24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • kamionosjoe
    Azt kifelejtetted, hogy a bannerban is ki volt írva és már nagyon nem volt kedvem üzeneteket írkálni neked, de nem csak egy éve hanem azóta is több hozzászólást töröltem.

Ez pedig a Moderálási elvek között van:
    - Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.

Ha csak ritkán lenne nem szóltam volna, de nálad ez folyamatosan megy.
  • Calver
    ezt most komolyan gondolod?

mondok egy nagy trükköt: nem az im-neten vagyunk, ha azt akarod, hogy a jelenlevők ne színezzék ki a szóhasználatukat, ajánlanék egy... hmmm, nem is tudom, 6 éveseknek szóló fórumot?

ráadásul a nagy "többször szólás" közel egy éve volt, arra hivatkozva, h 18 éven aluliak is járnak arra, majd az említett 18 éven aluliról kiderült, h valójában kurvára 40 év felüli
  • kamionosjoe
    80301.hsz is
  • kamionosjoe
    A topikban van egy renitens hozzaszolo aki folyamatosan karomkodik. En mar tobbszor is szoltam neki miatta hazigazdakent.http://sg.hu/listazas.php3?id=1059845042 80322.hsz
  • Efreet
    Nincs. Az impresszumban tudod felvenni a kapcsolatot a szerkesztőséggel.
  • TokraFan
    Szerkesztőségi topikot nem találtam...
  • [NST]Cifu
    Csak csendben jegyezném meg, hogy ezzel kapcsolatosan a Moderátoroknak kevés beleszólásuk van...
  • TokraFan
    Örülök, hogy kigyomláltátok Ötvös Tibor "cikkét" minősítő (ámbár semmi sértőt vagy durvaságot nem tartalmazó) hsz-emet...végülis nem oda való, belátom...Nektek viszont azt kéne belátni, hogy ez a portál a cikkekből él, illetve azok minőségéből. Értem én, hogy komaság van a szerkesztőségben, de minden tiszteletem mellett csak tanácsolni tudom, hogy az SG színvonalának megőrzése érdekében, bízzátok valódi szakemberekre a cikkek írását!
    Minden jót!
  • Roger6
    Amit műveltél itt az SG-n szerintem jobb ha csendben maradsz. Annyira vagy hasznos tagja ennek a közösségnek, mint öreganyám teáskészlete egy búvároktatáson. Mínuszolós alreg. Ha nem is vagy alreg, pontosan annyit érsz, mint Ultra, csakis negatív hatással vagy mindenre és mindenkire. Már leírtam a véleményem rólad (bizonyítékaim is vannak a mínuszolós kussolós sunyi formádra), és milyen érdekes, Cifu is egyetértett velem.
  • csuuzli
    Flém a Walking Dead topicban.

jöhet a következő: flém a moderátor topikban, ha itt jelentem az ok ?:D
  • jazzy
    Aham látom a büntetőpontlistában, hogy Cifu már alkotott ezügyben és ki lett rakva egy csomó alregje, de ez csak 5öt kapott, na nem baj, így is köszönet Cifunak, hogy foglalkozik az üggyel.

csuuzli Dátum: 2013.09.07. 22:01 Adta: [NST]Cifu
    Minuszolós alreg by Ultrazord...
  • jazzy
    ezt a majmot is ki lehetne tenni már az összes alregjével?
  • csuuzli
    szerintem humoros a kép, ne ríjjá
  • jazzy
    Ki lehetne tenni légyszi innen ezt a majmot?
  • tomsolo
    Ináf.
  • videobaby
    nem.
  • Project Hydro
    Akkor is, mikor elküld a francba, vagy csak akkor, mikor épp az eszét játssza? Vagy most is ő írt a te nevedben? :D
  • videobaby
    szerintem igenis jó hg.
  • Project Hydro
    Hát hogyne. Nagyon nem vagy házigazdának való.
  • kamionosjoe
    Na az ekezeteket ugy latszik nem szereti.
    "Te jottel be es provokaltal, sertegettel. Azokat a hozzaszolasokat toroltem.Ezek utan meg neked all feljebb?
    Eszem megall... "
  • kamionosjoe
    Te jöttèl be ès provokàltàl, sèrtegettèl. Azokat a hozzàszòlàsokat töröltem.
    Ezek utàn mèg neked àll feljebb?
    Eszem megàll...
  • Project Hydro
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom ezzel nincs semmi gond. Vagy a HG-nak szabad?
  • Project Hydro
    Nem volt a törölt kommentekkel semmi gond, a rájuk adott válaszokból szerintem elég jól látszik. A kérdés az volt, hogy minden téren ilyen igénytelen-e, ami a torrent kliensére vonatkozott (nem a stílusára) a "golyót akarsz?" meg egy paródiára való utalás, de gondolom fogalmad sincs róla. Kösz az értékes hozzászólást.
  • BRAT
    Szerintem ezzel a nemrég, röptében feltűnő [apró]Fresh Duke[/apró]-alreggel húzd meg magad, főleg, hogy nem egyszer "Miért ilyen igénytelen a stílusod?", "Akarsz egy golyót?" és hasonló uszító kérdéseket tettél fel és hasonlóan becsületsértő válaszokat adsz!
    Amiket kitörölt is vélhetően hasonlóak lehettek.
    Ha csak szűk 1 hétig megyünk vissza, ezt találjuk a repertoárodból:
    Flém 1
    Flém 2
    Flém 3

Szerintem örülj, hogy nem vágják ki a pontozgatásra és flémkeltésre használt reged a *csába!
  • Project Hydro
    Rendben, köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Sajnos a rendszer olyan, hogy a modik sem látják, hogy milyen hozzászólásokat töröl a HG. Szóval így nehéz... :

Ha tudsz, légyszíves egy screenshotot csinálj, az alapján lehet az ilyenekre bármit reagálni.

Annyit tudok így csak mondani, hogy megpróbálok kicsit odafigyelni a topicra...
  • Project Hydro
    #79787-89
    Aztán előtte még ki tudja...
  • Project Hydro
    Megint össze-vissza törölgetett, kicsit el van szállva magától a gyerek.
  • Calver
    valamelyik mod legyen kedves megkérni ezt az aranybogárvirágot (meg a másik -81-es regjét), hogy legyen már oly' végtelenül drága, és a minőségi tartalmaival együtt költözzön át kuruc.info-ra/im-net-re/vagy bárhova máshova ahol az ilyen szemetet tolerálják, mert láthatóan a pórnép finom célzásai nem sokat érnek :C
  • Szabi #23750
    ezt kérném törölni, úgy tűnik nem szereti már az sg ha néhány perc után szerkesztek egy hsz-t mert elküldte új kommentbe.. :D
  • Coral Springs
    Fogtam egy halat, eladó.
  • Papichulo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1380919590

#499 es meg rengeteg ugyanitt.

Tenyleg nem tudna senki szankcionalni ezt az "embert"? Ez mar a minosithetetlen es undorito kategoria.
  • RelakS
    Akkor nem csak az anime topikban borult fel a tér-idő kontinuum? Még csak az kéne, hogy lássam a gyerekkori pajtásaimat :}
  • Dzsini
    Persze, csak először szeretném, ha domby látná, hátha segíti abban, hogy kiderítse mi is volt a zűr.
  • j0nNyKa
    néztem, durva :)
    törlést meg tudnád csinálni? b*ssza a szemem hogy "spameltem"
  • Dzsini
    Vannak egzotikusabbak is, lásd játékosok / Eredeti játékaink, ott vagy 30 hozzászóláson át megy az idővihar :)
  • j0nNyKa
    hali, este fura volt az sg, úgy tett, mintha nem küldene hszt
    hogy néz ki az asztalod topicból a #45110 és a #45108 törölhető, köszi (mellesleg lol hogy az utóbbi az előbbi felett jelent meg )
  • DNDN
    Máris klasszikus lettem?
  • Eneff
    Hogy egy klasszikust idézzek:
    Ő nem az alregem :P
  • Dzsini
    Neked nem lehet, mindenki másnak igen.