Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez más fórumokon bevett szokás
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Törlés, plusz legalább egy bünti, ha lehet.
htx
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Regisztrációkor véletlenül elírtam a születési idõpontomat két nappal...:-). Aug. 28-ról aug. 26-ra kéne változtatni. Meg lehet oldani?
Elõre is köszi!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megnézné valamelyik moderátor ezt a topikot!És csillapitsa le valaki lamase-r !
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
... got nothin to share with you...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Valaki nyitott egy win98 témát. Még bele sem írt, már törölték 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
okés és sajna megértettem , hogy csak egy moderátornak habozhat a szájja büntetés nélkül
grat
13:36 Láma!: lál borgi!
13:36 rezsofiz: 😄DDD
13:35 Borg: szijje vágjak köztetek? 😛
13:35 Punkerwork: normálisan szólok elkezdenek durrogni
13:35 gabber_saviola: Punker a patkány nem én vagyok remélem
13:35 Punkerwork: miért ne?
13:35 Lteebee: Punker báz! ne hergeld már õket! komolyan
13:35 rezsofiz: erõsnek kell lenni de nem kell a szarba nézni...
13:35 Láma!: borg a megmentö!
13:35 Punkerwork: 2 gabber barátodnak hetek ót arossz napja van
13:35 PResident Evil: jajj jön a BORG! :-B
13:35 Punkerwork: 1 erõsnek kell lenni mert egyre több iylen kis patkány van
13:35 Láma!: mivan?
13:35 PResident Evil: most keltem :|
13:34 Punkerwork: Láma
13:34 motorolanokia: eza beszéd
13:34 Punkerwork: ezért simán ban jár neked is 😊
13:34 Láma!: szerintem ha megegyezünk abban, hogy punki egy kicsit erös volt, gabbernek meg rossz napja van, akko minden ok nem?
13:34 Punkerwork: te most reggelizel,?
13:34 gabber_saviola: a többi ott van az üzibe amit STnek irtam
13:34 motorolanokia: peidg jó lett volna
13:34 Punkerwork: mi????????
13:34 PResident Evil: reggeliztem és nem tudtam 😄
13:34 Lteebee: De igaza van punkernak
13:34 Punkerwork: babzeeee
13:33 PResident Evil: nem sajna :C
13:33 Lteebee: a takarodj erõs volt
13:33 Punkerwork: Prezi remélem ezeket mentitek a chat topic-ba
1404
Mostanában punker barátotok nem képes normálisan EMBERI módon beszélni az emberekkel.
Mivel elég sokan panaszkodnak mostanában a stílusa miatt, kérném hogy egy ilyen "ember" már ha az, akkor kérem hogy ne egy ilyen képviselje az SG vezetését.
köszönöm szépen
13:37 gabber_saviola: nah én leálltam, de remélem levátják punkert
13:37 Punkerwork: Láma ne szólj bele, te még kezelés alatt állsz 😊
13:37 Láma!: najo, meint az oviban, esse enged, meg asse, mindketten gyerünk a sarokba, és gondolkodjatok el!
13:36 Punkerwork: én elöször finoman szóltam, õk lázadtak be
13:36 Sadist: sok a modi a cseten :C
13:36 Punkerwork: nem LTb
13:36 Lteebee: De ha te is durrogsz, csak ugyanolyan vagy.
13:36 Punkerwork: és utána még õk pofáznak
13:36 dartonita: szebbnapot.pisz.
13:36 Láma!: 😄
13:36 Rafaelo: irgum borgum lessz!
13:36 Láma!: lál borgi!
13:36 rezsofiz: 😄DDD
13:35 Borg: szijje vágjak köztetek? 😛
13:35 Punkerwork: normálisan szólok elkezdenek durrogni
13:35 gabber_saviola: Punker a patkány nem én vagyok remélem
13:35 Punkerwork: miért ne?
13:35 Lteebee: Punker báz! ne hergeld már õket! komolyan
13:35 rezsofiz: erõsnek kell lenni de nem kell a szarba nézni...
13:35 Láma!: borg a megmentö!
13:35 Punkerwork: 2 gabber barátodnak hetek ót arossz napja van
13:35 PResident Evil: jajj jön a BORG! :-B
13:35 Punkerwork: 1 erõsnek kell lenni mert egyre több iylen kis patkány van
13:35 Láma!: mivan?
13:35 PResident Evil: most keltem :|
13:34 Punkerwork: Láma
13:34 motorolanokia: eza beszéd
13:34 Punkerwork: ezért simán ban jár neked is 😊
13:34 Láma!: szerintem ha megegyezünk abban, hogy punki egy kicsit erös volt, gabbernek meg rossz napja van, akko minden ok nem?
13:34 Punkerwork: te most reggelizel,?
13:34 gabber_saviola: a többi ott van az üzibe amit STnek irtam
13:34 motorolanokia: peidg jó lett volna
13:34 Punkerwork: mi????????
13:34 PResident Evil: reggeliztem és nem tudtam 😄
Feladó: NuCLEARScoRp
Elküldve: 2005. 07. 25. 20:01
Tárgy: Nincs tárgy
Tudod az internet lényege a szabadság... csak a hozzád hasonló emberek ezt nem tudják felfogni.... büntetés? Mi ez kommunizmus?? Gondolom apád valami besúgó volt az átkosban...
Egy pár rugás a gyomorszájadba szerintem sokat segítene a szemléletváltozásodon... kis nyálgép... Mondj egy helyet és idõpontot és megtanítalak, hogy is van a te helyed!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Kérlek bezárnátok a Talmácsi gábor, MotoGp, MTV topikomat, mert késve tudtam meg, hogy már van egy Talmácsis topik az sg-n. Ezért kérlek bezárnátok a topikomat, mert nem akarom megosztani a Talmácsi rajongói közösséget.
Üdv:
DJviolin