24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Jedi...engem nem Botond bánt, szimplán nem szoktam már ide járni.
Értettem Punker -
#11011 Most egy hülye miatt elmész, mikor már komoly rajongótáborod van?!!! Ne légy butus! Maradj, vagy a petíciónkat be fogjuk olvasni a... (ja nem, bocs) :D
Laci is elmehetett volna, mikor a tanárokat kezdte gyalázni a tudodki, meg személyeskedni, mégis maradt. -
#11010 nem törlünk topic-okat csak mert valaki megunta. -
#11009 Mi nem ok? Nem értem? Tehát, ha arra kérlek, hogy töröld a topikomat akkor nem fogod?? Mert szépen megkértelek? Vagy mi zavar??
Szeretném, hogy vki törölje a nick-emet és a topikjaimat. Ennyi. Nem, tudom ez miért nem valósítható meg.
Akkor másik modit kérek meg szépen, hogy töröljön vki. -
#11008 Bebuktad. Ez nem ok a törlésre. Kellemes továbbiakat a jövőben! -
#11007 -
#11006 hopsz :) -
#11005 Sziasztok Modik! Nem igazán tudom hova kellene megírnom, kinek, de szépen kérlek titeket, hogy töröljétek a 2 topikomatSziasztok Modik! Nem igazán tudom hova kellene megírnom, kinek, de szépen kérlek titeket, hogy töröljétek a 2 topikomat és egyben már a nickemet is! Szeretnék teljesen megszűnni itt az sg-n! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
1. topik
2. topik -
#11004 Szívózás?Csupán nem értem, hogy miért kellett a tüntetéses topikokat bezárni, amikor normális volt a hangnem?Miért hagytatok ezer feletti hsz-eket, és miért nem töröltétek egyből, ha a tapasztalat azt mutatta, hogy nem való ide?Ráadásul a Tomcat topikot is zártátok, amivel évek óta semmi bajotok nem volt.Csupán azért mert előjött a tüntetés téma(ismét csak túlnyomórészt normális hangnemben) vagy miért?Előzőleg fajsúlyosabb dolgok is voltak benne, mégsem csípte senki szemét.Ez vicc. -
lord nihilus #11003 köszönöm mester -
#11002 köszönöm uram -
#11001 Megtettem. [jófej] -
#11000 Kedves moderátor urak legyetek már szivesek elolvasni a ----#10940 hsz-t mert egy kedves fórumozó szeretne újra csetelni de nem engedi vissza senki!
A sok értetlen üzenetére egyből válaszoltok,mikor eldöntött tényről van már szó.
Köszönöm ha figyelembe vesztek.
-
lord nihilus #10999 -
#10998 Semmi gond, számtalan általános és politikai fórum van szerte a magyar neten, na ott lehet csinálni a fesztivált! :D Teszem azt még én is olvasok indexet (mer kíváncsi), de nem itt akarok politizálni (mondjuk sehol sem, mert még nem ettem meszet). Itt meg marad a konzolháború és hasonló nyalánkságok. -
#10997 EZ neked kemény???!! -
#10996 Hú, újabban űberkemény lettél! Nem ehhez vagyok szokva. Mi történt? -
#10995 ez csak egy tüntetésről szóló topik volt -.-
nem soxor éli át az ember a történelem könyv eseményeit -
#10994 Te fizetett provokátor vagy, vagy csak szimplán jól esik szívózni?!
A te értelmezésed szerinti "jóslatok", avagy előrejelzések tényeken és tapasztalaton alapulnak. A konkrét esetben is a határon táncolt végig a téma és már éppen elfajult. Dühöngő toopic-okra pedig nincs szükség, arra ott az utca mostanság, lehet randalírozni ott...
De elárulom, hogy a "végeredmény jósolható" ez esetben arra vonatkozott, hogy be lesz zárva az ilyen topic előbb-, vagy utóbb mindenképpen. Így már gondolom világos?! -
#10993 valamikor anno nyitottm egy topikot űrkutatás néven, de bel ett csukva itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1113821015
ezt szeretném ha törölnétek. -
#10992 "a végeredmény jósolható..."
Ja, szóval jósolgatás alapján zárjátok a topikokat.Ugyan nem történt semmi rossz, de ti kártyát vetettetek és mivel a kártyák nem hazudnak... -
#10991 Eddig még semmi durva nem volt a topikban (mármint mostanság :)), de egyetértek hogy "ilyen időkben" jobb ha az ilyen topikok zárva vannak. Neadj'úristen betévedne oda egypár jócóka .... brrrr
Mindenesetre a lezáró odabiggyeszthetett volna egy hozzászólást utolsónak, hogy: "megelőző jelleggel" (vagy valami) a #10893 szellemében ... -
#10990 hmm, ez tulajdonkeppen varhato volt, olyan megelozes szagu, de remelem, hogyha kicsit lecsengenek az utcai indulatok, akkor a "tomcat poloboltja" topic ujra lesz nyitva. -
#10989 Idézném #10960-as hozzászólásom, de majd az egészet kellene :))
Szóval valakinek bizony le kellene írnia ... (már csak az egyenlő elbírálás elve miatt is) -
szando #10988 Elég régóta vagyok itt ahhoz, hogy ezeket tudjam, bár a polszekciót nem látogattam.
Azért amit írsz, az nem teljesen igaz, erre van/volt egy két példa (pl Rosszabbul Photoshopolunk), szóval nem hiszem, hogy csak azért, mert az ilyen topikok többsége elfajul, egyből zárni is kell mindet, ráadásul úgy, hogy kifejezett célja volt a topiknyitónak az, hogy ne legyen politika, ugyanúgy, ahogy a vandálok sem politikai célokkal gyújtogattak, romboltak, a legtöbb vélemény szerint. -
#10987 Nincs politikai fórum (régen külön szekció volt rá) és nincs politika a topic-okban sem. Ennyi. A többi "itteni fórumozó" hozzáállását meg jobban jársz, ha nem akarod megismerni (imho). Hiszed vagy sem, de itt minden hasonló téma azonnal anyázásba fordul(t), de ettől teljesen függetlenül is TILOS, ez St ukáza is, így tökmind1, hogy milyen célból, milyen indokkal, milyen fedősztorival is állnak elő az ilyen topic-nyitogatók, a végeredmény jósolható... -
szando #10986 Nem értem a kettő közötti összefüggést. Amíg a Ti feladataitok itt a fórumon engem is érintenek, addig úgy hiszem, igenis jogom van felemelni a hangom, ha úgy gondolom, nem megfelelő az intézkedés bizonyos szabálysértésekkel kapcsolatban.
Nagyon szívesen beszélgettem volna a tegnapi, tegnapelőtti történésekről. Meg is volt írva a hozzászólásom, politizálás nélkül (ami egyébként nincs megtiltva a szabályokban, de ez más történet). Azonban amikor elküldtem, már zárva volt a topik. Mindez egy ember anyázása miatt, nem pedig egy már több ideje tartó flémelés vagy valami súlyosabb dolog miatt.
Nem azzal van a baj, hogy nem engeditek a kurvaanyázást. Teljesen egyetértek ezzel. Azzal viszont nem, hogy egy ilyen beszólás után a topik bezárásával több embertől elveszitek az esélyt arra, hogy itt a fórumon le tudja írni a véleményét. Úgy gondolom, hogy ez nem volt helyes a részetekról, azt a hozzászólást a megjelenés után egyből tudtzátok volna törölni, hiszen jelen voltatok a topikban. És akkor most én is, ahogyan mások is megismerhetnék, hogy az itteni fórumozók hogyan gondolkodnak a dolgokról. -
#10985 Ez mondjuk nem védekezés, nálam kaptál volna, mivel óvodás dolog erre hivatkozni, hogy nem te kezdted! Ugyanúgy minősíthetetlen módon kurvaanyáztál, zéró önuralmad van, TEHÁT ugyanúgy jár a büntetés!
(Csak Punker most éppen a napi jócselekedetét rója le, vagy tudomisén. :D) -
#10984 Beleszóltunk MI abba, hogy te hogyan végzed a feladataidat (már ha vannak)?! Ugye nem! Valaki felkért itt fogadatlan prókátornak?! Gondolom nem! Akkor jobb lenne, ha nem az okoskodáson+tudatlanságon alapuló jogvédelemre alapoznád itt a jövődet! -
#10983 nem is kaptál semmit. -
#10982 őőő... nem én kezdtem:D -
#10981 ne szólj bele! addig amíg a fórum látogatói képtelenek kultúráltan beszélgetni addig itt ilyen topic-ok nem lesznek, 50 hozzászólás és már kezdődött az anyázás. -
szando #10980 "Moderálási alapelveink
Az SG fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórumok szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Szabályok
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások szerkesztése:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén."
Tök jó lenne ha ezeket ti is betartanátok, és nem csak velünk tartatnátok be a szabályokat. -
#10979 majdnem, helyette lett anyázás stb..... -
#10978 a fene, hát csak bezártátok:( pedig majdnem sikerült nem politizálni -
#10977 te tudod a galériád törölni -
#10976 ???? Nem tudjátok kitörölni a fotót ???? eztetetetet ni. -
#10975 szóltam Pedro-nak -
#10974 Pont ment, de nem tudom törölni. Pls valaki! -
#10973 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/47273/evolucios_ritkasag_vagyunk]#4[/URL]