24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10892 Ne tudd meg, a klánom SRO-ban perpé politizálástól hangos és egymást ölik! :D Szerencsére a klánvezető ott is nemtűröm arc etéren, így rend lészen! OSU! -
#10891 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056166509
innen nem ártana a pol. témájú dumát kivenni.
hogy mostmár a programokkal kapcsolatban is ezekre bukkan az ember, ez már uncsi....
kösz.
-
#10890 itt a 24173-as üzenet reklám....ráadásúl az oldal is szar:D -
#10889 mondta hogy pár hét csúszás lehet. -
Sikeres feltörés után kiszivárgott a népszerű SG fórum új arculata! A hírt még Kővári Ádám nem erősítette meg, de nem is cáfolta!:)
Komolyra fordítva, mivel ezirányú topic be lett zárva, ezért már semmilyen infó nem jön az új design-ról. Akkor ST azt igérte még, hogy szeptemberben kész lesz... Igaz, nem mondta melyik évben de azért bízok benne, hogy az ideire gondolt.:)
Egy-két morzsát igazán dobhatnátok a pórnépnek!:)
Előre is kösz!!!:) -
#10887 Áhhh, akkor azért akarnak mindég elhallgattatni! :D -
#10886 Te a rendszer hangja vagy, nem? ;-) -
#10885 És akkor ÉN mi a manó vagyok-e! -
#10884 Én vagyok a legbársonyosabb tapintású, pihe-puha moderátor. ;-) -
Cat 02 #10883 hmm te ilyen badside modi vagy ? :) -
#10882 eörgs bölcsen szólt a topikod 2. hsz-ében riszpekt -
#10881 ha nem írsz abba a topicba akkor senkinek nem fog feltünni hogy létezik mivel szinte biztos vagyok benne hogy senkinek sincs a kedvencei között :| -
#10880 "AZ NEM TŰNT FEL NEKED, HOGY A GUMINAK IS VAN EHHEZ HASONLÓ TOPIKJA?"
De feltűnt, de nem mindegy hova írom, amikor ide is meg oda is benéztek?
"...persze tudom egyébként teljesen mindegy, mert kb. 5000 % hogy semmi másert nem csinálod mint feltünési viszketegségből. De meg is lesz a jutalma."
Nincs feltűnési viszketegségem, csak meg akartam szabadulni ettől a topictól, mert az a célom hogy többet nem foglalkozom ilyen idiótaságokkal
(Ez lett volna amúgy az utolsó kérésem.) -
#10879 AZ NEM TŰNT FEL NEKED, HOGY A GUMINAK IS VAN EHHEZ HASONLÓ TOPIKJA?
...persze tudom egyébként teljesen mindegy, mert kb. 5000 % hogy semmi másert nem csinálod mint feltünési viszketegségből. De meg is lesz a jutalma. -
#10878 Ha nem akarnák megjavulni akkor most kaptál volna káromkodást, de mivel meg szeretnék nem kapsz, csak nem értem miért kell most szemétkedj... -
#10877 [hasfogós-röhögős smile] -
#10876 Tanultam már, és ha nem vetted volna észre 1 hétig nem voltam itt és ha te nem akarod letörölni majd valaki más megteszi.És befejezheted a beszólogatást is mostmár... -
#10875 Ne nyüzsögj már annyit! Tanulj inkább, holnaptól iskola! -
#10874 Hello!!!
Ezt a szennytopicot szeretném töröltetni, mert már más véleményen vagyok. -
#10873 tévedés!van aki igen van aki nem.
Én is kaptam már figyelmeztetést és nem egyből kaptam a büntit.Nem mint egyesek kapásból büntit osztanak.
Volt már rá példa h ok nélkül kaptam büntit azt hiába magyaráztam meg h nem is az az ok amiért kaptam.:(
-
#10872 hiába koptatod a billentyűzetedet úgyse lesz belőle semmi
:(
anno nyitottam egy értelmes topicot(csak néhány 10-en éves széjjel off-olta) szabályokról.(miért hány bünti jár, legyenek kiemelve a szabályok,stb)
Hamar be is zárták,de gondolom én nem csak az off végett zárták be. -
#10871 olyan nincs -
#10870 pls vagy valami -
#10869 ráadásul érdekes topik...:D -
#10868 ahoz házigazdának kell lenned és te még nem lehetsz, nm
(részletek a szabályoknál) -
#10867 Ennek a topicnak szerkeszthető legyen a fejléce, thx! -
#10866 úristen, ezek a nevek: pcguru, gamekapocs, gamestar -
spk202 #10865 Hello!
Az a problémám ,hogy mondtam egy nagyon nagyon csúnyát a fórumon, és letiltottak ez már egy plyam fél-haromnegyed hónapja tortént és azt szeretném ,hogy oldkatok már fel végre!! -
#10864 :| wow -
#10863 hm, és vajon hogy csinálták? -
Cat 02 #10862 direkts :S -
#10861 Ez a topik direkt ilyen vagy csak nálam bajos? -
#10860 LOL:D -
#10859 Kéretik befejezni itt a spamet.
Ha mindenáron beszélgetni akartok, nyissatok neki egy külön témát (hacsak persze nincs már ilyen téma csak nem használjátok.)
Aki nem érti meg annak megy a bünti. -
#10858 azér hitte hogy az alregje vagy, mert shadow arra a hszra válaszolt ahol neked írt -
#10857 csak ne mondjon olyat amit ku**ára nem igazz !! ezel szokták felbaszni az agyam :@ -
#10856 nyugodjatok már le, teljesen feleslegesen anyáztok, főleg hogy nincs rá semmi okotok -
#10855 nah most járna neked egy rohadt nagy bann -
#10854 hoppá -
#10853 kis köcsög most leállitod magad nekem kurvára ninscen alregem !baszodj meg seggfej