Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
reménytelen
Hoppá! Inkább erre: "Ha nem, vagy nehezen érthetõ a kapcsolódás, kéretik beírni a magyarázatot is!"
A "magyrázat" szót nem is vettem észre...
reménytelen
Az "Asszociáció" topicban valaki írja át ezt: "Ha nem, vagy nehezen érthetõ a kapcslódás, kéretik beírni a magyrázatot is!"
Erre: "Ha nem, vagy nehezen érthetõ a kapcsolódás, kéretik beírni a magyrázatot is!
A hangsúly a "kapcslódás" szó korrigálásán van!
ivjoe
A Photoshop tápigba adnátok házigarázda jogokat? Ugyanis az utóbbi idõben unom már egy kicsit sz egymás kóstolgatását, meg az offokat. Elõre is THX!
ivjoe
A cookiek a bûnösek. GYorsítótár ill. a cookiek törlése, majd engedélyezni kell a cookiekat az SG-n.
McGrady
sziasztok!
lehet h off de talán vmeik modi tudja mi lehet a megoldás.
a barátomnak, tmacynak nem megy az SG mert azt írja h csak betûvel kkezdõdhet a neve...pedig azt írja h tmacy
mi lehet a megoldás?
köszi

Kuss!-magyarázta.

Big Daddy
A humoros és aranyosból a 33746-ost töröljétek légyszi!Szétcseszi az egész fórumot.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

M@TriX
A "Humoros és aranyos képek" átalakul idegbajos chatte. nem akar egy moderátor rendet vágni?
egy kis idõt tudok rászánni, bevállalom a házigazdit ha kell és nincs ideje rá senkinek, de az egy jó topik volt eddig, képekkel tûzdelve.
más is lehet, csak törölje az ilyen béna hsz-eket.

jó lenne ha visszanyerné az arculatát.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

én tudok lapozni, és #1tõl látom

Láma!
velem is elöfordult már!

Mike at home
miert van az, hogy pl. a benziarak topikban nem tudok lapozni, es csak 11-tol latom a hsz-eket? ez mar elofordult maskor is (masik topiknal) ezert gondoltam, megkerdezem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Láma!
te meg folytattad. okos enged...
de én itt befejeztem.

Taranov
Hát én is politizáltam, de csak azért, mert amint leírtam az egyházzal kapcsolatos jó tapasztalataimat, rögtön elkezdte a srác a fideszt mocskolni. Nem értem miért kell ezt, nem csak a fórum szabályzatát szegtük meg így, hanem õ kezdte a sértegetést is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Láma!
nem, de te nem is ezt csinálod.

Taranov
Az egy dolog, hogy nem értem miért nem lehet politizálni, de az egy másik, hogy ez a téma eleve magában foglalja a politikát. Nem az a politizálás, ha a fidesz vagy az mszp szót leírod, ennyi erõvel az egész topikot törölni kéne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Láma!
mert nem lehet politizálni, azért nincs politikai topik sem.

Taranov
Miért zavar ez téged?

Láma!
vmit tényleg kéne csinálni ebben a topikban, mert elharapoznak a dolgok, politika, stb

Láma!
lehet hogy csak az én értékrendem szerint, de ez nekem durva ebben a topikban.

Loál János
#127, #129
Az egész fórumon nem lehet politizálni, de még ebben a topikban is rákezdenek...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

akyyy
nem is te irtad be

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

trident
Sziasztok!
A "humoros és aranyos képek" topciba talán erõsebb képet linkeltem, mint amire a topic közönsége vágyik.
Legyetek szivesek kérésemre törölni a #33295 hozzászólásomat.
Köszönöm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Loál János
Plíz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Raho
Hello! Ezt a bannert be tudjátok rakni ebbe a topikba??? Köszi

VW Jetta II 1,8T

Jano
118-at legyenek szívesek, köszönöm.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

RIZLA
thx & sry...örültem, hogy ide is idetaláltam.......😄 thx még1x.....<#eljen><#worship>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Punkerwork
pill, amúgy szerintem ha a zene topic moderátorainak szólsz õk az ilyet hamarabb elintézik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RIZLA
sry.... #6640?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

nemcsakfeel
az egyév sem garancia.
(( nemtudomö :p))

*hihi ** *

max 1 év...de mire letelik az az 1 év, adigra elfelejtik...D:

én honnan tudjam? azt láttam hogy anyázott, aztán meg te hogy kérdezted hogy mi van vele

derley
és meddig lesz letiltva?

batman
Köszönöm a gyors intézkedést! <#eljen>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

talán nem kellett volna beanyáznia a moderátor topikba 😊

batman
Légyszi töröljétek innen a #29-es hozzászólásom. Köszönöm.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

derley
nem, azt tudja. ment neki minden, írogatott ide-oda, aztán kijelntkezett, és amikor újra beakart jelentkezni akkor azt írta ki hogy: letiltva.

Taranov
Amíg eszébe nem jut a jelszava? 😊

derley
légyszi mondjátok már meg nekem hogy mit vétett footballsztár barátom? mert msn-em azt mondja hogy amikor beakar jelentkezni, akkor azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva. ez meddig lesz így?

Sil78
Légyszi innen az #1311-12-es hozzászólást törölni, véletlenül rossz topicba írtam... thx

These are my friends, see how they glisten...

RIZLA
lehetne kérni 1 cserét is...? sry....L felejtettem az elõbb.<#banplz>
ide kellene ezt beszúrni...thx

RIZLA
ez gyors volt...tnx <#wow1><#worship>

RIZLA
szevasztok...
szeretném, ha ezt a bannert bettennétek ide.Elõre is köszönöm.

Big Daddy
A mi kellene az sg-nek topicban a 4917-es üzi több mint érdekes.<#banplz>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

akyyy
Lehet kérni egykét forumból pár topic törlését?????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cicero
Kéne innen a #2233 és #2234-es üzit törölni! <#worship> Köszönöm! <#puszi>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

reménytelen
Egyszavas történet bazi nagy hm kép törlését kérem.
Kata
kérném a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070029738 topik 559-es hozzászólásának kimoderálását.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Utolsó figyelmeztetés volt, szal. igyekezzél, hogy elégedettek legyenek vezíreink, különben bele sem merek gondolni, mi fog történi veled... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nemcsakfeel