24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
tudnáktok nekem egy egyértelmű választ adni ? 
pl.:
igen Kontra , megkapod , nem probléma, látom hogy foglalkozol a témával.
vagy
kontra , szakadj már le a témáról , soha nem veheted át a topikot és gtfo pls
:D -
és ha mindegyik teljesült , pl az utolsó hsz-t iró friss reg küldött nekem egy pm-et amire késégesen válaszoltam és felvettem vele a kapcsolatot az adott témával kapcsolatban. -
Ő se házigazda, a topicnyitó "cím" nem jelent semmit. -
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak -
sziasztok!
Ezt a topikot áttudnátok ruházni rám?
elég ritkán járt, topik nyito rég nem lépett fel , állandó reg meg nem igazán van.
előre is köszi!
-
Nem teljesen oké, de ezzel az erővel akkor Calver-nek is kioszthatnék a #23811 -ért.
Viszont ő itt konkrétan nem buzizta le a másikat... -
És ez a hozzáállás itt teljesen oké? #23806
Amúgy, nem érdekel, Cifu is csak magát minősíti. -
Én most valami iyesmit csinálok inkább, de nem a büntető pont miatt, hanem inkább miattad. -
Hol lett jelezve, és mi volt az ok, ami miatt úgy gondoljátok, hogy Ambruska újabb regje? -
n+1-edik troll alreg feltűnik -> felhasználók instant kiszúrják, elküldik a picsába, jelzik modtopicban -> n+1-edik troll alreget ignorálják, felhasználó ajándékcsomagot kap -> n+1-edik troll alreg valami ilyesmi csinál
nem túl bonyolult
-
Csak jött megvédeni a barátját, meg bekamuzni, hogy ambrus kamuregisztrációja vagyok. Azaz az övé:
http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1371207739
Nyugodtan ellenőrizd le az IP címeket. Viszont a gecizés meg a hazudozás megint nem volt egy szép dolog. -
Dekódold, mert nem értem... -
és ambrusgeci röhög a markába... -
Fresh, azért az a beszólás nem volt kedves. Sajt, viszont te is hagyd abba a másik piszkálását, mert ez sem esik más kategóriába... -
Buzizás#81256 Banpls. Thx
-
senki se vette komolyan az egészet te jöttél megint keménykedni meg igazságot szolgáltatni mint ahogyan azt a cseten szoktad, máskülönben te buziztál először, szóval remélem téged távolítanak el
-
Eltávolítanátok? #81255, #81257
-
AZ, hogy ilyen szánalmas netkemény arcokkal van teli mint te -
Ha már itt jártok ezt is töröljétek ki: #81153 -
Ennek mi baja? #150 -
Annyiban igaza van, hogy az általános szekcióban nem szeretjük a kurva anyázást. -
Tényleg csodás... -
Gabbana #23797 topic : http://sg.hu/listazas.php3?id=1058386425
post : http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1058386425&no=12773
Csodás a rendszer. -
hát, nem egy pörgős topik, lehet elhúzódik pár évig, de tartom akkor magam a formalitásokhoz. köszi :) -
Én nem vagyok illetékes, de tudtommal ilyenkor az szokott lenni a módi, hogy aki az új házigazda szeretne lenni, az ezt közli a topikban, és megkérdi, hogy támogatják-e az odajárók. És miután jelezték a többiek, hogy nincs bajuk a dologgal, akkor kell kérni a moderátorokat, hogy átruházzák a jogot. -
köszi a választ. Írtam BLADE-nek PM-et, de 06.-óta nem volt fent.
Megoldható hogy átruházzátok rámBonsai topikot? kihalófélben van.
üdv, Kontra. -
Ha van megválasztott házigazda, akkor jó, ha megvan a beleegyezése - ha tényleg jó régen (mondjuk egy éve) nem járt a fórumon, akkor persze ettől el lehet tekinteni, de azért érdemes neki egy privát üzenetet írni, biztos, ami biztos.
Ha csak topicnyitóként van feltüntetve, akkor semmiféle előjoga nincs, nem kell vele foglalkozni. -
Sziasztok. Egy adott topik csak úgy ruházható át ha a gazdája rábólint? függetlenül attól hogy mikor volt utoljára a fórumon? -
Lehet nyomni egy dumát PC stílusban is, de én az egyenes beszéd híve vagyok...
A hülye helyett írhattam volna azt is, hogy: "Hogy tud ennyi hülyeséget összeírni"
Tudomány részlegen, ha néha bekukkantasz a Közel-keleti konfliktusok topicba látsz te és hagysz büntetlenül valós személyeskedést. Egy kis önexplorációt és tájékozódást kérnék tőled, mielőtt büntetést helyezel kilátásba. -
tippem sincs miként szokott menni az ilyen trónfosztás hogy őszinte legyek, de itt látszik, hogy kapásból hárman oly' elégedetlenek voltunk a drágasággal, h még modtopicba is eljutott a híre (jó, ellenem pampogott, de a többieknek sem véletlenül küldték el a fenébe), ami egy 10 körüli aktív látogatót számláló témánál... elég durva.
szóval csak mondjátok meg a mikéntjét, jelentkező biztosan lenne, meg a drágaság úgy is már többször le akart róla mondani (#23636), csak nem lett belőle semmi. -
Értem. De azért az önkényes cenzúra az elvekbe ütközik, gondolom.
(Most nem, mert napok óta nem tolta fel a pofáját azon a regén.)
[Igen, tudom, ezt nem tudjátok ellenőrizni, folyamatosan csináljak képeket a topikról. Ok.] -
A házigazdát a topiclakók többsége választja. Amíg a többség továbbra is elégedett vele, addig az elégedetleneknek kell alkalmazkodnia, elfogadnia a helyzetet.
Ha van egy jelentős többség a topic közösségéből (nem alregekből), akik választanak másik házigazdát, akkor lehet szó házigazdacseréről. -
De azért ugye idővel a kiskirályt is leváltjátok? -
Ok, akkor most én szólok. Az elkövetkezőkben légy olyan kedves, hogy az ilyen erős jelzőket mellőzd a fórumon. Lehet finomabban is fogalmazni. Ez amúgy Brat-ra is vonatkozik ( #23785 ).
Ha még egyszer előkerül valaki ilyen hangnemben, kapja a büntetőpontját.
Amúgy meg úgy tűnik most csak én olvasom a modi topicot a modik közül...
-
Hát te hülye vagy!

-
szépen sorba szedve és elismételve, h miért nem foglalkozik senki hatalmas kéréseddel: (és remélem végre felfogod, mert már baromi unom ilyen faszságokon koptatni a billentyűzetemet)
- mert ezzel a lendülettel a fórum kb negyedére hatalmas és szörnyűséges büntetést kérhetnél
- ami soha nem fog megtörténni, mert *senkit* sem zavar/érdekel rajtad kívül
- és szerencsére a házigazdaság még mindig nem tesz helyi kisistenné, és nem ad jogot arra, hogy majd te önkényesen cenzúrázz neked nem tetsző dolgokat (bár az, h ezt képzeled szerintem sokaknál erőteljes kételyeket vet fel alkalmasságodat illetően)
- és ezek alapján lehet h jobban járnál egy káromkodás-szűrős fórummal (amik léteznek, célközönségként általában 12-16 éves kislányoknak)
- na meg aki gyönyörű, színes, és mérhetetlenül változatos nyelvünket ilyen idióta módon akarná korlátozni, az minimum egy emberiség elleni bűntettet követ el (bár ez előfordulhat, hogy csak magánvélemény)
tl;dr: mert ostobaság. -
Ne legyél már fürdős SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler].[spoiler][spoiler]Komolyan, mit vártál? -
kamionosjoe #23782 Azért írtam, mert te már túlzásba viszed. Nem fog megártani egy kis pihenés.
Na tegnap óta még jobban küzd a büntetésért: (80387,80392,80401,80414,80420 hozzászólások)
#23780 írtam
Van itt egy moderátor? -
lol -
segítek: a "minősíthetetlen hangnem" valahol itt kezdődik, illetve ha valaki kellemesen kiszínezve elküldené a másikat az édes felmenőibe.
a házigazdaság lényege meg az lenne, h flémelőket/reklámozókat eltünteted aktuális témából, nem pedig az, hogy bölcs kisistenként megszabod a jelenlévőknek, hogy ők majd itt pont hogy viselkedjenek, mert jajj, neked sérti az önérzetedet az a mondat, hogy "a futásnak bizony a kurva anyját"...
[apro]azt meg végképp elárulhatnád (privátban, mert nem kívánom ezt a témát baromságokkal telespamelni), hogy mi okoz benned oly' mély lelki sebeket a kellően kiszínezett kommunikációval kapcsolatban, amikor ez kedves magyar nyelvünk egy elég méretes alappillére, gyönyörű és változatos szitokszavainkkal egyetemben