<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bementem a topicba, gyors beírtam a böngészõbe, hogy javascript:tkar() amíg át nem váltott, kidobta a karbantartás ablakot, és töröltem belõle ami nem kell
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
belépek a nfs most wanted garage topicba erre átirányít az externet.hu-ra<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
majd megnézem a pofád a szar pcdel elmehetsz a gecibe,már nem tudod magad megvédeni kis szarfaszu buzi,konzolnak leáldozot mi hahaha a szar pcdre van gt4,pgr2 nincs mert a pc egy szar telepits és pachel,majd a pofádba röhögök a szar játék felhozatal miatt,konzol jövõ pc múlt egyértelmû!
<#banplz>#banplz>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Köszi!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Talán nem lenne ennyi idóta topic...
legközelebb már ilyeneket nyitnak: "Tescoban ma csak 99 a literes tej", vagy "Megdugnám az idõjóst, ha nem a Lajos az"...
http://gaborszantai.co.uk/
t
x
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
õõõõõ aaaaaaaaaaaaa mások is csúnyán írnak és nem is helyesen...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Na ebben maximálisan egyetértek veled. Lényegtelen, hogy írsz-e. LÁÁÁÁL!
"Szerintem te sem vagy 5-ös nyelvtanból!"
Tényleg nem. Már úgy 12 éve nem. Elõtte azért az voltam. :-P
Nemmindeggy hogy hogy ír?
Szerintem te sem vagy 5-ös nyelvtanból!
Nem veszekedni akartam.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
szét lehet nézni az Sg-n
meg nem az a lényeg, hogy írok..ennyi
2005. 11. 26. - DVD filmek ingyen a netrõl
mellesleg amit most nyitott abba több mint egy órája nem ír.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HPB Kandurex