24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Kontrakcio
    Csaó!
    Engem már kitiltottak a közös chat-ből már elég rég és nem sírtam vissza magam... viszont most azt szeretném kérni h aktiváljatok, előre is köszi!
  • Dj Faustus #10328
    Kérném a mélyen tisztelt moderátor hölgyeket/urakat hogy a Szartálmár nyilvánoshelyen? című topikot törölni sziveskedjenek.
    Köszönöm.
  • akyyy
    egyesek amugy szépen kikerülik a bant (sgkonneksonos topiksajátforumbah)
  • akyyy
    miért kellet bezárni?
  • zsolesz92
    mivan???
  • akyyy
    teveclub???:(
  • zsolesz92
    ezt légyszi rakjátok be bannernek ide
  • zsolesz92
    Hali, mit csináljak ha nem válaszolnak a házigazdás levélre?
  • Kontrakcio
    Csaó!
    Engem már kitiltottak a közös chat-ből már elég rég és nem sírtam vissza magam... viszont most azt szeretném kérni h aktiváljatok, előre is köszi!
  • Flamaster #10320

+levél a [email protected]
    wtf?
  • Garfield
    Tolmácsolnám egyik kedves újreg fórumozótársam, hamas kérését:

Azt írja itt, a #326-ban: Gratulálok az összes cionista fórumozónak és zsidóbérencnek !

Elég nehéz lefordítani magyarra, speckó dialektus, valami olyasmi a lényeg, hogy "legyetek olyan drágák, kedves és aranyos modok, és adjatok nekem párat abból a mókás felkiáltójelből a nevem mellé. Előre is köszönöm."
  • Garfield
    A "Terror" topikban a #3347-ben az angol nyelvű szövegre rakott linket valaki ki tudná javítani dőlt betűre?

Előre is köszi.
  • Akos 001
    megkaptad privátban:I
    olvasd el!
  • Qwerty4
    Jó visszafogom magam.
    és lenne egy kérdésem:biztos van nektek valami lista ahol talán írja hogy még hány nap van a büntetésemből, meg tudnád mondani.kösz.
  • Punker
    sehogy
  • panther112
    Hogyan lehet törölni, egy (természetesen saját) account-ot? köszi
  • Aquir
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079047003]#243? =)[/URL] még ha valami szabályosat is akart nem megfelelő topicban tette:)
  • Punker
    na akkor hogy megértsd a dolgot ők beszélgetnek valamiről ami OFF, te meg szándékosan bele spammeltél más emberek beszélgetésébe értelmet baromságokat, úgyhogy jó lenne ha meghúznád magad!
  • Qwerty4
    Ja most besúgó leszek amíg az én büntetőpontjaim érvényben vannak.
    Amse ahogy ti nevezitek spam-el ebbe a topikba, ő is megérdemel egy pontocskát:
    Művészetek völgye 2006
    Amiért nekem is járt neki is jár!!!
  • prezi
    atyaúristen
  • Punker
    olvasgass
  • Qwerty4
    Miért ez nem ingyenes, nekem ingyenesnek tűnik.
    Csak az kell itt fizessen aki VIP jogokat akar, nem így van?
  • Punker
    mert az ingyenes sg fórum ettől független, külön kell regisztrálni.
  • Qwerty4
    Találtam egy ilyen sg fórumféleséget:Fórum
    Ez miért jött létre?És oda miért nem tudok belépni az én azonosítómmal amit itt használok?
  • dez
    "Ismet jot rohogtem a marhasagokon.
    Te egyaltalan tudod mirol handabandazol ?"
    "Akkora zoldsegeket beszelsz mar megint, hogy egy szakember egybol sirvafakad, vagy a rohogogorcstol megfajdul a hasa. "
    "Akkora marhasagokat irsz, hogy az mar faj."
    "De te meg ehhez is idiota vagy es megakarod magyarazni a hulyesegedet ismet."
    "Kar, hogy az alairasomban nincs mar hely, mert ezt a hulyeseget is bele kellene venni. "
    "Majd ha megtanulsz vilagosan fogalmazni, talan akkor es ha nem irsz ezaltal oriasi marhasagokat."
    "de legalabb mar nem marhasag, mint amirol te handabandazol.
    "szakerto"
    "

Mindezt emiatt: "mivel az össz-flops-ban benne van a programozható, számításokra viszonylag szabadon használható rész is"
    Itt arról van szó, hogy a GPU teljes számítási kapacitására vonatkozó FLOPS értékben (Nvidia és ATI is szokta ezzel jellemezni) - amibe beleértendőek a fix-funkciós egységek is, stb. teljesítménye is -, benne van a viszonylag szabadon használható shader egységek (fragment processzorok) teljesítménye is.
    Ő meg ezzel jön:
    "Mi van a teljesitmeny "Floating Point Operations Per Second" mertekegysegeben, szabadon felhasznalhato resz ? :P"
    Pedig szerintem teljesen egyértelmű a fenti mondat, még ha nem is totál szájbarágósan van megfogalmazva is. Csak szándékosan lehet így félremagyarázni...
  • Punker
    mi is a probléma? rossz szót nem szólt.
  • dez
    És folytatja.
    ps. csillagok (ha esetleg számít): én is "előfizető" vagyok az idő nagy részében.
  • Punker
    lehet nálatok más az érték rend, de itt ez nem megengedett.
  • gordon 24
    Jó oké ezt megdumáltuk... Egyébként nem fáj nem azért irtam egyszerüen csak az nem tetszik hogy nem volt olyan stilusú amiért ez járt volna. De nem akarok sirni ne is vedd vissza meg semmi ilyesmi csak kicsit furcs a dolog..

Ja az meg a másik fele hogy nem vagyok egy paraszt.. És szerintem ez személyeskedés ezért járna bünti pont, én senkit nem sértettem meg itt soha és rád sem mondtam soha ilyet. Tehát én is irhatnám amit te az elöbb néz magadba..
    De nem irok többet mert gondolom mindgyá kapok mégegyet mert biztos ez is Paraszt hozzászolás...

Áhoj!!!!
  • Punker
    nem vagyok ott mindenhol, de az elmúlt pár évben megfigyelhetted hogy az F1 topic-ban ott vagyunk és nem tűrjük ezt, szal inkább próbálj kultúráltan viselkedni még ha fáj is.
  • gordon 24
    Szerintem egyátalán nem volt durva. Méghozzá azért mert a nem volt benne egy trágár kifejezés sem tehát nem értem mi a baj... Egyébként kb 3 perc alatt ennél külömb hozzászolásokat tudok neked mutatni amit nem büntetél de a te dolgod rádhagyom...
  • Punker
    nézz már magadba? szerinted ez a stílus megengedett bárhol?
  • gordon 24
    Ja értem és ujabban ezt is büntetitek? Ki dönt el ki paraszt és ki nem? Ja végülis te mert te vagy a Moderátor.. Nem kérdeztem semmit..
  • Punker
    simán paraszt hozzászólás volt.....
  • gordon 24
    oké végülis ez a dolgod.. Csak egyet nem értek mi volt ebbe a Flém, a személyeskedés, az off és a többi.. De mindegy majd elmúlik... Amit leirtam ráadásul igaz is...

Na de mind1.. Sry
  • Punker
    de igen, akárkiről írod.
  • gordon 24
    Szia Punker!!

Köszi szépen a pontot!! Gondolom ha a sumiról irtam volna ilyet nem kapok..
    Rendes vagy..

Üdv Galambos Péter.......
  • dez
    Ja bocs, tehát #212, #215, #217 (egyelőre).
  • dez
    Na jó, most már kicsit únom: Jakuza barátunk ideiglenes kizárás után újfent kezdi a személyeskedést, ráadásul értelmetlenül, igaztalanul.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150210944
    Mellékesen a szignójába is betette két kijelentésemet, de ez is inkább csak szemétkedés, mivel: az elsőnek az volt az a lényege (és ezt szépen le is írtam neki korábban), hogy ha egy adott hw nem képes egy programot rendeltetésszerűen futtatni (egyes programok esetén speciális feltételek lehetnek), akkor elmondható, hogy nem teljesen kompatibilis vele. De még azt is "tagadja", hogy egyátalán létezik olyan, hogy részleges kompatibilitás. A második: már előtte elismertem, hogy helytelenül "tituláltam" a K8 alap-frekijét (amiből előállítja a magórajelet, HTT frekit) "FSB"-nek (mivel nemrég még a CPUID is így nevezte, és nekem az volt meg), és a szövegkörnyezetből is egyértelmű volt, hogy egy órajelről van szó, nem egy buszról, de nem baj, azért ő csakazért is berakta.
  • Punker
    évente kapsz egyet