Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
ÉS MENNYIBE IS KERÜL? 😊

PS : DZSINI, HAGGYÁ!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
Folyamatban. A héten már lehet rendelni hogy lássuk kinek milyen kell.
Dzsini
mailto:[email protected] 😊 (vagy mikellene az sg-nek, de semmiképpsem moderátori téma)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
csak érdeklõdnék, mi újság a pólókkal meg minden, mer lassan lejár az 3 hét is amit kitûztetek...

Amse
Asszem ezt lehet törölni.

Punkerwork
Borg nem tom itt van e, de épp most csinál 1 "user" bolhapiacot a hardware topic-okból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Postháborúnak reszeltek.
Efreet meg csak szunnyadjon!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kata
Á, én már ilyesmit meg sem merek jegyezni, mert kapásból lehülyep.-znak, ez már itt rég bevett szokás. 😊 Úgyhogy én inkább nyelek egyet, és csendben mosolygok tovább. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Nos ahogy Andy Kauffman mondotta, a reklám az reklám, legyen az jó, avagy rossz, végül is mind1, hogy útálnak, avagy szeretnek, a lényeg ua., ismernek !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja és ki is bannol közben, ha már úgy is túr ott! Neeem köszönöm ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem, csak ezek kissé infósok, tudod !

Sir Quno Jedi
Oké, nem magamnak akarom a bajt, te is kiveheted a részed belõle, nem vagyok önzõ !

ja, hogy most topicvásár van? én is akarom azokat a topicokat, mért pont az õvé legyen???

Laalee
nem! 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
írj St-nek az ügyben, õ tud az adatbázisba beleturkálni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
igen? na felhozom nyomban! 😄

shit happens

Kata
Mijeza hülye lokó? Nem megyek én sehova. Csak egy ártatlan kérésem lett volna, de ezek szerint túl nagy. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Én mindent magamra vállalok ! Nyugodtan rakjátok az én listámra/nevemre, bûnhõdjek én a tápigok nyitásáért ! Ígérem nem fogom töröltetni õket, SÕT vigyázok rájuk ! Így Kata akarata is teljesül és baja sem esik senkinek ! Ennyire lehetünk rugalamsak !

Sir Quno Jedi
Csak ceretnek ! Nem akarnak neked rosszat !

Kata
Jól van, akkor nem szóltam semmit... Pá

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
akkor ne foglalkozz velük. ignore és kész. (sokezer hozzászólás van bennük, nem LEHET kitörölni)

Punkerwork
Kata nekem van topic-om amiben összesen 7 hozzászólás van (abból kb 5 engem szid😊 és 2002 óta nem szólt hozzá senki de ezért még nem kérem hogy töröljék, pedig az tényleg fölösleges szemét 😊

Kata
Egyszerûen NEM KELLENEK AZOK A TOPIKOK! Ilyen nagy probléma? Majd ha valakinek kell, megnyitja újra.

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
mekkora sírás lenne itt ha a gumiban nyitott topik címek is megjelennének..😄

Dzsini
igen, okos dolog lenne, ha mondjuk akárki, aki 3 éve nyitott 1 topicot, és 1 szót se szólt hozzá most visszajönne, és többtízezer hozzászólást eltöröltetne (most nem pont errõl van szó meg túlzás, de megtörténhet)

Kata: szerintem a témaindítót nem nagyon lehet megváltoztatni (bár ebben St az illetékes), és nem igazán értem miért is kellene... van x topic, számodra már nem fontosak, de te nyitottad õket - és? nem lesz tõlük semmi bajod, nem vagy házigazda bennük.

Kata
most belémkötsz, vagy mi van?...

[/cserf][/fülünyúl]

mér, nem te hoztad létre? hát akkor vállald
ekkora badarságot még életemben nem hallottam - az életben is ezt csinálod?

már miért? ha én létrehozom pl. a doom3 topikot, érkezik bele 15ezer beirás, és akkor szerinted simán törölnék mert én azt akarom? ez iszonyat nagy hülyeség

Punkerwork
lol

Kata
Akkor legalább a topiknyitót változtassa meg valaki, vagy az adatlapomról törölje õket... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mivel õ hozta létre õket, hadd döntsön már a saját belátása szerint arról, hogy törli-e õket, vagy sem...

Dzsini
egy fórumon nem szokás a "halott" topicokat sem törölni. nézz körül itt az általánosban, lapozz vissza - sok éve nincs bennük új hozzászólás, mégis itt vannak.
ha valaki vissza akarja olvasni az elõkeresheti kedvére, ha meg hozzá akar szólni, hozzászólhat.

Kata
Nem mindet töröltetem, de ezek halott topikok, megnéztem az üzenetek számát/gyakoriságát. A Rosszarcosból meg úgyis van még egy, már korábban is szóltam emiatt. Ezért kértem a topikok törlését.
A Felhõk felett pl. marad.

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
pfff...

RelakS
miért?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ez nem igazán igy müködik, attól még hogy te hozol létre egy topikot nem biztosit semmivel több jogot neked

Dzsini
nem szokás egy fórumon az "eltöröljük a nyomainkat"... fõleg nem mûködõ topicokban.

Kata

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

VinylToy
gtom kicsi túlzásba esett!

1.
2.
3.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Saját fórumok/ HaPpY tReE fRiEnDs
mehet a kukába az egész, már van vagy 3 ilyen, csak lusta voltam rákeresni sry

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pyx
Valaki nézzen rá, htx. #6401-#6404

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Arch
Humoros aranyos képek: #15678
Valaki vegye ki légyszi...

lee86
lehet, h nem ide kéne irnom, de nem találok más helyet, és a keresõbe se sikerült a megfelelõ kulcsszavakat beirnom.. szal azt a topigot keresem, amelyikben az internet elõfizetéseket tárgyaljuk ki.. axelero, enternet, stb.. remélem elég érthetõ voltam (huu. .ennek olyan fenyegetés hangulata van, pedig nemis!) 😄
thx!

¡Hala Madrid!

tomsolo
😄
eddig nem volt
htx

cSuwwi
ez van a fejlécben: Házigazda: tomsolo

akkor miért nem tartasz rendet?

shit happens

tomsolo

Ezt a Fosamax majmot jegelje már valaki, pls. Állandóan telenyomja az Asszociáció és Szólánc topicot trágárságokkal.

modellmaker
Köszi szépen!!!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!