<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, így már stimmel. Csak eléggé félreérthetõ:-)

LoDMaSt
A regisztrált szó után képzelj oda egy vesszõt. :D

@ Hellomarci

Hát ezt nem értem. Nincs öt perce, hogy felvettem VIP-fórumozói jogomat, de ha a csillagom fölé viszem az egeret, ezt írja: "2005. 07. 03. óta regisztrált VIP fórumozó" Megnéztem a rendszeridõt, jól van beállítva. Mit lehet ilyenkor tenni?

Tisztelt Adminok,

Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy zárjátok be a petárdás topicot, különben azt úgy veszem, hogy támogatjátok az állatok elleni erõszakot és feljelentést teszek az SG szerkesztõsége ellen, elsõ lépésben Állatvédelmi szervezeteknél!

Megértéséseteket és empátiátokat a kisállattulajdonosok nevében elõre is megköszönve:

Szántai Gábor

http://gaborszantai.co.uk/

Aquir
erre gondolt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The FlashBack
Hello:) A Mozilla Firefox topigban (azért ide írom mert ott nincs)
au Aquir #2481 hsz ében lévõ képet pls bannernak betenni... thx

Aquir
Itt töröljétek légyszi a #61-estõl mind

köszi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dying Soul
geri15
Ok értettem
Egyébként ezt úgy mondod mintha nehezedre esne elolvasni azt a pár hszt

aquir: ok :)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Lteebee
Befejezi mindenki, mert pipás leszek!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Igen, és ha hozzádszól, nem is baj, ha hangot adsz nemtetszésednek.
De nem neked szólt, ezért csak plusz néhány hsz-t kell feleslegesen elolvasnom.

Aquir
azt írtam: "sértegetéssel együtt" :)

geri15
és azért mert sokan írják attól még úgy kell? o.O
egyébként durvábbat akartam írni, de aztán visszafogtam magam..
sryak, de mert fórum még be lehetne tartani alap emberi normákat :||

Aquir
ezt egy kicsit erõsnek vélem a sértegetéssel együtt :), gyakran irnak olyat hogy pl "#2234 del"
"Tomi000019: NFS Most Wanted ##18813"
del,ban" stb

geri15
micsoda avantgard logoak o:

Pheel
Hozzászólások törlése:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.

Ráadásul nem mondtad, hogy kérem szépen...
geri15
lol
hülyeséget írsz be és azért töröljék?
és mi az hogy "törlés"? esetleg légszives, vagy kérem... de legalább egy plz te neveletlen tuskó

littleNorbi
Lteebee
Én ezt nem feszegetném.

esztet itten lehet elmondani? :D.sa:DDSA há sztem is <#hehe>
littleNorbi
Sztem is hülyeség h kiszedték.

Lteebee
Nyugodj már le!

LoDMaSt
Ha azt vett...

@ Hellomarci

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mozs mek büntetõpontot kabtam!

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

lolát nem lehetne megfékezni, mielõtt még belekezd egy alaposabb flémbe? (#12)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

attól még van értelme, met jó érzés, de ez off, szal -.-
dgsdf

Má nem írja ki, hogy mennyi a fórumozók üzeneteinek száma? Akkor most mi értelme van spammelni? <#banplz>

littleNorbi
Јебемти матер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geri15
szerencsétlen hülye sztem nem is tudta hogy 5 bünti=bann :D

LoDMaSt
Igen, látjuk mi is, de köszönet az SG nevében, hogy elmondtad.

@ Hellomarci

DEXTER92
Meg is kapta?....

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
Saját kérésre...

gercse
ok jöhet

Lteebee
Kérésre automatikusan 5-öt kapsz.

Vigyázz nagyon!

Dying Soul
pfff :D

gercse
büntipontot lehet kérni ?:D(csak mert megtetszett :D)

Dying Soul
Tõlem megnyithatod, ha tényleg versenyt akarsz, bár azt egyelõre nemtudom, hogy fogjátok kiértekelni ki a nyertes, stb..

DEXTER92
Akkkor sajátba nyithatom?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Dying Soul
Hüh, én nem tudom, van Photoshop Munkák topik, homemade dolgoknak, van Photoshop Contest topik hülyeségeknek, ha megnyitod szvsz saját be tedd, mert ott tudsz törölni.

DEXTER92
Most inkább megkérdezném mielõtt nyitok:
Nyitni akarok egy Photoshop verseny topicot
Én nagyon éredkelt vagyok a témába, szeretek photoshopal dolgozni, és szeretnék csinálni egy photoshop versenyt
Vagy mondjárok ha nem az Általános eszmecserébe nyissam

lál, nem warez, az e-book vásárlás -.-
The FlashBack
"Akkor meg minek foglalja az sg tárhelyén a helyet?" <#mf2>

Tudom. De tényleg nincs benne semmi hasznos info, amely fontos lenne másoknak. Csak flém az egész. 15-20 hsz összesen. Akkor meg minek foglalja az sg tárhelyén a helyet?

ez nem igy mûködik

Linkátirányítás letiltása

Szelektálok a megnyitott topikjaim között. Ezt én nyitottam meg, de minek. Érdemleges info nincs benne, csak pár hsz van. Szerintem nyugodtan törölhetnétek. Megnézem még, hogy milyen topikjaim vannak, amit lehetne törölni.

Üdv

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M