Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha törlik az is jó majd postolom helyesen. Vagy az OGC helyett battlefield.hu -ra kérném javítani. Köszönöm!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mivel 30 napig linket nem szúrhatok be, ezért csak így tudom megadni neked.
Másold be a keresõdbe, és lépj rá. Látni fogod, mirõl beszélek, mit hiányolok az SG-n. Ez a fórum pár napon belül meg fog szûnni, max.31-én. Ilyen szolgáltatást ezen kívül csak az Indeyx és az MNO nyújt. A többi egy tucat olyan, mint az SG-é.
- Ez nem a fõcsoportok problémája és a csoportokba rendezés dolga (pláne nem a moderátorok fennhatósága), hanem a fórumot használók döntése, hogy nem nyitottak egy-egy témának 20 hozzászólás miatt külön témát. Felvetnek valamit, megbeszélik, továbblépnek. Amirõl több beszélgetés van - pl. második világháború - annak van saját témája, ha úgy érzed, hogy tudsz olyasmirõl írni, ami biztosít elegendõ beszélgetnivalót, nyugodtan nyithatsz új témát te is, van rá gomb.
Nem muszáj teknõben mosni, de - ahogy írtam - ha megfelel a közösség, és jók a témák, akkor a jelenleg (és több, mint tíz éve gyakorlatilag állandó) rendszer mûködik, ezt bizonyítja az a kupac felhasználó, akik idestova akár 15 éve használják, a százezer megnyitott téma, a 22 millió üzenet - a magyar net egyik legnagyobb forgalmú fóruma volt sok éven át, és tartalomra ma is a legnagyobbak között van. A fórummotort pedig nem beszerezték, hanem az alapító sajtá gyártmánya, konkrétan eleinte 1, azóta mondjuk 2-3 ember munkája. Nem lehetne csak úgy átdobálni az adatokat egy másik rendszerbe.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem gondolom, hogy anyagilag akkora megterhelés lenne korszerûbb szoftver beszerzése, de ha igen, az más. Azt megértem.
Csak hát a fórumozás mindenképpen nehézkes.
Az, hogy nincsenek alrovatok, azt továbbra is kifogásolom.....logikailag nehéz elfogadni, hogy ömlesztve legyenek a témakörök, pláne nehéz megérteni, hogy valaki egy Történelem c. topikba szórja bele az összes témát, amit felvet a történelemmel kapcsolatban. Azutõán lehet visszamenõleg bogarászni, hogy volt-e szó valamirõl, vagy még nem. Pusztán a többszörös témafelvetést kerülendõen.
Részemrõl akkor ennyi volt az észrevétel. Köszönöm a válaszokat, de lehet, hogy nem leszek hosszúéletû itt.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között lehet véleményt cserélni. Nem jelenti azt, hogy nincs valódi mondanivalóm, csak azért, mert a technikai feltételekre igényem van.
Time is money!<#wave>#wave>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
(SG+-ban asszem van Chrome alatt - vagy csak volt és bugos?)
Itt ez a módi, ha vannak olyan témák, ahol aktív beszélgetõtársaságod van jelen, akkor nem hiszem, hogy ez akadályozna meg abban, hogy egy jót beszélgess.
All hail the double x!
Nincs egyetlen olyan fõcsoport sem (a Játékosok fórumán kívül), ahogy 40-nél több aktív, állandóan használt téma lenne. Az oldal tetején van keresõ is, témán belül pedig az oldal alján belsõ keresõ is.
Na jó. Lehet, hogy nagyok az igényeim😊)))<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Tudom, hogy szoftver kérdése a felhasználói felület átláthatóbbá tétele, értelemszerû és könnyebb kezelése. De aki ilyenhez szokott, annak elég keserves visszaszokni egy régebbi, már-már elavult alkalmazáshoz. Például a szövegfelületen tudok változtatni? Kiemelt vastagsággal, vagy dõlt betûkkel, vagy betûk nagyságának megváltoztatásával tudok írni? Ha igen, hogy lehet ezt megtenni? Nos ez "primitív" kérdésnek tûnik, mégis kérdés nekem, mert olyan fórumon voltam az elmúlt 12 évben, ahol a szövegfelületen erre alkalmas tasztatúra is volt.
Ne érts félre, szeretnék itt megmaradni, de azért nem mindegy, hogy milyen formában tudok véleményt cserélni.
Van-e remény arra, hogy kicsit átláthatóbb és jobb színvonalú lehetõség lesz, vagy tegyek le róla?
Azért köszönöm a segítséget, a készséges választ. Próbálom megszokni, de lehet, nem fog sikerülni😊))
A történelmi témák - elvileg - a Tudomány, technika, gazdaság fõcsoportban vannak, hiszen a történelemtudomány oda tartozik. Név szerint lehet sorbarakni a témákát egy-egy fõcsoporton belül, a "Témák" szóra klikkelve.
Új seprû vagyok itt. Tudom, hogy új seprû jól seper, s mint új seprû elõbb seperni kelle, s nem zaklatni a moderátorokat. Szeretnék jól seperni, de van némi gondom.
Például: Az átláthatóság, kezelhetõség elég nehézkes, sem ABC-sorrend nincs, sem alkategóriák szerinti rendezési lehetõséget nem látok. Így nem egyszerû folyton visszakeresgélni,hogy hol is az a topik, amire írtam...Van pl. egy Történelem c. topik, de nincs történelem rovat. Az a néhány történelmi topik, ami van elkeveredik az általános rovatban.
Nem lehet esetleg ezen változtatni valamit? Vagy ez költõi kérdés volt és marad?
Köszönettel:boleron
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1202370073
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1359536013
üdv
@Totya4: A hangnem miatt kapott egy figyelmeztetést, de nem vélem úgy, hogy annyira durva dolog lenne.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hozzá kellene szokni a magukat normálisnak tartó fórumozóknak, hogy a pluszt nyomogassák minden értelmes hozzászólásra ellensúlyozandó az értelmetleneket, ne csak a mínuszt - az elejétõl fogva sokkal több mínuszt osztott ki a közösség, és ez azóta sem változott. Ezen az sem segített, hogy sok helyen letiltották a pontozást, amit viszont könnyû kikerülni, de aki a pluszt nyomná, az nem fog ezzel foglalkozni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever