Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Scroll problémával meg még nem találkoztam <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha nem jó, akkor nincs ötletem, talán próbáld egy ff-t használóval összeegyeztetni a beállításaid .
Az Operával egyébként nekem nem mûködött a scroll gomb benyomásakor az a feature, hogy tudjam simán scrollozni scroll nélkül 😊
Nézd át a ff beállításait, Privacy, Security, vagy valami ilyesmi beállításokat (régen néztem, nem emléxem), cookie-k törlésére vonatkozó opció tuti van valahol, szedd ki a pipákat .
Azért thx.
Esetleg próbáld meg "biztos, ami tuti" alapon kifejezetten engedélyezni a cookie-t a Privacy-ban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Boldog Karácsonyt!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De õ vajon tényleg nem tudja?
Vagy tényleg azt hiszi, hogy igaza van?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
2 vagy olyan kérést tettél fel ami felesleges, marhaság, vagy válsz nélkül megoldották
én nem találtam gobein névvel 1 levelet sem.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én is hasonlót szerettem volna elérni nálad
De már sokszor bebizonyítottad az öntörvényûségeddel, hogy ezt hiába is várja tõled bárki. 0 tolerancia.
de ha nem haragszol ezt nem a te bemondásod alapján fogom elhinni
szal, ha tudod kihez lehet fordulni itt, akkor inkább azt írd ide
Ilyenkor az embernek illenék elgondolkodnia rajta, hogy nem vele van-e a baj. Semmint a többivel.
Tudod. A klasszikus vicc: "Egy õrült szemben autózik a forgalommal! - Egy?! Mind!!!"
én ezt nem hiszem, szerintem még STnek is van fõnöke
pl. a moderálási alapelveknek megkerülve ("...törlés, figyelmeztetés...") egybõl kizárt egy fórumozót
ráadásul anélkül, hogy megmondta volna, hogy miért, és hogy mennyi idõre
kihez lehet fordulni ilyen esetben, és milyen következmények várhatóak?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3