24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dying Soul
    Closetopic.
  • Qwerty4
    Na mi a helyzet ezzel, senki nem tudja kijavítani vagy nem itt kell keressem azt az embert?

10077-es üzenet!
  • MerlinW
    1-2 ilyet hagyni kéne... kíváló munkahelyi olvasmány
  • The FlashBack
    Ezt a topikot csak olvasom, de szörnyű, hogy minden napra van vitátok!
    Szerintem akik rendet tesznek is unhatják már!
  • RaST
    Ebben a topicban kéne rendet tenni .. Már napok/hetek óta csak off van ..
  • Punker
    moderálási elveknél van lista.
  • CSOCSO
    "Pheel 1 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    Ezt is megértem: Csocsonak adok pontot, mert nem használta a keresőt. :-P "

dekibebaszott vicces... valaki irja mar le hany modi van az SG-n.. csak hogy tudjam hany ilyen jofej balesetet kell meg atszenvednem...
  • Qwerty4
    A Relytéjek szigete(TV) topikkal van baj a sorozat pontos neve Rejtelmek szigete.
    Ha tudjátok szerintem javítsátok ki:
    pontosan így kellene:Dolmen - Rejtelmek szigete(TV)
  • The FlashBack
    Attól mert nem 30 még végezheti jól a folgát:)
  • MerlinW
    Mé, ha 17-18 akkor mi baj vele? Ha nem végzi jól a "dolgát", max "leváltjátok":) Le az előitéletekkel:)
  • vg
    Ne hari, de én nem tartom jó 5letnek, hogy egy tini legyen moderátor a PSP topicban... Bocsi!
  • Pheel
    Van még valahol ebből a hülyéből?
  • armageddon666
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145913783
    Loituma topic
    egy hahahaha nevű emberke telespammeli undorító képekkel a topicot. elég sokat tett be igy nemtudok hozzászólás számot irni. de nagyjából #1688-#1717. +mig ezt leirom biztos tesz be még néhányat. thx előre is az intézkedéseket
  • nf1
    a loituma topicban van 1 személy akinek msot járt le az 1 hetes banja és megint offongat, szpemmelget, elég durva képeket tesz be, stb... plz vki intézkedjen, thx
  • Cat 02 #10069
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056755256 itten kéne inkább linkelni a képet S: :D
  • nf1
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151766442]itt az #552-ben lévő képet plz del[/URL]
    (azért a 2816x2112 nagyságú kép 'kicsit' durva -.-)
  • The FlashBack
    nm
  • ColdFire
    kösz
  • The FlashBack
    [email protected]
  • ColdFire
    Üdv, szeretném átvenni a házigazdaságot a PSP topikba, az engedélyt megkaptam Lacc-tól:

Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok időm.

ColdFire írta, 2006. 07. 02. 17:19
    üdv!

Szeretném ha átadnád a PSP topikban a Házigazda jogot, mert ahogy láttam, te nem sokat foglalkozol vele. :'(

Ha esetleg más nem jelentkezik a helyért, átadnád?

Előre is köszönöm válaszod!
    ColdF
  • MerlinW
    No akkor a kedves moderátorok legyenek szívesek a lenti (#10057) képözönből egyet berakni ide

Köszönjük:)
  • Takezó
    tudom, hogy Saját fórumok, de anyázni lehet?:o
  • MerlinW
    Általában 50k-s bannerokat szoktam csinálni, ez a második gif-em. Flashben lusta voltam megcsinálni. De ott vannak az állóképek, azok 50k-sok. Ha egyik sem felel meg, irány a bannermühely újabb rendelésre:)
  • Flórika
    Merlin, ha a modik rábólintanak, jöhet a butított gif. :D

Csak legyen már valami, mindjárt lemegy a nap! xDDD
  • MerlinW
    bocs, játékosoknál így szoktuk..
  • Punker
    miért kell ezt ide spam-melni?
  • MerlinW
    állóképek:

butított gif:

• nf1
    megcsináltam fele akkora mérettel, persze elég rendesen romlott a minősége is
  • Flórika
    Bármi jó, csak szülessen valami kompromisszumos megoldás! xDDD
  • MerlinW
    ha a tárolás a probléma linkeljétek innen:
    http://www.2bmagic.hu/tlj/diskworld2.gif

ha maga a fileméret a nagy fórumba, akkor azt mondjátok és csinálok belőle állóképet, ha úgyis megfelel Flórinak.
  • Flórika
    Közben + egy embernek tetszik a banner (a Korongvilág topic-ban), MerlinW viszont nem reagál... szerintem "megsértődött", mert ez lenne ma már a második banner-munkája, amit megkritizáltak. :$
  • Pheel
    Senki nem mondja, hogy nem szép. Egyszerűen csak túl nagy.
  • Flórika
    50 kB-ből mi szépet lehet kihozni? :(

Jó, mondjuk én nem értek hozzá, de pl. amik nekem a gépemen fent vannak, mini animált gifek (100 x 100), azok vannak úgy 40 kB körül... :S

Egy ember amúgy már visszajelzett a Korongvilág topicban, és neki tetszett a banner. :$

Oké, csak mondtam... :"|
  • Punker
    én fél megára saccolnám a max-ot.
  • Pheel
    Túl nagy. Szerintem már 50 kB is túlzás. :-P
  • Punker
    irónia, elhiszem hogy nem a te hibád ilyen hatalmas lett, de azért jó lenne megérteni hogy egy bannernak nem kéne olyan nagynak lennie.
  • Flórika
    Punker... egyáltalán FELMERÜLT annak gondolata, hogy kaphatnék?

Kérlek fejtsd ki, hogy miért? Puszta önszorgalomból kértem meg a bannerkovácsokat, hogy ha módjukban áll, készítsenek nekem egy bannert, mert zavart, hogy a Korongvilágos topic-ban nincs semmi. Pedig nem is az én topicom, szimplán csak én is a Pratchett fanok közé tartozom.

Szerinted DIREKT, merő rosszindulatból kértem, hogy készítsenek egy jó sz*r bannert?

És utána, ismét merő rosszindulatból, hogy jól kiszúrjak a többi fórumozótárssal, kértelek meg titeket, hogy tegyétek be...?!
  • Punker
    büntipontot nem kapsz érte
  • Flórika
    Előbb talán várjuk meg, mit reagálnak a modok...
  • Cat #10044
    számold ki: ha valakinek 512kbites nete van, és semmi mást nem csinál böngészés közben, akkor is legalább fél perc, amig meg tudja nyitni a topicot. Szerinted kivárja, vagy nyom egy backot?