Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laci is elmehetett volna, mikor a tanárokat kezdte gyalázni a tudodki, meg személyeskedni, mégis maradt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szeretném, hogy vki törölje a nick-emet és a topikjaimat. Ennyi. Nem, tudom ez miért nem valósítható meg.
Akkor másik modit kérek meg szépen, hogy töröljön vki.
Canon 450 D
1. topik
2. topik
Canon 450 D
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A sok értetlen üzenetére egybõl válaszoltok,mikor eldöntött tényrõl van már szó.
Köszönöm ha figyelembe vesztek.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem soxor éli át az ember a történelem könyv eseményeit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A te értelmezésed szerinti "jóslatok", avagy elõrejelzések tényeken és tapasztalaton alapulnak. A konkrét esetben is a határon táncolt végig a téma és már éppen elfajult. Dühöngõ toopic-okra pedig nincs szükség, arra ott az utca mostanság, lehet randalírozni ott...
De elárulom, hogy a "végeredmény jósolható" ez esetben arra vonatkozott, hogy be lesz zárva az ilyen topic elõbb-, vagy utóbb mindenképpen. Így már gondolom világos?!
ezt szeretném ha törölnétek.
Ja, szóval jósolgatás alapján zárjátok a topikokat.Ugyan nem történt semmi rossz, de ti kártyát vetettetek és mivel a kártyák nem hazudnak...
Mindenesetre a lezáró odabiggyeszthetett volna egy hozzászólást utolsónak, hogy: "megelõzõ jelleggel" (vagy valami) a #10893 szellemében ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Szóval valakinek bizony le kellene írnia ... (már csak az egyenlõ elbírálás elve miatt is)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azért amit írsz, az nem teljesen igaz, erre van/volt egy két példa (pl Rosszabbul Photoshopolunk), szóval nem hiszem, hogy csak azért, mert az ilyen topikok többsége elfajul, egybõl zárni is kell mindet, ráadásul úgy, hogy kifejezett célja volt a topiknyitónak az, hogy ne legyen politika, ugyanúgy, ahogy a vandálok sem politikai célokkal gyújtogattak, romboltak, a legtöbb vélemény szerint.
-the invisible-
Nagyon szívesen beszélgettem volna a tegnapi, tegnapelõtti történésekrõl. Meg is volt írva a hozzászólásom, politizálás nélkül (ami egyébként nincs megtiltva a szabályokban, de ez más történet). Azonban amikor elküldtem, már zárva volt a topik. Mindez egy ember anyázása miatt, nem pedig egy már több ideje tartó flémelés vagy valami súlyosabb dolog miatt.
Nem azzal van a baj, hogy nem engeditek a kurvaanyázást. Teljesen egyetértek ezzel. Azzal viszont nem, hogy egy ilyen beszólás után a topik bezárásával több embertõl elveszitek az esélyt arra, hogy itt a fórumon le tudja írni a véleményét. Úgy gondolom, hogy ez nem volt helyes a részetekról, azt a hozzászólást a megjelenés után egybõl tudtzátok volna törölni, hiszen jelen voltatok a topikban. És akkor most én is, ahogyan mások is megismerhetnék, hogy az itteni fórumozók hogyan gondolkodnak a dolgokról.
-the invisible-
(Csak Punker most éppen a napi jócselekedetét rója le, vagy tudomisén. 😄)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az SG fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztõség fenntartja, a fórumok szereplõi ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezõek, betartatása a moderátorok feladata.
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztõség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Szabályok
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások szerkesztése:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén."
Tök jó lenne ha ezeket ti is betartanátok, és nem csak velünk tartatnátok be a szabályokat.
-the invisible-
gamertag: kenobita
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a nick dulpikácio nem von maga után vmi "büntetést" ??
mert elég csak a föoldalon megnézi a Mai szülinaposok neveit...pontosabban KuKeSz / KuKeSz 5/ és KuKeSz3-ra gondolok 😊
az adatlapjukban és a nick nevikben van némi egyezés 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ki lehetne törölni egy fotót a "képfeltöltés"-el elérhetõ galériából?
Errõl a fotóról lenne szó.
Én nem találtam törlés gombot, vagy ilyesmit.
Elõre is köszönöm!
gamertag: kenobita
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."