Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"olyan emberek utálnak meg akikhez soha 1 szót nem szóltál 😊))"
de nem véletlenül 😉
18:41 mgaby88: www.tapsifules05.extra.hu
18:41 mgaby88: www.tapsifules05.extra.hu
reklám elõtt még kurvaanyázott egy sort
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egy olyan szituban vagyok hogy felkértek moderátornak egy másik fórumon (nem nevezem meg)
vacilálok hogy elvállaljam
Moderátorok szoktak kapni pénzt? vagy hogy mûködik ez a dolog?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133049445
csúnyabeszéd.... köcsögözés...warez... mi van még
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
07:56 patrik02: cingárfaszuak!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
()() (^^)
help
del plz!
thx
(mostanaban egyre tobben hiszik azt hogy a forum ingyen reklam felulet...)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Miért jó ez?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Itt vmi nem stimmel
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nyitottam egy topicot, amit nem kellett volna, légyszi törölje vki!
Ezt: Pénz a neten! Nem emailes!
Köszi és bocsi!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Glory, Glory Man. United!
Gondolom nézi ezt a topikot is és most élvezi, hogy szerepelhet, de olyan mint Örkény novellái...egyperces...
A halál csupán a kezdet...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Milyen jogon töröl új témát moderátor?
vagy nekik bármit lehet csinálni az sg.hu fórum oldalon?
Nyitottam egy olyan topikot Actel Tapasztalatok ami nem szerepelt egy fórumba sem és egy ügyes moderátor törölte valamiért, pedig ilyen hasonló céges topikok már vannak.
pl: UPS- CHELLO, V-Net, DATANET,
elõre is kösz a választ
szia
a hg jogot írhatod a [email protected] mivel nincs ott hg, és lehet hogy meg is fogod kapni. de azért kérdezd meg a többieket is, hogy Õk mint szólnának a topikban.
üdv"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.