Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Itt viszont folyamatosan 13:21 van.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
én is ezt kérdezem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
??????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
nem mi? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nem ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
minden topicban jó lesz, csak utol kell érnie az órának a topic óráját 😊 (legalábbis úgy néz ki)

Dzsini
írhatsz neki privátot 😊

Loál János
Hmm, a Gumiban már jó.

Loál János
Kicsit elmászott az óra.

Mike at home
aha

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

személyes ügy

Mike at home
erdekelt volna miert bannoltak, de ebbol nem derul ki semmi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dzsini
szerintem - bár nem beszéltem vele - az adott személy tudja, hogy miért kapta (és ha itt visszaolvasol akkor láthatod, hogy már gyûjtötte magának a jópontokat...)

Mike at home
taranov

Dátum: 2005.01.27. 17:29 Adta: St
idióta

szvsz ez azert nem indoklas

PResident Evil
akyyy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089409322
ez mehetne tudományos eszmecsrébe? thx

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nem tudom miben maradt St a topiknyitások terén, de ez a fajta nem biztos hogy tetszene neki.

Lteebee
Miért?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

PLackó
PResident Evil
<#wilting>

Tuvok
<#wilting>

htx 😊

Sadist
Ezer köszi <#worship>

A banplz mellé még lehetne egy ilyen táblás is:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Loál János
Elnézést, de ez még mindig bennem van. :/

Én írtam 1 privátot St-nek, remélem meghallgatásra találtatik. 😮)))

tomsolo
kummancsokra ne is vesztegessük a szót...

egyébként én is csak ajánlani tudom a Jano féle már-már iparmûvészeti eleganciával készített szmálylikat, melyek rendkívül igényesek, viccesek, egyediek... stb stb... méltán emelik használatuk során bárkinek a népszerûségét....(talán ezért is lopkodják oly elõ szerettettel a heréltetnivaló kummancsok)

talán egy kellemes hangulatú privát üzenet, során/után pótolni lehetne a sg-n ezt az oly fontos és régóta esedékes momentumot...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Maradhatott volna, nem ez volt a bajom.
Volt 1 rossz tapasztalatom, hasonló szituval. Itt a fórumon valaki szépen begyûjtögette a szmájlijaimat, és felrakta az oldalára. Ez sem lett volna baj. Csak amikor szóltam az illetõnek (itt a fórumon, és privátban is, és nem bunkón, hanem vicccesen), még annyit se lökött vissza, hogy húzdmega******. Ez viszont szemét dolog, azon meg már nem is csodálkozom, hogy az illetõ még méltatlankodik is itt, néhány hozzászólással visszább, hogy kivetted ezt a szmájlit. (Ha jól emlékszem az õ oldalán is fent van.)

Szóval, ha tetszik, akkor nyugodtan mehet, örülnék neki.

DeathMatch
Te milyen minõségrõl beszélsz?? <#hehe>

SoDI---
A fórum minõségét meg kéne fizetni.

Majd ha felfejlõdik videochat-té, visszatérhetünk a kérdésre 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Láma!
tényleg, most komolyan.
miért olyan nagy kérés ez???
modik pliz!

FtranX
kár érte 😞

Mike at home
😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azert, valljuk be, te sem vagy egeszen normalis, ilyen ari kis otletek utan
johogynem fizessek mar minden hsz utan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
omfg

St
bocs, kivettem
Taranov
Jó, nem hiszem, hogy a személyes antipátiád miatt fogsz bannolni, mikikével sem értem mi baj volt, meg azt sem értem, hogy ebben mi volt a provokáció. De nem kell magyarázkodni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Jano
Nyugodtan berakhatjátok a szmájlimat megkérdezés nélkül, np. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

St
ne legyél mikike2, most szólok hagyd abba a provokációt, mert begyemben vagy jóideje. szépen menjél át más topicba és ott oszd az észt.
Taranov
Neked befizetném <#law>
De egyébként komolyra fordítva a szót: itt nem a tulajdonosok biznisze lenne a lényeg, hanem az, hogy a fizetõs fórumon nem regisztrálhatnak újra a bannoltak. Illetve ha újrareggelnek, akkor be is kell fizetniük.
Mondjuk most nem tudom mennyibe kerül a VIP, de pár száz Ft fél évre, szóval nem vészes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Láma!
nekem sem telik netre,a kollégiumbol netezek és nem is fizetnék érte hogy forumozhassak.

Taranov
Mondjuk az SG sajátottsága, hogy leugatják az újregeket, de az is biztos, hogy szakfórumokon az újregek sem ilyen hülyék.

Taranov
A 13 éves gyereknek egyébként nete sem lehet, mert nem kötnek vele a szolgáltatók szerzõdést. Ha meg már valaki elõfizetett, az SMS-t is küldhet.
Ez kb. olyan szerintem, mint a játékok, kifejlesztik, a szervereket üzemeltetik stb., és ezt kell megfizetni.

Taranov
Ez miért volt hülye ötlet?
200 Ft-ja mindenkinek kell legyen, ha már netre telik neki...
A fórum minõségét meg kéne fizetni.
Világos.

St
Frankó!
<#sadist>
Láma!
tényleg betehetnétek már!
légyszives!

St
ez jó, ezt berakom
Breki33
tényleg olyan nagy kérés berakni
pont ma
Sadist
Akkor a zavart mellé rakd be ezt:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

St
gondoltam rá, de azért ez nem szalonképes 😊
Bandee1987
St, ezt a smile-t, rakd be az alapok közé, pls 😊<#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

<#vigyor>