24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
csgj #10409 plz ezt a topicot törölni! már megint ugyanaz az őrült engem, és Zooey-t sértő topic az... csak újabb névvel! (legalább nézzetek bele...!) -
#10408 mindig vannak rajongók, szokj hozzá -
#10407 De, már ezelőtt megtörtént, de nem nyugszik, privizni meg így is tud ugyebár. Nem gond, csak jelzem, mennyi kedves user lakik errefelé. -
#10406 te nem tudod kivágni? -
#10405 "vg" nevű user újabb kedveskedése irányomban:
"már bocs faszkalap, de azt hiszem igazam volt! Ha pedig te olyan barom vagy, hogy nem tudod mi az a supercard, meg passkey, akkor megsugom, hogy nem éppen legális dolgok! Amúgy te egy iszonyuan barom, gyáva ember vagy... "
Köszönjük!
-
#10404 azt mondta hogy akkor meghal..... -
#10403 okés.
...és most lenne ha pár napig mással foglalkoznál? -
csgj #10402 aha, Kontrakcio megnyitotta saját fórumban az újabb Zooey flém topicot, az eltűnt dáma címmel. mindegyiket bezárták, erre csinált egy újabbat -
#10401 nagyon köszönöm :D -
#10400 Template? :)
Vegyük fel a makrók közé? -
#10399 Bocs hogy zavarlak kedves moderátorok.
Ma lejárt a büntetésem és megpróbálok javulni, tehát annyit nem fogok provokálni meg idegesíteni a fórumozókat.
Még csak annyit kérek tőletek hogy a chatelést engedélyezzétek.
Kösz.
-
#10398 köszi szépen, ennek nagyon örülök!!! -
#10397 Direkt a kedvedért utánanéztem, hogyan kell visszaengedni valakit. Szívesen! :-P -
#10396 ha nem akarjátok hogy chateljek nyugodtan mondjátok meg.várom a választ.kösz. -
#10395 kész -
#10394 sziasztok pls innen a #3246-ot töröljétek mer beraktam egy nagy képet véletlenül előre köszi -
#10393 Bocs hogy zavarlak kedves moderátorok.
Ma lejárt a büntetésem és megpróbálok javulni, tehát annyit nem fogok provokálni meg idegesíteni a fórumozókat.
Még csak annyit kérek tőletek hogy a chatelést engedélyezzétek.
Kösz. -
#10392 #10388
"tipikus példa a rossz házigazdára." -
csgj #10391 neee, mér kellett ezt csinálni? mondtam, hogy töröljétek!!! -
#10390 topic áthelyezve így nem tudsz törölgetni kedved szerint, ha flém van majd a filmes moderátorok kitakarítják. -
mod #10389 New registration. -
#10388 mert nem tetszik neki ha másnak is van véleménye, tipikus példa a rossz házigazdára. -
#10387 ne töröljétek én még nem is láttam a topikját!!! -
mod #10386 Mit szenvedsz ezzel a topikkal állandóan? -
csgj #10385 feladom, kezdem megutálni az sg-t. nem is értem miért vettem vip-tagságot, ha egyszer nem tudok normálisan fórumozni a topicomban sok barom miatt.... Tessék, ezt a topicot kérném töröltetni! -
HUmanEmber41st #10384 Tisztelt Mod urak!
Kérem tiszteljék meg látogatásukkal
( és sújtsanak le a bűnösökre )
az Egyszavas történet topicot
thx :) :) :) -
#10383 Milyen kereső?Erre igazán kíváncsi lennék, mert a cím egyik szavára sem jön fel hasonló topik. -
csgj #10382 nézzétek ezt!!!
amikor ezt írom, éppen shadoweyes nyumkodja folyamatosan ugyanazt a képet... de lehet, hogy mire ezt nézitek, már ki lesz törölve. mindegy, lényeg az, hogy kérem a moderátorokat, figyeljék a topicomat, mert sokan, folyamatosan őrültködnek benne -
#10381 akár ki is volt az L követő, köszönet érte -
#10380 #10336
valaki legyen kedves.....köszi -
#10379 Moderálási elveknél a lista. -
#10378 Próbáld ki! :-P -
#10377 egyes moderátorok közül kinek van joga:
topizot bezárni, áthelyezni, törölni, usernek figyelmeztetést adni, bant adni, pernban, kitiltani az országbol.... -
#10376 Tisztelt moderátorok!
Újabb reklámozás: itt.
Intézkedéseteket előre is köszönöm. -
#10375 kösz a helpet!!!
nem is gondoltam volna ennek is van topikja. -
#10374 keresővel megtalálod a topic-ját. -
#10373 és azt sem látom hogy hol kell oda regisztrálni.
Please segítsetek!!! -
#10372 lenne egy kérdésem:az sgmail mit tud, szóval hány mb levéltárolási lehetőség van és még egyébb infók is érdekelnének, szeretném leváltani a citromail címemet, érdemes-e? -
mod #10371 Hát meg elég sokba még... :-| -
#10370 Ja, Garfield totyikba is benézett