24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
bracsek #12319 link ezt kérhetném törölni? -
akkor én is megkérdezném,h miért vagyok kitiltva már oly rég a chatről? :)
csak néha-néha köszöntem be,ennyi volt.netán az volt a probléma,h benyomtam a chatet a HunBasser és a haverok topik fejlécébe?
már rég kiszedtem egyébként(még akkor) -
Dehát ez csak egy rajz. Nekem tetszik :D -
:|
nemis emlékeztem rá hogy beírtam:(
sry
aszittem a végén nem küldtem el dehát mégis -
és ez mi lenne? -
19:45 CheAteR88: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡
talán ezért! -
azt szeretném kérdezni hogy miért vagyok megint kirugva csetről? -
Sziasztok!
szeretnék megkérni vkit,hogy ezt a bannert legyen olyan kedves és tegye be ide.
köszi szépen -
és most látom,h hunbasserújnak és németbassernek is már 20 pontja van,nemsokára kipontozódnak :)
jaj de jó lesz,csak nehogy hasonló névvel regeljen megint... -
bugott a rendszer..... -
akkor ezek h jöttek össze? :)
-
akkor sry, kérem törölni. :( -
a topicot is töröltesd -
Ezt a hozzászólást kérem törölni :S -
Vlala #12305 Szervusztok. A Viccek topicban tudnátok törölni néhány nem odaillő hozzászólást? Azt hiszem, észre fogjátok venni, melyekre gondolok. ;) -
ülj le fiam, 1es -.- -
Az a szar, hogy modi csak 5 büntipontot adhat maximum, az meg lejár és lehet újra 5 büntipont, míg 20 nem lesz. De ez időigényes és szép lassan visszaszivárognak a mocskok (és számosan vannak, meg ráérnek). Végleges gyors-ban kéne (ami lehetne visszavonható, szükség esetén, mint most a büntipontok), legalább néhány kiváltságos kezébe. -
hát ez nem vigasztal,amíg ő itt van :\
nem tudom,h ki akar nekem rosszat,nem vagyok itt rosszban senkivel sem a fórumon -
szánalmas.hu -
ehh
tőrőlni htx -
ez kész -

-
Antrax #12294 mit? :D
(úgy is törölve lesz) (te meg bannolva) -
pedig párszor már ki lett vágva.. -
Moderátorok!
azt szeretném kérdezni,h mit tegyek,hová írjak,ha panaszt szeretnék tenni?
egy forumozóról van szó,aki hunbasserúj és németbasser néven regelt,és írkál mindenhová hülyeségeket,és hát engem ez eléggé idegesít,mert így sokan azt hiszik,h azok is én vagyok :\ -
jah, thx:) -
reklám -
Ide talán jobban beillik, mitn ahova elősszrö írtam, hélp me pls.
Van 1 régi regem (Kas), és nemtudom h mi a jelszava, vagy mien mail címen lett regisztrálva...meg semmit =(, és h gondolom a Moderátorok tudják az emailcímét...(megnézni/megváltoztani...). És ha lenne az 1ikőtök olyan kedves és megváltoztatná az emailcímét: [email protected] ra (h tudjak jelszóemlékeztetőt kérni) / vagy megmondani, hogy milyen címmel lett regisztrálva...azt nagyon megköszönném (és tuti, hogy az enyém...sajna bizonyítani nem tudom, de ha megnézitek tuti h nem volt már régóta bejelentkezve (mivel nem tudtam netközelbe lenni, és így nem tudtam belépni, és amikor lett net akkor sem tudtam már a jelszavát, mailcímét...=() -
Hello!reklám -
bracsek #12285 betette mert irtam
-
az is egy lehetőség. igaz. de mind1, már betették. -
Diruhdf #12283 hát ez annyira ronda :((( -
mért nem a házigazdának írsz privátot? -
nos, kérném szépen a kedves modi urakat (ill. hölgyeket;)) hogy ezen topik bannerét legyenek szívesek lecserélni erre.
HáTéIksz. -
Itt megtűritek? Bezárt topikok topikja -
Diruhdf #12279 majd elnézik :) -
Diruhdf #12278 ennyi erővel bármit bárhova berakhatok. -
ennyit el lehet nézni sztem -
Diruhdf #12276 warez: hozzászólás -
bracsek #12275 nem.