Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
...sose azt nézd...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Küldözgeti a priviket, értelmetlenül!

...sose azt nézd...
htx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Innen ezt: #17349 és ezt #17350 a hozzászólást töröljétek lécci! Témába nem illõ, é s reklám!
Thx!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1: Unalmas ez az ijesztgetés
2: nem is humoros
3: újra kellett kalibrálni a pészmékerem... <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
#29814 üzenet törlését kérem
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Az más, hogy nem építik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
szerintem meg pont nem ezt jelenti.
a bányát is fokozatosan, lépésröl lépésre fejtik, és igy épitik az országot is, lépésröl lépésre. de persze ha vkit nem szeretünk, annak szeretjük máshogy értelmezni a szavait.
off end
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egyébként nem te intézed úgyis az ilyesmit? mert akkor fölösleges volt külön levélkét írni 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként Gyurcsánynak ez a "hogy a jó égbe kell azt mondani" beszólása, nem olyan rossz, jól tud rögtönözni, pedig ööö-zhetett is volna helyette 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Talán mégjobb, mint az elõzõ, és ebbe senki nem köthet bele, mert ez egy idézet
Egyébként nem egyedi az ötlet, a Reform weblapján volt egy szavazás
Én tiszteletben tartom a véleményed, de ha zavar, akkor talán elõször engem kéne megkérni, hogy szedjem le, változtassam meg, vagy ilyesmi, egy fórumszabájzati pontra hivatkozva. Ha én erre azt mondanám, hogy nem, talán akkor kéne ide jönni, és felháborodva mondani mindenkinek, nem gondolod?
Errõl ennyit
Ez az aláírás humoros lehet annak, aki egyetért vele stb., ha valakinek nem tetszik, max. megjegyzi magának Falconert.
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35773
Sötét galaxis vagy törmelékfelhõ?
hozzászólás:
"Ez ilyen spéci galaxis, el tud bújni, nagyon ravasz 😊
Kicsoda Gyurcsány Ferenc?
a) A fõúttörõ b) Újgazdag spekuláns c) A hatalom megszállottja"
Ez így most akkor lejáratás vagy nem? Ha még politikai topicban lenne érteném, mert oda még színvonalban illik...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.