Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kérem a csetbann,levételét.
Mi okból kaptam,lassan 3 hónapja nem bírok írni a chatre....
Kérem szépen hogy vegye le valaki a chat bannt.
Megértésrteket köszönöm😉
Nem szeretném a munkádat bírálni, vagy kritizálni, de egy kérésem lenne:
Ha valakit azért bannolsz, mert valami mocskosul undorító képet linkelt valahova, vagy rakott a galériájába, akkor ne írd bele az indokba a linket, mert lehet, hogy a gyanútlan user megnézi kíváncsiságból...
Tudom javasolni, hogy írd indoknak azt, hogy "Hihetetlenül undorító kép linkelése / galériába való feltöltése".
De ez csak egy megállapítás, egy egyszerû építõ jellegû kritika, lehetõleg ne bannolj érte, mivel nincs több regem.
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem, direkt nem akartam közszemlére tenni. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Slinky:Nekem nincs bajom veled,õketv
meg hagydúgy ahogy vannak😄😄
(gyrosozni még mindig nem sikerült elmenni:/
Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/
Valaki kérem legyen az én oldalamon is, ne csak az ellenségeim oldalán. <#sir>#sir>
Nézzetek utána, hogy tényleg normális hszeim vannak, egy csomót segítettem másoknak, még a cseten is. és a cseten én sem írok több hülyeséget mint mások.
Ugyan olyan forumozó vagyok mint a többi, nem ártok senkinek, és nem buziskodok ha erre célzol. Van barátnõm is nincs szükségem ilesmire.
Bebeszélitek magatoknak, hogy én valami sötét mumus vagyok, meg összekevertek valaki mással akit úgy tünik nagyon rühelltek erre felé, de nézd objektíven a dolgot. Egy szóval nem utaltam semmi buziskodásra, és nem bántok senkit. Utoljára katát bántottam meg azzal, hogy szerintem õ pasi, és ezért kaptam egy hónap büntit. Lehet hogy az igazságos volt, de ez most nagyon nem az.
Semmi közöm azokhoz a dolgokhoz amikkel össze akartok kapcsolni.
Elegem van ebbõl
Normális vagyok, a forumon próbálok segíteni másoknak abban amihez értek, és most még kapok egy -100 ast, közben nem csináltam semmit.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi <#worship>#worship>
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem bántottam senkit, láthatjátok.
és nem írtam semmi olyasmit ami homoksággal kapcsolatos lenne
Nem tom mért akarjátok rámfogni, kurvára nem vagyok homi..utálom õket.
még bakfis koromban talán..de azóta megváltoztam, megkomolyodtam és nagyon nem érdekelnek a fiúk.
De nem tom mit kell nekem itt ezt magyaráznom.
Kaszással a cseten tegnap a magyar-izrael foci mérkõzést néztük
és a labdára utaltam amikor azt írtam hogy nem baj ha bemegy =(
a zsidózást meg kasza csinálta, én meg nem mertem leírni a zs betûs szót, mert tudom, hogy rajtam nagyon rövid a gyeplõ..
Végig jól viselkedtem, semmivel sem vagyok idiótább mint a többi csetlakó. És ha visszamehetek a csetre, továbbra is normális leszek..illetve nem leszek hülyébb mint amilyen vagyok.
Nem fogok sértegetni másokat, mint ahogy eddig sem, és nem reklámozom a homokozást, mint ahogy eddig sem tettem.
Hozzatok nekem egy homokost és ott helyben fogom leszúrni egy disznóölõvel, hogy bebizonyítsam semmi közöm hozzájuk.
20:56 Slinky Cyle: amúgy is rám jár a rúd
20:56 A Kaszas: 😄
20:56 A Kaszas: csak be ne menjen
20:59 Slinky Cyle: ha bemegy az se baj
20:59 Slinky Cyle: hidd el nekem
Még tegnap akartam de elfoglalt voltam.Még visszanézhetõ...
Homofóbiája csak elõtör ígéretei ellenére is.
12:37 Slinky Cyle: =)
All hail the double x!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/
21:43 Slinky Cyle: lehet velem szexelni
már kezdi...
★★★★★
Velem is ezvvan még mindig:[
plz vegyétek le.(bocsi csak telefonról vagyok,mert utazok haza😄)
AC3D
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Rájöttem közben mi volt a gond.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
User: SNICKER
Bannoljátok már ki ezt a szerencsétlent, egy csomó topicba belinklete ezt a nyomorék képet, kicsit se idegesítõ.... ( elnézést a túlkapásért ) 😊
Beengedtem mind kettõt.
ui: nem én tiltottam de nem reagáltak a moderátorok így...
Nem tudok írni az SG Chatre, már hónapok teltek el amióta némitottak. És elmehet a fenébe aki tette, mert akkor sem adtam rá okot.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ha ilyen rohadt egyszerû akkor nekem miért nem vagytok képesek levenni?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
valami hüllõ vagy az NWO-ból?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Azért kened rám hogy befeketíts, mert rosszat akarsz nekem.
Én csak egy tök ártalmatlan élõlény vagyok és az a feladatom hogy gyrost egyek. A légynek sem ártok.
Ahogy megkeresem magam és megnézem a proflit ott látszik a zöld pöty,és azt írja hogy,(a felhasználó elérhetõ a chaten)
De viszont (akik a szobába vannak ott meg átvan húzva a nevem és nem bírok írni😄D)
Most hogyis van?😄