24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10124 Engedd meg nekem kérlek, hogy azt olvassam el, amit én jónak látok. -
#10123 Engedd meg neki kérlek, hogy akkor menjen lefeküdni, amikor azt ő jónak látja. -
#10122 Kíváncsi vagyok minek alapján ítélte meg azt az a bizonyos illető. Elismerem, hogy téged csesztelek le jogtalanul. Elnézést kérek érte. Ez sajna az előítélet. Bocsesz. De gondolom nem leszel depressziós tőle. De a véleményemet fentartom, és én meg azt mondom, aki nem tudja rendesen ellátni mod-feladatát, vagy visszaél vele, az keressen másik fórumot.
Igen, az az 5% az, aki megmondja a véleményét, aztán baszkurálják érte. -
#10121 Te meg menj lefeküdni késő van! -
#10120 Inkább olvasd el az alattad lévő hsz-t.. -
#10119 na akkor lássuk mit látunk mi, nyitottál egy topic-ot aminek semmi keresni valója az általánosban, amit valaki átrakott a gumiba mert a hozzászólások szinvonala alapján oda való, erre te berontasz ide és elkezdesz engem sértegetni mikor nem is tudtam erről az egészről, és akkor még mi vagyunk leb@szva? figy nem kötelező itt fórumozni ha nem tetszik lehet keresni másikat akad még pár, ennyire egyszerű az egész. -
#10118 Egy dolgot nem értettek meg, hogy a 95%-nak soha semmi baja nem volt a modikkal, csak annak a kevéske 5%-nak, és mindig ezt mondjátok hogy mi lesz pár év múlva, tudod mi ami volt 2001-ben ide fog járni 100-200 ember és jól érzi magát. Ennyi. -
#10117 Na jó, akkor én leírom a véleményem, és ezzel befejeztem a "szemetelést". A moderátorok feladata gondolom az lenne, hogy segítsenek a fórumozóknak, hogy segítsenek a topikokban - törlés, banner, stb. vagyis őket azért választották, mert megbíznak bennük, mert elvileg segítőkész, és gyakran jelen lévő emberek. Nem pedig az, hogy önkényesen rendőrt játszva ide-oda pakolászva, bannolgatva, büntetgetve - mint a rendőrök - csesztessék a fórumozókat. Ez a fórum nem a moderátorokból él, hanem a fórumozókból. Ez olyan, hogy a rendőrök is elfelejtették már rég, hogy a mi pénzünkből élnek. Úgyhogy szerintem mielőtt egy topikot valamelyik moderátori jogánál fogva felsőbbrendűnek képzelő *** szétrámolja, a minimum az, hogy megkérdezi vagy a témaindítót, vagy a közönséget, hogy ő véleménye szerint átrakná a gumiba, és lenne e kifogás ellene. A tököm kivan, hogy mindenki egyből kiéli minden elfolytott kényszeredettségét abban a pillanatban, ahogy egy kis hatalomhoz jut. Ezt általánosságban értettem, szal ne vegye senki magára (kinek nem inge). -
#10116 Mondj valami újat, okosat. -
#10115 nem kötelező ezt a fórumot használni -
#10114 "Ha már ennyire nincs egy deka szociális érzéked sem, akkor legalább ne a gumiba tetted volna." ennyivel hatolt a szívébe, m. t. Kö.. Punker-nek, nektek nem tudom milyen lehet a normális kérés, mert teljesen úgy kérte ahogy kellet, és ha jobban elolvassátok a #10107-est hsz-t, gondolkozzatok el, milyen hely lesz ez pár év múlva, ha még hasonló modik jönnek/lesznek itt.. -
#10113 Ennek a fórumnak a 90%-a értelmetlen baromság. 10% viszont tényleg hasznos. -
#10112 Úgy kértem, ahogy kellett. Szarok a büntipontra. -
#10111 A mai napod értelme?
LOL
Nem tudom ki tette át, de ha nem ő, akkor más.
Hogy értelmet adjon ennek a fórumnak?
Tehát most értelmetlen?
A létrehozó egyfajta kultúrmisszióként éli meg a projektet? -
#10110 arra gondolt, hogy kapsz három vagy négy büntipontot, a vádaskodást, modi topic teleszemetelésért, és utána te sínál, holott nyugodtan adhatná.
Normálisan kérted volna, talán megindokolta volna az aki odatette, és esetleg a sajátba tenné.
-
#10109 jutalom? rinya? mivan? -
#10108 Mivel te voltál itt, gondoltam te tetted. -
#10107 helyénvaló? idejössz ugatni vádaskodni mikor közöm nincs a dologhoz, és ha megkapod érte a jutalmad akkor persze rinyálsz, gondolkozz már ember! -
#10106 Mindenesetre köszi! -
#10105 Pontosan úgy kértem, ahogy az helyénvaló, miután indokolatlanul egy normális topikot bedobnak egy ilyen elmebeteg helyre, mint a gumiszoba. -
#10104 tudod lehet normálisan is kérni. -
#10103 De inkább az általánosba. Nem viccből hoztam létre ezt a topikot. Talán ad egy kis értelmet is ennek az egész fórumnak. -
#10102 Akkor szólj annak, aki áttette oda. hogy vagy tegye vissza az általánosba, vagy pedig a sajátba. -
#10101 passzolom miről beszélsz. -
#10100 A Mai napod értelme" topikot. -
#10099 mit? -
#10098 Jó lenne legalább a Sajátba tenni a topikot. Ha már ennyire nincs egy deka szociális érzéked sem, akkor legalább ne a gumiba tetted volna. -
#10097 problémáid vannak? akarsz beszélni róla? -
#10096 Ezt a modiknak:
-
#10095 azt tisztogatjuk + amíg történelmi dologról van szó addig nincs gond -
Bankrupt #10094 Ezt az SS topikba is tedd már közzé. Ott mit szólnak hozzá? Biztos majd azt mondják "De ez olyan népszerű már..." -
#10093 del banthx
-
Garfield #10092 Az, hogy én mit gondolok, az egy dolog, és hogy a Btk. mit, az egy másik:
Önkényuralmi jelképek használata
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, [i]sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság előtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévő hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.[/i]
Gondoltam, szólok inkább én, minthogy idejöjjön valami idióta és álszent módon kiselőadást tartson a svasztika logóbéli alkalmazási lehetőségeiről. -
Bankrupt #10091 Örülj. Az minden, csak az nem, aminek Te mondod. -
Garfield #10090 Tiltott önkényuralmi jelkép engedélyezett?
(14:42-kor még egy Che Guevara és egy sarló-kalapács szerepelt a logóban.) -
#10089 Üdv! Lehetne ezt áthelyezni Sport/általános-ba? THX!!
-
#10088 ez ki?
járja a topikokat és mindenhól ugyanaz a komment "ezkellett"
én itt valami disznóságra tippelek..
nick duplikálás?
na jó akkor már gyónok, én is írtam, talán 2x-er ilyet az olyan topikokba amiknek abszólút nincs jövője..de néhol tűrtősztettem magam..de kérem szépen ez az illető aktív topikokat bomáz ezzel a kommentel.. -
#10087 Köszönöm! -
#10086 Türelem! Szemmel tartom a dolgot. ;-) -
#10085 Kedves Moderátorok!
Szeretném ha az általam nyitott Kerti öntözőrendszer téma nem az óvodások játszótere lenne, ezért szeretném hogy az értelmetlen és off hozzászólásokat töröljétek!
Köszönöm szépen!