Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Akkor most olvasd el a topik alcímét.
Köszi!
Az az igazság a politika tiltása részt teljesen kihagytam a javított elvekbõl, talán mert én sem teljesen értem/látom át. A politikai reklámozás persze tilos, egyetértek, politikus szidása (fogjukrá? 😉 ), felemlegetése (nemtom?), párt nevének leírása (nemkéne), elõzõ idõszak eseményei (pl autópályát melyik kezdte építeni, államháztartás ... nemkéne), poénkodás velük pl photoshopos topicban (nemkéne), adó,áfa dolgok, kapcsolódás mindennapokhoz (nemkéne), EU (nemkéne) .... szóval még csak megfogalmazni sem tudnám mi az ami MÁR NEM politika
Valaki nállam bölcsebb esetleg? (mert VALAKINEK le kell írnia, így TELJESEN szabálytalan ilyen indokkal büntetni)
Elõbb szólt. De ez a topik nem errõl szól. Kéretik befejezni!
Hmmmm .... talán mégis: A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Teljesen idevaló.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én figyelmeztettem õket már délután, a chaten is.
Visszaolvastam két oldalt, de Borg csak egyszer szólt hozzá, mégpedig az után hogy bannolt jónéhány felhasználót.
Aki nem hiszi...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az honnan derül ki, hogy tilos politikai témáról beszélni? Mert a moderálási elvekben egy szó nincs róla, és én is csak nemrég tudtam meg, az államháztartás topikban. A Rosszabbul Photoshopolunk topikban több újreget is bannoltak politizálásért, pedig szerintem sehonnan nem derül ki hogy az tilos, mint írtam én is csak egy moderátori feigyelmeztetés után tudtam meg, több mint egy évvel a regisztrálásom után, szóval szerintem ezt bele lehetne írni a moderálási elvekbe, vagy az újregeket enyhébben büntetni.
<A HREF="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1158513377">Messenger SCRIPTEK</A>
köszi. lehetõleg új sorba.. vagy akár ki is lehetne szedni belõle a meghívós részt, lévén már rég nem meghívással lehet használni😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Valaki igazán bannolhatná goodspeed srácot a sg fórumról, mert napi 30 hsz-ét kell törölnöm a battlefield 2 topicból és kicsit unom már.
Elõre is köszönöm.
bye
itt a forrás
http://blog.giruna.hu/27_valid_flash_embedding/27_valid_flash_embedding.rar
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva"
Hm..<#wow2>#wow2>
Nem tartok rá igényt!!!
Vki törölné pls?
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>Dátum: 2006.09.15. 17:35 Adta: Pheel
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115829299
Topic take, nem topikba illő hozzászólások, felesleges spam, topik rombolás.
Nem kell több pont köszi,már ez emlékeztetett a pártállamra,nem hiányzik nekem a m.tábor!
(Csak azért egy normális helyzetben általában indokolni szoktak)
Ramadamammy rapidrandi
Természetesen szívesen megtoldom még 1-2 ponttal, ha elégedettlen vagy.
#1344-es hozzászólást az alábbi okoból törölni sziveskedjenek:
"Szándékos flood és reklám esetén."
Forrás: Moderálási alapelveink - Hozzászólások törlése
Köszönöm.
Ramadamammy rapidrandi
Kérnék egy bannt, vagy büntit ugot2know-nak, a topikomban való szpemmelésért és bunkózásért....
topikom: (: Bigi topikja 😊
xD
Köszönöm!
-=ZR=-
Ps.: Mindent megbántam! 😉 😛 Megyek iszom egy jó sört! Javaslom mindenkinek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Zenefórum mod-topicba ahogy visszaolvastam, látom, nincs Mod és hogy kéréssel ide forduljunk... szval lenne két kérésem..
1. ide kérném ezt a képet bannernek , úgy, hogy alatta a hívatalos oldal linkje maradjon meg. (ez volt a régi banner, csak törölve lett onnan, ahova fellett töltve annó..)
2. ezt a képet meg szeretném ebbe a topicba bannernak..
elõre is thx!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"