Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De most megjelent 1-2 ember,és mindenki szid mindenkit.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Úgy érzed nyomott vagy?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jogosan kerülbezárásra az ilyen topik, ha a mod elirányítja a megfelelõ topikba a topiknyitót, de az hogy mindenki beleszóljon vicces dolgokat..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Megértem hogy valakinek nem tetszik egy új topik, de akkor majd egy moderátor beír pár linket ahová elfért volna és bezárja a topikot.
Francnak kell hogy a pöcsmajmok beugassanak mindenbe, olyanba is amihez egy fikarcnyit se értenek, és képtelenek hozzászólni a témához.
pl.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
De a hülye topikokat általában 2-3éve regelt fórumozók nyitták.És volt akinek 100-170 hülyébbnél hülyébb topikja volt/van.
De nem tudok mit tenni... A fiút, somát olyankor inkább kiengedem (a környéket yol ismeri, autók nem nagyon járnak) és hadd meneküljön szegény, ahová hajtja az ösztöne. Volt, hogy a garázsba zártam be õket - bekapcsoltam az egyik rádiót nekik, hátha elnyomja egy részét a durrogásnak... reggelre az egyik ajtóról még a takaróléceket is leszaggatták szerencsétlenek.
Sry az offért...
Tavaly a szomszéd gyerek (28 éves) bedobott párat a kertbe, mert élvezte, ahogy szûköl a kutya félelmében, apám szólt, én hazamentem, aztán szóltam neki, hogy álljon le - szerencsére van ismerõsöm a rendõrségen, így elsimították az ügyet, meg annyira nem is vertem meg, mint kellett volna...
http://gaborszantai.co.uk/
Mert például itt vannak a nagy "kult" topikok, a cset, a nagyon lúzer kislányok, stb, ezek nem érdemlik meg a törlést.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Úgy érzed nyomott vagy?
"Szólj igazat, betörik a fejed"
Teo szokott félni a durrogtatástól?
"Tegnap csináltam lángszórót ha vkit érdekel 1 ultrabiztonságos,veszélymentes lángszóró nagy lángal akkor ez kell neki:
Szal lángszóró ala Darfe:
-végy egy kb 1 literes flaskát,pl coca kólásataz jó testes
-tömködd meg jól égõ papírral és öntsd nyakon benzinnel
-forgasd kicsit majd gyújsd meg (ilyenkor kis lángon ég)
-mikor 1 kicsit már elégett a dolog oltsd el
-nyomkodd a flaskát és látni fogod hogy jön belõle 1 csomó benzingõz
-na öngyújtót a flaska elé és nyomd meg a flaskát😊
Hangyák ellen kiválló,és tartós😊
Ajánlom midnenkinek😊
-------------------------------------------------------
Ez se normális dolog...3 dobozzal és úgy hogy szilveszter sincs és pont most hogy betiltották??
Ne haragudj barátom de ez akkora fasság volt hogy nemtok mit mondani...
Ha kimész és dobálsz petárdát aztán rohansz az ok...
Amúgy kurvajó szórakozni a benzinnel,olcsó és 1 deci is úgy ég mint a picsa!
Tegnap fogtam kikettem a WCpapírt nyakonontöttem kb 2-3 deci benzinnel és olyan kibaszott nagy lángja volt hogy aszittem beszarok...Rohantam is mer ha ott rajtakapnak a fakabátok akkor elég durva vége lett volna a helyzetem.
Amúgy csak kb 5-10 percig égett,még eloltani sem lehetett😊
benzin,petárda,rakéta,füstbomba...ezek kellenek a jó élethez😄DDDDD
Jameg csináltam lángszórót,beketömködtem csomó papírt egy 1 literes kólás flakonba,nyakonöntöttem benyával,kicsit égettem belõle aztán eloltottam.
Megnyomtam a flaskát úgy hogy az öngyújtó a nyak szájánál...Elég durván égett az a benzingõz😊
Lángszóró fíling beüt,mehetünk irtani😊))
Amúgy csak óvatosan csinálom nehogy már elolvaggyon a maradék hóak is:o)
Én régen olyat csináltam, hogy egy 90cm-s csillagszórót felakasztottam, és arra csigaspirálba celluxszal rögzítettem a petkókat. Amikor beindult a dörzsgyújtó leégette magát a csillagszóróról, és a földön durrant. Fontos hogy csak egy réteg celluxot használtam. Ja, és merõlegesen raktam a csillagszóróhoz Így egy Tmintázott, azaz sok T-t.Persze nemszabad túl közel rakni õket egymáshoz, mert az egyik dörzsgyújtó lángja átégetheti a következõt, akkor már kettõ esik le, és elfojthatják egymást a robbanások!% A végére úgy nézett ki mint egy sündisznó! Felakszt, meggyújt.. elsétál...
Lol éjfél felé leugrom a benzinkútra,mondom jóstét 1 liter benzin kéne...
Nééznek aztán mondják oké,megveszem a liter benzint aztán hazafelé sétálok busz helyett...az volt kb 1 óra...
Eléggé elfáradtam már de aztán hazaértem,átöntöttem a benzint kannából citromlés flaskába és kimentem ide 3 utcával arréb gyújtogatni😄DD
Felgyújtottam 1 egész tekercs vécépapírt,még sok papírt,és 1 kutyaszart meg majnem magamat😊
Kurva jó volt,csak az a kár hogy egyedül voltam😞
Most itt vok és szellõztetek mer kurvára benzin szag van,anyámék meg gondolom nem fogják csipázni holnap😊"
Azért érdemes lenne beleolvasnotok, érdekesek a házilag készíthetõ pirotechnikai eszközök, lángszórók, fénybombák...
Felettébb tanulságos az egyik kisgyerek szövege, miután igazoltatták a rendõrök nemrég és elkobozták a petárdáit - nekem az a furcsa, hogy az ilyen topicok mindig pörögnek, míg egy National Geographic topic meg eltûnik a süllyesztõben.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Warez: a warez scenerõl szóló topicokat nem zárjuk (lásd pl. bukott Killer/morder cd író). Ami illegális, tehát warezsupport (pl. crack, serial, hogy kell feltörni stb), azt zárjuk.
Ha a petárdafórumban arról van szó, hogy hol lehet illegálisan petárdát beszerezni, akkor zárni kell. Ha ilyesmirõl nincs szó akkor nem.