24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9856 probalkoztok jatszadoztok a csocso forummal. de mindig beleirnak.. ergo feleslegesen torlitek a hszeket.. a TOPIKOT TESSEK torolni!! megkertelek titeket szepen.. latom rohadtul izgat titeket... -
#9855 [árulkodik]
gameplusz banánt akarhat, mert lenyúlta iko logóját... -
#9854 Megkerem a tisztelt (hogy esne ra...) moderator urat hogy rakja mar at a "A PADLAS" c. tapikot a Zene forumba! Elore is koszonom :D -
#9853 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151016007
zárható - hibát követtem el , kérek szépen pár büntit -
Cat #9852 gumiban ugytudom nincs házigazda, szóval esélytelen. -
Nuki #9851 köszi -
#9850 moderator_AT_sg_DOT_hu -
Nuki #9849 két veszekedés között légyszi olvassátok el: #9813-at -
#9848 loituma topicban jelöletlen 18+-os kép (#1592)
plz del, bünti stb... htx -
#9847 a kereső használata minimális IQ-t igényel ha te ezzel nem rendelkezel az nem az én problémám, de elmondom mégegyszer van olyan topic aminek a témája lefogja az általad újnak gondolt témát. -
#9846 Nem fogja meghatni. Ö a MODERÁTOR. Bocs Punker de ez nem volt szép. -
#9845 Oylan topic nics hogy a te saját gépházad csak hogy dizájnos gépházak attol az még nem a te gépházad.de mind1 -
#9844 mit nem tudsz eldonteni??? "az en topikom" ami meg serto is.. mit kell ezen donteni? megkertem hogy toroljetek ki.az utcso mondatoddal csak rontottal a velemenyemen... -
#9843 Ja, azt nem tudtam, bocsesz. -.- -
#9842 ki lett torolve a mai hsz... -
#9841 Csak egy kérdés: Ha beírod a keresőbe hogy hogy néz ki a géped neked mit dob ki?
Biztos én vagyok hülye: -
#9840 3 éves az utolsó hozzászólás, most kezdett zavarni? -
#9839 beszélj St-vel ezt én nem tudom eldönteni. -
#9838 ennyire nehez kitorolni??? nincs sok keresem feletek.. most is csak annyi hogy ezt topikot toroljetek. teged nem zavar az en kis lelkivilagomat mer rombadonti.neked sem fog fajni ha kitorlod en meg ugy alhatok el hogy szeretem az SG-t es ott is szeretnek engem... ennyi... -
#9837 Csocso ne foglalkozz vele ennyi erővel én is törölhetném a régi fölös topic-jaimat, de hozzá tartozik a fórumhoz hogy milyenek voltunk régen. -
#9836 kereső nélkül topic-ot mersz nyitni tuti kiváglak! -
#9835 Kérlek nyithatok egy ujat? -
#9834 szoval meg ott van -
#9833 tok zsir.. megmarad az emlekezetedben meg a tobbi jofej emlekezeteben es szeretnem ha torolnek.. "rolam" szol szal legyen mar ez a kis dolog ugy ahogy en szeretnem ha mar itt vagyok x ideje.. nem gumi. nem lezarni.. torolni.. PLS!!! -
Cat #9832 csocso, ez már történelem :) -
#9831 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1005248015]szvsz kimeriti a "személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése" moderelasi elv reszet.[/URL]
ergo torolni tessek... nem gumi!!! TOROLNI PLS! -
#9830 Nem szoktam szólni,de most nem volt igazatok. Méghozzá azért mert ez a Topik nem a házakról és a tuning házakról szólt. Hanem arról hogy hogy néz ki a géped. Ide belinkeltek olyan gépeket is ami tök alap. Szóval ez a topik jó volt, és értelme is volt. Nem kellett volna zárni. De gondolom ugyis lehurogsz, de nem ezeket a topikokat kéne törölni hanem azt a sok szart aminek semmi értelme. -
Léccilécciléccii. -
#9828 + szerinted viccből van a hardware fórum? -
#9827 büntit is szeretnél? meg se próbáltad a keresőt használni biztos vagyok benne! -
#9826 óóóóó
De ez inkább a ház tuningrol szolt.
Plsplspls.
Mer amikor megnyitnak rengeteg gagyi forumot azokat nem szoktad zárni soha. -
#9825 talán mert millió + 1 topic van házaknak tuningnak gépeknek? -
#9824 Miéert kellet bezárni ezt a topicot?
Pedig olyan jol elvoltunk.
Please nyissátok ki.
Htxmv.
-
#9823 Egy retardált a retardált oldalát linkelgeti a tudományos fórumokba. Légyszi ha lehet olyat, a linket tegyétek banlistára, hogy ne látsszon, mert iszonyat idegesítő!!! -
Nuki #9822 nekem se jönnek elő, néha be kell írnom hogy #1 hogy kidobja őket...lapozás nincs tovább... -
#9821 Megkérnék egy modit, hogy az alábbi képet tegye a Dinoszaurusz topic bannerjébe. Előre is köszönöm!
-
Cat #9820 Akkor tudnod kell azt is, hogy hozzászólások csak úgy nem tűnnek el. Állítsd át a hozzászólások számának megjelenítését defaultra (asszem 80), és nézd meg a topikot még egyszer. -
Braveheart #9819 Kedves Cat, 4 évnyi sg-zés után ne nézz hülyének kérlek. -
Cat #9818 az oldal alján biztos van egy olyan, hogy lapozás... -
#9817 Itt megkérdezheted mennyid van.