Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
Így jó lesz?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyik bajom (pár emberel van gondom csak)állandóan azt mondják hogy én vagyok frayer meg ambrus meg így meg úgy..szóval baszogatnak és lese állnak rólam.
Valamit létszíves csináljatok,mert nem ÉN vagyok se frayer se ambrus!!
Én csak egy jó társaságot akartam volna chatre akivel lehet beszélgetni,mondjuk velük is lehet beszélgetni de már rohadtul unom hogy baszogatnak:É
Létszíves valamit csináljatok!
Köszi
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Néha felpörgött, máskor hetekig semmi.
Mindenki tudta a többiek hovatartozását, illetve hova nem tartozását.
Kezelhetõ volt, szükség esetén moderálva is volt.
Kár érte.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"...és...szerintem...bizony."
Az sg süllyed, gondoltam szólok 😊
Ja, és a te fajtád húzza lefelé, meg a fõszerkesztõdé, ja, és nem csak az sg-t.
"...és...szerintem...bizony."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
www.smart-bus.hu
Nem számított volna semmit még egy figyelmeztetés, ahogy az évek során nem számított egyetlen más topicnál sem.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem az lett volna a korrekt, ha figyelmeztetsz minket? Akár a politika mellõzésére, akár arra, hogy be kell zárni... Azért ez nem egy hülyegyerek topik volt a gumiban! Sokunknak évek "munkája" volt benne, hogy megtaláljuk a közös nevezõt, és személyeskedés nélkül tudjunk különbözõ nézeteket képviselni. Szerintem egy üde színfolt volt sg-n, és az ilyen erõfitogtató szó nélküli bezárásnál mindenképpen többet érdemelt volna!
www.smart-bus.hu
Amikor én utoljára ott jártam pár éve, és beszélgettem például veled is, még teljesen más volt, én arra emlékeztem, és azt nem tartottam problémásnak. Most szem elé került, és beleolvasva már nem arról szólt, mint annak idején, ez a forma pedig nem elfogadott a fórumon.
Hiba volt bezárni, fõleg így! Annyi járt volna nekünk, hogy elõre szóltok... legalább le tudtam volna menteni ami az évek folyamán fontos volt számomra, és el tudtunk volna köszönni egymástól normálisan.
Inkorrekt húzás volt.
www.smart-bus.hu
A fõszerkesztõ azt mondta, hogy ilyen jellegû témákra nincs szükség a fórumon - mostanában pedig abból is hír/politika topic lett.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ha valamit csinál megint akkor én rendezem le vele..
Pls necsak én legyek a cseten aki berényi😞
Engedjétek vissza pls.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Pont ugyanúgy, mint az elmúlt évek során?
Nem tudom miért lettem kirakva a csetrõl, de most már szeretnék visszamenni. Nem volt velem semmi baj, és nem is lesz.
Nem tudom miért van ellenem ez a boszorkányüldözés.
könyörgök...
Nem én vagy tigero, meg én vigyázok, hogy ne írjak ilyenek, mert repülhet az ember.
Ha olyat is gondolok sokszor, inkább beleharapok a saját kezembe, minthogysem leírjak olyat ami az sg szabályzatába ütközik.
Én egy tisztességes shadow félõ ember vagyok, és szeretnék visszamenni a nyájhoz.
Kérlek engedjetek be a csetre.
Papichulo felhasználó már elég régóta igen érdekes stílusban folytat kommunikációt (kedvencem, mikor szépen, nagy betûkkel beírja, hogy "HAZUDSZ!" vagy "HAZUG DISZNÓ VAGY!", majd mikor erre bizonyítékot kér tõle az ember, akkor közli, hogy ja, a másiknak kell bizonyítania az igazát, nem neki a vádját). Ezt és az egyéb degradáló hozzászólásait elég régóta tûröm, de mostanra odáig jutottunk, hogy egyik hozzászólásában nyíltan megfenyegetett.
http://www.sg.hu/cikkek/91681/folytatodik_a_samsung_apple_haboru cikk #615-ös hozzászólásában a következõ elég érdekes hozzászólást tette, idézem: " ha van pofad megyegyszer barkit is ilyesmivel vadolni, akkor azonnal szolok egy moderatornak, hogy orokre tiltsanak ki innen!"
Visszanéztem, valóban hibásan idéztem a hozzászólását, de nem szándékosan, mivel vágólap hiányában bepötyögtem a dolgot. Mindemellett erõsen kétlem, hogy a fórum szabályival egyeztethetõ lenne a felhasználó stílusa, vagy akárcsak az ilyen fajta fenyegetõzés.
Kérem az eset megfelelõ kivizsgálását és a szükséges lépések megtételét.
Segítségüket elõre is köszönöm.
Üdv: lordsithlord
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
01:20 tigeroo: kappa gecik vagytok mind baszátokmeg!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
énis bemehetek?
Ezek gyûlölik a jászberényieket.
Szerintem költözzünk át pestre.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1345919356
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
pl.filmek,amiket most láttunk, #69897
Köszi!
Szia!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
#10494 - kicsit topikromboló. köszi, ha megoldjátok. üdv.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kaphatok én is amnesztiát?
Nem akarok multireges lenni mint a jómadár többség.
Ezzel a regemmel akarok normálisan viselkedni.