Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor gondolom velem szóba állsz, mert nem volt senkinek, semmi baja ezidáig a személyemmel...

Tehát várható a topic bezárása vagy esetleg valahol közzéteszitek, hogy mi fér bele az Sg.hu erkölcsi értékrendjébe...

Talán nekiállok futtani örömlányokat az egyik fórumban, mert nem itt használják majd Õket, csak beszélünk róla... (ez inkább Pheel-nek ment)

http://gaborszantai.co.uk/

St
te is mostanában sokat pampogsz / feltünõsködsz, javaslom egy ideig kerüld az ilyen topicokat, nehogy úgy járj mint cyrus
Pl. cracket letölteni egyáltalán nem illegális... Márpedig az is "warezolásnak" minõsül.

Csempészés, beszerzés kibeszélése viszont ugyanúgy illegális petárda esetében.
Pheel
Wareznál linkeket cserélnek, onnan pedig már letölthetõ. Petárdát nem lehet linkekrõl letölteni.
nézd, warezról se lehet beszélni az SG-n, pedig az se büntetendõ...
Pheel
Maga a petárdázás büntetendõ, de beszélni róla legális.
(y) támogatom, jogos^^
Srácok, ezt a topicot illene bezárni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1039014761

Viccen kívül, ennyi erõvel nyithatok topicot bolti lopásról, vagy szándékos közlekedési kihágásról...

A petárdázás, pirotechnikai eszközök használata Magyarországon 100.000.-Ft-ig terjedõ pénzbírsággal büntethetõ cselekmény.
Nem hinném, hogy egy olyan fórumon, ahol kisebb írásbeli összezördüléseket büntetnek, hagyni kellene egy törvényszegésre buzdító topicot mûködni...

http://gaborszantai.co.uk/

akyyy
nem küldtek el

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Akos 001
onnan elküldték

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

tomsolo
akkor miért nem ott panaszkodsz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

akyyy
rettenetes ami a gumiba megy😞😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Broafka
köszönöm szépen, de akkor, az alszöveget nem tudnád átírni?:
Mit is nevezhetünk csodának? Több rejtélyes csoda és különös jelenség létezik, amit itt kibeszélhettek 😊
ezt is átkéne akkor írni, thx

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Punker
átnevezve.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Broafka
vááá, én csináltam egy olyan topicot hogy a világ 7 csodája, aztán kértem hogy töröljétek, erre csináltam egy olyan topicot hogy a világ csodái (reménykedve hogy a világ hét csodáját majd törlitek) erre kitörlitek a világ csodáit 😄
lol 😊

Akos 001
<#wilting>

<.:no comment:.>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
ezért? 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akos 001

Akos 001
Miért?

Broafka
kérem szépen ezt a topicot töröltetni, köszi

Aztán mér ? :S
Egyébként meg van a topicnak házigazdája...

The FlashBack
Pheel
Jogom lenne, nézhetnél rám szépen 😊
ivjoe
RaST
Rámküldöd õket ? LOL ..
Vedd már észre magad, h. ugyanúgy kapod teis 😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Akos 001
Sok a baj a kamionos topikkal.

daf xf
Megkérnk egy moderátort hogy Rastnak adjanak mégeggy büntetõpontot mer miníg veszekszik és csúnyán beszél a fórumokban.
Köszönöm!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Akos 001
Mét' nincs még bent?

smici
kitérdekel? megy az tovább, rengetegszer elõfordult már és elõ is fog ezután is. egy ilyen topikban hülyeség törölni

Úgy érzed nyomott vagy?

Judy1211
Bocsánat...ezt elszúrtam!
Kérlek, hogy a szóláncban a 88530 - 88533 ig töröljétek, mert elnéztem, és hülyeséget írtam, a többiek meg jöttek utánam ...

Az élet szép.....

Active Partition Recovery v2.0 EZT BEJELENKEZVE MÉRT NEM LEHET LETÖLTENI??? Mert vissza dob hogy regeltek tölthetik le

ivjoe
daf xf
Megkérnék egy moderátort hogy a kamionos topickban kérem törölje a #9595 hozzászólást.
Köszönöm!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RaZoK
nem, zavar csak 1001 topik nyílt már, hasonló témáról inkább át kellene nevezni "Hátrányos helyzetüek" topikra...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
zavar? ha kamu majd magától elsüllyed ha meg nem talán tud neki valaki segíteni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
mindent azért mi sem vehetünk észre.

Aquir
az stb az akkor =mindegyik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakSfromhome
a lényeg nem azon van, hogy nem jelölt?

Ebbõl ment a vita, hogy valaki linkellt 18+-os képet valahogy így: 18+++, aztán szépen törölték, meg büntették. A kifogás az volt, hogy ugyan 18+, de még xxx is

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aquir
csak a Paradoxon állítások zavartak 😊

ergo az van amit St mond és nem az ami a humorosban áll 😄

St
feltéve, ha a moderátorok észreveszik. mert ha valaki nem kap ezért büntit, az csak azért lehet, mert moderátor nem látta.
Punker
mit nem lehet érteni? 18+ -os (XXX-es, illetve halott, stb) képekért megy a bünti ennyi.

Aquir
St meg akárki:

mintha láttam volna közelmútban hogy vki azért kapott pontot mert linkben nyomta a képet be a humorosba 18+ -al?
akkor hogy van a humorosban ez?

Hirtelen ijesztgetõs alkotások és (nem jelölt)18+ -os képek büntetõpontokat eredményeznek!

vagy nem jelölte a 18+ at a gyerek?

ezt csak azért kérdezem mert emlékszem Stnek arra a mondatára, hogy minden 18as képért bünti jár

Akkor?

akyyy
átok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kiközösít
eltilt
kitiltás
kiátkozás
megtiltás
tilalom
átok
<#idiota><#vigyor>

egypszichonauta
vki elmondaná mit jelent a BAN szó?köszi

Akos 001
nem...
jól van,ok