Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb. egy héttel ezelõttig 16 mínusz pontom volt. Az értékelõ rendszer bevezetése óta ennyi jött össze. Az utóbbi egy hétben ez a szám 28-ra gyarapodott. Mivel nem estem át hirtelen jellemváltozáson és nem vedlettem át "fikagéppé", arra a "merész" következtetésre jutottam, hogy valaki rám szállt, úgymond poénból. Nem lehetne ezzel kezdeni valamit? Nem szeretném valami idióta miatt azok táborát erõsíteni pár hét/hónap múlva, akiknek a sok mínusz miatt automatikusan elrejti a rendszer a hozzászólásait.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

tényleg? És mit mondtam, mit hogy kéne?

tomsolo
"Csak olyanokra tudok gondolni, hogy ez valamiféle kémkedés, vagy esetleg attól tartasz, hogy Efreetként nem válaszolnának."

Én meg arra tudok gondolni, hogy:
1. nemrég vagy itt
2. de azért elmondod mit hogy kéne - ha már 10-13 év nem lett volna elég nekünk
3. nem is leszel sokáig.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

igaziból nem nagyon tudlak követni ("azok utan irtad, amit irtal, egy kifejezett keres utan" ebbõl egyik momentumra sem emlékszem, "nem teged fikaztalak, hanem a velemenyedet kritizaltam", szerintem engem fikáztál), de igaziból nem lényeg, mert az egész tényleg nem több egy kis ellenszenvnél, amit vélhetõen táplálsz és ami igaziból simán belefér a dolgokba, viszont a lényeg az, hogy senki nem fog tõle szeretni, ha Dzsini-Efreet variációban kevered a kártyákat, és igaziból nem is tudom, hogy mi szükség erre. Csak olyanokra tudok gondolni, hogy ez valamiféle kémkedés, vagy esetleg attól tartasz, hogy Efreetként nem válaszolnának. Esetleg el akarod rejteni, hogy kik a barátaid, ezért nem Efreetként vagy jelen az éterben. Nekem teljesen mindegy, de azért egyik sem túl hízelgõ opció. És ami a lényeg, hogy szerintem ezek után nem sokan akarnak majd veled beszélni. (már ha egyáltalán olvassa valaki ezt a topikot)
A chattel kapcsolatos topikról meg annyit, hogy ha Dzsini és Efreet felváltva beszélnek egymás nevében, akkor igazán nem értem, hogy miért ne kaphattam volna meg itt a választ a chates kérdésemre. Igaziból úgy gondolom, hogy most már átlátom itt a dolgokat, szóval a részemrõl be is fejeztem a dolog tárgyalását.

Dzsini
a chattel kapcsolatos dolgoknak is megvan a sajat topicja itt a szomszedban, ott erdeklodj.

es tovabbra se fogtad fel, hogy nem az emberrel kellene foglalkozni, nem teged fikaztalak, hanem a velemenyedet kritizaltam. es miutan szoltam es elnezest is kertem amiatt, hogy akkor es ott offba fordult a beszelgetes es linkeltem is a megfelelo temat, te meg azok utan irtad, amit irtal, egy kifejezett keres utan.
a hazigazda pedig nem moderator, nem azert van egy temaban.
ha tovabbi problemaid vannak a szemelyemmel, azt kerlek privat uzenetben intezzuk, ez a tema maradjon meg a moderatori teendok szamara.
koszonom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mellesleg ha már itt tartunk legyél kedves tájékoztatni róla, hogy miért és meddig vagyok kitiltva a chatrõl.

fú, ez nagyon gáz. Te fikáztál le engem a simcity topikban amikor nem tetszett a véleményem, amikor visszadobtam a labdát, akkor meg átjelentkeztél az efreet fiókba és elkezdtél engem fegyelmezni, amit amúgy nem is vettem magamra, mivel annyira egyértelmû volt, hogy kettõnk közül a te viselkedésed nem volt megfelelõ, hogy azt hittem az efreet nevû moderátor a dzsini nevû felhasználónak mondja. <#nevetes1> Amúgy iszonyatosan unfair viselkedés, hogy úgy csinálsz, mintha csak egy sima felhasználó lennél, ennek keretében azt mondasz, amit akarsz, téged úgyse moderál senki, amikor meg bajod van, akkor átváltasz moderátorba és megülöd a kis gyõzelmi torodat. Mindenkit csapdába csalsz ezzel. Ott volt például a kedves hangvételû beszólásod, hogy "csak nem sikerül megtalálni a BKV topikot", amit arra mondtál válaszul, hogy jó hosszan begépeltem egy szöveget a metrórendszerek kialakulásáról azért hogy neked adjak infókat abból amit én tudok a témáról. Ha ezt egy felhasználó mondja egy ilyen helyzetben az mezei bunkóság, moderátor persze mondhatja, mert indokolt, viszont te dzsiniként nem vagy moderátor vagyis akkor a hg a fõnök. Ilyen módon kiprovokálsz egy konfliktust, aztán átvedlesz moderátorba. Csodálatos. Ezek után szerinted ki akar majd veled szóba állni?

Efreet
ad 1: veled semmi bajom, a velemenyeddel szemben irtam le egy masikat, es kertelek tobbszor arra, hogy probalj te is az ember helyett a velemennyel foglalkozni. ez tobbszor nem sikerult. de ez itt off, semmi koze a ket temanak egymashoz.

ad 2: moderator is vagyok, tehat amit lejjebb a moderatorok neveben irtam, az arra vonatkozik.

ad 3: azert mert nem egyezik meg a velemenyunk bizonyos dolgokban egy topic temajan belul, attol teljesen fuggetlen az, amit itt irtam. annyiban hibaztam hogy hamarabb at kellett volna jelentkeznem ide, mert neked nem sikerult szetvalasztani a kettot, es nem tudhattad hogy moderator is vagyok. azt fenntartom hogy az elso valaszom ota csak gittragas megy.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

hundredeyes
ez hanyadik reged ?😄😄😄

hungary27(valami különc)folyamatosan privát levelekkel bombáz és trágár szavakkal ócsárol és gyanúsítgat...jó lenne eltüntetni már innen ezt a bohóct,eléggé unom.

ráadásul nem egészen ez volt a válasz, hanem azt is mondtad, hogy van rá egy halvány esély, hogy a sértõ nicket esetleg törlik. Egyébként én azt hittem, hogy itt a moderátorokkal lehet beszélni. Veled már beszéltem a sim city topikban, amikoris kifejtetted a velem kapcsolatos ellenérzésedet. Vagyis sem szükség arra, hogy itt kekeckedõ megjegyzéseket tegyél.

szerintem te valamit félreértesz. Olvass vissza egy kicsit.

<#nezze> én leírtam az enyémet. A kezdeti problémám az volt, hogy lehet-e multireggel sértegetni valakit, aztán a moderátori gyakorlat körüli tereferébe ment át a dolog. Vagyis abba, hogy kb mik itt a szokások.

Dzsini
De ezen túlvagyunk - meg lett mondva, hogy privát üzenetekkel nem foglalkozik a moderáció.

Azóta gittet rágtok, feleslegesen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

egyébként jogos, én például arról az alapról szóltam le a sim cityt, hogy egyrészt jól ismerem a régebbi részeket, másrészt pl településfejlesztõ végzettségem van, illetve több évig tanultam építészetet, városmorfológiát meg városszociológiát, vagyis viszonylag határozott elképzelésem van arról, hogy mit várnék egy ilyen játéktól, és abban nem hangsúlyos a Dr Vu szupergonosz fõhadiszállás megépítése. Nem mondom, hogy nem ari, de alapvetõ hiányosságokon vajmi keveset javít.

tomsolo
Értem, de akkor most mi is a problémátok?

vélhetõen az, hogy azt mertem mondani az új sim city topikban, hogy nekem nem tetszik az új sim city, mert primitív. Az hogy valakinek ez nem tetszik még nem jelenti azt, hogy ezzel ezt tilos mondani

Diszkrimináció ez, a lenti okokból és a trolltörzskönség jóvoltából, legalábbis az én esetemben.

tomsolo
Ha olyan ártatlanok vagytok - Starfarer barátoddal együtt - csak így a semmibõl, akkor mi az oka annak, hogy ennyire le vagytok szavazva?

azóta is ki vagyok tiltva a chatrõl, tehát akkor ez végülis mai "sérelem", bár nem igazán sérelem, mivel nem nagyon izgat, de attól még nem leszek amnéziás. De ezek szerint különbözik a véleményünk, mivel szerintem valamit lesz*rni nem érdem.

Dzsini
Egy évekkel ezelõtti dolog ilyen mély nyomot hagyott benned?

Ilyen esetekre ajánlom ennek a szövegnek az utolsó elõtti bekezdését, és napi 3x1

Attól még etikátlan, és emberiség ellenes a létezése is.

lehet hogy a fõnök, vagy a fõnök fia <#hehe>

Sõt, azon se lepõdnék meg, hogy a fórum fõ trolljainak a fele õ, csak álnéven, de nem vagyok moderátor, hogy ezt bizonyítani tudjam.

Ne lepõdj meg ezen. Pont azt a moderátort hozod fel példának, aki a leg gerinctelenebbül, kiskirálykodva van itt jelen, logika még távolról sem tûnik fel a tetteiben, egyszerûen úgy bannol, hogy aki a haverja, az trágárkodhat, csinálhat bármit, a többiek meg le vannak tojva.Lásd esetet, hogy a haverja megvádolt téged, alaptalanul, és már kaptad is. Nem ez az elsõ eset tõle. Csak azt nem értem, hogy a moderátorok közül, az aki normális, és ellátja feladatát korrektül, pl Maximus mért nem cseszi ki az ilyet, mint macskát szarni, legalább nem rontaná tovább az oldal renoméját.

akkor viszont végképp nem értem a dolgokat. Én 2011.12.30-án kaptam egyszerre 5 büntetõpontot egy shadoweyes7 nevû moderátortól azzal az indokkal, hogy "Permbanos moultireg", aminek az volt az elõzménye, hogy egy Büdös Bohóc nevû felhasználó azzal vádolt engem a chaten, hogy egy claudio nevû másik felhasználó multiregje vagyok miközben ez a claudio ott chatelt claudio1234 vagy valami hasonló néven. Ebbõl kifolyólag akkor én most mire kaptam egyszerre 5 büntetõpontot, ha akár claudio akárhány is lehetnék ezek szerint teljesen szabályosan?(aki amúgy nem vagyok)

Dzsini
Nincs tiltva több regisztráció használata (sokan használnak pl. otthoni és munkahelyi felhasználót, hogy ne kelljen állandóan átjelentkezni), viszont ha az egyik tiltásra került, akkor ha folytatja a többivel, azok is repülnek.

Privát üzenetek terén pedig a megoldás egy klikk: letiltás - lásd a fejléc alsó sora, a moderátorok nem tudnak foglalkozni ilyesmivel. Ha nyilvános topicokban áll neki ilyen néven feszültséget kelteni, akkor jelezheted a modtopicban, addig igazából nincs mit tenni vele. (bár lehet, hogy lesz olyan moderátor, aki egy ilyen nevû értelmetlen felhasználót lendületbõl kivág, volt már rá példa)

"A kretén Bailey", a 2-es idézõjel akart lenni

Sziasztok, azt hol lehet bejelenteni, ha tudomásom van egy multiregrõl, akinek az egyik regje ezen a néven fut. "A kretén Bailey2 Privátban fenyeget. Fogalmam sincs, hogy mivel érdemeltem ki, de elég nagy lehet nála a feszkó.

akyyy
már hármat :|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ráadásul két nicket is használ hozzá
akyyy
hahó youtube topikot megint reklámoznásnak használják.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Marfy
Kösz!

Dzsini
vip @ sg.hu

Marfy
Hali!

VIP joggal kapcsolatban lenne problémám, két napja elõfizettem 3 hónapra, de még nem kaptam meg, kihez fordulhatok ezzel kapcsolatban?

pxxl
savazó topig

All hail the double x!

tommygear
LOL
pxxl
adblock-ot rakj fel, az megfogja a hirdetést, ami elszarja az egészet 😉

All hail the double x!

Kedves Moderátor Urak(/Hölgyek)!

Csak azért írok, mert észrevettem, hogy még nincs 1 éves a regisztrációm és mégis megkaptam a házigazda jogokat múlt héten. Hamarosan elérem a korhatárt, remélem ebbõl már nem lesz probléma. 😊

★★★★★

Calver
derp
#21452-tól

"The trees move. Do you not see it?"

Bugol a fórum, a "füles kommenteket" nem tudom legördíteni. Ha valakinél van még, írjon.

every damn day

akyyy

Dzsini
Októberben volt az átállás, elõtte jó sokkal szóltak, hogy mindenki rakja rendbe a dolgait. Most már nem sok mindent tehetsz - fõleg úgy, hogy nem emlékszel a régi emailcímre (esetleg nincs is már meg).

?

hundredeyes
alreg

mi a teendõ,ha már nem emlékszem,milyen e-mail címmel regisztráltam évekkel ezelõtt?
mindig felhasználónév+jelszóval kellett bejelentkezni,de most már nem és nem tudok belépni az "eredeti" nickemmel.

Battlefield 3 topic: LINK

Starfarer nevû egyén szalonképtelen megnyilvánulása: LINK

Elõre is, köszönjük!

BF3: Atomiccore

Az SG alján most ez a módi.