Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Dátum: 2005.01.27. 17:29 Adta: St
idióta
szvsz ez azert nem indoklas
ez mehetne tudományos eszmecsrébe? thx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A banplz mellé még lehetne egy ilyen táblás is:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én írtam 1 privátot St-nek, remélem meghallgatásra találtatik. 😮)))
egyébként én is csak ajánlani tudom a Jano féle már-már iparmûvészeti eleganciával készített szmálylikat, melyek rendkívül igényesek, viccesek, egyediek... stb stb... méltán emelik használatuk során bárkinek a népszerûségét....(talán ezért is lopkodják oly elõ szerettettel a heréltetnivaló kummancsok)
talán egy kellemes hangulatú privát üzenet, során/után pótolni lehetne a sg-n ezt az oly fontos és régóta esedékes momentumot...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Volt 1 rossz tapasztalatom, hasonló szituval. Itt a fórumon valaki szépen begyûjtögette a szmájlijaimat, és felrakta az oldalára. Ez sem lett volna baj. Csak amikor szóltam az illetõnek (itt a fórumon, és privátban is, és nem bunkón, hanem vicccesen), még annyit se lökött vissza, hogy húzdmega******. Ez viszont szemét dolog, azon meg már nem is csodálkozom, hogy az illetõ még méltatlankodik is itt, néhány hozzászólással visszább, hogy kivetted ezt a szmájlit. (Ha jól emlékszem az õ oldalán is fent van.)
Szóval, ha tetszik, akkor nyugodtan mehet, örülnék neki.
Majd ha felfejlõdik videochat-té, visszatérhetünk a kérdésre 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
johogynem fizessek mar minden hsz utan
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De egyébként komolyra fordítva a szót: itt nem a tulajdonosok biznisze lenne a lényeg, hanem az, hogy a fizetõs fórumon nem regisztrálhatnak újra a bannoltak. Illetve ha újrareggelnek, akkor be is kell fizetniük.
Mondjuk most nem tudom mennyibe kerül a VIP, de pár száz Ft fél évre, szóval nem vészes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez kb. olyan szerintem, mint a játékok, kifejlesztik, a szervereket üzemeltetik stb., és ezt kell megfizetni.
200 Ft-ja mindenkinek kell legyen, ha már netre telik neki...
A fórum minõségét meg kéne fizetni.
Világos.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!