24783
![1231mod2kep2.jpg](https://media.sg.hu/kep/2003_12/1231mod2kep2.jpg)
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
![altalanos.png](https://media.media.sg.hu/forum/posts/2010_08/altalanos.png)
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Cat #11705 jobb klikk, save as... ? -
haló!
ezt a bannert ebbe a topikba rakjátok be, kedves modik plZ!:)
htx... -
bszn Hmuda! -
zaporesso #11702 Szép jó reggelt!
Mondja már meg valaki, hogy mi a frászért nem tudom a progikat letőlteni!Addig símán megy minden,amíg nem jutok odáig hogy: kattints ide, ha nem indúl a letőltés! Ezt megteszem, és mindíg az jön vissza: a lap nem jeleníthető meg! Ebbe várom a segítséget!
Szép napot zaporesso -
-
sztem felesleges bemásolgatni má ide!! -
16:04 br�king: kontra hol van a zsidóorrú kis haverod, kulabácsi? :SDF:SDFSDF
16:04 br�king: jajjjj itt van a vén hízó disznó SHADOWEYES is! :DF:SF:SDFF
télleg nem lehet örök banra tenni??? -
chello topic - egy "a tumi" nevű észlény osztja az igét - ami önmagában nem lenne gond - de már ot tart, hogy: "Az ilyen "embereket" mint te meg az aspyrin össze kellene kötni és a Dunába lőni." (#5169)
Please, takarítsatok picit és csitítsátok le. HTX ;)
-
Kéretik ebbőlebből a topicból kiszedni a banner alatt lévő piros betűs szöveget. -
hali!
ezt a kepet keretik bannernek betenni ebbe a topicba.
thx! -
K.András:52.200 Borg:16.600.000 :D -
-
Gondoskodunk -
Borg #11692 Már teljesen félek! :D
Mondjuk nem értem miért rám van kiakadva, mikor nem én utáltam ki a fórumról. Ez olyan mint amikor tömegverekedésben a rendőrt is megverik, mert intézkedni mer :D Pedig még a másik nickjét nem is bántottam... -
Eza bréking meg a haverjai.. NC pedig kapott vírust is ,de nem takarodik :@ -
18:11 Chrizak: lehet h beszoptam de anyádat leszoptam hehehe -
18:10 Chrizak: Pheaper egy Pakisztáni ZS..köcsög!! -
Néz oda.. Ma van a kedvenc modim szülinapja...
Na jó csak vicc volt!!
Boldog szülinapot Punker!!! -
-
:DDD -
ST,nekem is van nyígem,nem akarlak zaklatni de van itt kedves fórumozó aki csak azért jön fel nap mint nap a csetre ,hogy porig alázhasson pár embert köztük engem is!
Nem lehet itt valamit tenni??
ékezetes neve van neki----bréking----és hiába a cset ban mégis tud irni a csetre!!
#11666---------egy kis idézet a beszélgetésből! -
Gyűjtést kell szervezni Borg védelméért!!!
-
érdekesség, K.András küldte
----------------------------------------------------------
From: Király András [mailto:*******************]
Sent: Tuesday, January 02, 2007 2:31 PM
To: [email protected]
Subject: [ugyelet] Talán válaszolnátok!
Oké, intézem másként, mindenki szanaszét lesz baszva! Ez garantált!
Elsö embert akit elérek sg-röl, kezét lábát eltöretem aztán jönnek a többiek is! Lehet jot röhögni, de megnézed a képem egyböl rájössz én ezt meg is teszem!Annyira felszivtam magam, amig meg nem tudom ki ez a borg és amig el nem taposom addig nem nyugszom, ha kell akár 100 ezret költök rá, ha kell kétszázat!
-
vgay csakszabályozni kéne hogy ha vki egy évnél idősebb reg csak az chatelne -
Én is megszűntetném vagy, ha nem is a fórum főoldalról mindenképp levenném, mert elég gáz, ha idetéved vki és csak azt látja, hogy ugatnak egymásnak... -
egyszerűbb lenne, hogyha lenne egy link hogy CHAT, azon belül egy java-s chat, ahol lehetne privát szobákat (jelszavas) nyitni, lenne egy előszoba ahova mindenki irhat, aztán meg lenne oldva eza probléma, ott mindenki azzal beszélhetne akivel akar -
Őszintén szólva a cset ide tökéletesen felesleges dolog. Főleg így, hogy boldog-boldogtalan beleugázhat.
Ahol hülyék vannak oda nem kell menni, van itt elég jó topic, esetleg lehet nyitni egy sajátot, amit tudtok is moderálni, senki nem fog banolni titeket az ottani csetelésért, mert eltűrik ezt errefelé.
Én simán megszüntetném a csetet, de ugye nem én vagyok St, majd ő eldönti mi legyen (lehet őt zargatni ez ügyben, persze csak módjával). -
igazad van, engem is idegesít ez a kis mocsok nemtom ki, lehetne már vmit kezdeni ezzel, mert szét van barmolva a chat minden nap, az meg egyenesen undorító h ismer minket a srác, de én ezt az ő lelkiismeretére bízom, egyszer úgyis kiderűl h ki ez....reméljük h holnap ha elkezdődik a suli már nem lesznek ilyenek... -
Igaza van a kollégának! Ott van például a fifticsákó, minden héten legalább egyszer bejön káromkodni.Hiába kap azonnal bannt, máris regel egy egy másik nick-et és folytatja.
Hiába mondod azt hogy ne gyere ide, nem érti meg.
Tényleg az lesz, hogy összehívja a bandáját és megver minket.Félek! [VICCEL :DD]
-
köszönöm -
Jó,én monnyukrá ,hogy "normális" vagyok,de amikor én pont csetelek 1 másik normálissal ,és bejön 1 faszparaszt ,és elkezd jókurvaédesanyázni,elösször ráhagyom,de nem fejezi be,ráadásul mikor ujra kezdi és csak az anyám szajkózza aki tényleg végig az ünnepek alatt is kórházban fexik 1 súlyos műtét után(tudom ez egyéni szoc prob)azt már nem tudom szó nélkül hagyni.
Mégegyszer mondom ez nem 1 szeri eset mert vissza jár direkt basztat többünket ,ráadásul közüllünk való mert ismer minden részletet rólunk,és ezt nem fogom fel ,miért nem kapott már perban-t,ha ennyit "nyígek" itt már ,a multkor mkor bugott a pont kiosztótok kapásból kibaszodott perbanra jó pár fórumozó,akkor ezzel mit vesztenénk???
Szal,amit meg mondott János hogy a nick van ott megértem de pont az esetnél volt hogy @kolégátok ott járt ki-be ,na mind1. De ezek a mocskok tudják,hogy ha ékezetes nickel jönnek nem bannolhatóak a csetről.
ui:a Honfoglalon ha a csetre csúnya szó megy automata bassza ki,ezt itt nem lehet???[ÉRDEKLŐDIK] -
Done -
bocs hogy megint ilyenekkel zaklatom a nagyérdeműt, de tegnap elrontottam a bannert és készítettem egy javítást... megtennétek, hogy ezt beteszitek ide bannerként? nagyon köszönöm mégegyszer -
Másrészt nooormális ember nem chat-el rajta, mivel nyüzsiznek a tizenéves hülyegyerekek. Max. akkor érdemes, mikor éppen szivatni akarod őket, de ezek még abból sem tanulnak (sose). -
"ott vannak a moderátorok mikor ezek fojnak"
Az, hogy ott van a nevük a chatlistán, még semmit nem jelent.
Nekem is sokszor van úgy, hogy nem is vagyok a gépnél, csak éppen a főoldalon vagyok, a chat meg olyankor beléptet egy idő után... -
télleg igazad van -
minden téren osztom a véleményét!
Shadow egyfolytában ott van a cseten és látja ezeket nap-mint nap!
énis igyekszem minél többet ott lenni, de ez felháborít! minden féle nyugodt beszélgetést megzavarva minden féle ban után írogat ! -
Hello! Ezt a képet valamelyik modi berakná ennek a topicnak a fejlécébe? nagyon hálás lennék érte és további buékot!! -
ez most már pöppet kezd idegesiteni,nem igaz hogy nem tudtok neki semmit csinálni,és ami a röhej ott vannak a moderátorok mikor ezek fojnak!!
kérdezem én ez kell az sg-nek??
vagy kihez kellene már fordulnom ,hogy ez megszünjön??? -
13:58 SHADOWEYES7: :c
13:58 ColdFire: megyek kaja
13:58 ColdFire: bájz
13:58 ColdFire: bréking
13:58 ColdFire: hol volt tesom?
13:58 br?ng: akkora fejed van mint egy kibaszott nagy tök :SDF:SDF
13:58 Moncsy cica: Jóétv. cold
13:58 SHADOWEYES7: EZ KÜLÖMBEN A @MODIK SZÉGYENE HOGY NEM RAKJÁK KI VALAHOGY..
13:58 br?ng: miért raknának ki?
13:58 br?ng: ök is látták a képeiteket :SDFSDF
13:58 br?ng: LOOOOOL
13:59 SHADOWEYES7: de átvan húzva a neve és nyomja
13:59 SHADOWEYES7: :O
13:59 ColdFire: szar a rendszer...
13:59 br?ng: te úgy nézel ki mint egy hájas vén disznó, kula mint egy zsidó, mer zsidó orra van, hajnalcat meg ronda mint az állat :DDDDSF
13:59 ColdFire: köcc cica
13:59 ColdFire: ték... :o
14:00 ColdFire: ték
14:00 ColdFire: na:)
14:00 br?ng: mellesleg coldi kért meg hogy szóljak be, de miután a képeiteket megláttam, ez már rohadt vicces lett :SDF:SDF
14:00 br?ng: nem hittem hogy tényleg ilyen fogyi banda van itt :SDFSF:
14:00 SHADOWEYES7: télleg,most komolyan beszélsz???
14:00 br?ng: nem hittem hogy tényleg ilyen fogyi banda van itt :SDFSF:
14:00 SHADOWEYES7: télleg,most komolyan beszélsz???
14:00 br?ng: zsidó, egy disznó meg az a ronda ribanc :SDF:SF
14:01 SHADOWEYES7: ő haverod??
14:01 br?ng: LOAAAAAAAL :DDD
14:01 br?ng: nem haver fiatalabb nálam :DDDDSDF
14:01 br?ng: de ismerem :SDF:SDF
14:01 br?ng: te dagatt gecy
14:01 br?ng: :SDF:SDF
14:01 Moncsy cica: br és én mi vok?:D
14:01 Moncsy cica: rám még nem mondtál semmit lol :D
14:01 br?ng: vén anyabaszó elmebeted :SFD:SDF
14:01 ColdFire: hol volt tesom te geci?
14:01 Moncsy cica: akko má kiwi vok ha má mindnekit kritizálsz
14:01 ColdFire: nem tucc olvasni?
14:01 Moncsy cica: mer ahogy látom ahoz nagyon értesz
14:02 ColdFire: na mivan köcsög nem emgy?
21:43 br?ng: SHADOWEYES pofád befogod te elmerozzant hájas vén geccy :SDFSDF
21:44 br?ng: SHADOW apád bolesztált kiskorodban hogy ilyen elmebeteg vagy? :SDFSDF
21:44 BIG Money7: te meg ki a faszom vagy?
21:44 br?ng: SHADOW anyja vagyok, 70 éves 150 kilós vén kurva! :SDFSF
21:45 br?ng: :SF:SDFSDF
21:45 BIG Money7: grat te fasz
21:45 br?ng: hol van a büdös zsidó kulabá? :SDF:SDF
21:45 br?ng: biztos a zsidó orrát piszkálja :SDF:SF:SF
21:45 toysoldier: inkább szánalmas vagy ...
21:45 br?ng: itt van a hízó disznó! :SDFSFSFSF
21:46 br?ng: vén dagatt elmerozzant :SDF:SDFFSD
21:46 SHADOWEYES7: haggyad
21:46 SHADOWEYES7: nem normális
21:46 br?ng: már csak a ronda ribanc hiányzik meg a zsidoorrú kula :SDA:SDFFSD
21:47 br?ng: SHADOW te vagy a normális, napi 20 óra chat 36 évesen :SDF:SDFSDF
21:47 br?ng: te dagatt szánalaomdisznó :SDF:SDFF
21:47 kissdani878: ne veszekedjetek