24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Sir Quno Jedi
    Ne tudd meg, a klánom SRO-ban perpé politizálástól hangos és egymást ölik! :D Szerencsére a klánvezető ott is nemtűröm arc etéren, így rend lészen! OSU!
  • Frank99
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056166509
    innen nem ártana a pol. témájú dumát kivenni.

hogy mostmár a programokkal kapcsolatban is ezekre bukkan az ember, ez már uncsi....

kösz.
  • kulabácsi
    itt a 24173-as üzenet reklám....ráadásúl az oldal is szar:D
  • Punker
    mondta hogy pár hét csúszás lehet.
  • Crem

Sikeres feltörés után kiszivárgott a népszerű SG fórum új arculata! A hírt még Kővári Ádám nem erősítette meg, de nem is cáfolta!:)

Komolyra fordítva, mivel ezirányú topic be lett zárva, ezért már semmilyen infó nem jön az új design-ról. Akkor ST azt igérte még, hogy szeptemberben kész lesz... Igaz, nem mondta melyik évben de azért bízok benne, hogy az ideire gondolt.:)
    Egy-két morzsát igazán dobhatnátok a pórnépnek!:)
    Előre is kösz!!!:)
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, akkor azért akarnak mindég elhallgattatni! :D
  • Pheel
    Te a rendszer hangja vagy, nem? ;-)
  • Sir Quno Jedi
    És akkor ÉN mi a manó vagyok-e!
  • Pheel
    Én vagyok a legbársonyosabb tapintású, pihe-puha moderátor. ;-)
  • Cat 02 #10883
    hmm te ilyen badside modi vagy ? :)
  • OrioN the S
    eörgs bölcsen szólt a topikod 2. hsz-ében riszpekt
  • nf1
    ha nem írsz abba a topicba akkor senkinek nem fog feltünni hogy létezik mivel szinte biztos vagyok benne hogy senkinek sincs a kedvencei között :|
  • Qwerty4
    "AZ NEM TŰNT FEL NEKED, HOGY A GUMINAK IS VAN EHHEZ HASONLÓ TOPIKJA?"
    De feltűnt, de nem mindegy hova írom, amikor ide is meg oda is benéztek?

"...persze tudom egyébként teljesen mindegy, mert kb. 5000 % hogy semmi másert nem csinálod mint feltünési viszketegségből. De meg is lesz a jutalma."
    Nincs feltűnési viszketegségem, csak meg akartam szabadulni ettől a topictól, mert az a célom hogy többet nem foglalkozom ilyen idiótaságokkal
    (Ez lett volna amúgy az utolsó kérésem.)
  • tomsolo
    AZ NEM TŰNT FEL NEKED, HOGY A GUMINAK IS VAN EHHEZ HASONLÓ TOPIKJA?

...persze tudom egyébként teljesen mindegy, mert kb. 5000 % hogy semmi másert nem csinálod mint feltünési viszketegségből. De meg is lesz a jutalma.
  • Qwerty4
    Ha nem akarnák megjavulni akkor most kaptál volna káromkodást, de mivel meg szeretnék nem kapsz, csak nem értem miért kell most szemétkedj...
  • Pheel
    [hasfogós-röhögős smile]
  • Qwerty4
    Tanultam már, és ha nem vetted volna észre 1 hétig nem voltam itt és ha te nem akarod letörölni majd valaki más megteszi.És befejezheted a beszólogatást is mostmár...
  • Pheel
    Ne nyüzsögj már annyit! Tanulj inkább, holnaptól iskola!
  • Qwerty4
    Hello!!!
    Ezt a szennytopicot szeretném töröltetni, mert már más véleményen vagyok.
  • Gabesz amd64
    tévedés!van aki igen van aki nem.
    Én is kaptam már figyelmeztetést és nem egyből kaptam a büntit.Nem mint egyesek kapásból büntit osztanak.
    Volt már rá példa h ok nélkül kaptam büntit azt hiába magyaráztam meg h nem is az az ok amiért kaptam.:(
  • Gabesz amd64
    hiába koptatod a billentyűzetedet úgyse lesz belőle semmi
    :(
    anno nyitottam egy értelmes topicot(csak néhány 10-en éves széjjel off-olta) szabályokról.(miért hány bünti jár, legyenek kiemelve a szabályok,stb)
    Hamar be is zárták,de gondolom én nem csak az off végett zárták be.
  • OrioN the S
    olyan nincs
  • Met
    pls vagy valami
  • akyyy
    ráadásul érdekes topik...:D
  • nf1
    ahoz házigazdának kell lenned és te még nem lehetsz, nm
    (részletek a szabályoknál)
  • HyperGames
    Ennek a topicnak szerkeszthető legyen a fejléce, thx!
  • akyyy
    úristen, ezek a nevek: pcguru, gamekapocs, gamestar
  • spk202
    Hello!

Az a problémám ,hogy mondtam egy nagyon nagyon csúnyát a fórumon, és letiltottak ez már egy plyam fél-haromnegyed hónapja tortént és azt szeretném ,hogy oldkatok már fel végre!!
  • OrioN the S
    :| wow
  • bazs1
    hm, és vajon hogy csinálták?
  • Cat 02 #10862
    direkts :S
  • bazs1
    Ez a topik direkt ilyen vagy csak nálam bajos?
  • Zadeus
    LOL:D
  • tomsolo
    Kéretik befejezni itt a spamet.

Ha mindenáron beszélgetni akartok, nyissatok neki egy külön témát (hacsak persze nincs már ilyen téma csak nem használjátok.)

Aki nem érti meg annak megy a bünti.
  • bazs1
    azér hitte hogy az alregje vagy, mert shadow arra a hszra válaszolt ahol neked írt
  • Pheaper
    csak ne mondjon olyat amit ku**ára nem igazz !! ezel szokták felbaszni az agyam :@
  • ngcsnet
    nyugodjatok már le, teljesen feleslegesen anyáztok, főleg hogy nincs rá semmi okotok
  • sweech
    nah most járna neked egy rohadt nagy bann
  • OrioN the S
    hoppá
  • Pheaper
    kis köcsög most leállitod magad nekem kurvára ninscen alregem !baszodj meg seggfej