24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10489 [csatlakoz]
még kötekszik is utána >.< -
#10488 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338
404error #21775-ös hozzászólása figyelemfelkeltő, főleg mivel vagy fél tucat forumon elhintette poénnak szánt spanyolviaszát. Gondolom csak poénreg lehet, de azért valami büntetést szerintem szívesen fogadna.
Szerk.: hja a többi reagja is kellemes a szemnek. :) Így már egy ban is belefér neki remélem! -
Cat #10487 20 büntetőpont után van. -
Braveheart #10486 Inkább kihagyom, de lehet neked jól esne egy -
#10485 kérsz? -
#10484 szeretném én is visszarakni magamat a chatre, mégha így is tudok írni, elvileg lejárt a büntim, szal megköszönném ha vki visszapakolna!! -
#10483 méjjen tisztelt moderátok aki letiltott csetről !
szeretném megkérdezni hogy mi az ok mert nemtudom:(
az a pláne benne hogy nem is voltam itthon hanem spanomnál voltam és ott 1x bejelentkeztem és sry de lehet ugymaradt [sry]ű
szeretném méjen tisztelt sajnálatomat közölni veled mert hülye voltam és nem jelentkeztem ki nálla amikor föláltam a gétől
és szeretném megkérdezni kivolt mert gondolom csak "Ő" oldhatja fel az átkot rólam:)
-
#10482 Örökban. -
Braveheart #10481 A halálfej mit jelent néhány ember nevénél? Azt, hogy ki lett bannolva? A R.I.P-ből erre következtetek. -
#10480 Bunker!
Shadow_THH-nak mert nem szoltok h cserelje le a logojat? hoh?
thx -
Shadow_THH #10479 kössz müködik -
#10478 elvbe done. -
#10477 ez nem az, ez sem az, ez sem, na meg ez sem
és ezek voltak csak az első oldalon, továbbb nem lapoztam, de biztos van több is, nm -
#10476 ja,sok spam topik... -
#10475 már nagyon sok sajátos topic lett bezárva... -
#10474 sajátban van. -
#10473 jah egyetértek!! értelmetlen topik...... -
#10472 Valaki zárja be!
Nem csak én kérem! Ennek a topiknak semmi értelme, nem ír senki oda és még a téma nyitóját is már kizárták ()! -
Shadow_THH #10471 jóestét érdeklődni szeretnék hogy ugye van a chat és hogy oda engem mikor tetszenek visszaengedni mert a banom már lejárt köszönöm szépen... egyébként hoztam egy kis hazait csak ugy az uraknak hát tudják hogy van ez itthagyom tessék semmi gond. viszon viszont látásra akkor legyenek majd szivesek elgondolkodni rajta hogy visszaengednek e köszönöm szépen viszontlátásra -
#10470 Itt #44757 WAREZ/Reklam! -
#10469 zárható, van már Adobe Premiere topik -
Beni521 #10468 Lenne egy kis problémám. Véletlenül rosszul nyitottam egy témát: A 2. VH híres harckocsiai. Új címnek lehetne ez: A II. Világháború híres harckocsijai -
#10467 vagy olyan szinten primitív hogy az első hozzászólásából rá lehet jönni, ez teszi ki a 95%-ot. -
#10466 vagy IP alapján, vagy önként bevallja az illető, mert azt hiszi, hogy mivel van neki több alregje így kitolhat velünk:) -
#10465 Hi
Honnan tudjátok ti modik olyan biztosan két nickről,hogy egy és ugyanaz a személy használja őket,hogy határozottam pihire külditek?
Lehet,hogy hülye kérdés,de ezt én régóta nem vágom!
Talán a dolgok mélyében kell keresnem a választ pl ugyanaz az IP cim?stb. -
#10464 22:24 bloodsword: nem igazán izgat
22:24 ivjoe: tiszta 1984, nemsoká már gondolni se lehet rá :D
22:24 nf1: bloodsword = csgj
22:24 nf1: ha jól emlékszem ezt az alregét bannoltattam én :|
22:24 bloodsword: nem mondod nfsegg
ban megkerülése alreggel, ban, del, kill + ilyenek, htx -
#10463 és rongálja a chatet:C -
#10462 és még szpemmel is :/ -
#10461 csgj alrege, plz ban, del, kill + ilyenek, htx -
#10460 lol, én csak viccből mondtam, nem gondoltam hogy tényleg megteszed ^^
de ahogy látom már Pheel rendes volt és adott XD -
#10459 de azt nem veszik észre. már próbáltam. -
csgj #10458 ezt, a saját topicomat szeretném bezáratni. nem látom értelmét, hogy fentmaradjon. másnak meg úgysem kell -
#10457 kezdj el bazdmegezni vmelyik topicban és reméljük nem 5öt fogsz kapni XD -
#10456 ....de én nagyonszeretnék kapni... :/ -
#10455 ha magadnak kéred akkor 5-öt adnak, szal inkább ezt nem kéne -
#10454 Csókolom!
Itt kell büntipontért jelentkezni? -
#10453 done -
#10452 wow -
#10451 nekem tetszik:DDDDD -
#10450 Valamit nagyon elcsesztem ezen a topikon! Ha valaki kitörölné...?!
Köszi!