<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laky
ue. volt a tápigomban is...
bementem a topicba, gyors beírtam a böngészõbe, hogy javascript:tkar() amíg át nem váltott, kidobta a karbantartás ablakot, és töröltem belõle ami nem kell

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Punker
én arról beszélek hogy ne legyen 10 sor a te köszöngetésed!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

geri15
vmelyik nagyokos elbaszta a bannert, ami az UW-n van, és az irányít át az Externetre

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Tertovan
csak az a baj hogy nem egyszere vannak itt. :(

tigeroo
miaf* van a topicokkal???

belépek a nfs most wanted garage topicba erre átirányít az externet.hu-ra<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
nyami
nincs vele semmi baj -.-

Gabesz amd64
idegesítõ?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ezt a jimmy127 gyereket valaki bannolhatná már, mert az ilyen "most ki anyádét össze vissza hazudozol alkalmi segnyaló!" beugatásait nem sokáig fogom szó nélkül hagyni.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

jointeer
nem

köcsög

Akos 001
azért szólni csak lehet:)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
kértük már hogy ne szólj bele mindenbe!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Akos 001
azt már nem csinálja....most az volt a "szokása",hogy felsorolta a chatban lévõket,szépen sorban....de Ter jó "gyerek"<#smile>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
nem kell mindenkinek külön köszönni, tehát ne legyen X+1-szer beírva hogy jóreggelt X.....

Tertovan
hasznalhatom a hm -et es a joreggelt a chat-en?

jimmy127 barátunk még mindig nem nyugszik: Európában is debütál az Xbox 2, #76-os hsz.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Tudom, hogy ez nem az Általánosban van, csak kicsit eldurvult sztem már ez az egész... 1-2 büntipont sztem jólesne a srácnak...
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

geri15
HPB Kandurex
HPB cSuwwi

<#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bandew
Lécci kicsit takarítsatok a VICCEK topikban, (néhol azért van vicc is, azokat ne :-))
Köszi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Magnumrolcsi
<#levele>

prezi
<#shakehead>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Akos 001
csak azt ne!<#idiota>

Pheel
De nagyon acélkemény itt valaki! Mindjárt összepisilem magam <#idiota><#fogmosas>
Láma!
lol, ember!!
szerinted ezt hogy értette???
miért szpemmelsz mindig?<#szomoru1>

Akos 001
Pheel tegyen neked szivességet?

Magnumrolcsi
Tehetsz egy szivességet !!

Danee
rendben!

Punker
ne nyiss topic-ot mert egy központi HP topic van évek óta!

Punker
nem megoldható

bocs, lehet már valaki felvetette, de nem lehetne adminon keresztül nyitni a topicokat? Mindig van vki a közelben, nem?
Talán nem lenne ennyi idóta topic...

legközelebb már ilyeneket nyitnak: "Tescoban ma csak 99 a literes tej", vagy "Megdugnám az idõjóst, ha nem a Lajos az"...

http://gaborszantai.co.uk/

Aquir
h
t
x

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punker
anyázás.

Mi volt a logóban?

Truck Driver001
mit foglalkozol más logójával...ne akarj intézkedni mindig mindenbe...ilyet..logó miatt büntipont..agyam eldobom..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Lteebee
Hamar kipontozódsz, ha így folytatod.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
De komolyan: milyen válaszra számítottál?

õõõõõ aaaaaaaaaaaaa mások is csúnyán írnak és nem is helyesen...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

lálláLDSA:D:a alázás <#hehe> de azét nám kéne offolni <#gonosz1>
Pheel
"meg nem az a lényeg, hogy írok"
Na ebben maximálisan egyetértek veled. Lényegtelen, hogy írsz-e. LÁÁÁÁL!

"Szerintem te sem vagy 5-ös nyelvtanból!"
Tényleg nem. Már úgy 12 éve nem. Elõtte azért az voltam. :-P
lál, sztem õ már nem tanul nyelvtant <#gonosz1>
Magnumrolcsi
Az.

St
"neszekáld a haverom"
mi ez, általános iskola? :D
daf xf
Hé hé hé neszekáld a haverom !
Nemmindeggy hogy hogy ír?
Szerintem te sem vagy 5-ös nyelvtanból!
Nem veszekedni akartam.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Magnumrolcsi
nem mind1, hogy írok ?
szét lehet nézni az Sg-n
meg nem az a lényeg, hogy írok..ennyi

Pheel
Egy helyesírási tanfolyamra szivesen beiratnálak... <#wow3>
Magnumrolcsi
Vegas-nak hogy lehet olyat írni a logolyába?
Szerintem meg ér egy büntit !!

PLackó
2005. 11. 30. - Hogy lehet élni kövéren?
2005. 11. 26. - DVD filmek ingyen a netrõl

mellesleg amit most nyitott abba több mint egy órája nem ír.

Sir Quno Jedi
Ez a pales gyerek banolható. "Hogy lehet élni hülyén?"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3