24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10166 nagyon gyorsan vedd ki a logóját, és mégegyszer anyázol tuti kiváglak! -
#10165 Eh... Sziasztok ! Történt egy kis félreértés.. Pénteken variáltam a logókkal, és kipróbáltam hogy DogFish logója hogy nézne ki az enyémen, aztán bent az ragadt... Terveztem hogy kicserélem a logót, de eszünkbe jutott hogy egy társasággal elmegyünk táborozni, bográcsozni, mind1
Nah szal elmentünk 3 napra, és addig bent maradt ez a logó, és én arra jövök haza hogy kaptam 3 gyönyörű büntit, pedig mivel egy hétig nincs muter, most ezen a héten tékeltem volna mint az állat.. EZért kérem valamelyik illetékest, hogyha önszántukból nem is, de ha megbeszélem Dogfish-el(Ő-T Egyedül sértettem meg, ezzel az elbaszással, ha ő nem tart igényt erre a büntetésre, le vehetitek..) Előre is kössz ! U.I.:Punker, ööö azt a levelet ne vedd komolyan, idegesen jöttem haza, és akkor még ez is, szal ja... -
#10164 Töröltem. Ahogy látom, rám vadászott a csóka, mert csupa olyan topik maradt, aminél az én nevem van az első hozzászólásban. -
#10163 Üdv.
Csináltam a flash8 szobának egy bannert.
Ha nincs akadálya akkor tegyétek be lécci.
banner
thx -
#10162 Most már azért visszakaphatnám a chat jogomat moderátorok!!!!!!
Meddig szándékoztok tiltani? -
#10161 szeirnted egyszer nem elég beírni? -
#10160 pls vmelyik admin írja ki a Ismerd fel a játékot (consolos) topikba egy link ként ezt:
A felirat: Szabályzat
A link hozzá: http://windcold.atw.hu/szabalyzat.htm -
Vlala #10159 2 topicban vagyok házigazdi, azokból töröltem. -
#10158 thx :) -
#10157 Valaki aki tud mindenhol törölni plz segítsen, hírek között maradt 1-2 spam még, a kulcs szó "Baráti üdvözlet egy faszkalaptol" -
#10156 3 topicomba is belinkelte az a sz@rt az idóta... -
Vlala #10155 Sajnos nem csak ott. -
#10154 loituma topicban ismét megjelent a 'régi, kedves barátunk' és megint hozzá kezdett a rendbontáshoz :(
más: házigazdai jogot melyik moderátorok tudnak adni? (Pheel nekem azt mondta hogy nem mindegyik tud és gondoltam ha inkább privibe irok nekik akkor biztos olvassák nem ugy mint a [email protected]) -
Vlala #10153 Szwrintetek hány helyen jelenik még meg a Loitumás rendőrnéni Csakénitt előadásában? Valahogy nem szeretem a spammereket. -
#10152 pls vki írja ki a Ismerd fel a játékot (consolos) topikba egy link ként ezt:
A felirat: Szabályzat
A link hozzá: http://windcold.atw.hu/szabalyzat.htm -
#10150 és azt hogy? pls PMbe :S -
#10149 igen -
#10148 Szaisztok, ha nem vok még házigazda(én nyitottam a topicot) attol még kérhetek rá bannert? természetesen én csinálnám csak hogy felraknátok nekem a topicra ha elkészül? -
#10147 kerdes: "logo-lopasert" szolnom kene? -
Cat #10146 htmlben kell, nem makroval. -
#10145 Ezt légyszi a Sig Central topikba:
-
#10144 hogy tudok linket betenni a hosszú címbe? házigazda vagyok, de a karbantartás menübe ha beírom az URL makroval a cimet, ugy se jó... -
#10143 juve001 pozort kér reklámért, pl a Half Life 2 topikba berakott MANCHESTER UNITED-os oldal miatt... -
#10142 Vicces kedvű [URL=http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1151416018]"barátunk"[/URL] visszatért a Loituma topicba.
" © hahahaha ma 02:49 | Privát | Válasz | #1746 " -
#10141 1 hét kimenőt kér valaki -
#10140 Zárható... -
#10139 Beleolvastam. Tényleg ne folytasd a szemetelést! -
#10138 Én tényleg nem akarom folytatni a szemetelést, de még egyet hadd engedjek meg a
magamnak: tényleg, most őszintén, mi alapján itélted meg, hogy egy ilyen mint a "Mai Napod Értelme" topik a Gumiba kerüljön.. Kíváncsi vagyok.. -
#10137 ezt most miért? küld el a mail-ben St-nek! -
#10136 Igen, én normálisan reagáltam volna. -
#10134 Volt már erre is példa, az a tapasztalat, hogy nem partnerek benne a fórumozók. Ha ezt a kérdést feltettem volna, akkor nem Punker torkának ugrottál volna neki, hanem az enyémnek, és nem itt, hanem ott. A különbség minimális.
Persze, tudom, te nem, te rendesen reagáltál volna stb.
Na most fejezzük be, mert ez a topik nem erre való! -
#10133 Meg azért kíváncsi volnék, minek alapján ítélted te azt meg, hogy hova való a topik. Vagy akkor azt mondtad volna, hogy "bocsesz, el kell tennem a topikot az általánosból. Gumiba tegyem, vagy a sajátba?" mondjuk ez is egy megoldás lehetett volna. -
#10132 Tök mindegy, akkor is meg kellett volna kérdezned. A topik pedig nem a gumiban van. -
#10131 "Legalább megkérdezhetted volna, vagy valami"
Mire mentem volna vele? Nyilván az lett volna a válasz, hogy nem. A büntetőpont előtt sem kérdezzük meg, hogy szeretnéd-e. Hozzáteszem: joggal.
Jótanácsként talán annyit, hogy ha a saját témákba nyitottad volna, a kutyát nem érdekelte volna, hogy mi kerül bele.
Ha sokáig spammelsz még itt, akkor eljuthatunk odáig, hogy be sem tudsz majd lépni a gumiba, pedig ott van a topikod... -
#10130 Szerinted teljes joggal, de szerintem, és mások szerint nem. Legalább megkérdezhetted volna, vagy valami. Vérpistike meg szeret kéretlenül belepiszkálni ebbe-abba... -
#10129 BTW én raktam át, szerintem teljes joggal.
Mindig van egy-két vérpistike, aki idejön ordibálni... -
#10128 Moderátorok figyelmébe!:
Nyílt egy EFP című topik, ami a Windows XP felhasználók topik témájához tartozik, úgyhogy szerintem ki kellene törölni. -
Cat #10127 "Ennek a fórumnak a 90%-a értelmetlen baromság. 10% viszont tényleg hasznos."
Ez így igaz. Csak mindenkinek más az a 10%, ami hasznos. -
#10126 Megakadályoztalak valamiben?
Palinko, igazad van, én befejeztem részemről. -
#10125 szerintem mindenki megkapta amit akart.itt kell mostmár abbahagyni,nem egymásnak beszólni....