Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
az hogy te nyitottad <#eplus2>

nemcsakfeel
A koltsegvetes 2005 topikkal mi volt a probléma?

*hihi ** *

Lacee
konkrétabban errõl a topicról van szó, érdemes elolvasni az elmúlt egy-két oldalt, tanulságos. <#banplz>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
folyt. topicban NEOreg2 és/vagy Wing Rockling hozzászólásaitval van egy kis gond... azon kívül, hogy szétspammelik az amúgy normális topicot, másokat is cseszegetnek (engem)...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tuvok
www.opera.com <#vigyor3>

Tuvok
Akkor sajna nemtom mi lehet, pedig valami biztos ott van .
Esetleg XP szûzfala ?

Taranov
Valahogy éreztem, hogy van popup beállítás benne 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Már mindhárom beállítást kipróbáltam, de semmi jó 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tuvok
Hát Oprában 4 féle beállitása is van pop-up-nak 😊
Scroll problémával meg még nem találkoztam <#fejvakaras>

Tuvok
Hmm, azért próbáld kiszedni azt is .
Ha nem jó, akkor nincs ötletem, talán próbáld egy ff-t használóval összeegyeztetni a beállításaid .

Taranov
Nekem nem kell komolyabb, a legegyszerûbb is jó, csak popup tiltás legyen benne és gyors legyen.
Az Operával egyébként nekem nem mûködött a scroll gomb benyomásakor az a feature, hogy tudjam simán scrollozni scroll nélkül 😊

Taranov
Nem, mert az szerintem akkor lenne, ha azt választottam volna, hogy törölje a böngészõ bezárásakor.

Tuvok
Ez az "amíg le nem járnak" vonatkozhat arra, hogy bezárod a böngészõt, nem ?

Taranov
Érdekes, a cookie-k engedélyezését bekapcsoltam természetesen, a törlése pedig "amíg le nem járnak"-ra van állítva. Nem értem mi lehet 😞

Tuvok
Amúgy javaslom Operát, kicsit komolyabb ff-nál 😊)

Tuvok
Jaa, hát az nem fog cookie-kat törölni ... 😊)

Nézd át a ff beállításait, Privacy, Security, vagy valami ilyesmi beállításokat (régen néztem, nem emléxem), cookie-k törlésére vonatkozó opció tuti van valahol, szedd ki a pipákat .

Taranov
Nekem meg mindig van valami gondom, de ez most zavaró 😞

cSuwwi
Nekem is FF-om van, de még ilyen gondom eddig nem volt...

shit happens

Taranov
Az SMC routerben lévõ

Tuvok
Milyen tûzfalad van ?

Taranov
Sajnos nem lett jó, na akkor keresek majd másik böngészõt.
Azért thx.

Tuvok
lol 😊)

amúgy igaz 😄

St
firefox gyermekbetegség, majd kinövi
Jelentem, nálam megy FF alatt.
Esetleg próbáld meg "biztos, ami tuti" alapon kifejezetten engedélyezni a cookie-t a Privacy-ban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Taranov
Ezzel tisztában vagyok, de reménykedtem benne, hogy valaki tud/ha tud méltóztat is segíteni, mert olyan jó lelke van.

Dzsini
ez useroldali probléma, a firefoxod nincs jól beállítva (vagy tûzfal/egyebek), és az égvilágon semmi köze hozzá a moderátoroknak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Az mitõl lehet, hogy a Firefoxban beikszelem a bejelentkezve marad-ot és mégis mindig újra kéri a jelszót/logint?

Hentes Bill
innen a 166os, és a 174-es üzenetet töröljétek plz, kösz

Boldog Karácsonyt!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
Na most én nem tudom miért, de rábízom St-re.

De õ vajon tényleg nem tudja?
Vagy tényleg azt hiszi, hogy igaza van?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
na ja ilyen névvel nem írt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Laalee
1 vagy nem irtad be a levélbe hogy ki vagy
2 vagy olyan kérést tettél fel ami felesleges, marhaság, vagy válsz nélkül megoldották

én nem találtam gobein névvel 1 levelet sem.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punkerwork
melyik mail-re? 😊

onnan nekem nem válaszoltak 😞
RelakSfromhome
sm1ccR for ban, mert reklámozza magát a játékok között!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

cSuwwi
a panaszvonal címe tudtommal: [email protected]

shit happens

Punker
minden moderátori megmozdulást naplóz a rendszer szal St "fõnöke" is tudja mikor mit törlünk stb...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hát igen...
én is hasonlót szerettem volna elérni nálad
Egy szóval nem említettem a tökéletességet. Nem haragszom. Nem is kell elhinned semmit. Talán már azzal elõbbre jutottál volna, ha elgondolkodsz.
De már sokszor bebizonyítottad az öntörvényûségeddel, hogy ezt hiába is várja tõled bárki. 0 tolerancia.

meglehet, hogy itt rajtam kívûl mindenki tökéletes
de ha nem haragszol ezt nem a te bemondásod alapján fogom elhinni

szal, ha tudod kihez lehet fordulni itt, akkor inkább azt írd ide
Én inkább arra akartam célozni, hogy fölöslegesen pörögsz. Vedd már észre, hogy számtalan emberrel volt összetûzésed. Folyamatosan. Nap, nap után.
Ilyenkor az embernek illenék elgondolkodnia rajta, hogy nem vele van-e a baj. Semmint a többivel.
Tudod. A klasszikus vicc: "Egy õrült szemben autózik a forgalommal! - Egy?! Mind!!!"

gondolom ezzel arra akartok célozni, hogy semmi esélyem, egyesek mindent megtehetnek?

én ezt nem hiszem, szerintem még STnek is van fõnöke
Guest
A rendõrségen. Jelentsd fel. Pereld be a bíróságon. Vagy szaladj az ombuccmanhoz.

Tuvok
Strasburgba

azt szeretném tudni, kinél lehet panaszt emelni, ha valaki úgy érzi, hogy egy moderátor nem megfelelõen járt el vele szemben
pl. a moderálási alapelveknek megkerülve ("...törlés, figyelmeztetés...") egybõl kizárt egy fórumozót
ráadásul anélkül, hogy megmondta volna, hogy miért, és hogy mennyi idõre

kihez lehet fordulni ilyen esetben, és milyen következmények várhatóak?
Punkerwork

Sir Quno Jedi
Jóvan, de kérni csak lehetõ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punkerwork
nem újreg, szal nem lehet megnevelni.