24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
SeLFisCH #10972 ebbena topikban #3014 !! -
lord nihilus #10971 plíz vki válaszoljon már! kérem -
#10970 Nem lehet kitörölni? -
#10969 vamzer -
#10968 Mindegyik banolva van. -
Hellsing47 #10967 Üdv!
a nick dulpikácio nem von maga után vmi "büntetést" ??
mert elég csak a föoldalon megnézi a Mai szülinaposok neveit...pontosabban KuKeSz / KuKeSz 5/ és KuKeSz3-ra gondolok :)
az adatlapjukban és a nick nevikben van némi egyezés :)
-
#10966 Sziasztok Modik!
Ki lehetne törölni egy fotót a "képfeltöltés"-el elérhető galériából?
Erről a fotóról lenne szó.
Én nem találtam törlés gombot, vagy ilyesmit.
Előre is köszönöm! -
#10965 Három tök egyforma zeneszerkesztés topik a zenében, ez normális? -
Garfield #10964 #10941, #10945 -
#10963 Sziasztok mod-őrök!
A !QUEEN topicba szeretném ha betennétek ezt
Előre is köszi -
#10962 Akkor szerinted legyen egy külön pl Moderálási vélemények (vagymi, ötlet?) topik ennek fenntartva. Nem rossz ötlet. Na csak fejlődik ez a modernizált moderálási elvek :) -
#10961 Abban már sikerült közös nevezőre jutni, hogy a moderálási elvek elavultak.
Akkor most olvasd el a topik alcímét.
Köszi! -
#10960 Már dolgoznak az új elveken.
Az az igazság a politika tiltása részt teljesen kihagytam a javított elvekből, talán mert én sem teljesen értem/látom át. A politikai reklámozás persze tilos, egyetértek, politikus szidása (fogjukrá? ;) ), felemlegetése (nemtom?), párt nevének leírása (nemkéne), előző időszak eseményei (pl autópályát melyik kezdte építeni, államháztartás ... nemkéne), poénkodás velük pl photoshopos topicban (nemkéne), adó,áfa dolgok, kapcsolódás mindennapokhoz (nemkéne), EU (nemkéne) .... szóval még csak megfogalmazni sem tudnám mi az ami MÁR NEM politika
Valaki nállam bölcsebb esetleg? (mert VALAKINEK le kell írnia, így TELJESEN szabálytalan ilyen indokkal büntetni)
Előbb szólt. De ez a topik nem erről szól. Kéretik befejezni!
Hmmmm .... talán mégis: A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Teljesen idevaló. -
Garfield #10959 #5048 + lásd az adott topik fejléce. -
#10958 Sok itt az önjelölt Sherlock Holmes, aki részinformációk alapján akar igazságot tenni... -
#10957 szerintem ne kezdj ki a modokkal,jobban jársz ha csendben meg érted amit mondanak! -
#10956 @ Borg | ma 21:25 | Privát | Galéria | Válasz | #9142
Én figyelmeztettem őket már délután, a chaten is. -
#10955 Ez az utolsó:
Visszaolvastam két oldalt, de Borg csak egyszer szólt hozzá, mégpedig az után hogy bannolt jónéhány felhasználót.
Aki nem hiszi... -
#10954 Előbb szólt. De ez a topik nem erről szól. Kéretik befejezni! -
#10953 Igen az nem kétséges hogy politizáltak, de többen újregek voltak, és szerintem sejtésük sem volt arról hogy ez tilos, Borg pedig bannolta őket és kiírta hogy ha valaki még egy szót szól a politikáról azt bannolja. Szerintem előbb kellett volna szólni és utána ha még mindig folytatják bannolni. -
#10952 Már dolgoznak az új elveken. A politika tiltása pedig történelmi alapú. Régen volt, nagy port kavartak a t. userek, azóta nincs. Nem vagy itt elég régen. Van egy olyan sejtésem, hogy jellemzően a politizáló régregeket vágták ki. -
#10951 Beírom ide is hátha válaszol valaki
Az honnan derül ki, hogy tilos politikai témáról beszélni? Mert a moderálási elvekben egy szó nincs róla, és én is csak nemrég tudtam meg, az államháztartás topikban. A Rosszabbul Photoshopolunk topikban több újreget is bannoltak politizálásért, pedig szerintem sehonnan nem derül ki hogy az tilos, mint írtam én is csak egy moderátori feigyelmeztetés után tudtam meg, több mint egy évvel a regisztrálásom után, szóval szerintem ezt bele lehetne írni a moderálási elvekbe, vagy az újregeket enyhébben büntetni. -
#10950 Ha neked ez szép... -
#10949 betenné valaki winóz lájv messenger topik fejlécébe ezt:
<A HREF="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1158513377">Messenger SCRIPTEK</A>
köszi. lehetőleg új sorba.. vagy akár ki is lehetne szedni belőle a meghívós részt, lévén már rég nem meghívással lehet használni:) -
#10948 sziasztok!
egyik haverom készitett egy nagyon jó képet: ezt és az lenne vele kérésem hogy betennétek-e ide bannernek.
elölre is köszönjük.
-
lord nihilus #10947 plz-plz #10940 -
#10946 Sziasztok!
Valaki igazán bannolhatná goodspeed srácot a sg fórumról, mert napi 30 hsz-ét kell törölnöm a battlefield 2 topicból és kicsit unom már.
Előre is köszönöm.
bye -
#10945 HTML kódot ide, amit bemásolok! Nincs nekem erre energiám, hogy mindenféle dokumentációt olvassak. -
#10944 http://blog.giruna.hu/page2.php#27
itt a forrás
http://blog.giruna.hu/27_valid_flash_embedding/27_valid_flash_embedding.rar -
#10943 #4263 azért ez is gyöngyszemnek számít... -
#10942 UPC chello topicból töröljétek légyszíves a 4258-as hsz-t de gyorsan!
köszi! -
#10941 Ha elárulod a HTML-es beágyazás kódját is, akkor lehet róla szó, de hogy magamtól kitaláljam, az elég messze áll a motivációs szintemtől. BTW zenélőset tuti nem teszek be sehová. -
lord nihilus #10940 Hali! nemtom h ide elpanaszolhatom-e de, kérnék egy szivességet...szept. elején letiltottak a csetről pontosan nemtom miért és ki tette, ezért legalább szeretnék érdeklődni h meddig vok kitiltva, vagy ha lehetne visszaengednének-e, mert hálás lennék vmi konkrétabb infóért! előre is köszi -
#10939 pls moderátorok! ez kéne -
#10938 és? -
csgj #10937 legyenszíves vki oldja fel a chat-banomat! már egy jó ideje megvan... -
#10936 "3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva"
Hm.. -
#10935 Törölhető? [megkérdezi] -
#10934 mivel a saját forumban nincs moderátori tápic,igy ide irok!
Nem tartok rá igényt!!!
Vki törölné pls? -
#10933 csak 1 van az is holnap lejár mert vasárnap volt forma 1