24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Gerbill
    Az ezert.hu, topikot szeretném kérni hogy töröljétek, vagy legalább fontoljátok meg, mert már alapból az MSZP internetes oldala a címe, és a kormánytól elkülöníthetetlen témával foglalkozik, ergo mindig lesz benne politikáról szó, ellenben a politizálóknak bant ígérnek a fejlécben.
  • RussT
    thx :]
  • Pheel
    nm
  • RussT
    innen törölni a #84005-öst

(nem kellett volna az a hsz :[ )
  • jefferson83
    1. Amikor én voltam fiatal (homokozós, dömpertologatós korszak) ányukám megtanította, hogy árulkodni nem szép dolog. Aztán kicsit idősebb lettem. Társaságban(pl. iskola) voltak olyan embrek akiknek az anyukája nem volt ilyen figyelmes és előrelátó. Beléjük a hasonló korú társaknak úgy kellett beleverni az illemet. Én ilyen világban nőttem fel.

2. A többiekkel meg nem érdemes foglalkozni. Te minden idegen véleményére adsz? Szerintem sokkal jobb megoldás, ha csak a hozzád közel álló emberek véleményét tekintenéd mérvadónak. Másokét pedig fenntartásokkal ell kezelni vagy jelen esetben meg se hallani(olvasni).
  • nf1
    tanulj dexter esetéből... ő is csak rinyált + nem értette miért szekálják olyan sokan és mostmár egy szép van a nickje mellett (gyk: bannolták örökre)
  • SHADOWEYES7
  • Pheel
    Unalmas vagy. Hagyd őket békén és befejezik. Ha megint nyígsz, kiváglak.
  • csgj
    már egy ideje megvan ez a topic, de most már tényleg nagyon személyeskedő, és rámnézve sértő is.
  • kulabácsi
    persze!! másnak mindent szabad, csak aki belegázol szegény csgj lelkébe az van bannolva!!!
  • SHADOWEYES7
    ezt tényleg lehet ugye-?ez megengedett-!!
  • Pheel
    Tényleg ideje lenne befejezned, mert többször közel álltam már ahhoz, hogy kapj egy bant...
  • Pheel
    ?
  • Kontrakcio
    ebben legalább 1et értünk
  • tomsolo
    it íz.
  • Kontrakcio
    kicsit meredek nem gondolod?
  • tomsolo
    te simán kussolhatsz mint már mondtam.
  • Kontrakcio

Inkább dobjál be egy nyugtatót, öcsisajt!
  • olympus
    léccives ez nem a te idegesítésedre szolgál hanem hogy ne idegesítsen.
    Mivel ha megnyitsz egy topikot odamegyünk és szétoffoljuk akkor idegesítünk. De ez egy olyan topik ahova NEM kötelező benézni. Mi itt kiéljük magunkat és akkor nálad nem mindenki fogja. Ennyi
    Kérném a moderátorokat ne zárja be mivel csak segíteni akartam Zooey-n izéé csgj-n.
    Köszönöm
  • kulabácsi
    én csak azt nem értem h minek foglalkozol velünk?? ha békénhagynál, akkor nem lenne itt semmi para, mi is ellenénk, meg te is....nemtudom minek pattogni állandóan!!
  • csgj
    ezt nem hiszem el, itt
    az újabb topic, ahol engem idegesíthetnek.... de már minden topicomba beteszik a hülye képeiket, és zsinórban offolnak.
  • nf1
    :/
  • Pheel
    nm
  • Aquir
    Moderátorok kérlek tegyétek be ezt a Firefox bannert a Mozilla Firefox topicba, köszönöm
  • SHADOWEYES7
    ez el-igen.
  • Pheel
    Elfér...
  • nf1
    a Zooey fan topicok bezárása helyett inkább a szpemmelökkel kéne foglalkozi met hát 1500 post kevesebb mint 1 óra alatt azért nem semmi
  • Kontrakcio
    18:42 tomsolo: Kontrakcio-t saját kéresére bannoltam a csetről

szal ,nem értem... kértél +erősítést!? nem értem h miért csinálod azt amit!
  • Kontrakcio
    na.... én ezt már végkép nem értem h mi folyik itten! Tomsolo: elmondanád h miért bannoltál? igazából nem csináltam semmit szal +kellett volna kérdezni talán , nem?!! szal igénylem a bannolás törlését!
  • Aspyrin
    Humoros képek topikban #83853 hsz reklám, de még jópár egyéb totyikba is megjelent, banplz.
  • Kontrakcio
    srácok (modik) én nem értem h a kis taknyos srác sirása miatt miért töröltétek a topicot.... kicsit gáz ! talán anyukája beszélt veletek?! ez nem volt korrekt!!!
  • zsolesz92
    köszi
  • zsolesz92
    jó hogy nem hé paraszt beteszed vagy üsselek?!
  • zsolesz92
    Légyszíves, vagy valami
  • Barney Tech
    Ezt a képetide.
  • Kontrakcio
    gyere inkább dumálni hozzánk! sokkal jobb lenne neked is!
    én nem is tom valójában mi a gond! fanolunk és mindenki a maga módján!
  • csgj
    pedig ebbe nem is írtam
  • Punker
    amúgy ha nem foglalkoznál vele már rég megunták volna.
  • csgj
    de nem látod, hogy milyen dolgokat tesznek be, meg írnak??
  • Punker
    kezeltesd magad!