<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
nem látod, hogy ki van törölve egy hozzászolás, tedd magad kicsit takarékra lécci.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Akos 001
náá:)
miért?"reklamálásért"?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
csak halkan megjegyzem hogy ilyenért ban-t szoktam adni, de majd St eldönti.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VinylToy
hát mirõl van szó? Nem írhatod be a best of büntibe, hogy köcsög moderátorok? :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

igyekezni fogok
St
A büntetõpontot nem vonjuk vissza. Azonban úgyis módosítani akartam a szabályokat, így most 3-tól nem lehet a gumit látogatni.

Igyekezz nem gyûjteni be még mellé.
VinylToy
De hisztizel, nincs erre más szó.

Punker
egyszerû a dolog St fogja megnézi eddig hány pont ment ki 18+ -os dologért a humorosban, saccra 20-30 pontot oszthattam ki ott így, szal nagyon el vagy tévedve, max a többiek kérvényezhetik hogy ha õk több pontot kaptak akkor te se úszd meg 1 ponttal, részemrõl lezárva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nem ez a téma, fogd már fel...h ki a hisztis kisgyerek, és ki nem...
Punker
érdekes õ nem sír, megkérdezi normálisan mikor jár le és kész, talán mert nem 1 hisztis kisgyerek?

lol, nem, ez nem álomvilág, hanem eddig így volt, fogd már fel... Nem veszed észre, hogy csak Te és St - akinek, ne haragudjon meg, de kevés rálátása van a dolgokra, úgy veszem észre, nem annyira látogatja azt a topkot - modjátok, hogy eddig se volt megengedett???
Punker
te tényleg álom világban élsz? azért mert nem veszünk észre minden vissza élést az szerinted feljogosít valamire? már 1x elmondtam megnézed eddig az olyan xxx-es képekért amit te beraktál 2 pont ment, most te 1-et kaptál mert komolyabb következménye van, szal nem ártana ha elgondolkoznál.

Nem, St, nem sírok, és nem is rinyálok... Csak bepanaszoltam a legjobb moderátort, hogy ok nélkül, az eddig megszokottakkal ellentétben adott nekem büntetõpontot, amire bizonyítékot is hoztam. Így értelmeznéd, akkor talán megértenéd.

De valóban szerepe van annak is, hogy ide írok, h a gumiba nem mehetek, bár fõleg a Saját topikok zavarnak-
St
gondolom most azért sírsz, mert nem mehetsz a gumiba, ugye?
megkérnélek, hogy akkor tekints vissza a múltba 1-2 képet... URL-ben mindig is megengedett volt a HUmoros és aranyosbna, nem tudom, mennyire olvasod -.-
St
18+-os képet max. a sajátban engedünk meg, általánosban semmiképp. ezért mindig járt a büntetõpont
Sziasztok!

Szeretném, ha felülbírálnátok Punker ma adott büntetõpontját.
Ti. eddig lehetett 18+as képeket (visszafogottabbakat) linkelni a Humoros és aranyosba, a fejlécbe is be van írva, hogy miért jár büntipont, ez nem szerepel ott, és ma mégis teljesen másért adott:
Néhány példa:
#59952, #59952, #58773, #56543, #56016...
Ezzel nem az ezeket postolókat akarom szar helyzetbe hozni, csak bizonyítanám, hogy Punker véleményével ellentétben eddig ez nem volt büntetve.

Tisztában vok vele, hha elutasítjátok a rinyálásomat, megkétszerezitek, vállalom.

Kösz,
Takezó

kiegészítés: nem a példák a lényegek, nem néztme meg mindet, lehet, hogy van köztük lájtosabb is, mint egy nagy pénsiz:Ð, de mindesetre kismillió ilyen volt már a humoros életében:)
Crem
#59972-#59974

<#felkialtas>fizetõs warez...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Punker
1 örökkévalóság mert mi nem tudunk adni, ahogy le is van írva a moderálásnál, [email protected] kérd.

littleNorbi
Medig tart egy modnak megtenni hogy házigazda lehessek?

Laky
ugye nem te akarod kérdõre vonni a jónépet? :DDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Brigicsaj
jah....:DDD

xD

Láma!
jogos, sry.
értettem.

Akos 001
Ha már a gumit említed,akkor mi ez a sok gumi szintû topik,ami az utóbbi 2 napon nyílt?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
nem a gumiban vagy vigyázz a szádra!

Akos 001
remélem felfogta....

Akos 001
Na kösz.
Ok.

Pheel
Pl te? :P
Akos 001
Valaki duncsizzon el MM2-vel,vagy magyarázza ell neki valaki,hogy mire van a Keresõ.Thx

Akos 001
Ja.
Valaki csóró a családban és ezért topikot nyit:D

Brigicsaj
Láttátok az evõeszközök eltûnése topikot?
már komolyan mondom szánalmas hogy miket kinem találnak.......<#wilting>

xD

Akos 001
Hogy mekkora "divat" lett a banner berakatása.

RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Láma!
im rulz:DD

prezi
most egymást áruljátok be ? szép.... akkor minek a topic ?:D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

akyyy
a topik a gumiba volt, ott is nyílt, csak neoreg kérte, hogy tegyék át a gumiba... csak közbe visszaél helyzetével, és töröl visszamenõleg sok hozzászolást...

szvsz goth lenne a megfelelõ házigazdának (meg én:D csak hát abbol viszhang lenne már)
meg amugyis neonak van pár más nickje is, ami bannolva van...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
alapból a témaindító kap házigazdajogot.

akyyy
valaki adjon már ennek a topicnál Goth-nak házigazda jogot és neotol vegye el mert kitöröl mindent:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
majd a házigazda rendben tarja.

hát nemtom, ez igazából így sehova sem való, met nem számtechjáték, de játék :Ð Sajátba azért nem jó, met talán lehetne belõle értelmes topikot kihozni, ha nem offolnák kicsit most szét
Punker
mert?

most átraktátok a Sajátba, de nem, ez a topik nem odavaló, sokkal inkább a játékosokba, ha nem is számítógépes játék...
azért az általános ne legyen cset htxvm
akyyy
már rég kivettem:D

Láma!
ha ö nem jár be, akkor hiába

Laky
huh :DDDDDDd
akkor írsz egy olyan szót, amit lehet folytatni

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Akos 001
Akkor Õ legyen a házigazda,logikus.

littleNorbi
Lalee

littleNorbi
GOND