Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
Írtam, még semmi válasz <#miaz>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

MODerátor figyelmébe
World of warcraft 65325
tomsolo
passze csak törölni lehet? gumiba áthelyezni nem?

ehhh....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lteebee
De, lehetne.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

palesz191
Nem lehetne megkérdeznem mikor jár le a 3 büntetõpontom?

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

Lteebee
Namá!

Láma!
de rendes vagy....

Magnumrolcsi
rátok bízom, hogy mit adtok neki!

Lteebee
Én biztosan nem, én csak módjával osztogatok mindig.

Magnumrolcsi
ennyi??
bezzeg nekem egybõl adtok ha vmi rosszat is szólok!!

na sebaj!

Lteebee
Banán azért nem, de szóltam neki.

Magnumrolcsi
#13457 semmi indokot nem adtam rá!!
<#levele> egy hétre !!

Sir Quno Jedi
Jah, mer azóta megjavult, de elõtte többen is panaszkodtak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LoDMaSt
Mi kell az SG nek topik, #7197

@ Hellomarci

Truck Driver001
1ikbe sincs:S,de mi olyan titkos 1 szemétdombon?😄DDDDD,mind1.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

LoDMaSt
nem, mert az szigorúan titkos, belépés csak tagoknak_
/használad a keresõt ebben, vagy a mi kell az SG nek topikban, és lám!

@ Hellomarci

Truck Driver001
walaki adna a szemétdombhoz linket?:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kinek kell itt írni,hogy flasht belinkeljen egy moderátor?
Már mindenkinek írtam,és senki semmit nem csinál...
Ki érti ezt?

Aquir
ok, régóta követem azt a topigot, de most csak azt kérdeztem most ki lehet e küszöbölni, de akkor nem ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nekem nincs baj vele

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sir Quno Jedi
Skacok!
Megnéznétek, mi a rák van ezzel a tápiggal, mert elsõre, csak az utsó hzszt. hozza fel?!! Megnéztem a hszz.-eket, de nem találtam URL kódokat az utolsó néhányban.
Olcsó konzol...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magnumrolcsi
Itt kéne törölni a #13399, #13400, #13401 mert csak a brekik látszanak.
Köszi

Flash berakása egy adott topicba problémámhoz kéne egy kis moderátori segítség.
Elég egy link amirõl ti belinkelitek a flasht,vagy küldjem el nektek magát a swf?

Pheel
Kitöröltem az alcímet. Azt hackelsz bele, amit akarsz.
A versenyrõl nem én döntök. Nem, nem tudom, hogy ki. [email protected]
DEXTER92
És még kérném szépen, hogy ebbe a topicba #107-tõl #114-ig töröljétek a hozzászólásokat, mert OFF, és van neki topigja. htx

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
</textarea><BR><BR><INPUT TYPE="hidden" NAME="extraflags" VALUE="1"><BR><INPUT TYPE="submit" VALUE="Mehet!"> <INPUT TYPE="reset" VALUE="Vissza"><INPUT TYPE="hidden" NAME="id" VALUE="1138110734"><INPUT TYPE="hidden" NAME="action" VALUE="tkar"><INPUT TYPE="hidden" NAME="status" VALUE="1"><INPUT TYPE="hidden" NAME="identid" VALUE="1125469012-1138977462"></FORM>

Ez a kód bele van írva, nem? Vagy csak nekem lenne ilyen xar?... Emiatt tûnik el a két gomb. És a CSS meg nem tom miért nem jó, de nem is tudom így módosítani 😞

A verseny a másik kérdés, hogy megrendezhetem-e?

Pheel
Nekem van mindkét gomb. Mi a kérdés?
RaZoK
nem.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

DEXTER92
#8982-re kaphatok egy választ?

Pheel
Aquir
köszönjük

én úgy láttam hogy kép volt ami a logouthoz mutatott. Ezt a hibát ki lehet küszöbölni? 😊

Brigicsaj
Kössz! 😊)

xD

Aquir
na, gondoltam hogy az, buta logout 😊

Pheel
Megoldottam.
Brigicsaj
Aha! De már jó!!!<#taps>

xD

Aquir
az #11874-est?

Brigicsaj
töröltem, basszus és még így sem jó...:@

xD

Brigicsaj
hát már tom miért, azért mert egy hülyegyerek berakott egy linket ami miatt kidob..... ez a hmhm gyerek....kikéne törölni, még megpróbálom,....de megérdemelne vmi büntit ezért...:@

xD

Aquir
azt hogy miért dob ki én se.. 😊 mindenesetre érdekes topikod van 😄

így még talán népszerûsödik is 😊😊

Brigicsaj
na jó mostmár nem vágom....

xD

Brigicsaj
aha, de akkor is, megkéne csinálni ott a problémát hogy úgy lehessen írni bele mint a többi topikba....😊

xD

Aquir
egyszerû logika

kidobott. Gondoltam ottmaradok, de közben egy másik lapon jelentkezem be. bejelentkeztem és így újra tudtam 1 db hsz-t írni 😊😊 Végül megint kidobott. Akkor dob ki amikor belépsz a topikba, vagy akárhogy újra lehívja a topikodat

Brigicsaj
Igen ezt írja ki,.....ezt vágom, mindenkinek ezt írja ki, neked hogy sikerült beírnod? nekem nem sikerült, pedig most próbáltam....

xD

Aquir

Brigicsaj
Itt a link...😊

xD

Brigicsaj
Sziasztok!
Van egy problémám! A topikomba van az, hogy amikor be akar írni vki akkor azt kidobja, és nem lehet beírni.....és azt szeretném hogy ez mitõl van...és ha lehet megkéne oldani..😊

xD

Aquir
Itt #569-tõl #577-ig töröljétek, légyszíves 😊

nxfn
fúde kemény vagy, csst pedig a topikjában kérdezz:|

DEXTER92
Khm: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138110734
Ebbe a topicba miután megcsináltam a css lapot, "ráirányítottam" a topicra, ahogy kell, egy idõ után a karbantartás gombnál eltûnt a mehet és törlés gomb (de amúgy asszem azért, mer valaki valahogy ezt:</textarea><BR><BR><INPUT TYPE="hidden" NAME="extraflags" VALUE="1"><BR><INPUT TYPE="submit" VALUE="Mehet!"> <INPUT TYPE="reset" VALUE="Vissza"><INPUT TYPE="hidden" NAME="id" VALUE="1138110734"><INPUT TYPE="hidden" NAME="action" VALUE="tkar"><INPUT TYPE="hidden" NAME="status" VALUE="1"><INPUT TYPE="hidden" NAME="identid" VALUE="1125469012-1138977462"></FORM>
beleírta, vagy ilyesmi), és a CSS se mûködik... help me!

A másik, hogy ugye csinálni akarom ezt a versenyt, összeszedtem egy zsûrit is, és... meg"csinálhatom"-e? Moderátoroktól kérdezném, hogy megvalósíthatom?

samuray
oksa! es sorry!