<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy zárjátok be a petárdás topicot, különben azt úgy veszem, hogy támogatjátok az állatok elleni erõszakot és feljelentést teszek az SG szerkesztõsége ellen, elsõ lépésben Állatvédelmi szervezeteknél!
Megértéséseteket és empátiátokat a kisállattulajdonosok nevében elõre is megköszönve:
Szántai Gábor
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
au Aquir #2481 hsz ében lévõ képet pls bannernak betenni... thx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyébként ezt úgy mondod mintha nehezedre esne elolvasni azt a pár hszt
aquir: ok :)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
De nem neked szólt, ezért csak plusz néhány hsz-t kell feleslegesen elolvasnom.
egyébként durvábbat akartam írni, de aztán visszafogtam magam..
sryak, de mert fórum még be lehetne tartani alap emberi normákat :||
"Tomi000019: NFS Most Wanted ##18813"
del,ban" stb
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
Ráadásul nem mondtad, hogy kérem szépen...
hülyeséget írsz be és azért töröljék?
és mi az hogy "törlés"? esetleg légszives, vagy kérem... de legalább egy plz te neveletlen tuskó
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Vigyázz nagyon!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nyitni akarok egy Photoshop verseny topicot
Én nagyon éredkelt vagyok a témába, szeretek photoshopal dolgozni, és szeretnék csinálni egy photoshop versenyt
Vagy mondjárok ha nem az Általános eszmecserébe nyissam
Szelektálok a megnyitott topikjaim között. Ezt én nyitottam meg, de minek. Érdemleges info nincs benne, csak pár hsz van. Szerintem nyugodtan törölhetnétek. Megnézem még, hogy milyen topikjaim vannak, amit lehetne törölni.
Üdv