Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ehhez képest Neked is van +96, gratz! <#eljen>#eljen> 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Érdekes, nyitottam egy topikot a gumiban, igaz nem írtak bele pár órán keresztül, azt mikor írtam volna bele, nem volt meg. Tán idõkorlát van?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
azért, mert néhányan nem tudtak normálisan válaszolni neki!
bevallom nekem is van egy másik nickem, de csak gumiszobanyitásra szoktam használni😛 arra csak lehet 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ugyanis a másik nickem sincs kitiltva, szal igy lehet bármennyi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
csak ennyit akarok tudni, hogy mikor?
mejik vót az?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ez a bannert tegyétek be léccia topicba.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem szeretném ha csúnya szó szerepelne benne.
Resurrection!
A Vitorlázórepülés topik létrehozója vagyok. Azt szeretném kérni, hogy az általam létrehozott igen gyenge bannert cseréljétek le PrasCo kolléga bannerjére, mert az övé jobb.
Itt a banner:
Üdv:
DJviolin
Újreg nyomul...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
25-ödikén)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerintem nyisd meg saját topiknak.. ott legalább törölheted pár rosszindulatu emberke hozzászólásait 😊
... got nothin to share with you...
Egy moderátor csak nem rakja át minden ok nélkül... elõsször is megnéztem hogy mék témához áll legközelebb.... mivel olyatnem találtam, marad az általános...
... got nothin to share with you...