Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ehhez képest Neked is van +96, gratz! <#eljen>#eljen> 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Érdekes, nyitottam egy topikot a gumiban, igaz nem írtak bele pár órán keresztül, azt mikor írtam volna bele, nem volt meg. Tán idõkorlát van?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
azért, mert néhányan nem tudtak normálisan válaszolni neki!
bevallom nekem is van egy másik nickem, de csak gumiszobanyitásra szoktam használni😛 arra csak lehet 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ugyanis a másik nickem sincs kitiltva, szal igy lehet bármennyi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
csak ennyit akarok tudni, hogy mikor?
mejik vót az?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ez a bannert tegyétek be léccia topicba.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem szeretném ha csúnya szó szerepelne benne.
Resurrection!
A Vitorlázórepülés topik létrehozója vagyok. Azt szeretném kérni, hogy az általam létrehozott igen gyenge bannert cseréljétek le PrasCo kolléga bannerjére, mert az övé jobb.
Itt a banner:
Üdv:
DJviolin
Újreg nyomul...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
25-ödikén)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerintem nyisd meg saját topiknak.. ott legalább törölheted pár rosszindulatu emberke hozzászólásait 😊
... got nothin to share with you...