24783
![1231mod2kep2.jpg](https://media.sg.hu/kep/2003_12/1231mod2kep2.jpg)
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
![altalanos.png](https://media.media.sg.hu/forum/posts/2010_08/altalanos.png)
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
marcio,szerintem ne játsz a tűzzel ha voltál katona akkor tudod,"úgy is az erősebb kutya baszik"
itt vannak szabályok,vannak moderátorok,akik elbírálják,hogy miképpen fórumozunk!!
én is kaptam már pontot,nem vagy egyedül,de hidd el ha csendben maradsz jobban jársz!!
sry ha off........ -
marcio mela #11905 Ja és természetesen respect mert levettétek azt a randa lengyel figyelmeztető táblát a nickem mellöl.Sose tetszett.Meg nem is magyar.Miért lengyel?
-
marcio mela #11904 Mélyen meghajolok a moderátorok tekintélye előtt de alázatosan szeretnék egy megjegyzést tenni:
Amit St privát üzenetben megüzent büntetés és következményei 2x lettek leíva.1db privátüzeneten bellül.
Információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
.
.
.
stb.
Akit érdekel jpeg.ben vagy más formátumban elküldöm.
Máskor kérem csak 1x leírni.
A büntetés 2007. jan. 22. 00:37 és 2007. 01. 21. 23:41 között léphetett életbe.Méltányolható lehetett volna,hogy beláttam felesleges az érvelés és több csatornán (az adott fórumban meg privát üzenetben) kértem minden hozzászólásom és azokra adott válaszok törlését az adott fórumból.Mintha be se léptem volna a fórumba.Legkésőbb 2007. jan. 21. 21:50 -kor a fórumban sőt előbb,bár lehet valami a zéró toleranciában is meg a rendszeren se futhatott átt olyan gyorsan az információ hiszen csak kb. 1 óra 45 perc lehetett rá az idő.
A privát üzenetben eltiltottak a fórumozástól.
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
De a chatról szó se esik!Másnap (2007. jan. 23) éppen jót chatelek azt hiszem SHADOWEYES7-el valami békés témáról.Talán az SG fórumozók létszámáról?Erre kitörölték minden szavam és a nevem áthúzták a szobában.
Ezt nem értem.Mi az indoka ha a chat szó el se hangzik a fent említettt privát üzenetben.Szeretném visszakapni a jogot a chathez.
Ez már több mint egy megjegyzés?Egye fene. -
egy két büntipont lehet... -
mi lett itt, cset???? -
Cat #11901 "kíván"
csak azért jutott eszembe, mert sirtatok hogy istentopik
isten -> kivánság -> biztos voltam benne, hogy van kívánós topik. -
És mégis milyen kulcsszóval? Kinek jut eszébe ilyen topikot keresni??? (Caton kívül) -
és a keresőt használni lusta vagy..... -
És nem tudtam hogy van olyan topik... -
és akkor mi van? -
2005 óta nem írt senki hozzá semmit... -
Cat #11895 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1103108078 -
Antrax #11894 jah -
azért remélem lesz vmi eredménye a nyavajgásnak... -
akkor meg bannolják zsoltit ne a topikot zárják be -
Akkor töröljék ki azt a hozzászólást de nyissák meg azt a topikot...
Egy-t eltudok viselni
-
Kaphatsz, csak éppen vasárnap van. Az ördög is alszik. :-P
Egyébként örülj, hogy csak be van zárva a topik és még dumálhatsz, ugyanis a legutolsó bejegyzésed színtiszta politika. Ez pedig itt TILOS. -
Hali ezt a topikot vissza lehetne állítani?
Topik -
Vissza jelzést azt kaphatunk? Vagy úgy is az lesz amit a moderátor akar és a fórumozó levan sza...ejtve? -
Még lezárva is 5. a toplistán!!! nyissátok meg újra pls -
Antrax #11886 Jah ok nem láttam... AKKOR ÁLLÍTSÁTOK VISSZA NEM CSAK NEKEM HIÁNYZIK!!! -
A "Mit tennél ha isten lennél?" topikot aki kitörölta pls állítsa vissza!!! -
már megkérdezték :/ (lásd itt: #11879) -
Antrax #11883 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169915272
Ez miért lett kitörölöve? -
Hellosztok!
Azt szeretném mondani hogy mikor vkinek a galériáját nézem akkor olyan izé, hibás.
És hogy meg kéne csinálni. Előre is kösz!
Üdv, bb! -
Máskor linket adj meg és nem kell ismételgetned! -
ráadásul bannoljátok a gyereket kifejezett faszkalapok kószlálnak az sg-n, ti meg ilyeneket büntettek....
-
eztet méirt kellet bezárni ? -
dieselG #11878 Ismétlem: #2456. hozzászólás -
dieselG #11877 Az ADSL - melyik szolgáltató? topicban véletlenül egymás után kétszer postoltam. Pls az elsőt töröljétek. Thx! -
Miért teheti meg hetenként 2-3 újreg, hogy teleszórja a fiúk lányokat csajozásittanácsok hu-s linkel?
Annak az oldalnak a linkelését is ki kéne szűrni, úgy mint ahogy a képfeltöltés huról és jópár másik oldalról egyszerűen nem enged berakni képet. -
Antrax #11875 Jah nem lenne rossz ha átneveznétek -
Please átneveznétek ezt a topicot: "Mit vársz ettől évtől?"
"Mit vársz ettől az évtől?"-re???? -
-
Én megértem, hogy unalamas a moderátori a munka, de azért egy indoklást sziveasen fogadnék, mielőtt bannoltok. -
Ha gondolod, csinálhatjuk úgy is, hogy letiltunk és úgyhagyjuk.. -
Nem tudom melyik moderátor szórakozik, hogy hol letilt a csetről, hol visszaenged, de nem vicces -
Csinálsz egy odaillő, megfelelő méretű képet, feltöltöd valahová, aztán megkérsz itt minket, hogy tegyük be. Ez a módja. -
Jó napot kívánok :)(jó estét inkább :P)
Nem szeretném zavarni önöket csak egy kérdést szeretnék feltenni.....hogy lehet egy topicba oda felülre képet betenni?úgy mint itt az a szolgálunk és védünk cuccos :)
Csak ennyit szerettem volna.Válaszukat előre is köszönöm.Hű tisztelőtök,és SG-setek: Attila56 :P -
21:15 Banano: *sland egy kurwa*
21:15 Banano: :D
21:15 Banano: tess