Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetnék az Általános Eszmecserében lévõ "Asszociáció" c. topik házigazdája?
Lteebee beleegyezett...
#120 hozzászólást
Elõre is köszönöm...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lenne egy kérésem: a Vitorlázórepülés topic 809-es hozzászólása eléggé trágárra sikeredett, és erõsen sértõ sok emberre nézve, köztük rám is. Ugyan nem én vagyok a topicgazda, de ha egy mód van rá, szeretném ezt a hozzászólást eltávolítani a topicból. Meg lehet oldani?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
De azert akozott van nemi kulonbseg, hogy "utalom az MS-t, mer' folyton osszeszarja magat" meg akozott, hogy "te egy kocsog faszkalap vagy, mer' Linuxot hasznalsz, te ciganyparaszt".
En csak azt mondom, hogy az a 4 ember mar tulmegy azon a hataron, ami az idegesito es a pofatlan hatara kozott van.
// Ezt jol megaszondtam...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A probléma az, hogy sokaknak nem futja másra a "hozzáértésükbõl", mint informatikai közhelyek puffogtatására. Az eredmény meg az, hogy akik esetleg értenek valamicskét ahhoz a csúnya, buta Windows-hoz - amihez a fenti emberkék nem annyira - és esetleg ellentmondanak az arrafelé elfogadott álláspontnak ("Vendóz száksz"), azok rögtön megkapják a "MS-térítõ" címkét. Szóval csak óvatosan azzal a csótányirtással, mert több van ott, mint amennyi látszik.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csak nekem tunik ugy, vagy tenyleg van ott 4 emberke (felismeres: Vistas logo, vagy antilinux, vagy mittomen), akik szemelyeskedesukkel mar eluztek az ertelmesebbeket?
kérnék 1 büntetõpontot, mert Cicerót bannoltatni akartam.
Resurrection!
#120 hozzászólást
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akkor még kicsi voltam, nem érdekelt a politika...
mire érdekel, már megszünt
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
😊
már azt hittem köszönsz 😊
2. Szintén gumin belül normális topicocban (tehát nem olyanban ahol direkt ezen van a hangsúly) az anyázás megengedett? Szerintem nem, szal oda is mehetne egy bünti : \