24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • artschi
    zárható, van már TVTool topik.
  • Garfield
    Nem. Ez csak azt mutatja, hogy problémád van a szövegértéssel.

Te holmi szorgalmas kiscserkészként bejelentést teszel olyasmiről, ami bizonyos körülmények közt megengedett itt, lásd az "at home", "at work"-ös nickeket, hogy a gumiszobai tobzódásokról ne is beszéljünk. Vagyis tökéletesen érdektelen infóról van szó. Arról nem is beszélve, hogy csak vagdalkozol, mert az égadta világon semmit sem tudsz felmutatni, csak holmi ködös megérzést.

Persze, ha a frusztrációdon ez segít, akkor hidd azt...
  • artschiatwork
    ban - #86367-86368 - nem apróhirdetési oldal az sg
  • Pheel
    Mert félrevezető volt. Köszönjük!
  • Met
    link mert nincs eléggé a lista elején
  • vg
    Megkérdezhetem, hogy miért kell megváltoztatnom a logom? Csak kiváncsiság kedvéért, mert nem láttam a szabályzatban, hogy ilyesmi nem lehet!
  • SHADOWEYES7
  • OrioN the S
  • csgj
    PLZ vegyétek le a már jó ideje tartó chat banomat!
  • Pheel
    Persze. Amint adsz egy linket hozzá...
  • Dying Soul
    Már tárgytalan.
  • Met
    a UPC-s topicban valaki rendetrakna?
  • Trade
    Nem tartom egy etikus dolognak ha vki igy szerez maganak velemeny megerositest,
    az utoirattal meg csak engem erositettel meigazoltalg.Gerinctelen fereg az aki tobb nick nevet is hasznal!Az vagy..........
  • Dying Soul
    Üdv moderátorok!
    Legyetek szívesen ennek a topiknak mindkét címét átírni olymódon, hogy a főcímet (Black Death Gothic Metal) Extreme Metal-ra írjátok át, az alcímet pedig valahogy így képzelnénk el:

Black-Death-Thrash-Folk-Pagan Metal
    avagy
    a metal sötétebbik oldala

Köszi!
  • akyyy
    szeretném ha ennek a topiknak a linkjét betennétek a bwzárt szökéstopikba. hogy itt lehet folytatni. köszi.

persze kommentbe kéne, hogy addig is feljebb kerül
  • tibikeeee
    Kedves mod!
    Miért törölted a témám?
  • Sir Quno Jedi
    f2d

NSVT

Nick duplikáció, spam, szándékos rombolás, banolni végleg mindkettőt!
  • Sir Quno Jedi
    Ideiglenesen be lehet zárni szerintem is. Aztán ha csillapodnak a kedélyek, kinyitni.
  • PyRex
    Na mindegy ha nem zárjátok az sem gond, kicsit takarítottam, de ez hihetetlen, hogy ott van, hogy no politika és a sok láma meg ott vitázik...
  • PyRex
    Szerintem zárni kellene a "Rosszabbul Photoshoppolunk" topic-ot. Még poénnak tartottam és a házigazdaságot is elvállaltam, de ami most ott megy az szerintem hányadék. Most lényegtelen, hogy kinek van / nincs igaza, de csak politikáról szól és nem annak indult. Szal szerintem close...
  • tomsolo
    HTX.-.-
  • Dying Soul
    HBD tomsolo
  • bazs1
    Boldog szülinapot Tomsolo!
  • tomsolo
    htx
  • Sir Quno Jedi
    Nem, de marad! :D
  • Vlala #11027
    A "Boldog szülinapot, Tomsolo!" belefér a topicba?
  • Sir Quno Jedi
    Látod-látod, máris tanultál valamit! :D
  • Dynamic
    Durvább dolog alatt a társalgás színvonalát értettem(pl. cigányozás), de hagyjuk.Tudnék mit írni, de teljesen felesleges lenne a szófosás, hiszen a moderátorok tévedhetetlensége miatt úgysem változna semmi...
  • Sir Quno Jedi
    Megint/még mindig vaktában kötekedsz. A TomCat topic valszeg. meg lesz nyitva, ha nyugi lesz (és lesz rá igény még). A voltak "durvább dolgok" okoskodást meg erőssen megkérdőjelezném azzal, ami ma az utcákon folyik. Képzeld el MOST mi történne és akkor talán megérted a zárás (egyik) fő okát.

Amúgy meg figyelmedbe ajánlanám előző mondanivalóm végét is!
  • Dynamic
    Ahhoz képest, hogy "csírájában", a Tomcat topik azért megélt 2 évet és most, hogy normális volt a hangnem, bezártátok holott korábban durvább dolgok is voltak.
  • Garfield
    Hát ez most qrvára nem jött be.

U.i.: Mellesleg pedig felhívom a figyelmed arra a nem elhanyagolható körülményre, hogy a több nickkel mindaddig semmi probléma nincs, míg azokat a használója nem a büntetés megkerülésére akarja használni.
  • mrzed001
    Egyetértünk.
    Amire szerettem volna felhívni a figyelmet az a moderátori túlkapások elkerülése, mely további indulatokat szíthat.
    Aki lázongó vérpistikével találkozik, az meg küldjön PM-et a legközelebbi modinak ...
  • Sir Quno Jedi
    Nem azzal van gond, aki óvatlanul némi ploitikai felhangot sző egy hzsz.-ébe, hanem azzal, hogy a sok önjelölt politikai igazságtevő ilyenkor jól ráugrik a potenciális véres-koncra és máris indul a buli. Még csírájában kell az ilyesmit elfolytani. Azonban a modik sincsenek ott mindehol és mindenkor (nem is lehet) és a vérmérsékletük/türelmük is más és más. Ebből kifolyólag nem mindig ugyanaz a forgatókönyv ilyen esetekben.
  • Trade
    szeretnem egy ket nickes lebukasra felhivni a figyelmet.
    Garfield=Gladiator.Erre mar korabban is gyanakodtam,olvassatok a Pesti Lazadas
    topicot
  • mrzed001
    A semminél mindenképpen jobb, habár nem ártana meghatározni hogy mit is értünk a "közvetlen politika" alatt.
    Ha egy szoborról van szó, az már politika? (Szovjet, Deák, Szechenyi, ...?)
    Ha a kátyúkról van szó, az már politika?
    Ha amerikai katonák bűneiről van szó, az már (világ)politika?
    Ha a forint árfolyamáról van szó, az már (gazdaság)politika?
    Ha a T-akárki kiad egy új csomagot, az már (cég)politika?
    Vagy ha csak megemlíti valaki, hogy a taxisblokád x%-os benzinár emelés miatt volt, az politika?

Sajnos nehéz akár egy szót leírni úgy, hogy ne lenne mögötte "valami" politika (más szóval a politika mindenben benne van, vagy belepofázik)

Inkább úgy kellene meghatározni, hogy milyen szándékkal írta az illető a hozzászólását: lázító:ban-permban, ócsárló: pont, belpolitikai háttér firtatása: figyelmeztetés ... ismételt pont, viszont nem politika alapú normális hangvételű hozzászólás, aminek politikai vetülete is van (mivel MINDENNEK van) az mehet.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, a zéró tolerancia sok mindent megold, osztom! Túl sokat is halottunk enyhítő körülményekről...
  • Punker
    aztán majd visszajössz :)
  • Pheel
    Ezt ugyan az Index.hu adta ki, de szerintem ide is jól jönne:
    A politizálásról.

1. Közvetlen politikai témák megvitatása azonnali törléssel és tiltással jár.
    2. A szakmai témák (pl. vasútkoncepció, motorosok súlyadója, türelmi zónák, liliomtiprási korhatár) politikai vetületének megvitatása szintén nemkívánatos cselekmény, szintén törlés és szankcionálás a következménye.

Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a választások illetve az esetenkénti rendkívüli események idején a moderatura toleranciaszintje könnyen megközelítheti a zérót, ezért reklamációnak helye nincs.
  • ollie
    Ide lécci nézzetek be: Flatout2
  • Sné Zsuzsa
    Akkor ne is töröljetek :)

Majd távozok később