24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12310 bugott a rendszer..... -
#12309 akkor ezek h jöttek össze? :)
-
#12308 akkor sry, kérem törölni. :( -
#12307 a topicot is töröltesd -
#12306 Ezt a hozzászólást kérem törölni :S -
Vlala #12305 Szervusztok. A Viccek topicban tudnátok törölni néhány nem odaillő hozzászólást? Azt hiszem, észre fogjátok venni, melyekre gondolok. ;) -
#12304 ülj le fiam, 1es -.- -
#12303 Az a szar, hogy modi csak 5 büntipontot adhat maximum, az meg lejár és lehet újra 5 büntipont, míg 20 nem lesz. De ez időigényes és szép lassan visszaszivárognak a mocskok (és számosan vannak, meg ráérnek). Végleges gyors-ban kéne (ami lehetne visszavonható, szükség esetén, mint most a büntipontok), legalább néhány kiváltságos kezébe. -
#12302 hát ez nem vigasztal,amíg ő itt van :\
nem tudom,h ki akar nekem rosszat,nem vagyok itt rosszban senkivel sem a fórumon -
#12301 szánalmas.hu -
#12300 ehh
tőrőlni htx -
#12297 ez kész -
#12295 -
Antrax #12294 mit? :D
(úgy is törölve lesz) (te meg bannolva) -
#12291 pedig párszor már ki lett vágva.. -
#12290 Moderátorok!
azt szeretném kérdezni,h mit tegyek,hová írjak,ha panaszt szeretnék tenni?
egy forumozóról van szó,aki hunbasserúj és németbasser néven regelt,és írkál mindenhová hülyeségeket,és hát engem ez eléggé idegesít,mert így sokan azt hiszik,h azok is én vagyok :\ -
#12289 jah, thx:) -
#12288 reklám -
#12287 Ide talán jobban beillik, mitn ahova elősszrö írtam, hélp me pls.
Van 1 régi regem (Kas), és nemtudom h mi a jelszava, vagy mien mail címen lett regisztrálva...meg semmit =(, és h gondolom a Moderátorok tudják az emailcímét...(megnézni/megváltoztani...). És ha lenne az 1ikőtök olyan kedves és megváltoztatná az emailcímét: [email protected] ra (h tudjak jelszóemlékeztetőt kérni) / vagy megmondani, hogy milyen címmel lett regisztrálva...azt nagyon megköszönném (és tuti, hogy az enyém...sajna bizonyítani nem tudom, de ha megnézitek tuti h nem volt már régóta bejelentkezve (mivel nem tudtam netközelbe lenni, és így nem tudtam belépni, és amikor lett net akkor sem tudtam már a jelszavát, mailcímét...=() -
#12286 Hello!reklám -
bracsek #12285 betette mert irtam -
#12284 az is egy lehetőség. igaz. de mind1, már betették. -
Diruhdf #12283 hát ez annyira ronda :((( -
#12282 mért nem a házigazdának írsz privátot? -
#12281 nos, kérném szépen a kedves modi urakat (ill. hölgyeket;)) hogy ezen topik bannerét legyenek szívesek lecserélni erre.
HáTéIksz. -
#12280 Itt megtűritek? Bezárt topikok topikja -
Diruhdf #12279 majd elnézik :) -
Diruhdf #12278 ennyi erővel bármit bárhova berakhatok. -
#12277 ennyit el lehet nézni sztem -
Diruhdf #12276 warez: hozzászólás -
bracsek #12275 nem. -
#12274 kesobb rajottem :)
-
#12273 tény és való jókat tudok nevetni az olyan primitív embereken akik közlik hogy visszajönnek és olyan hülyék hogy a mail cím mindent elárul...... -
#12272 Nicket tudok változtatni? -
#12271 A saját hozzászólámsomrol irtam... Tényleg nem ééérted? GZ
Nah jó flame&szpem-.- off -
#12270 flame? ez teny, nem flame.
ha odairtam volna egyeb jelzoket, akkor az lenne flame.
ez csak szpem -
#12269 Ez meg az én véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lassan kezdem érteni miért rohad az emberiség.
Sok az ilyen szabályokat betartani nem akaro senki
Látom már... 2büntipont oka: flém a moderátortopikban. ez lesz a jussom :) -
#12268 ez nem spicliség, sok embert zavar a reklám de mivel nem tud törölni csak a modi azért szól nekik -
#12267 lassan kezdem erteni, hogyan "veszik eszre" a modok a dolgokat.
sok itt a spicli... -
#12266 XD