Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ebben mondjuk igazad van.
Akkor próbáljunk meg kultúráltan politizálni 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

maozedong
persze másokat meg a kis szar chat miatt basznak ki.
nembaj.

Resurrection!

Punkerwork
majd ha tudtok kultúráltan politizálni akkor lehet megint, de csak anyázás ment arra meg nincs szükség.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mike at home
nem poen
a 4 csillagodhoz kepest jobban kepben lehetnel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Nekem közömbös, szerintem 5-6 emberen kívül mindenkinek.
Ha nem lenne Sodi topik, akkor végképp nem tudnék mirõl beszélni az SG-n.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄DDD
Petíciót Sodi ellen? Ez poén.
Egyébként Manta provokatív volt és eléggé bunkó, Sodi nem csinál semmit, ha nem foglalkozol vele.

Mike at home
rajtad kivul szerinted van meg itt valaki aki kedveli Sodit?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gyujtottunk peticiot
semmi ertelme sem volt

Taranov
Nem feltétlenül az az értelmes ember, aki úgy gondolkodik, mint te vagy Mike.
Elképzelhetõ, hogy valakit egyszerûen nem zavar.
Másik dolog meg az, hogy a politizálás betiltása sem értem mire volt jó, max. a hozzászólások számát csökkentette, ami végülis nem baj, de unalmasabb lett a fórum.

Mike at home
hat engem meg nem

maozedong
petíciót kéne hozzá gyûjteni, vagy mégis mit?
mit kell még elkövetnie ahhoz hogy kidobják innen???

Resurrection!

Taranov
Engem zavart Manta.

Mike at home
teneked miert kell mindig ott lenni ilyenkor, es fogadatlan prokatornak lenned?
Manta kit zavart? szerintem Sodi nyerne

Punkerwork
minden értelmes embert zavar + reggel 7 körül szóltam neki hogy ne kezdjen itt el politizálni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
Manta zavarta a többi fórumozót, Sodi 3-4 embernél többet nem zavar, ráadásul most sem mondott semmi rosszat.

Mike at home
ha nem egyertelmu, akkor az "ennek a kretennek" Sodira vonatkozott

Mike at home
adjon mar valaki ennek a kretennek buntetopontot, a hulye politizalasa miatt
Sodi itt vmi kulonleges szemely?
O az egyetlen, aki haboritatlanul politizalhatott tovabb a gumiban

persze mantat ki lehetett baszni, ott nem volt indok az, hogy minek, ugyis visszajonne uj nicken

Sadist
Nem, nem így volt. Õ csak belinkelte egy másik oldalról. Oda pedig akárki föltölthette.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
Miért, nem így volt?

Mike at home
hm... mondjuk kicsit finomitottak a dolgon

Mike at home
azert milyen szinten hazudnak a t. kollegak

origo.hu

"Tegnap a sg.hu internetes fórumán egy fórumozó tette fel - állítólag - a hétfõi magyar érettségi tételeit"

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20050510erettsegitrefak.html

maozedong
proxy címet is kiadsz?

Resurrection!

Sadist
Érettségi topikban kéne egy kis gyomlálás, a topik fejlécbe pedig 100-as méretû piros, vastagon szedett betûkkel bele kéne írni:
Aki tételekért kuncsorog, annak azonnal 5 büntipont!

Hihetetlen, hogy mi megy ott.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
storno, törölték.
htx

Láma!
érettségi topik #3478as komment, nézzétek meg és döntsetek.

St
Megkérdezte tudjuk-e ki volt és kiadjuk-e az adatokat. Erre válaszoltam: csak a rendõrség kérésére... Az egész nem jó reklám, szívesen kimaradtam volna belõle.
Egy moderátort szeretnék megkérni, hogy segítsen a Fiúk, lányok, kapcsolatok témán belül az SG:Kaposvár connection bannerjének beállítsában. Egy moderátort megkértem prviben, hogy változtassa meg és szúrjon be egy kép linket, de sajna a kép nem jön be. Pedig ha a böngészõbe írom be a linket akkor mûködik. Tudna valaki segíteni, hogy jó legyen?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

maozedong
az érettségi topikot tegyétek már át a saját részlegbe, az legalább kicsit védettebb nem regisztráltak elõl 😊
"The Web server may be too busy."

Resurrection!

Aquir
ez mindenképp büntipont asszem :/ gondoltam halványan arra hátha valaki tékel most

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Taranov
ez ban

Ezt viszont én is díjjaznám mert már nagyon idegesítõ

... got nothin to share with you...

Taranov
Ez jó ötlet.

QuippeR
nem lehetne a "voltam zárás elõtt" szövegért figyelmeztetést adni? semmi információtartalma nincs, ráadásul nem mindig jön be.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Aquir
a logomühelyben Most fosik szót éppen vki, nézzetek át plz :/

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pyx
két bant szeretnék, neki, és neki, lehetõleg üzivisszatörléssel

-rottenes képek beszúrása, modtopik szétfládolása, személyeskedés, etc

htx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

maozedong
zöld?

Resurrection!

inkább az a kérdés hogy miért ir nemcsakfél3 néven

PResident Evil
váááá azthittem hogy a zenében vagyok 😄DDDDDDD

maozedong
nemcsakfél, O0D: , nemcsakfel, nemcsakfeel, miért van letiltva még mindig?[<#whatever>]

Resurrection!

PResident Evil
nemgond 😊

Dead
Akkor bocs!

De már megváltoztatták kb. 1 percel késõbb<#vigyor>

PResident Evil
van a másik kategóriában is moderátor topic. ez itt a zenére vonatkozik 😄D

Dead
Szeretném kitörölni az egyik nyitott topicomat Predator -t

És a Predator 2 -t Predator 1-2 re változtatni

köszönöm!

ezt a topic-ot esetleg érdemes lenne átrakni fiúk lányok kapcsolatok részbe, mert biztos sokan tudnának mesélni

és a cím lehetne: "A legjobb barát cserbenhagy" thx

Kata
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070029738

#594 hozzászólást kéretik törölni, a küldõjét pedig némi büntetõponttal jutalmazni a fórumszabályzat megszegéséért. Köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Enged?
Létszi?
!!!!!!!!!!! ?

Mit akartál ezzel mondani? 😊

CB Dávid 18
Létszi enged vissza a Magnumot!!!!!köszi

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nemtudom, ti itt foglakoztom sajáttopicos dolgokkal is?? Mertogy ott nincs ilyen témályu topik

... got nothin to share with you...