem törölni ezeket --> #13328 és #13329

Ottto
hmm...nem lehetne az ilyeneknek törölni a regjüket? Vagy azt senkisenm érdemli meg?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ide beirod

PResident Evil
most hogy mondod 😄

Mighty
Nem ték-et akartál irni?

Amúgy kihez lehet fordulni ezügyben?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PResident Evil
ban

Mighty
Mit lehet azzal az egyennel tenni, aki mas ember nickjet szerepelteti a logojaban, illetve az adatai kozott ennek a masik embernek az icq szamat adta meg?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Amse
De az üzeneteit azért ki lehetne törölni.

Punker
hiába ban-olják visszajön mindig 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
Innen légy szives töröljétek a
#57814,#57813,#57812,#57811,#57810.
És kaphatna is 1 bant CLINT EASTWOOD9 mert nem elõször csinálja ezt.
Thx

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
fanatifo nevû "user" kaphatna valami kis figyelmeztetõ gyümölcskosarat mert folyamatosan káromkodik a chat szobában.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ottto
Talán mert fárasztóak?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

RelakSfromhome
Vajon miért utálom az ilyen seggeket?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hentes Bill
apphe-t egy kicsit pihentessétek plz, sportfórumon reklámozza az oldalát

Boldog Karácsonyt!

küldj ide nekem is pár négert, mennék betonozni 😊

RelakSfromhome
Igen

(embereid? Mivan? Felcsaptál Fõszerkesztõnek? )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mikike
elintézték az embereim?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

FtranX
ez mitõl van? a téktopicban már nekem is volt hasonló.

cSuwwi
majd a 100k-nál lesz még hasonló hamarosan 😊

shit happens

RelakSfromhome

Ilyen utoljára asszem a jóarc topikban volt 😄

RelakS
Háj!

Erre házigizda jogot itt, vagy levélben kell kérni? Ha itt, akkor légyszi, ha levél, akkor a [email protected]?

HTX!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
Thnx 😊
Guest
Écáh.

(Spam, sry :o))
Tuvok
HBD Pheel !

sryoff 😉

PResident Evil
én is írtam 😊

sziasztok!

egy kis takarítást igénylõ topic= katt 😊

nemcsakfeel

*hihi ** *

Taranov
Ja télleg 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
akkó lyóvan getszó, nyomázzuk a vakert laza felfogásban 😊

Riszpekk

Dzsini
a magyar nyelv az amit használunk, és nem az ami az ajánlásban le van írva, szóval... no mind1, off.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
azért még így is 75%-os a magyarsága, lassan ennek is örülni kell 😊

Riszpekk

Dzsini
ha már ott tartunk 'eggyenlõre' sem :o) (kivéve ha használjuk, mert akkor már igen..)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
mit jelent az, hogy hadjuk? Ilyen szó nem létezik 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adam5
inkább hadjuk a topicot eggyenlõre hátha jó lesz

Taranov
Ezt most miért kellett beírnod? 😊

Bandee1987
nem köll

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Adam5
"Saját készitésû videók"
topicot vagy átrakni "az Operációs rendszerek, felhasználói programok"-hoz vagy töröln vagy itt hagyni én már nemtom...

Taranov
😄

Tuvok
sulinet powa 😊

cSuwwi
lópista megint visszatért? 😊
rosszabb mint anno danika 😛

shit happens

[Walaki]D`Lair
Valamely moderátor szedje már ki a lokistát az autómánia topikból...köszi...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu