Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wermacht?

Tuvok
Meg is látszik, kicsit 2 . gumi van ott mostanság

St
Saját fórumba mindenki azt nyit amit akar, ott nem foglalkozunk a redundanciával, ezért "Saját fórum".
Mert már van egy veszett yo csaj topik...??

Miért is?

PResident Evil
It iz.

PResident Evil
<#smile>

Punker
párszor már mondtuk neki hogy ha topic-ot nyit írjon is bele, úgy látszik nem akarja megérteni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
"közöm nincs ezekhez"

mirõl is beszélünk még ?

Tuvok
a tiéd tükröztem, ugyanis fogalmad sincs 1 topik tartalmáról, és semmi közöd sincs hozzá, de te beleütöd az orrod, és még be is akarod záratni, pff

Ezekkel a jelképekkel érdemes vigyázni, a karácsonyfát is leszedik miattuk... A mostani hatalmi jelkép a kék négyágú csillag, Magyarrszágon pedig a krómozott háromágú körbekerítve...

Punkerwork
miután elmondtál minden cigánynak, zsidónak és valami gázkamrát emlegettél, szal akkor ki a fasiszta?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

loál

Felfedező
Jó lenne ha nem kevernél közéjük, közöm nincs ezekhez a mérhetetlenül
buta tizenéves suttyókhoz és tudtommal a moderátornak az a feladata, hogy rendet csináljon, érdekes rám számolatlanul szórtad a büntetõpontokat... a törvénybe ütközõ dolgokat meg elnézed...

Felfedező
Kb ennyi az értelmi szinted!

Tuvok
<#mf3>

Punker
rajtad kívül ott senki nem uszított + tiltott képeket is ti raktok csak be mi meg takaríthatunk, úgyhogy húzd meg magad!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Felfedező
a Wermacht, Waffen SS topicot zárjátok be, nyiltan náci és uszító, valamint tiltott jelképeket használ, ami törvénybe ütközik!!!!

Láma!
köszi már láttam
történészeknek, és idegbetegeknek ideális oldal....

Láma!
igen, és egy idegbeteg diktátor...

Volt benne cucc, csak kitöröltem.

Nemám.

Sadist
Elvégre nem tiltott hatalmi jelkép.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Egy osztrák festõ. És?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
nem akarok beleszolni, de minek nyitsz témát, ha törölteted???

Csak én kezdeném azzal ezt topikot, hogy ez egy nagyszerû telefon? Csak én kérnék helpet a második hozzászólásban? Remélem nem.<#whatever>

Véletlen küldtem el. sry<#vigyor3>

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Punkerwork
nem

Pheel
Osztottam ki büntipontot is. Azt tud a gazdi?
Punkerwork
azokat a házigazda mindig kipucolja

Pheel
Azóta már rendet tettem, azért látsz semleges hozzászólásokat. Elõtte többen is horogkeresztett próbáltak rajzolgatni text módban. <#shakehead>
Punkerwork
és?

???

nemcsakfeel
nemnem

*hihi ** *

Valami tényleg jóra<#vigyor>

Tuvok
Sig rúnára ? 😄

Nem-nem<#ejnye1><#vigyor>

Tuvok
lovagkeresztre 😄DD

Melyikek?

tomsolo