Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
<#zavart2>bocs

"Létszíves"<#wow3>

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

Dzsini
"Ejnye bejnye pár ember, ne csináljatok ilyeneket!"

Így jó lesz?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ricsi234
Sziasztok!Szeretnék,mondani egy-két dolgot..
Egyik bajom (pár emberel van gondom csak)állandóan azt mondják hogy én vagyok frayer meg ambrus meg így meg úgy..szóval baszogatnak és lese állnak rólam.
Valamit létszíves csináljatok,mert nem ÉN vagyok se frayer se ambrus!!
Én csak egy jó társaságot akartam volna chatre akivel lehet beszélgetni,mondjuk velük is lehet beszélgetni de már rohadtul unom hogy baszogatnak:É
Létszíves valamit csináljatok!
Köszi

banok
Egyetértek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lteebee
akkor bizony hibázott néhány mod.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
A moderátornak pedig akkor pont tudnia kellett volna, hogy év eleje óta zéró tolerancia van a poltopicokra, és idõben szólnia az ott beszélgetõknek, esetleg törölni az ilyen hozzászólásokat, hovatartozástól és nézetektõl függetlenül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
<#eljen>
Lteebee
A Magyar mentalitás topicba körülbelül 10 ember írt rendszeresen, volt köztük moderátor is.
Néha felpörgött, máskor hetekig semmi.
Mindenki tudta a többiek hovatartozását, illetve hova nem tartozását.
Kezelhetõ volt, szükség esetén moderálva is volt.
Kár érte.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

eksy
A színvonalra értettem, de biztató hogy az érdeklõdés is arányosan csökken.

"...és...szerintem...bizony."

Dzsini

eksy
Talán az egyetlen normális, értékes topikot zártátok.
Az sg süllyed, gondoltam szólok 😊

Ja, és a te fajtád húzza lefelé, meg a fõszerkesztõdé, ja, és nem csak az sg-t.

"...és...szerintem...bizony."

trident
Én köszönöm a lehetõséget!😊 Jó "hely" volt, üdv!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lelketek rajta...

www.smart-bus.hu

Efreet
Mindenki, aki oda járt szerintem tisztában volt azzal, hogy mi a döntés a politikai topicokkal kapcsolatban a fórumon, és jelen volt több, hasonló témájú topic zárásánál, és a körülöttük folyó hercehurcánál.

Nem számított volna semmit még egy figyelmeztetés, ahogy az évek során nem számított egyetlen más topicnál sem.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

A kezdetek óta mindenrõl szó volt ott, ami minket magyarokat érint. Volt történelem, hírek, politika, mûvészettörténet, stb. Most pont akkor néztél be, amikor politika volt porondon.

Nem az lett volna a korrekt, ha figyelmeztetsz minket? Akár a politika mellõzésére, akár arra, hogy be kell zárni... Azért ez nem egy hülyegyerek topik volt a gumiban! Sokunknak évek "munkája" volt benne, hogy megtaláljuk a közös nevezõt, és személyeskedés nélkül tudjunk különbözõ nézeteket képviselni. Szerintem egy üde színfolt volt sg-n, és az ilyen erõfitogtató szó nélküli bezárásnál mindenképpen többet érdemelt volna!

www.smart-bus.hu

Efreet
Ha szerinted mindig is az volt, akkor rég be kellett volna zárni, és örülj, hogy idáig nem vettük észre.
Amikor én utoljára ott jártam pár éve, és beszélgettem például veled is, még teljesen más volt, én arra emlékeztem, és azt nem tartottam problémásnak. Most szem elé került, és beleolvasva már nem arról szólt, mint annak idején, ez a forma pedig nem elfogadott a fórumon.

Mindig is hír és politika topik volt! Az utóbbi idõben pedig minden probléma nélkül tudtunk ott diskurálni kényes témákban is. Nyugodtan kijelenthetem, hogy közelebb hozta az a topik az évek folyamán az eltérõen gondolkozókat...

Hiba volt bezárni, fõleg így! Annyi járt volna nekünk, hogy elõre szóltok... legalább le tudtam volna menteni ami az évek folyamán fontos volt számomra, és el tudtunk volna köszönni egymástól normálisan.

Inkorrekt húzás volt.

www.smart-bus.hu

Efreet
Amiért a hír topic és az összes hasonló.
A fõszerkesztõ azt mondta, hogy ilyen jellegû témákra nincs szükség a fórumon - mostanában pedig abból is hír/politika topic lett.

banok
Elárulná valaki, hogy a magyar mentalitás topik miért lett bezárva?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Hja,úgy beszélsz,mint aki teljesen normális,érthetõ.

Glory, Glory Man. United!

Büdös Bohóc
😄DDDDDDDDDD ez kész

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

jah.. mindenkinek aki azt hiszi, hogy homi vagyok, Ricsi tudja igazolni, hogy rendes vagyok, és hogy van saját barátnõm, és kurvára nem érdekelnek a fiúk. Csak azért mondom, nehogy meglegyek ezzel mégegyszer gyanusítva, és ezért kapjak büntetést.

tigeroo
egen... <#falbav>
Ricsi234
Létszíves engedjétek vissza slinkyt....
ha valamit csinál megint akkor én rendezem le vele..
Pls necsak én legyek a cseten aki berényi😞
Engedjétek vissza pls.

clio1616v
ivott?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
nem is neked szólt, hanem berakta ide szerintem, hogy késõbb tudják miért kapta a chat bant

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Efreet
Ennyire értetlen vagy, vagy direkt hergeled a moderátorokat, hogy megint kivágjon valaki, és eljátszhasd a Nagy Mártírt, Akit Mindenki Bánt?

Pont ugyanúgy, mint az elmúlt évek során?

Egész jól viselkedtem, nem volt velem semmi baj.
Nem tudom miért lettem kirakva a csetrõl, de most már szeretnék visszamenni. Nem volt velem semmi baj, és nem is lesz.
Nem tudom miért van ellenem ez a boszorkányüldözés.

könyörgök...

Efreet
Annyiszor eljátszottad már ezt, felejtsd el a chatet, mindenkinek jobb lesz (téged nem vágunk ki újra, te meg nem nyavajogsz itt).

Dehát nekem csak ez az egy regem van.
Nem én vagy tigero, meg én vigyázok, hogy ne írjak ilyenek, mert repülhet az ember.
Ha olyat is gondolok sokszor, inkább beleharapok a saját kezembe, minthogysem leírjak olyat ami az sg szabályzatába ütközik.
Én egy tisztességes shadow félõ ember vagyok, és szeretnék visszamenni a nyájhoz.
Kérlek engedjetek be a csetre.

lordsithlord
Tisztelt Moderátorok!

Papichulo felhasználó már elég régóta igen érdekes stílusban folytat kommunikációt (kedvencem, mikor szépen, nagy betûkkel beírja, hogy "HAZUDSZ!" vagy "HAZUG DISZNÓ VAGY!", majd mikor erre bizonyítékot kér tõle az ember, akkor közli, hogy ja, a másiknak kell bizonyítania az igazát, nem neki a vádját). Ezt és az egyéb degradáló hozzászólásait elég régóta tûröm, de mostanra odáig jutottunk, hogy egyik hozzászólásában nyíltan megfenyegetett.

http://www.sg.hu/cikkek/91681/folytatodik_a_samsung_apple_haboru cikk #615-ös hozzászólásában a következõ elég érdekes hozzászólást tette, idézem: " ha van pofad megyegyszer barkit is ilyesmivel vadolni, akkor azonnal szolok egy moderatornak, hogy orokre tiltsanak ki innen!"

Visszanéztem, valóban hibásan idéztem a hozzászólását, de nem szándékosan, mivel vágólap hiányában bepötyögtem a dolgot. Mindemellett erõsen kétlem, hogy a fórum szabályival egyeztethetõ lenne a felhasználó stílusa, vagy akárcsak az ilyen fajta fenyegetõzés.

Kérem az eset megfelelõ kivizsgálását és a szükséges lépések megtételét.

Segítségüket elõre is köszönöm.

Üdv: lordsithlord

Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.

SHADOWEYES7
emlékeztetõül

01:20 tigeroo: kappa gecik vagytok mind baszátokmeg!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ricsit beengedtétek a csetre.
énis bemehetek?

Ricsi234
😄

Én már rájöttem.
Ezek gyûlölik a jászberényieket.
Szerintem költözzünk át pestre.

Ricsi234
Hali!Miért is kaptam megint csetbannt?

itt
például a 8, de a többi is

Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz

Sunsetjoy
Értelmetlen topik, most nyílt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1345919356

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pomogacs2
Törölni: korodi77

pl.filmek,amiket most láttunk, #69897

Köszi!

Szia!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Ez meg nagyon beteg : http://www.sg.hu/listazas.php3?id=985352611

rastaman
rastaman
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=985352611

#10494 - kicsit topikromboló. köszi, ha megoldjátok. üdv.

Ricsi234
köszisedów

MR ME
úgyse tudsz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gergely1991
Te már többször bizonyítottál...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nekem van csetbanom, de már nincs rá szükségem.
Kaphatok én is amnesztiát?

Nem akarok multireges lenni mint a jómadár többség.
Ezzel a regemmel akarok normálisan viselkedni.

SHADOWEYES7

AKINEK MÉG A CSETEN TILTÁSA VAN MOST SZÓLJON ELBÍRÁLJUK ÉS BEENGEDJÜK, NE LEGYEN MINDEN NAPOS A RINYÁLÁS!

KÖSZÖNJÜK!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.