Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
majd legközelebb szebbet csinálok<#wink>#wink>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
de ha nem érted hogy miért nem kellene ilyesmivel viccelõdni akkor fölöslegesen írogatok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
De nem értem mért nem lehet ilyet használni!
Ez végülis csak Titeket tévesztett volna meg!Szerintem...
Amúgy csodálkoztál rajt elõször hogy tiltás volt a nevem mellett?
vagy egybõl tudtad hogy poénból van ott?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
St-tõl megkérdeztem és Õ mondta hogy szedjem le... 😞
ÁZ!
*hihi ** *
Léci tegyetek rendet itt .
Mert van egy két köcsög aki pofázik össze vissza minden sértõt..Mehetne szerintem az ilyeneknek egy két bünti pont..
köffi
ÁZ!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem bezzeg adtál mi??? És a hozzászólás is bennmaradt!! Hiába kértem hogy töröljék, egybõl amint hozzá tudtam szólni! De kössz...meghosszabítva ujabb két héttel a büntetõpont lejárását!!! Ezt üzenem: mf3-as szmájli!!!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
...sose azt nézd...
a #31341 hozzászolást plz töröljétek a humoros és aranyos képek topicba mert tul nagy. köszi elõre is!
I love this game!
Ezért a jelen helyzetben, úgy mûködik, hogy 1 büntetõpont esetén a büntetés 1 hét (figyelmeztetés). Több büntetõpont esetén a büntetés 2 hét. Ez persze csak akkor igaz, ha valaki nem gyûjt be közben újabb büntetõpontokat, mert akkor a büntetés újra hosszabbodik."
akor nem kéne hazudgálni hogy el fog tünni......