24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
derp
#21452-tól -
syberia2 #23495 Bugol a fórum, a "füles kommenteket" nem tudom legördíteni. Ha valakinél van még, írjon. -
reklám -
Októberben volt az átállás, előtte jó sokkal szóltak, hogy mindenki rakja rendbe a dolgait. Most már nem sok mindent tehetsz - főleg úgy, hogy nem emlékszel a régi emailcímre (esetleg nincs is már meg). -
szmegma #23492 ? -
alreg -
szmegma #23490 mi a teendő,ha már nem emlékszem,milyen e-mail címmel regisztráltam évekkel ezelőtt?
mindig felhasználónév+jelszóval kellett bejelentkezni,de most már nem és nem tudok belépni az "eredeti" nickemmel. -
Ndre77 #23489 Battlefield 3 topic: LINK
Starfarer nevű egyén szalonképtelen megnyilvánulása: LINK
Előre is, köszönjük!
-
Interstate 95 #23488 Az SG alján most ez a módi. -
Interstate 95 #23487 Nem is csodálom, szegény kapott hideget rendesen az utóbbi időben. Talán az érzelmeire hatott, ezért stresszes egy kicsit. -
Papichulo #23486 Szerintem ezt a szinvonalat nem kene engedni:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359396872&no=372
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359396872&no=374 -
molni hamar felkapja a vizet mostanság:D -
jól van na,intézkedem. -
Az első ember lesz aki miatt leszedem ezt az sg-s user blokkoló cuccot, nem tudom hogy lehet valaki ennyire.. hogy ilyen logót használjon.. -
Hehe, ez a logó biztos jót tesz az epilepsziásoknak.
-
Cikkek alatt sincs moderálás. Nézd meg micsoda zsidózás megy az űrsiklós cikk alatt. -
Érdekes, hogy az utóbbi időkben leadott kérések/panaszok mind ignorálva lettek.
Sztrájkoltok? :O -

-
ManoNegra #23478 Baszki... Kár volt rákattintani. :/ -
pzs #23477 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=311564
Töröljétek már , meg szerintem ember accja is ugorhatna, itt nem ez a színvonal.
-
Humiari 311564
Törölhető. -
valaki rendet vághatna a humiariban.... -
Interstate 95 #23474 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel számomra a youtube mind a másokkal való megosztás, mind a fogyasztás terén number 1 site volt, a folyamatos leépítése, és a Google mobilos megoldásainak PC -re való erőltetése ilyen véleményeket szül. Nem én vagyok az egyetlen ilyen szempontból, továbbá próbáltam is a túlkapásaimat cenzúrázni, félsikerrel.
A linkelt jóember viszont amióta jelen van a fórumon, emészthetetlen stílusban nekiesik azon embereknek akik bármi rosszat mernek mondani akár a Microsoft -ról, akár a Google -ról. Egy kis különbség, persze én nem érzem hogy olyat írtam volna amit nem kéne, de ha te igen akkor így jártam. -
érdekes a #10-ben pedig ez a szalonképes eufémizmus rejtőzik:
Kapják be a fa**omat ! Egye jobban szét van kúrva az egész, két hete pedig már videókat is alig tudok nézni rajta mert olyan lassan tölt be, azt még fizessek is érte ? No comment... -
Interstate 95 #23472 Mivel a híreknek nincs moderátori topikja, ezért ide jelzem a kolléga szokásos arrogáns megnyilvánulását. A topik és benne a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359645835&no=11]#11[/URL] -es hsz. -
valamelyik modi aki nagyban akarja növelni az átlagát nézzen szét errefelé, tömegesen támadnak a reklámozó aranybogárvirágok. -
Aion topicban: LINK
Vicodine nem bír magával: 21867
Nem hiszem, hogy lenne olyan helyzet ami indokolja az ilyen jelzők használatát. -
Ezen most jót nevettem. Kicsiny lelkem nem érzékeny az ilyen degeneráltakra, mint siló. Csupán egy primitív és sértegető emberkét jelentenék. Sajnálom ezt az oldalt, mert még 2005-2006 környékén az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásoknál úgy repült az illető, mint a sz@r, plusz büntetőpont is járt érte. Vitatkozni nem állok le ilyen emberrel, érvelhetnénk, tényeket hozhatnák fel, de mint tudjuk a vége mindig az lenne, hogy úgy is neki van igaza és ő a valaki. -
Méregfogát :DDD -
Látszik ritkán jársz a Közel Kelti Topicba
Ott mutatja csak Molni'Bee a méregfogát
ez kutyafasza
még +is nyomtam rá -
"flame keltő" Érdekes jelzővel illetitek az olyan gondolatokat, amit nem értetek és frusztrációt generál kicsinyke lelketekben. -
Az alábbi felhasználó néhány hozzászólása a Szavazó topikban sztem kissé túlment egy határon. 1-2 kis háromszöget szvsz megérdemelne.
Az ominózus kommentek:
link1
link2
link3 -
Obama a fegyveres erőszak ellen 79, 77-es hsz.
79.hsz
Személyeskedő, sértegető, szándékosan flame keltő. -
FélOFF
Én azt nem értem, hogy a SG.hu totális, politika-mentességet hirdető álláspontja mellett egyáltalán miért közöltek le egy ilyen cikket, amiben a zsidó szó szerepel, amelyik szóról még egy 8 éves is tudja, hogy csak politikai indulatokat vált ki.
A cikk témája pedig jogi természetű, ami megint csak politikai szájkaratéhoz vezet.
A cikk pedig nem közelíti meg informatikai téren semmilyen oldalról a témát pl.: meg-e tudják találni a twitter felhasználókat? Használható-e a twitter TOR szerverről? stb... -
HisF8 #23462 Provokáció? Na ne nevettessük ki egymást. Én ezt az embert meg sem szólítottam, addig nem züllenék le, hogy ilyenekkel szóba álljak. Másokkal való beszélgetésemre ír ilyen stílusú "kommenteket". Amúgy engem kizárólag az sg.hu hivatalos álláspontja érdekel, mindenki más kérem hanyagolja a témát. -
Talán ha nem provokálnád aztán jönnél vinnyogni. -
HisF8 #23460 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359067755&no=103]#103[/URL] Az sg.hu tényleg átment kocsmába, hogy ezt így lehet büntetlenül napokon keresztül? -
Megérdemelted. Magad is beláthatod, hogy az írásodnak a provokáción kívül nem volt célja. -
HisF8 #23458 Ugyanazon kolléga újabb bókokkal halmozott el: "Nyílvánvalóan buta zsidó vagy." -
HisF8 #23457 a #51 véletlenül került a linkbe