Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán mert rossz vagyok?
vagy csak be akarok a modoknak nyalni tövig?
de az is lehet hogy kicsit zavart?
hm!
megvallom nem tudom! de jól esett! jellem hiba!
na meg kicsit gerinctelen a csóka! de nem baj!ha berakta bizti tudta nem lehet!
elvégre csak olvas! nem csak linkel!
ha meg nem ,akkor így járt!
de ha kicsit olvas lefele is tesó láthatod ! kell a pedál!
mert akkor vagy jó fiú!
beléptem a sorba!
sry!
de köszi a figyelmeztetésed!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nokia 6230/6230i
elég sok info van már benne az i-rõl, hogy sztem már fölössé válna ha jövõben valaki nyitna külön neki topicot😊
ezt írtam és törlik:
"Szóval akkor leírom mégegyszer...
Mi lehet nálam a gond, hogy nem enged be a silkroad oldalra?
ezt irja ki: wrong factor is called"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neoreg a spéteres topicot eléggé szétbarmolja holmi hülyeség miatt, és ezt a többi "topiklakót" nagyon zavarja....
ezért fel szeretném vetni, hogy esetleg más lehetne a házigazda a topicban? (Goth-ot javaslom😄 )
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A fórum ezen az oldalon érhetõ el:
www.jatekforum.atw.hu"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Azzal a céllal írok ide egy komolyabb postot, mert pár rendellenességet tapasztaltam a fórum mûködésében. Hibáztatni nem akarom az SG-t, mert hibás lehetett ugyanúgy az én netem is, de értetlenül állok a probléma elõtt. És ami tény, az tény. 5 perccel ezelõtt frissítettem a fórum fõoldalt. Kicsit sokáig tartott, de megtörtént, visszakaptam a fõoldalt a kedvenceim nélkül! Ez elég súlyos veszteség lenne, mert körülbelül 120 fav topikom van, persze ez csak feltûnt, frissítettem mégegyszer, visszajöttek a kedvencek, gondoltam beírok ide. Rá is kattintok nagy bõszen a topik címére, de a téma nem található felirat üdvözöl. Gyorsan Vissza, frissítés, most már ki is léptetett. Visszaléptem, kedvencek vannak, és topik is van, met nem tudnék másképp ideírni.
Tehát az egész dolog elég különösen hatott, azt szeretném megkérdezni, hogy senki más nem találkozott hasonló hibával, illetve ez megtörténhet-e?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
En nem tudom, hova irjak, de olyan problemam van, hogy a forumokat, amikor megjelenitem, nem jon fel al osszes hozzaszolas, csak 75-80 darab (nekem 250 lehet egy lapon). Ha a kovetkezo oldalra megyek, akkor meg szinten nem latom az "elveszetteket", -250 darabtol hozza a kovetkezo oldal.
Most egy uj topic elejere akartam menni, de a kovetkezo oldalra nem lehet menni, az elso 15 hozzaszolas meg nem latszik (frissitessel sem).
Nem tudom, egyedi-e a problema, es van-e megoldas.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Sztem örülne egy kis figyelmeztetésnek 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szeretnélek megkérni titeket, tegyétek be ezt a képet a Mozdonyok topic bannerjébe:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!