Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hát én ugy vagoyk mostmár, hogy ha szükszégem van vmire egy topicbol, és rákeresek, és lel vagy 8-at, akkor töröltetem a moderátorokkal azt, aminek tényleg semmi értelme sincs (l. Hitmanos topicoc)(már csak egy kettõ van, ami értelmes, a többi törölve lett)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Na látjátok! Errõl beszélek! Miért fáj az nektek, hogy nyitott egy topicot?
Ettõl te most több vagy, hogy kitöröltetted?

Falconer
Legtöbbször nem az a baj, hogy nincs értelme, hanem az, hogy már van egy olyan topik, vagy pedig ugyanaz a téma szerves része egy másik topiknak. Ilyen például a milyen rockzenét hallgatsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Cicero
Nem áll le az újreg, csak azt nemtudta hogy kiírja a téma a témanyitó nevét :o Bannoljátok szvsz.. <#szomoru2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Az miért van, hogy minden újreg által nyitott topicot töröltetni akartok? (és töröltök is) Tudnék mutatni kb100 olyan topicot, aminek semmi értelme, mégsincsen törölve.
Most attól, hogy valaki szeretne magának egy topicot,mert érdekli valami és arról szeretne dumálni, szerintem nyugodtan nyithat.
Nem lesz tõle kevesebb hely a neten, sõt az sg sem lesz lassabb!
Valami értelmes indokkal rendelkeznek a moderátorok??? Vagy csak jó gecizni az újregekkel?

Cicero
Megint egy nagyon értelmes topig... <#falbav><#szomoru2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Csá!

Azt szeretném kérdezni, hogy a fórum most jól mûködik-e? Azért, mert amikor a bejelentkezem, a kedvencek mellett ott van az olvasatlan hsz-k száma, de eddig olvasás után a szám eltûnt(logikusan), most meg ottmarad...

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Killgore
Nem tehetek mást, mint elfogadni a válaszodat, bár nem pont arról szólt, hogy ér3ttségi. 😄 Na, le se merem írni ezt a szót, az 0M-nek biztos már keresõ botjai vannak erre 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Sir Quno Jedi
Öt pont !

Majd visszateszitek, mikor már az SG-rõl a kutya sem cikkezik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
nem én tettem át, de kitalálok neked egy választ:
- most a médiafigyelem közepette jobb ha a zártosztályon van (gumi) 😊
Killgore
Tisztelt moderátorok, velem miért nem foglalkoztok? Még soha semmit nem kértem, most gondoltam, hogy itt az ideje, mert egy meggondolatlan moderátor átrakta a topicom a gumiba, teljesen indokolatlanul. Szeretném, ha visszatennétek. Vagy legalább válaszlonátok hogy mivan. Nem értem miért néztek levegõnek. kaszi.

bye.

Gabesz amd64
légyszi nyomasatok már egy büntit PDavid-nak mert csak szorja minden egyes topicba a hülyeségét idézek: "Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, fõleg a természettudományok kedvelõinek 😊 A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhetõ el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom! "...thx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
a kék csirke nem tetszett nekik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Killgore
Úgylátszik senki nem hallgatja meg a kérésem.

ebben egyetértek...

Más:

belenéznétek az "Érettségi" topicba? Elfajult a parlagfû, le kellene irtani onnan. Már a húsleves receptjéért sem kiabáltak le, amit kínomban írtam :-) mindenki fújja a magáét.

Killgore
Hi. Szeretném ha az SG történelem c. topicot visszatennétek az általános eszmecserébe. Nem volt indokolt áttenni a gumiba. köszi.

Láma!
ugyeugye??

Mondjuk masszívan gumi-érett tényleg...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Láma!
nemlehetne bezárni már??
rosszabb mint anno a téktopik!!😄
("többet fogyaszt")

Sadist
Érettségi topik fejlécébe nagy piros betûkkel írjátok bele:
Aki tételekért kuncsorog büntipontot kap!

Hihetetlen, hogy miket mûvelnek abban a topikban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
Akkor csináltak új felvételt, mert tegnap csak Cyrus, peet69 és I.C.Ram szerepelt St sztárszereplése elõtt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDD

Punker
na örüljetek mutatták a TV-ben Sodi büntipontját 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

maozedong
következõ 3 at csak szépen sorban?

Resurrection!

Mike at home
koszi

latom mindent megteszel, hogy szeresselek 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
nem neked írtam, de rólatok van szó 😊

Mike at home
ezt nekem irtad?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igaz
aztan egy hetig normalis volt
biztos akkor volt kezelesen
de mostanra mar elmult a hatas

Punkerwork
azt még korábban kapta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PResident Evil
csak nem összevesztek a puszipajtások ? <#gonosz1>

maozedong
rögtön fellélegeztünk 😊
2 pontot kapott. 😊

Resurrection!

Taranov
Múltkor 3 hétig nem volt 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
te igy latod

maozedong
akkor csak próbaidõre, egy hétig próbáljuk ki nélküle..

Resurrection!

Taranov
Blasta meg egy kissé túlságosan agresszív.
Mondjuk a sodi topikba te is.

Punkerwork
azért mert havonta egyszer kiszabadul a gumiból még nem lehet kitiltani, van 1-2 futóbolond akikkel nem lehet mit kezdeni egyik héten ez kattan be a másik héten az , marad a takarítás utána.

Mike at home
Blastanak is epp ez volt a baja

Mike at home
nem tudok olyan topikba menni, ahol ne lenne ott

Taranov
Akkor ne menj be abba a topikba.
Egyébként azért haldoklik a polfórum, mert külön van.

Mike at home
de keves Taranov tudott mit fognak erre mondani? mehetek mashova Isten hirevel, nem kotelezo az sg-t hasznalni

erre mondom, azt, hogy Sodi erinthetetlen

Taranov
Nekem lenne türelmem, hogy napi 5-6 órában figyeljem 😊

Mike at home
van polforum most is

megis halott

de egyebkent ha nem lett volna polforum, akkor az ilyen Sodi felek nem szoktak volna ide, es legalabb nyugtunk lenne

kurvara elegem van a lobaszo meretu ordibalasaibol, meg a hulye kepeibol

Punkerwork
szerinted van 2-3 embernek türelme ahoz hogy napi 24 órában a hülyeségeiteket figyelje?

Taranov
De lehetne szigorúan moderálni.

Mike at home
erre szerintem - ismerve a mai kozeletet - sok esely nincs

Mike at home
regen is igy volt
mindig jott valaki, aki elbagatellizalta a dolgot