24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
kamionosjoe #23779 Azt kifelejtetted, hogy a bannerban is ki volt írva és már nagyon nem volt kedvem üzeneteket írkálni neked, de nem csak egy éve hanem azóta is több hozzászólást töröltem.
Ez pedig a Moderálási elvek között van:
- Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Ha csak ritkán lenne nem szóltam volna, de nálad ez folyamatosan megy. -
ezt most komolyan gondolod? 
mondok egy nagy trükköt: nem az im-neten vagyunk, ha azt akarod, hogy a jelenlevők ne színezzék ki a szóhasználatukat, ajánlanék egy... hmmm, nem is tudom, 6 éveseknek szóló fórumot?
ráadásul a nagy "többször szólás" közel egy éve volt, arra hivatkozva, h 18 éven aluliak is járnak arra, majd az említett 18 éven aluliról kiderült, h valójában kurvára 40 év felüli
-
kamionosjoe #23777 80301.hsz is -
kamionosjoe #23776 A topikban van egy renitens hozzaszolo aki folyamatosan karomkodik. En mar tobbszor is szoltam neki miatta hazigazdakent.http://sg.hu/listazas.php3?id=1059845042 80322.hsz -
Nincs. Az impresszumban tudod felvenni a kapcsolatot a szerkesztőséggel. -
TokraFan #23774 Szerkesztőségi topikot nem találtam... -
Csak csendben jegyezném meg, hogy ezzel kapcsolatosan a Moderátoroknak kevés beleszólásuk van... -
TokraFan #23772 Örülök, hogy kigyomláltátok Ötvös Tibor "cikkét" minősítő (ámbár semmi sértőt vagy durvaságot nem tartalmazó) hsz-emet...végülis nem oda való, belátom...Nektek viszont azt kéne belátni, hogy ez a portál a cikkekből él, illetve azok minőségéből. Értem én, hogy komaság van a szerkesztőségben, de minden tiszteletem mellett csak tanácsolni tudom, hogy az SG színvonalának megőrzése érdekében, bízzátok valódi szakemberekre a cikkek írását!
Minden jót! -
Amit műveltél itt az SG-n szerintem jobb ha csendben maradsz. Annyira vagy hasznos tagja ennek a közösségnek, mint öreganyám teáskészlete egy búvároktatáson. Mínuszolós alreg. Ha nem is vagy alreg, pontosan annyit érsz, mint Ultra, csakis negatív hatással vagy mindenre és mindenkire. Már leírtam a véleményem rólad (bizonyítékaim is vannak a mínuszolós kussolós sunyi formádra), és milyen érdekes, Cifu is egyetértett velem. -
csuuzli #23770 Flém a Walking Dead topicban.
jöhet a következő: flém a moderátor topikban, ha itt jelentem az ok ?:D -
Aham látom a büntetőpontlistában, hogy Cifu már alkotott ezügyben és ki lett rakva egy csomó alregje, de ez csak 5öt kapott, na nem baj, így is köszönet Cifunak, hogy foglalkozik az üggyel.
csuuzli Dátum: 2013.09.07. 22:01 Adta: [NST]Cifu
Minuszolós alreg by Ultrazord... -
ezt a majmot is ki lehetne tenni már az összes alregjével? -
csuuzli #23767 szerintem humoros a kép, ne ríjjá -
Ki lehetne tenni légyszi innen ezt a majmot? -
Ináf. -
nem. -
Project Hydro #23763 Akkor is, mikor elküld a francba, vagy csak akkor, mikor épp az eszét játssza? Vagy most is ő írt a te nevedben? :D -
szerintem igenis jó hg. -
Project Hydro #23761 Hát hogyne. Nagyon nem vagy házigazdának való. -
kamionosjoe #23760 Na az ekezeteket ugy latszik nem szereti.
"Te jottel be es provokaltal, sertegettel. Azokat a hozzaszolasokat toroltem.Ezek utan meg neked all feljebb?
Eszem megall...
"
-
kamionosjoe #23759 Te jöttèl be ès provokàltàl, sèrtegettèl. Azokat a hozzàszòlàsokat töröltem.
Ezek utàn mèg neked àll feljebb?
Eszem megàll...
-
Project Hydro #23758 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom ezzel nincs semmi gond. Vagy a HG-nak szabad? -
Project Hydro #23757 Nem volt a törölt kommentekkel semmi gond, a rájuk adott válaszokból szerintem elég jól látszik. A kérdés az volt, hogy minden téren ilyen igénytelen-e, ami a torrent kliensére vonatkozott (nem a stílusára) a "golyót akarsz?" meg egy paródiára való utalás, de gondolom fogalmad sincs róla. Kösz az értékes hozzászólást. -
Szerintem ezzel a nemrég, röptében feltűnő [apró]Fresh Duke[/apró]-alreggel húzd meg magad, főleg, hogy nem egyszer "Miért ilyen igénytelen a stílusod?", "Akarsz egy golyót?" és hasonló uszító kérdéseket tettél fel és hasonlóan becsületsértő válaszokat adsz!
Amiket kitörölt is vélhetően hasonlóak lehettek.
Ha csak szűk 1 hétig megyünk vissza, ezt találjuk a repertoárodból:
Flém 1
Flém 2
Flém 3
Szerintem örülj, hogy nem vágják ki a pontozgatásra és flémkeltésre használt reged a *csába!
-
Project Hydro #23755 Rendben, köszönöm.
-
Sajnos a rendszer olyan, hogy a modik sem látják, hogy milyen hozzászólásokat töröl a HG. Szóval így nehéz... :
Ha tudsz, légyszíves egy screenshotot csinálj, az alapján lehet az ilyenekre bármit reagálni.
Annyit tudok így csak mondani, hogy megpróbálok kicsit odafigyelni a topicra... -
Project Hydro #23753 #79787-89
Aztán előtte még ki tudja... -
Project Hydro #23752 Megint össze-vissza törölgetett, kicsit el van szállva magától a gyerek. -
valamelyik mod legyen kedves megkérni ezt az aranybogárvirágot (meg a másik -81-es regjét), hogy legyen már oly' végtelenül drága, és a minőségi tartalmaival együtt költözzön át kuruc.info-ra/im-net-re/vagy bárhova máshova ahol az ilyen szemetet tolerálják, mert láthatóan a pórnép finom célzásai nem sokat érnek :C -
ezt kérném törölni, úgy tűnik nem szereti már az sg ha néhány perc után szerkesztek egy hsz-t mert elküldte új kommentbe.. :D -
Coral Springs #23749 Fogtam egy halat, eladó. -
Papichulo #23748 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1380919590
#499 es meg rengeteg ugyanitt.
Tenyleg nem tudna senki szankcionalni ezt az "embert"? Ez mar a minosithetetlen es undorito kategoria. -
Akkor nem csak az anime topikban borult fel a tér-idő kontinuum? Még csak az kéne, hogy lássam a gyerekkori pajtásaimat :} -
Persze, csak először szeretném, ha domby látná, hátha segíti abban, hogy kiderítse mi is volt a zűr. -
néztem, durva :)
törlést meg tudnád csinálni? b*ssza a szemem hogy "spameltem" -
Vannak egzotikusabbak is, lásd játékosok / Eredeti játékaink, ott vagy 30 hozzászóláson át megy az idővihar :) -
hali, este fura volt az sg, úgy tett, mintha nem küldene hszt
hogy néz ki az asztalod topicból a #45110 és a #45108 törölhető, köszi (mellesleg lol hogy az utóbbi az előbbi felett jelent meg
)
-
Máris klasszikus lettem? -
Hogy egy klasszikust idézzek:
Ő nem az alregem :P -
Neked nem lehet, mindenki másnak igen.