<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lécci töröljétek az egyik üzit mert véletlenül kettõ lett belõle...
topic cím:Rém Rendes Család Budapesten
hozzászólásszáma amit törölni kéne:#19
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az lenne a problémám hogy lassan már 3 hete levagyok tilva a csetrõl,és érdekelne hogy mit tettem amiért le letem tilva.Vagy egyáltalán mikor csetelhetek újra? <#help>#help>
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Te holmi szorgalmas kiscserkészként bejelentést teszel olyasmirõl, ami bizonyos körülmények közt megengedett itt, lásd az "at home", "at work"-ös nickeket, hogy a gumiszobai tobzódásokról ne is beszéljünk. Vagyis tökéletesen érdektelen infóról van szó. Arról nem is beszélve, hogy csak vagdalkozol, mert az égadta világon semmit sem tudsz felmutatni, csak holmi ködös megérzést.
Persze, ha a frusztrációdon ez segít, akkor hidd azt...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az utoirattal meg csak engem erositettel meigazoltalg.Gerinctelen fereg az aki tobb nick nevet is hasznal!Az vagy..........
Legyetek szívesen ennek a topiknak mindkét címét átírni olymódon, hogy a fõcímet (Black Death Gothic Metal) Extreme Metal-ra írjátok át, az alcímet pedig valahogy így képzelnénk el:
avagy
a metal sötétebbik oldala
Köszi!
persze kommentbe kéne, hogy addig is feljebb kerül
Miért törölted a témám?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg figyelmedbe ajánlanám elõzõ mondanivalóm végét is!
U.i.: Mellesleg pedig felhívom a figyelmed arra a nem elhanyagolható körülményre, hogy a több nickkel mindaddig semmi probléma nincs, míg azokat a használója nem a büntetés megkerülésére akarja használni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Amire szerettem volna felhívni a figyelmet az a moderátori túlkapások elkerülése, mely további indulatokat szíthat.
Aki lázongó vérpistikével találkozik, az meg küldjön PM-et a legközelebbi modinak ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Garfield=Gladiator.Erre mar korabban is gyanakodtam,olvassatok a Pesti Lazadas
topicot
Ha egy szoborról van szó, az már politika? (Szovjet, Deák, Szechenyi, ...?)
Ha a kátyúkról van szó, az már politika?
Ha amerikai katonák bûneirõl van szó, az már (világ)politika?
Ha a forint árfolyamáról van szó, az már (gazdaság)politika?
Ha a T-akárki kiad egy új csomagot, az már (cég)politika?
Vagy ha csak megemlíti valaki, hogy a taxisblokád x%-os benzinár emelés miatt volt, az politika?
Sajnos nehéz akár egy szót leírni úgy, hogy ne lenne mögötte "valami" politika (más szóval a politika mindenben benne van, vagy belepofázik)
Inkább úgy kellene meghatározni, hogy milyen szándékkal írta az illetõ a hozzászólását: lázító:ban-permban, ócsárló: pont, belpolitikai háttér firtatása: figyelmeztetés ... ismételt pont, viszont nem politika alapú normális hangvételû hozzászólás, aminek politikai vetülete is van (mivel MINDENNEK van) az mehet.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
1. Közvetlen politikai témák megvitatása azonnali törléssel és tiltással jár.
2. A szakmai témák (pl. vasútkoncepció, motorosok súlyadója, türelmi zónák, liliomtiprási korhatár) politikai vetületének megvitatása szintén nemkívánatos cselekmény, szintén törlés és szankcionálás a következménye.
Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a választások illetve az esetenkénti rendkívüli események idején a moderatura toleranciaszintje könnyen megközelítheti a zérót, ezért reklamációnak helye nincs.
Jedi...engem nem Botond bánt, szimplán nem szoktam már ide járni.
Értettem Punker
Canon 450 D