Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
És van ennél durvább aláírás is?

Mert ha jól veszem ki, egyrészt nem te vagy a válaszoló, másrészt nincs is válaszoló.

Az én aláírásom ennél sokkal durvább, ha már itt tartunk...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Pontosítok: kisbetûs komment = aláírás!

Igen, alul, a kisbetûs kommentekre gondoltam! Egy példa:
Thanatos saját kommentje:
""Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban?
De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
bye ent"
Ez például elmegy mint emberi méltóság megsértése vgay személyeskedés, mivel az elõzmény és ami utána történt dolgok nem jönnek ki belõle, hogy õ volt csak a lami kötözködõ...

Ezekkel a problémákkal merre kell fordulnom, mert úgy érzem egy ilyen komoly honlapnak kell, hogy legyen fórumja vkinél, csak kinél?

De sok lett az ügyvédpalánta errefelé (is)!

Yossarian
kár lolozni, mert tényleg érthetetlen mit akarsz...

Nieleen

lol

Lteebee
Alul?
A kisbetûsben?

Veled vagyok, engem is utál mindenki!

komolyabb témáról, ha már van alattam egy lista:
mi van azokkal a userekkel, akik a kommentjükben írkálnak hasonlót, pl: Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

robrose
Köszönöm a MR. MODERÁTOR hogy ismét törölted a hozzászólásom a Utcai szamurájok - francia ugribugri béfilm cikk hozzászólásaiból!

Gondoltam utánanézek, mégis mi alapján történik itt a moderálás..

# Hozzászólások szerkesztése:
# A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
# Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
# Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.

Nevezz meg legalább 1 azaz EGY pontot, amit itt vagy más topicban (ahonnan szintén törtél) megszegtem!

Ja hogy nem találsz??

Ajánlok figyelmedbe egy pontot, ami különösen tetszik:

# Hozzászólások törlése:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

Szóval akkor moderáld ki magad a ***, mert már unom h minden, nem trágár, nem flame-elõ, nem uszító, nem beszóló hozzászólásomat törlöd!

KÖSZ
Akos 001
Banolva lett,mibaj?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

samuray
14:28 Rózsalány: kösz, tõled jólesik😊
14:28 Botond: paksi sugárzás miatt mutálódott,szal nem kéne másra mutogatni Rózsalány 😄
14:28 KABD BE: ROZSALÁNY TE IS EGY KURVA NAGY KURVA VAGY
14:28 péder: szánalmas
14:28 magus: ooo, de ki a f...sz az az Oz?
14:28 Rózsalány: nektek...
14:28 fatima15: fölösleges
14:28 Rafaelo: ilyenkor sehol
14:28 fatima15: minek moderátor??
14:28 Rafaelo: 😊
14:28 Rózsalány: moderátor😄D
14:27 Rózsalány: ijenkor hol van egy miderátor???😞
14:27 KABD BE: KI A FASZ AZ A MAGUS
14:27 fatima15: ja és nem is szoktak csak ugy korogatni
14:27 KABD BE: KAPJÁTOK BE A FASZOMAT ÉS SZOPJÁTOK
14:27 magus: unatkozol?
14:27 fatima15: en nem szeretek csak ugy kurogatni
14:27 DJ Skyline: még valami? mondj el mindent,nehogy elfelejtsd
14:27 fatima15: csak õ érti senki más
14:27 KABD BE: MEGKURTAK MÁR MI
14:27 fatima15: ezaz igazi buzi nyelv
14:26 Botond: legépel mindenkit 😞
14:26 fatima15: ??
14:26 Rafaelo: serdülõkor
14:26 KABD BE: FATIMA TE RICSKÖCS SAGFEJ
14:26 KABD BE: BOTOND TE BUZI VAGY
14:26 fatima15: KÖCSÖG
14:26 Rafaelo: von zeppelin te kis iq harcos 😊
14:26 Botond: szerintem tart még neki az a gyerekkor 😄

1230

Pharaoh
Lensmen -mel csináljatok már valamit, már kapot büntit amiért rekámozza a weblapját mindenféle topicban, de megint csinálja. (bf2 topic)

! köszönöm szépen !

Elnézést hogy rosz helyre nyitottam, azt hidtem hogy ha az általánosba rakom akkor is tudok majd törölgetni...

Punker
átraktam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Úgy gondolom van okom a törlésre, de meg is nézheted és meglátod te is...
Megoldható akkor vagy sem a kérésem teljesítése?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok

Légyszíves helyezzétek át a Melyik állat a kedvenced? témát a Saját fórumok-ba!
Mert van egy kedves hódolóm aki számomra nem kívánatos, szeretném ha törölhetném a hozzászólásait, stb...!

Elõre is köszönöm!

Pheel
Kaptak
Gabesz amd64
majdmegunják<#smile>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Lacee
Kontrakcio és Kilroy folyamatosan bomlasztják az Egyszavas topicot... értelmetlen hozzászólások, spam, stb. oké hogy tudok törölni a hsz-ek között (nézzétek a sorszámozást), de elég nehéz lépést tartani... hülye kérdés, de mit csináljak?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mékvót

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

allock
lécci innen töröljétek a nem ideillõ üziket
18Wos Pttm topik

#hhwnd

tomsolo
te ne haragudj már, de mi lenne ha a nagy tudású szerelmeddel együtt megtanulnátok kicsit helyesebben írni?

a gumiba írhattok ahogy akartok (ott ez sose volt gond), de passze a fõlapon és a többi normál (nem saját) topikban mi a rákért kell ennyire gyalázni a magyar nyelvet?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Mi elhisszük neked (alapvetõen jóhiszemûen), hogy ez csak pillantnyi megingás volt nálad (ez egyszer), de a legkisebb hiba és (finoman szólva is) mész a levesbe, arcunkat elfordítjuk tõled és mi kérünk elnézést!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

samuray
társadalmi tendencia lett! de nem kívánom követni!

Sir Quno Jedi
Ha mindenki tolvaj, te is lopni fogsz?!! Helyes ez így szerinted?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

samuray
nem az tart vissza!
soha nem sértettem meg senki! pláne nem durván! nem kenyerem! de ha így lehet csak itt komunikálni akkor hasonúlni kell! vagy hagyni! na a hagyni az nem megy!
de kösze!
megfontolandó!

Sir Quno Jedi
Ha te is "durvulni" akarsz mint a többiek és csak a büntetéstõl való félelem tart vissza ettõl, akkor semmivel sem vagy jobb mint azok, így érted sem lesz kár, ha kibanolnak mindörökre! Ammen!

El kéne kicsit gondolkozni (néha)!

tomsolo
a guminak van saját mod topigja.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

samuray
nem rossz a példa! csak durva! hát apám ami itt megy nem semmi! kicsit elvan dúrvulva itt minden!
részvétem!

samuray
na jó!ez durva! de akkor is!
na mindegy!
már lenyugodtam kicsit!
nem tudom ez mennyire van benne a szabályokban de ezek szerint mindent lehet! na kíváncsi leszek! mert asszem beindulok én is!

jahm,de gondoltam sajat peldaval szolgalok neki, had oruljon az arca.

BUDA > miskolc.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BUDA > miskolc.

samuray
és?
ott lehet az anyám szidni?
vagy a tied?
lehet?
választ várok!
mert akkor én is azt teszem!

Fórum >> Gumiszoba

BUDA > miskolc.

samuray

ma 20:18 | Privát | Galéria | Válasz | #5325

20:16 Orsolyka: jó fej vagy!!!
20:16 Orsolyka: D
20:16 samuray: nekem meg áll szerénységem jele!
20:15 samuray: aha!
20:15 Orsolyka: jaj ugyan már hisz ez csak az öszinteségem jele
20:15 allock: 😄
* samuray elpironkodta magát! nem is kicsit!
* samuray danke!
* Orsolyka minden elismerését küldi neked:-)
20:14 samuray: á!
20:14 samuray: éne?
20:14 samuray: nekik!
20:14 samuray: jól keresnek a virágosok miegyebesek! titta karácsony!
20:14 Orsolyka: tetszenek a képeid sam naon ari vagy rajtuk
20:13 samuray: ezzel a kitalált nappal!
20:13 Orsolyka: mivel sam?
20:12 samuray: tele is vele a mamuszom!
20:12 samuray: sõt csak az van!
20:12 samuray: az van!
20:12 allock: hali
20:12 samuray: szeva orsi!
20:12 Orsolyka: B.V.napot neked is:-)
20:11 Orsolyka: hy sam
20:11 samuray: hy all!
20:11 Orsolyka: bye
20:11 Orsolyka: nem mert közben rendet teremtettem a lakásban:-)

ezennel kurva anyjukat -.- hányok akárháynszor õket látom chaten...

kicsit sértõ!

NEOreg3
elolvastam a szabályzatot, tényleg így van:C pedig nagyon irritál már az a gyerek:C nah mind1...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Punker
ok nélkül nem törölhetsz, ha folyamatosan spam-el az mehet a kukába.

NEOreg3
egy topigban én vagyok a házigazda amit a városban lakó haverjaimnak és persze magamnak nyitottam még anno a gumiban, csak aztán áthelyeztettem a sajátba. egy másik városban élõ felhasználó állandóan beleír a topigba, többször szétspammelte azt, mert én direkt kitörlöm a hozzászólását (mert õ nyomott fel=) ), aztán még õ fenyegetõzött, hogy szól a kedves moderátor bácsiknak, hogy jaj törlöm szegényke hozzászólását. Egy hét bann után mostmár tudom, hogy CSS-vel nem ajánlatos elbarmolni a topigot, de a hozzászólástörlést semmi sem korlátozza ugye egy amúgyis zárt közösségnek fenntartott topicban?

már azoknak is irtam..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Lteebee
[email protected] érdemes kérni, ha még nem intézõdött el.

sziasztok!
felkért ennek a topic gazdájabest ass,hogy válaljam el a házigazda szerepet helyette én elvállalnám nemtudom mikell még hozzá.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

allock
a cseten van egy ..... <#idiota>

#hhwnd

daf xf
Vki nézzen be a kamionos topicba a Rast nevû emberke mindíg flémel.
Thx

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

DEXTER92
Akkor meg töröljétek nyugodtan, hisz ez csak spam...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Pheel
Az is egyfajta válasz...