24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9161 dehogynem annyira szánalmas 1-2 rajongói levél hogy csak kacagni lehet rajtuk :) -
#9160 :DDDDddddd
nah azért ennyire nem vicces :) -
#9159 meg van az első rajongód? :) -
#9158 valahogy nem lehet letiltani embereknél a pm küldést? mert kicsit unom már
-
#9157 Nyugi fiúk. Mióta van hozzászólás-kereső, fél pillanatig se tart kikeresni ezeket és mindegyiket törölni tudjuk (mostmár elvileg egyetlen helyen sincs már ezekből az üzenetekből, ha mégis van, akkor szóljatok). -
#9156 az hagyán de az összes topikba ezt csinálta :( -
#9155 Eh, ez a gyökér még a moderátor topicba is berakja. Hiába, no vannak még értelmileg sérült egyedek. -
#9151 És a chatet is tönkreteszi. -
#9149 Már a negyedik topikot kezdi szétbarmolni.. (humoros és aranyos..) -
#9148 ja, szóltak. -
#9147 érettségi topik.... beszarás... -
#9146 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1032624484]"turhot" nagyon gyorsan bannolni kéne, mielőtt mégtöbb topicot agyon-reklám-spammel![/URL] -
laliking #9145 kösz! (hmmm... úgy emlékeztem régen valahol 5000nél voltam :O) -
#9144 3395 Nincsmit. -
laliking #9143 Megtudhatom mennyi hsz-em van? Kösszi! :9 -
#9142 Köszönöm! -
#9141 #9138 #9139 Done -
#9140 Rendet kéne tennetek srácok, ha lehet. Méghozzá Itt -
#9139 ezt a bannert betennétek ide? -
#9138 Ezt a bannert kérném ebbe a topikba elhelyezni. Köszönöm -
#9090 Nem fogok megváltoztatni egy dalszöveget, csak mert valaki túl sokat unatkozik. -
#9089 Az aláírosokat akarja "moderáltatni":)
Szal semmi "FUCK YOU!"-ilyenek......
Bár mostanában elég sok bajuk van a fórumozóknak.Mindenbe belekötnek,"mert semmi sem jó úgy ahogy van"! :S -
#9088 Ez egyik mondat olvasása közben arra gondoltam, hogy ez bicc lehet.
"Szeretném megkérni, lehetne-e olyasmi, hogy legyen az aláírásokra is moderátor."
És ez még csak az első mondat... -
#9087 De ha épp erről beszélsz, akkor miért beszélsz másról?
És miről is épp?
Fogalmazz már konkrétabban, lécci! -
#9086 még mindig nem értem mit akartál vele, gondolom mindneki más is törli rögtön ahogy én :) -
ent #9085 Épp erről beszélek!
Küldtem egy emailt a moderá[email protected] ra: gondolkodjanak ezen el, hogy az sg.hu fórum arculatába belefér e ilyesmi. Tehát jó lenne 1 aláírás moderátor is, símán elférne... -
#9084 Megírta priviben is.
De mondjuk utánaolvashatna, mielőtt szájalni kezd.
Kérni meg amúgysem így szokás. -
#9083 Érdekes, hogy az előbb irtam ide, a hsz-em eltünt... Oké, bár nincs feltüntetve sehol sem, hogy nem lehet itt csevegni (bár itt az folyik)
A 'mi kell az sgnek' topicban viszont fel van tüntetve, mégis vígan zajlik a chatelés hogy ( vót egy reged). az ilyeneke miért nemn törlik onnan?:( és miért nem kapnak valamit, hog yne offoljanak??? -
#9082 majd a rendszer eldönti mikor járt le..... -
#9081 Tibi, amilyen könnyen tudsz büntipontot adni, olyan gyorsan vedd is le, ugyanis lejárt .. -
#9080 És van ennél durvább aláírás is?
Mert ha jól veszem ki, egyrészt nem te vagy a válaszoló, másrészt nincs is válaszoló.
Az én aláírásom ennél sokkal durvább, ha már itt tartunk... -
ent #9079 Pontosítok: kisbetűs komment = aláírás! -
ent #9078 Igen, alul, a kisbetűs kommentekre gondoltam! Egy példa:
Thanatos saját kommentje:
""Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban?
De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent"
Ez például elmegy mint emberi méltóság megsértése vgay személyeskedés, mivel az előzmény és ami utána történt dolgok nem jönnek ki belőle, hogy ő volt csak a lami kötözködő...
Ezekkel a problémákkal merre kell fordulnom, mert úgy érzem egy ilyen komoly honlapnak kell, hogy legyen fórumja vkinél, csak kinél? -
Vlala #9077 De sok lett az ügyvédpalánta errefelé (is)! -
#9076 kár lolozni, mert tényleg érthetetlen mit akarsz... -
ent #9075 lol -
#9074 Alul?
A kisbetűsben? -
ent #9073 Veled vagyok, engem is utál mindenki!
komolyabb témáról, ha már van alattam egy lista:
mi van azokkal a userekkel, akik a kommentjükben írkálnak hasonlót, pl: Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem. -
#9072 Köszönöm a MR. MODERÁTOR hogy ismét törölted a hozzászólásom a Utcai szamurájok - francia ugribugri béfilm cikk hozzászólásaiból!
Gondoltam utánanézek, mégis mi alapján történik itt a moderálás..
# Hozzászólások szerkesztése:
# A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
# Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
# Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.
Nevezz meg legalább 1 azaz EGY pontot, amit itt vagy más topicban (ahonnan szintén törtél) megszegtem!
Ja hogy nem találsz??
Ajánlok figyelmedbe egy pontot, ami különösen tetszik:
# Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Szóval akkor moderáld ki magad a ***, mert már unom h minden, nem trágár, nem flame-elő, nem uszító, nem beszóló hozzászólásomat törlöd!
KÖSZ
-
#9071 Banolva lett,mibaj?