24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • HisF8
    link #51 kicsit elszaladt a ló egyesekkel...
  • Piszkos  Fred
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1358975321]#86[/URL]
    csicskítópofont a germánnak
  • Gubberx
    UPC Internet topicban erre a hozzzászólásra szeretnék jutalmat kérni a kollégának.
  • Dzsini
    (nem árultam el neki, hogy az emailcímre lehet kérni új jelszót :) - ráadásul csomó mindenkinek nem is működik a jelszóváltoztatás, úgyhogy helyből lehet, hogy össze se tudja magának keverni)
  • Lteebee
    Aztán majd jön, hogy meggondolta magát és kéri a régi nickjéhez a jelszót érzelmi okokból :)
  • Dzsini
    Ha nem akarod használni a fórumot, ne tedd. Változtasd meg a jelszavad valami véletlenszerűre, és jelentkezz ki.
  • szabii98
    nem menekülsz
  • Fresh Duke
    Légyszi?
  • Project Hydro
    Ezt is. Kösz.
  • Fresh Duke
    Tudom, mindig csak kéréssel jövök hozzátok, de ez lesz az utolsó. Szeretném kérni a nickem végleges bannolását az oldalról, mert túl sok időt szúrok el itt, plusz van itt más is.
    Előre is köszönöm!
    (Ha szabad indokot is kérni, akkor legyen ez: "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain." Kösz.)
  • Dzsini
    Minden moderátor figyeli az összes olyan moderátori topicot, amelyikben joga van.
  • Effe88
    nem tudom ki záratta be
    oda meg nem nagyon írok mert senki nem nézi
  • Dzsini
    Azzal a moderátorral (és abban a főcsoportban) beszéld meg, aki bezárta - ez az általános eszmecsere moderátori topicja.
  • Effe88
    hali
    valaki kinyitná a topikot
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103
  • hundredeyes
    Hallottad már a sztorit, amikor a fogyatékos a saját fogyatékos fajtársával kivételezik? :)
  • Fresh Duke
    Still.
  • hundredeyes
    Gané.
  • hundredeyes
    Mi ez hogy csak én kapok chatbant??

• akyyy
    reklama
    werbung
  • Narxis
    Igen.
  • hundredeyes
    flame, troll? ti mindenkit trollnak neveztek, aki nem fér bele a szűk látókörötökbe és a korlátolt gondolkodásotok nem tudja befogadni sokat mondó szavait?
  • Papichulo
    Mivel a korabban kifogasolt (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1354862816&no=30) hozzaszolas, vagy akar ez is: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1357156542&no=8 elfogadhatonak tekintheto itt, ezert ketlem, hogy barmi is tortenni fog... :)
  • Narxis
    Link

#9 flame, troll, személyeskedés

Ha nem lesz büntetve akkor gondolom lehet ugyanilyen stílusban válaszolni neki.
  • Cumshot
    Alrekem mért nem tiltod Tomi báttya?
    Nagy okosság azt a reget tiltani, amivel 4 hónapja be sem léptem, mert nem emlékszem a 100 éve regelt emailcímre.
    Gratulálok, igazi detektív vagy öregem.
    A Miami Vice-ból tanultál nyomozni te is akárcsak Doszpot Petya, igaz?
  • Büdös Bohóc
    galériából képeket igen, topikot nem
  • htr93
    csak egy kérdés. feltöltött képeket és nyitott témákat profiloldalról lehet törölni?
  • LovaszPeter
    Van valami gond langyosvirsli?
    Ne húzz ujjat velem, mert rosszul jársz.
  • Bűzös Bohóc
    ambrus anyád koporsóját teleöntöm gecivel te kocsicsőkar hogy anyád baszott volna földhöz miután világra szart te okádék
  • maffiavezér
    mit moderátorkodnak ezek itt????
    inkább menjenek ekézni a brantba
  • Frosty01
    humi-ari képek topikban #308946 üzenetem légyszi töröljétek, nagyon félrenéztem 1-2 dolgot
  • Interstate 95
    Közbe leesett hogy mire írtad.

• Interstate 95
    Nem, most még csak happy end of the world van, a karácsony csak ezután jön.
  • hundredeyes
    "Boldog Karácsonyt." :DDDD
  • Noodlee
    Legalább már tudom, hogy honnan jönnek a mínuszok a kommentjeimre :)
  • highlander15
    Aztán te meg mi a lófaszra vered magad?
  • Noodlee
    Megnyitott témák: dührohamok, kiközösítés... no comment :D
  • highlander15

Magyarország legnagyobb darázsfészke!
  • highlander15
    Álértelmiségi,képmutató,cigánybérenc,szájbabaszott férgek vagytok,akik a fórumra verik a faszukat!
  • highlander15
    Mi van buzikáim,megy a beköpés jó magyar szokás szerint?
  • Calver
    szerintem már látták modik
    pedig olyan vicces volt a srác #60-ig, ott őrjöngött, próbált trollkodni ahogy a csövön kifér... és mindenki ívesen leszarta